- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.301
İnşallah canım başta inat etti benim oğlum çok kavga ettik ama sonunda pes etti alıştı şimdi düzene :)aaa maşallaahh ne güzel. benimki asla kendi başına uyumuyor ama dediğim gibi henüz ben bunun için bir şeyler denemedim bakalım inşallahh o günlerde gelir :)
Çalışınca çok zor oluyor canım benim oğluma da babaannesi bakıyor ondan da rica ettim benim yaptığım düzenin dışına çıkmıyor. Böylece ikilik olmuyor düzenini kurunca sende rica et kim bakıyorsa dikkat etsin canım en ufak bir değişikliğe bile hemen alışıyorlar bozuluyor düzenleribenimki de öyle belli bir düzeni yok. bende çalıştığım için her zaman ben ilgilenemiyorum tabii. bazen anaanne bakıyor bazen babaanne bazen baba e hal böyle olunca nasıl düzen oturtabiliriz zor
Uykusuz anneler diye bir site var canım daha çok oradan yararlandım ama onları tam uygulamadım oğlumun isteklerine davranışlarına göre değiştirdin orada uygulanan rutinleriMelan-kolik5 canım hangi siteden faydalandın link atar mısın
Ben kızımın odasında yatıyorum onunla. Artık yatak odasına geçeyim diyorum. Odalar yanyana kapılar açık telsiz de var. Aslında yanında yatmamla hiç bir farkı yok ama ne bileyimcanm ayri odaya mi aldinz ben hic yapamam galiba cok korkuyorm aslinda cevremn beni cok korkutmasndn dolayi galiba
Aspiratör tahriş etmiştir canım korkulacak bir şey yokturKızlar kızımın burnunu aspiratörle çekerken sümüğün içinde çok az kan vardı. Hiç başınıza geldi mi?
O meme işini ben de unutuyorum yaa. Elimle tartıyorum hangisi daha dolu diyeKizlar bende unutkanlik had safhada
Hic unutulmayacak seyleri unutuyorum. En cokta en son hangi memeyi verdim diye dusunup yarim yamalak hatirlayip birini veriyorum
Hergun omega 3 te aliyorum ona ragmen durum bu...ne zaman duzelecek bu unutkanlik merak ediyorum
Ben kızımın odasında yatıyorum onunla. Artık yatak odasına geçeyim diyorum. Odalar yanyana kapılar açık telsiz de var. Aslında yanında yatmamla hiç bir farkı yok ama ne bileyim
Hahhhhaa guldurdun beni :)))Ha ha ben de öyleyim sapık gibi memelerimi yoklayıp duruyorum hangisini verdim diye
Demir takviyesi alıyorum.arada calsiyum da alıyorum. Bizim uykular düzene girmediği sürece unutkanlığımız devam eder diye düşünüyorum
:) Evet uykuyu tam alamamakta etkili sut uretiyor olmamiz da.Bende de fena durumlar resmen gel git yaşıyorum. Ek Gıdaya mi başladınız canım. Allahım sen memeyi verdim yazmışsın beh meyve diye okudum. Uyku düzenimiz olsa bi nebze iyi olur belki
Ben uzun zamandir tartarak anlayamiyorum canim. Memeler terbiye oldugundan beri hatta.O meme işini ben de unutuyorum yaa. Elimle tartıyorum hangisi daha dolu diye
Hassas tartı gibiyim gramaj farkından anlıyorumHahhhhaa guldurdun beni :)))
Ben de kan ilaci iciyorum onun disinda 2 tane multivitamin var bir de iste omega 3. Bunlara ragmen cok dinc degilim ve balik hafizaliyim iste :)
:) Evet uykuyu tam alamamakta etkili sut uretiyor olmamiz da.
Evdeki muhabbetlerde herseyi yanlis hatirladigim icin komik muhabbetler ortaya cikiyo
Ben uzun zamandir tartarak anlayamiyorum canim. Memeler terbiye oldugundan beri hatta.
Ancak uzun aralikla emmezse biraz fark oluyor.
Seninki biraz daha buyuk bizim minikten. Bizimki hala max 1 saat arayla emiyor. Biz de oyle tek meme gittik ama son gunlerde farkettim ki gece uykusuna yatmadan 2 meyi birden emince ilk uykusu daha uzun oluyorHassas tartı gibiyim gramaj farkından anlıyorumArtık 1.5 saatte bir emiyor diğerini demek ki 3 saat önce emmiş oluyor. O yüzden anlıyorum. Biz hep tek meme gittik
aaa maşallaahh ne güzel. benimki asla kendi başına uyumuyor ama dediğim gibi henüz ben bunun için bir şeyler denemedim bakalım inşallahh o günlerde gelir :)
rafa kaldırdım diyorum bi taraftan araştırma yapıyorum senin dediklerine bakalım bidaUykusuz anneler diye bir site var canım daha çok oradan yararlandım ama onları tam uygulamadım oğlumun isteklerine davranışlarına göre değiştirdin orada uygulanan rutinleri
Çalışınca çok zor oluyor canım benim oğluma da babaannesi bakıyor ondan da rica ettim benim yaptığım düzenin dışına çıkmıyor. Böylece ikilik olmuyor düzenini kurunca sende rica et kim bakıyorsa dikkat etsin canım en ufak bir değişikliğe bile hemen alışıyorlar bozuluyor düzenleri
seyyav canım co-sleep diye bir yöntem var onun bir kısmını ve Tracy Hogg yönteminin bir kısmını kullandım ikisinin bebeğime uyan yerlerini alıp o şekilde düzen oluşturdum canım
akşam geldiği haliyle şu anki hali başka sanki yüzüne renk geldi. Sabah çorba yaptım ona kızımla oynadı sevdi çok mutlu oldu
Kizlar bende unutkanlik had safhada
Hic unutulmayacak seyleri unutuyorum. En cokta en son hangi memeyi verdim diye dusunup yarim yamalak hatirlayip birini veriyorum
Hergun omega 3 te aliyorum ona ragmen durum bu...ne zaman duzelecek bu unutkanlik merak ediyorum
Kızlar son mesaj bu
Kaaniskonun idrar cikisi olmadi diyalize bagladilar tekrar. Şişmiş daha fazla. Sivisini diyalizle cekip yarin yada birgun ayiltip solunumdan ayırıp bilincine bakmamız lazim dedi. Şiştiği icin solunumdan da ayiramiyorlar. Trombosit lazim oldu onu ayarladik yine veriyorlar
Kalbi iki kez durduğu için böbrekler etkilenmiş.o yüzden sıkıntı oluyormuş idrar çıkışında.bu durum düzelebilirmiş ya da kronik böbrek yetmezliğine de dönebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?