2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim minnoş mışıl mışıl uyuyor ve ben uyuyamıyorum Bir de bu akşam ilk defa ayrı odada yatacaktım.Eşime " İlk defa ayrı yatıcam bir şey olmaz demi? Ne olacak abartma " dedi. 5 dakika sonra "yan yatış yastığında yatıyor değil mi? ( yan yatış yastığı tarih oldu.) deyince üzerine de kızım uykusunda mızırdayınca tüm uykum kaçtı

kızzlaaaaar merhaba,

hamilelikte ne kadar sık girerdim buraya :) doğumdan sonra giremez oldum :) özlemişimmm..

ben işlerin yoğunluğundan hemen çalışmaya da başlayınca sabah iş akşam Mayıs ile uğraşmaktan, pek bir şeye vakit bulamıyorum ama tavsiyelere deneyimleri paylaşmaya çok ihtiyacım var :)

Mayıs bugün tam 133 günlük oldu. bugüne kadar hiçbir konuda bir yöntem uygulamadım. ne beslenmesinde ne uykusunda. ne zaman isterse yediriyor ya da emziriyorum. ne zaman isterse uyutuyorum. ama gece uykuları çok bölük ve çok geç uyuyor. sizler neler yapıyorsunuz beslenme ve uyku düzeni üzerine uyguladığınız yöntemler var mı? şimdiden bir şeyler uygulamaya başlamalı mıyım yoksa belli kurallar düzenlemek için belli bir zaman geçmesi mi gerekiyor?

Eylül anneleri tavsiyelerinizi deneyimlerinizi paylaşır mısınız benimle <3

Alışırsın canım ilk gün öyle olmuştu bende kızımda hatta bikere sabaha kadar uyanmamıstı eşimle odaya koştuk nefes alıyor mu die :) zamanla alışıyorlar kndilerine güven için ayrı uyumaları bence cok güzel bişey

Benimki 3 ay kntden beri bi parmagin ucu kadar acik banada ayni sey soylendi gelisimi ve kafa gelisimi onemli eger iki uc ay hic lafada buyume olmazsa o zmn sorun orariz dediler cnm simdi bes ay olmaya 1 hafta var hala ayni durumsa parmak ucu kadar aciklik

Hangi şahindesiniz ya iki ay sonne istanbul hala kış
Gebze canım istanbul a 45 dk uzak:) mart yarı kıs yarı yaz derler öğlen güneş vakti bile yeter bide istnbla göre benim oturduğum yer deniz kenarı soguk olmuyor

Benim kide çok emdiği için artık meme de uyutmamaya çalışıyorum canım bide şunu gördüm gerçekten gündüz uykusunu alamayan cocuk geç yatıyor tam olarak gündüz uykusunu yola koyamadım ama bende 2 saatten fazla uyanık kalmaması için elimden geleni yapıyorum az da uyusa biraz işe yarıyor

Çok enteresan canım dışarı cıkan bebek susar genelde bizimki de eve girerken ağladı dün birsürü :) alışır zamanla inşallah yorulduklrı zaman hava alınca güzel uyuyorlar

Evet hatırladım seni canım. Hoşgeldin tekrar. Hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz da her bebek farklı hepsi tutmuyor. Deneme yanılma yöntemiyle gidiyorum ben

Evet hatırladım seni canım. Hoşgeldin tekrar. Hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz da her bebek farklı hepsi tutmuyor. Deneme yanılma yöntemiyle gidiyorum ben
eveet her bebek farklı cidden. ama sonuçta gece uyumaları gerekiyooor. seninki kaçta uyuyor mesela ne kadar uyuyor geceleri? gündüz uykuları nasıl?

Cnm siz 5 aylık oldunuz sanirim 5. Ayda herhangi bi asi falan var mi rota haricinde annemdeyim.asi karnemizde yanimda deil hatrliyamadm
evet canm dün 5.ayimizi bitirdk bu ay yok ama 6.ay aşisi var bende memleketteym insallah burda yaparlar 3.ay aşisnda kocaelindeydk yapmadilar bakalm burdkiler yapar mi

eveet her bebek farklı cidden. ama sonuçta gece uyumaları gerekiyooor. seninki kaçta uyuyor mesela ne kadar uyuyor geceleri? gündüz uykuları nasıl?
canm bu soruya bende cvp verim benimkinn hergn farkli saatlerde uyuyo inan hic bign bigne uymuyor iki gundr gece 12 den sabah 6 ya kadar uyudu ama bu gece 4 defa kalkti hic belli olmuyo bu bebişlern uyku saatleri

Ay canım inanır mısın gece eski gönderilere bakarken seni çok gördüm nerelerde acaba dedim bi baktım sen yazmışsın. Uyku ile çoğumuz dertliyiz geçe kaç kene uyandığımı kaç dk ara ile uyandığımı allah biliyor. Bu konuda maşallah en iyi uyku Melan-kolik5 arkadaşın bebeği. Birde bebeklerin erken uyuması için erken kalkmaları gerekirmiş sabah kaçta kalkıyo mayıs

Gebze canım istanbul a 45 dk uzak:) mart yarı kıs yarı yaz derler öğlen güneş vakti bile yeter bide istnbla göre benim oturduğum yer deniz kenarı soguk olmuyor
Tabi denize yakın daha iyi oluyor: bizde dün çıkalım dedik eşim gelince sonra vazgeçtik hayal kurdum havalar ısınsın sahile gideriz diye evlatlarımız sağlıklı olsunda gezelim inşallah

Ya benimki gündüz memede asla uyumaz ama geçi olunca iş değişiyor çılgın gibi meme arıyor. 2 saatten fazla hiç uyanık kalmıyor ama napıcam şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…