- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.321
Kızlar son mesaj bu
Kaaniskonun idrar cikisi olmadi diyalize bagladilar tekrar. Şişmiş daha fazla. Sivisini diyalizle cekip yarin yada birgun ayiltip solunumdan ayırıp bilincine bakmamız lazim dedi. Şiştiği icin solunumdan da ayiramiyorlar. Trombosit lazim oldu onu ayarladik yine veriyorlar
Kalbi iki kez durduğu için böbrekler etkilenmiş.o yüzden sıkıntı oluyormuş idrar çıkışında.bu durum düzelebilirmiş ya da kronik böbrek yetmezliğine de dönebilirmiş
İniallah senin Bebişe de faydası olur canım :)Tamam canım okudum nereden faydalandigini
Ben duzenli balik yiyemedigim icin omega 3 kullaniyorum. Diger multivitamin ve kan ilacini da kadin dogum doktorumuz emzirdigin surece kuolanacaksin demisti ondan kullaniyorumBebdede unutkanlık hadsaffada emzirmektrn oluyor ben henüz takviye almadım omega3 yeterlimidir
Evet canım haklısın gece uykusundan once çok emiyor hatta kendisi emmek istiyor. Herşeyi biliyorlarSeninki biraz daha buyuk bizim minikten. Bizimki hala max 1 saat arayla emiyor. Biz de oyle tek meme gittik ama son gunlerde farkettim ki gece uykusuna yatmadan 2 meyi birden emince ilk uykusu daha uzun oluyor
Herşeyin düzeleceğine inanıyorum bunları da atlatacak kaanKızlar son mesaj bu
Kaaniskonun idrar cikisi olmadi diyalize bagladilar tekrar. Şişmiş daha fazla. Sivisini diyalizle cekip yarin yada birgun ayiltip solunumdan ayırıp bilincine bakmamız lazim dedi. Şiştiği icin solunumdan da ayiramiyorlar. Trombosit lazim oldu onu ayarladik yine veriyorlar
Kalbi iki kez durduğu için böbrekler etkilenmiş.o yüzden sıkıntı oluyormuş idrar çıkışında.bu durum düzelebilirmiş ya da kronik böbrek yetmezliğine de dönebilirmiş
Canım direk yatağına yatırıp mı şişt pat yaptın çok ağladı mı bunu yaparkenSana sunu net soylim ki cnm kesinlikle rutin ve disiplin istiyor bebkler hep ayni seyleri yapicaksin ben bi haftaya yakindir st pat yapiyorm gunduz iki 50 dakikalik 1 kerede 2 bucuk saatlik uykularri olmaya basladi aksamda dokz bucuk gibi gece uykusuna yatmak istiyor basla4da aglaniyordu uyuturkn cnki ayagimda salliyordm yada memede uyuyordu ama simdi bazen direk yatirdigim gibi 1.dk dolmadan uyuyor bazen 3 dakika suruyor en fazla oda alisti yani ama basladigimdan beri hic pes etmedim agzlamasini aldrmadm alti temiz karni tok gazini cikartip yatiriyorum baska neden olanaz die cok uzun surmedi simdi sorunsuz uyuyor birde su var hazir yazmiskn onuda diym gunduz uyuduktan 40 dakika sonra gene yanina geliyirum hafic uyanir gibi kipirdanmaya basladiginda pat pat yapiyorum poposuna gene 1 2 dakika ikinci uykuya dalmis oluyor daha uzun uyuyor
Çocuktan çok bizim hazır olmamız gerekiyor.Ben kızımın odasında yatıyorum onunla. Artık yatak odasına geçeyim diyorum. Odalar yanyana kapılar açık telsiz de var. Aslında yanında yatmamla hiç bir farkı yok ama ne bileyim
Rabbim şifa versin kaana..inaniyorum herşey güzel olucak ..rabbim ailesine sabır versin.dualarimiz onunlaKızlar son mesaj bu
Canım benim çok geçmiş olsun..dualarimiz annenle.Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
Canim cok gecmis olsun annecigine. Sonuc temiz cikar insallah, icini ferah tut.Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
gecms olsun canım inşallah kötü bişey çikmaz rabbim yardimcnz olsun dualrımız annenleKızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
Canım aklına güzel şeyler getir rahat ol inş bişey çıkmayacak dualarımız seninleKızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
merhaba. oğlumda vardı, kontrolde diş mi geliyor dedim. onlar diş kistiymiş. zararsız dedi doktorumuz. bazen akşam görürsün sabaha patlamış olur önemseme dedi.Meb kızlar nasilsin umarim hepiniz iyisiniz..sizlere Bi sorunum olucak..kizimin ust yan dişlerinde şişkinlik olmuş ve beyazdır.siskinlik tomurcuk şeklinde..hep sol hem sağ taraftan oluşmuş..benim bildiğim kadarıyla önce alt dişler çıkar yada üst on dişler..sizce ne olabilir..dun fark ettim.
geçmiş olsun, inşallah bir sorun çıkmaz.Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
Cok gecmis olsun..isallah bir sikinti cikmadan atlatirsiniz..allah sifasini versinKızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
İnsallah hayırlı sonuçlar alırsınız canim. Geçmiş olsunKızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?