- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.281
Dün gece mesela 23 te uyudu. 04.30 da kalktı 8 de kalktı 9.30 da tamamen uyandı. Gece genelde 2 kere besliyorum. Onun dışında uyanmalarında geri uyutuyorum açlıktan değil alışkanlıktan uyanıyor çünkü. Açlıktan olduğunda emmeden geri uyumuyor zaten. Benim kurtarıcım emzik oldu. Memede uyuyordu o da çok yorucu oluyordu ve yatağına koyunca uyanıyordu. Gündüz de uyanıklık süresini 2 saat geçirmiyorum. İlk başta 15 dakika gündüz uykuları şimdi en az 45 dakika. Gündüz 3 defa uyuyor. İkisi kısa, biri uzun oluyor. Tabii ben de hayatımda çok disiplinli olmadığım için bunlar değişebiliyor. Gezmeye falan gidince.eveet her bebek farklı cidden. ama sonuçta gece uyumaları gerekiyooor. seninki kaçta uyuyor mesela ne kadar uyuyor geceleri? gündüz uykuları nasıl?
Hasıl yapmazlar ya bu aşı zorunlu bi aşı bu konuda sıkıntı çıkartırlarsa ara sağlık bakanlığını bak bakalım nasıl ilgileniyorlar ben bizim sağlık ocağını şikayet ettim şu an iki kat fazla ilgileniyorlarkendi saglik ogacndaki hemsirelere de sordum onlar da yapmazlar dedi
aaa maşallaahh ne güzel. benimki asla kendi başına uyumuyor ama dediğim gibi henüz ben bunun için bir şeyler denemedim bakalım inşallahh o günlerde gelir :)markayonetmeni canım internette uyku eğitimiyle ilgili Yazılar var onlardan bebeğine uygun olanı uygulayabilirsin. Ben belirli rutinler yapıyorum geceleri uyku tulumunu giyip uyku arkadaşını yanına koyunca uyuması gerektiğini anlıyor yatağında emziği ağzında kendi başına uyuması en fazla 10 dakika sürüyor
evet dün akşam eşimle konuştuk. biz kıyamayıp sabah uyandırmıyoruz ama uyanması lazım artık 9 da falan uyandıralım dedik :) bizimki 11 - 12 ye kadar uyuyor gündüz :) bana çekmiş bende evde olduğum zamanlar öğlene kadar uyumayı severim D:Ay canım inanır mısın gece eski gönderilere bakarken seni çok gördüm nerelerde acaba dedim bi baktım sen yazmışsın. Uyku ile çoğumuz dertliyiz geçe kaç kene uyandığımı kaç dk ara ile uyandığımı allah biliyor. Bu konuda maşallah en iyi uykuMelan-kolik5 arkadaşın bebeği. Birde bebeklerin erken uyuması için erken kalkmaları gerekirmiş sabah kaçta kalkıyo mayıs
benimki de öyle belli bir düzeni yok. bende çalıştığım için her zaman ben ilgilenemiyorum tabii. bazen anaanne bakıyor bazen babaanne bazen baba e hal böyle olunca nasıl düzen oturtabiliriz zorcanm bu soruya bende cvp verim benimkinn hergn farkli saatlerde uyuyo inan hic bign bigne uymuyor iki gundr gece 12 den sabah 6 ya kadar uyudu ama bu gece 4 defa kalkti hic belli olmuyo bu bebişlern uyku saatleri
Canım Allah şifalar versin inşallah baban sağlığına kavusur morel önemli yanında olmanız onu mutlu eder
minikhikayem canm cok cok gecms olsn babana cok zor bi surec insallah tez zamnda sagligina kavuşur
minikhikayem çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama inşallah sağlığına kavuşarak atlatır baban Grip gibi salgın bu illet
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum annemden dolayı inşah bütün hastalarla birlikte bizimkiler de şifaya kavuşurlar
çok geçmiş olsunakşam geldiği haliyle şu anki hali başka sanki yüzüne renk geldi. Sabah çorba yaptım ona kızımla oynadı sevdi çok mutlu oldu
Canım kanser hastalığının tedavisinde moral çok önemli.mutlu olunca salgılanan hormonlar kanser hücrelerinin etrafını sarıyormuş kanser hücrelerini öldürüyormuş.akşam geldiği haliyle şu anki hali başka sanki yüzüne renk geldi. Sabah çorba yaptım ona kızımla oynadı sevdi çok mutlu oldu
Canim doktor bize aspiratorle temizlerken kanayabilir demisti. taktigimiz uç burun duvarini zedeledi demekmis bu. Burun ici derisi cok hassasmis yani kanamaya musaitKızlar kızımın burnunu aspiratörle çekerken sümüğün içinde çok az kan vardı. Hiç başınıza geldi mi?
Ha ha ben de öyleyim sapık gibi memelerimi yoklayıp duruyorum hangisini verdim diyeKizlar bende unutkanlik had safhada
Hic unutulmayacak seyleri unutuyorum. En cokta en son hangi memeyi verdim diye dusunup yarim yamalak hatirlayip birini veriyorum
Hergun omega 3 te aliyorum ona ragmen durum bu...ne zaman duzelecek bu unutkanlik merak ediyorum
Yok yok onlar bize gayet kıyıyorlar kaldır canım erkenden bizim ki 11gibi uyanıyor ve geçe11dan önce asla uyumuyor bende çok severim uykuyu 12 1 e kadar uyumayıevet dün akşam eşimle konuştuk. biz kıyamayıp sabah uyandırmıyoruz ama uyanması lazım artık 9 da falan uyandıralım dedik :) bizimki 11 - 12 ye kadar uyuyor gündüz :) bana çekmiş bende evde olduğum zamanlar öğlene kadar uyumayı severim D:
Ben rafa kaldırdım bu geceden sonra iç geçire geçire ağladı. Şunu fark ettim geçe deli gibi emen bebek Gündüz çok nazlı emiyormarkayonetmeni canım hoşgeldin sık sık gel.çok güzel şeyler paylaşıyoruz.
Kelin ilacı olda kendi başına sürermiş
Benim kızımın da düzeni yok.şu an soğuk algınlığı geçiriyor o yüzden uykuları iyice şaşırdı.
Gündüz uyuyup gece oynamak ister oldu
Çoğunlukla emerken,ayakta veya kucakta sallanarak uyuyor.hatta kendiliğinden uyumuşluğu bile var.
Ben de uyku eğitimi versem mi diye düşünüyorum ama eğitimde hemen vazgeçmemek gerekiyor.ağlamasına falan dayanmak gerekiyor.kendimde o gücü henüz bulamıyorum.
Bende de fena durumlar resmen gel git yaşıyorum. Ek Gıdaya mi başladınız canım. Allahım sen memeyi verdim yazmışsın beh meyve diye okudum. Uyku düzenimiz olsa bi nebze iyi olur belkiKizlar bende unutkanlik had safhada
Hic unutulmayacak seyleri unutuyorum. En cokta en son hangi memeyi verdim diye dusunup yarim yamalak hatirlayip birini veriyorum
Hergun omega 3 te aliyorum ona ragmen durum bu...ne zaman duzelecek bu unutkanlik merak ediyorum
Sağol canım:)Canim doktor bize aspiratorle temizlerken kanayabilir demisti. taktigimiz uç burun duvarini zedeledi demekmis bu. Burun ici derisi cok hassasmis yani kanamaya musait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?