- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.261
Hangi şahindesiniz ya iki ay sonne istanbul hala kışEvet bizde sıkldık gerçktn 2 ay kaldı inşallah sabır :)
Alışırsın canım ilk gün öyle olmuştu bende kızımda hatta bikere sabaha kadar uyanmamıstı eşimle odaya koştuk nefes alıyor mu die :) zamanla alışıyorlar kndilerine güven için ayrı uyumaları bence cok güzel bişeyBenim minnoş mışıl mışıl uyuyor ve ben uyuyamıyorumBir de bu akşam ilk defa ayrı odada yatacaktım.Eşime " İlk defa ayrı yatıcam bir şey olmaz demi? Ne olacak abartma " dedi. 5 dakika sonra "yan yatış yastığında yatıyor değil mi? ( yan yatış yastığı tarih oldu.) deyince üzerine de kızım uykusunda mızırdayınca tüm uykum kaçtı
İyi akşamlar kızlar bugün 4. Ay kontrolumüz ve aşkımız vardı. Her şey çok şükür yolundaymış ama bıngıldağı erken kapanabilir dedi hemşire. Geçen ay çocuk doktoruna götürmüştük o da aynı şeyi dedi erken kapanabilir 6. Ay civarı oapanabilirmiş ama önemli değil dedi. Önemli olan kafa çevresinin düzenli büyümesiymiş ama ne bileyim yaa huzursuz oldum böyle bişiyle karşılaşan oldu mu hiç kızlar
Gebze canım istanbul a 45 dk uzak:) mart yarı kıs yarı yaz derler öğlen güneş vakti bile yeter bide istnbla göre benim oturduğum yer deniz kenarı soguk olmuyorHangi şahindesiniz ya iki ay sonne istanbul hala kış
@minikhikayem canm cok cok gecms olsn babana cok zor bi surec insallah tez zamnda sagligina kavuşur
Benim kide çok emdiği için artık meme de uyutmamaya çalışıyorum canım bide şunu gördüm gerçekten gündüz uykusunu alamayan cocuk geç yatıyor tam olarak gündüz uykusunu yola koyamadım ama bende 2 saatten fazla uyanık kalmaması için elimden geleni yapıyorum az da uyusa biraz işe yarıyor12 de zar zor uyuttum canım 120 cc mama içirdim acaba aç mı kalıyordu uyanıyor diye sonuç 1.5 da uyardı görmen lazım deli gibi meme arıyor inat ettim vermemek için aç değil çünkü alışkanlıktan emiyor bildiğin krize girdi o nasıl ağlamak aldım emzirdim
Çok enteresan canım dışarı cıkan bebek susar genelde bizimki de eve girerken ağladı dün birsürü :) alışır zamanla inşallah yorulduklrı zaman hava alınca güzel uyuyorlarBenim kızım da tam tersi dışarı çıkacağımızı anlasın başlıyor ağlamaya. Üstünü giydirirken ağlıyor, arabada hiç susmadan ağlıyor, Bebek arabasında ağlıyor, ağlaya ağlaya kendisini de beni de perişan ediyor. Çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum.
Evet hatırladım seni canım. Hoşgeldin tekrar. Hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz da her bebek farklı hepsi tutmuyor. Deneme yanılma yöntemiyle gidiyorum benkızzlaaaaar merhaba,
hamilelikte ne kadar sık girerdim buraya :) doğumdan sonra giremez oldum :) özlemişimmm..
ben işlerin yoğunluğundan hemen çalışmaya da başlayınca sabah iş akşam Mayıs ile uğraşmaktan, pek bir şeye vakit bulamıyorum ama tavsiyelere deneyimleri paylaşmaya çok ihtiyacım var :)
Mayıs bugün tam 133 günlük oldu. bugüne kadar hiçbir konuda bir yöntem uygulamadım. ne beslenmesinde ne uykusunda. ne zaman isterse yediriyor ya da emziriyorum. ne zaman isterse uyutuyorum. ama gece uykuları çok bölük ve çok geç uyuyor. sizler neler yapıyorsunuz beslenme ve uyku düzeni üzerine uyguladığınız yöntemler var mı? şimdiden bir şeyler uygulamaya başlamalı mıyım yoksa belli kurallar düzenlemek için belli bir zaman geçmesi mi gerekiyor?
