2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
benimki de öyle belli bir düzeni yok. bende çalıştığım için her zaman ben ilgilenemiyorum tabii. bazen anaanne bakıyor bazen babaanne bazen baba e hal böyle olunca nasıl düzen oturtabiliriz zor
Çalışınca çok zor oluyor canım benim oğluma da babaannesi bakıyor ondan da rica ettim benim yaptığım düzenin dışına çıkmıyor. Böylece ikilik olmuyor düzenini kurunca sende rica et kim bakıyorsa dikkat etsin canım en ufak bir değişikliğe bile hemen alışıyorlar bozuluyor düzenleri

canm ayri odaya mi aldinz ben hic yapamam galiba cok korkuyorm aslinda cevremn beni cok korkutmasndn dolayi galiba
Ben kızımın odasında yatıyorum onunla. Artık yatak odasına geçeyim diyorum. Odalar yanyana kapılar açık telsiz de var. Aslında yanında yatmamla hiç bir farkı yok ama ne bileyim

O meme işini ben de unutuyorum yaa. Elimle tartıyorum hangisi daha dolu diye

Hahhhhaa guldurdun beni :)))
Ben de kan ilaci iciyorum onun disinda 2 tane multivitamin var bir de iste omega 3. Bunlara ragmen cok dinc degilim ve balik hafizaliyim iste :)

Bende de fena durumlar resmen gel git yaşıyorum. Ek Gıdaya mi başladınız canım. Allahım sen memeyi verdim yazmışsın beh meyve diye okudum. Uyku düzenimiz olsa bi nebze iyi olur belki
:) Evet uykuyu tam alamamakta etkili sut uretiyor olmamiz da.
Evdeki muhabbetlerde herseyi yanlis hatirladigim icin komik muhabbetler ortaya cikiyo

O meme işini ben de unutuyorum yaa. Elimle tartıyorum hangisi daha dolu diye
Ben uzun zamandir tartarak anlayamiyorum canim. Memeler terbiye oldugundan beri hatta.
Ancak uzun aralikla emmezse biraz fark oluyor.

Hassas tartı gibiyim gramaj farkından anlıyorum Artık 1.5 saatte bir emiyor diğerini demek ki 3 saat önce emmiş oluyor. O yüzden anlıyorum. Biz hep tek meme gittik

Hassas tartı gibiyim gramaj farkından anlıyorum Artık 1.5 saatte bir emiyor diğerini demek ki 3 saat önce emmiş oluyor. O yüzden anlıyorum. Biz hep tek meme gittik
Seninki biraz daha buyuk bizim minikten. Bizimki hala max 1 saat arayla emiyor. Biz de oyle tek meme gittik ama son gunlerde farkettim ki gece uykusuna yatmadan 2 meyi birden emince ilk uykusu daha uzun oluyor

aaa maşallaahh ne güzel. benimki asla kendi başına uyumuyor ama dediğim gibi henüz ben bunun için bir şeyler denemedim bakalım inşallahh o günlerde gelir :)

Sana sunu net soylim ki cnm kesinlikle rutin ve disiplin istiyor bebkler hep ayni seyleri yapicaksin ben bi haftaya yakindir st pat yapiyorm gunduz iki 50 dakikalik 1 kerede 2 bucuk saatlik uykularri olmaya basladi aksamda dokz bucuk gibi gece uykusuna yatmak istiyor basla4da aglaniyordu uyuturkn cnki ayagimda salliyordm yada memede uyuyordu ama simdi bazen direk yatirdigim gibi 1.dk dolmadan uyuyor bazen 3 dakika suruyor en fazla oda alisti yani ama basladigimdan beri hic pes etmedim agzlamasini aldrmadm alti temiz karni tok gazini cikartip yatiriyorum baska neden olanaz die cok uzun surmedi simdi sorunsuz uyuyor birde su var hazir yazmiskn onuda diym gunduz uyuduktan 40 dakika sonra gene yanina geliyirum hafic uyanir gibi kipirdanmaya basladiginda pat pat yapiyorum poposuna gene 1 2 dakika ikinci uykuya dalmis oluyor daha uzun uyuyor

Kızlar son mesaj bu

Kaaniskonun idrar cikisi olmadi diyalize bagladilar tekrar. Şişmiş daha fazla. Sivisini diyalizle cekip yarin yada birgun ayiltip solunumdan ayırıp bilincine bakmamız lazim dedi. Şiştiği icin solunumdan da ayiramiyorlar. Trombosit lazim oldu onu ayarladik yine veriyorlar

Kalbi iki kez durduğu için böbrekler etkilenmiş.o yüzden sıkıntı oluyormuş idrar çıkışında.bu durum düzelebilirmiş ya da kronik böbrek yetmezliğine de dönebilirmiş

Canım ne güzel alistirmissin.nasıl yapıyosunuz kendi başına uyutmayi. Nerden destek aldın canım . Benimki gece on birde iki saate yakın mücadeleyle yatıyor yerine koyunca kalkıyor sonunda yine meme veriyom yatıyor ama memeyle.

Bebdede unutkanlık hadsaffada emzirmektrn oluyor ben henüz takviye almadım omega3 yeterlimidir

ah kaan.. benim okumaya yüreğimin dayanmadığı şeyleri küçücük bedeniyle nasıl yaşıyor rabbim şifa versin, annesine bağışlasın.. duam ve kalbim kaan'la..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…