2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ahh kuzum benim neler yaşıyosun Rabbim korusun seni, annene babana bağışlasın inşallah. Dualarım seninle

Seninki biraz daha buyuk bizim minikten. Bizimki hala max 1 saat arayla emiyor. Biz de oyle tek meme gittik ama son gunlerde farkettim ki gece uykusuna yatmadan 2 meyi birden emince ilk uykusu daha uzun oluyor
Evet canım haklısın gece uykusundan once çok emiyor hatta kendisi emmek istiyor. Herşeyi biliyorlar

Herşeyin düzeleceğine inanıyorum bunları da atlatacak kaan

Canım direk yatağına yatırıp mı şişt pat yaptın çok ağladı mı bunu yaparken

Ben kızımın odasında yatıyorum onunla. Artık yatak odasına geçeyim diyorum. Odalar yanyana kapılar açık telsiz de var. Aslında yanında yatmamla hiç bir farkı yok ama ne bileyim
Çocuktan çok bizim hazır olmamız gerekiyor.
Ben evin içinde eşimle başbaşa bırakınca bile merak ediyorum içim içimi yiyor.o yüzden gece ayrı odada yatmaya ben hiç hazır değilim

Meb kızlar nasilsin umarim hepiniz iyisiniz..sizlere Bi sorunum olucak..kizimin ust yan dişlerinde şişkinlik olmuş ve beyazdır.siskinlik tomurcuk şeklinde..hep sol hem sağ taraftan oluşmuş..benim bildiğim kadarıyla önce alt dişler çıkar yada üst on dişler..sizce ne olabilir..dun fark ettim.

Rabbim şifa versin kaana..inaniyorum herşey güzel olucak ..rabbim ailesine sabır versin.dualarimiz onunla

Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
Canim cok gecmis olsun annecigine. Sonuc temiz cikar insallah, icini ferah tut.
Bol dua sonrasi tevekkul

Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
gecms olsun canım inşallah kötü bişey çikmaz rabbim yardimcnz olsun dualrımız annenle

Canım aklına güzel şeyler getir rahat ol inş bişey çıkmayacak dualarımız seninle

merhaba. oğlumda vardı, kontrolde diş mi geliyor dedim. onlar diş kistiymiş. zararsız dedi doktorumuz. bazen akşam görürsün sabaha patlamış olur önemseme dedi.

Canım çok geçmiş olsun, içine ferah tut bişey çıkmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…