Eylül anneleri tavsiyelerinizi deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle <3
eveet her bebek farklı cidden. ama sonuçta gece uyumaları gerekiyooor. seninki kaçta uyuyor mesela ne kadar uyuyor geceleri? gündüz uykuları nasıl?Evet hatırladım seni canım. Hoşgeldin tekrar. Hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz da her bebek farklı hepsi tutmuyor. Deneme yanılma yöntemiyle gidiyorum ben
evet canm dün 5.ayimizi bitirdk bu ay yok ama 6.ay aşisi var bende memleketteym insallah burda yaparlar 3.ay aşisnda kocaelindeydk yapmadilar bakalm burdkiler yapar miCnm siz 5 aylık oldunuz sanirim 5. Ayda herhangi bi asi falan var mi rota haricinde annemdeyim.asi karnemizde yanimda deil hatrliyamadm
neden yapmadılar ki? bende doğum yaptıktan sonra memlekete gittim 1 ve 2. ay aşılarını orda olduk mecburenevet canm dün 5.ayimizi bitirdk bu ay yok ama 6.ay aşisi var bende memleketteym insallah burda yaparlar 3.ay aşisnda kocaelindeydk yapmadilar bakalm burdkiler yapar mi
Bu gece tekrar denicem tüm cesaretimi toplayıpAlışırsın canım ilk gün öyle olmuştu bende kızımda hatta bikere sabaha kadar uyanmamıstı eşimle odaya koştuk nefes alıyor mu die :) zamanla alışıyorlar kndilerine güven için ayrı uyumaları bence cok güzel bişey
canm bu soruya bende cvp verim benimkinn hergn farkli saatlerde uyuyo inan hic bign bigne uymuyor iki gundr gece 12 den sabah 6 ya kadar uyudu ama bu gece 4 defa kalkti hic belli olmuyo bu bebişlern uyku saatlerieveet her bebek farklı cidden. ama sonuçta gece uyumaları gerekiyooor. seninki kaçta uyuyor mesela ne kadar uyuyor geceleri? gündüz uykuları nasıl?
canm ayri odaya mi aldinz ben hic yapamam galiba cok korkuyorm aslinda cevremn beni cok korkutmasndn dolayi galibaBu gece tekrar denicem tüm cesaretimi toplayıp
kendi saglik ogacndaki hemsirelere de sordum onlar da yapmazlar dedineden yapmadılar ki? bende doğum yaptıktan sonra memlekete gittim 1 ve 2. ay aşılarını orda olduk mecburen
Ay canım inanır mısın gece eski gönderilere bakarken seni çok gördüm nerelerde acaba dedim bi baktım sen yazmışsın. Uyku ile çoğumuz dertliyiz geçe kaç kene uyandığımı kaç dk ara ile uyandığımı allah biliyor. Bu konuda maşallah en iyi uykukızzlaaaaar merhaba,
hamilelikte ne kadar sık girerdim buraya :) doğumdan sonra giremez oldum :) özlemişimmm..
ben işlerin yoğunluğundan hemen çalışmaya da başlayınca sabah iş akşam Mayıs ile uğraşmaktan, pek bir şeye vakit bulamıyorum ama tavsiyelere deneyimleri paylaşmaya çok ihtiyacım var :)
Mayıs bugün tam 133 günlük oldu. bugüne kadar hiçbir konuda bir yöntem uygulamadım. ne beslenmesinde ne uykusunda. ne zaman isterse yediriyor ya da emziriyorum. ne zaman isterse uyutuyorum. ama gece uykuları çok bölük ve çok geç uyuyor. sizler neler yapıyorsunuz beslenme ve uyku düzeni üzerine uyguladığınız yöntemler var mı? şimdiden bir şeyler uygulamaya başlamalı mıyım yoksa belli kurallar düzenlemek için belli bir zaman geçmesi mi gerekiyor?
Eylül anneleri tavsiyelerinizi deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle <3
Tabi denize yakın daha iyi oluyor: bizde dün çıkalım dedik eşim gelince sonra vazgeçtik hayal kurdum havalar ısınsın sahile gideriz diye evlatlarımız sağlıklı olsunda gezelim inşallahGebze canım istanbul a 45 dk uzak:) mart yarı kıs yarı yaz derler öğlen güneş vakti bile yeter bide istnbla göre benim oturduğum yer deniz kenarı soguk olmuyor
Ya benimki gündüz memede asla uyumaz ama geçi olunca iş değişiyor çılgın gibi meme arıyor. 2 saatten fazla hiç uyanık kalmıyor ama napıcam şaşırdımBenim kide çok emdiği için artık meme de uyutmamaya çalışıyorum canım bide şunu gördüm gerçekten gündüz uykusunu alamayan cocuk geç yatıyor tam olarak gündüz uykusunu yola koyamadım ama bende 2 saatten fazla uyanık kalmaması için elimden geleni yapıyorum az da uyusa biraz işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?