- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.341
İçini ferah tut antik canım tahliller temizçıkmış herşeyi yemeye başla artıkKızlar bugün gastroentroloji bölümünde kontrolümüz vardı. Verdiğimiz tahlillerin sonuçları çıkmış doktor yumurta dışında birşeye alerjisi yok dedi. Tahliller temiz olunca günde 10 kerede sivi kaka yapsa birşey olmaz herşey yolunda dedi. Bir yandan çok mutluyum bir yandan da hala içimde bir tedirginlik var. Acaba kendi kendime boşuna mi kuruntu yapıyorum ben ??
Canım benim kızımda çok yapıyor demiştim hatta. Kuzenim de doktoruna sormuş sütün yağlı olduğu için demiş. Ben de artık ona bağlıyorum. Yeşil köpüklü kötü kokulu kanlı olmadıktan sonra korkulacak bir şey yokmuşKızlar bugün gastroentroloji bölümünde kontrolümüz vardı. Verdiğimiz tahlillerin sonuçları çıkmış doktor yumurta dışında birşeye alerjisi yok dedi. Tahliller temiz olunca günde 10 kerede sivi kaka yapsa birşey olmaz herşey yolunda dedi. Bir yandan çok mutluyum bir yandan da hala içimde bir tedirginlik var. Acaba kendi kendime boşuna mi kuruntu yapıyorum ben ??
Çok çık geçmiş olsun canım Allahım acil sifalar versin inşallah, torununa bağışlasın Rabbim
minikhikayem canım benim çok geçmiş olsun..insallah en kısa zamanda baban sağlığına kavuşur..
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versinteşekkürler kızlar sağolasınız
Çok geçmiş olsun canımKızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
Çok şükür yemeğe başladım canim insallah bir terslik olmaz.İçini ferah tut antik canım tahliller temizçıkmış herşeyi yemeye başla artık
Bizim yeşil yapiyor bazen köpüklü oluyor mukusta oluyor o yüzden zaten tedirginlik duyuyorum canim.Canım benim kızımda çok yapıyor demiştim hatta. Kuzenim de doktoruna sormuş sütün yağlı olduğu için demiş. Ben de artık ona bağlıyorum. Yeşil köpüklü kötü kokulu kanlı olmadıktan sonra korkulacak bir şey yokmuş
İnşallah bahara kadar düzelir de rahat rahat çıkarızYaa çok zor öyle. Şimdi rahatsız oluyordur belki ama ayaklansın parkın oynamanın tadını alsın eve sokamazsın o zaman da
Maşallah canım inşallah çok daha iyi olurakşam geldiği haliyle şu anki hali başka sanki yüzüne renk geldi. Sabah çorba yaptım ona kızımla oynadı sevdi çok mutlu oldu
Omega ne kullanıyorsunBen duzenli balik yiyemedigim icin omega 3 kullaniyorum. Diger multivitamin ve kan ilacini da kadin dogum doktorumuz emzirdigin surece kuolanacaksin demisti ondan kullaniyorum
Ben duzenli balik yiyemedigim icin omega 3 kullaniyorum. Diger multivitamin ve kan ilacini da kadin dogum doktorumuz emzirdigin surece kuolanacaksin demisti ondan kullaniyorum
Canım direk yatağına yatırıp mı şişt pat yaptın çok ağladı mı bunu yaparken
iyi o zaman bende dış yada farklı bişey sandım..icin rahatladi..merhaba. oğlumda vardı, kontrolde diş mi geliyor dedim. onlar diş kistiymiş. zararsız dedi doktorumuz. bazen akşam görürsün sabaha patlamış olur önemseme dedi.
Ocean plus kullaniyorum canim. Doktor krilom yazmisti o pek iyi gelmedi. Gun boyu agzima balik kokusu gelmisti zor bitirdim. Ama bundan memnunum.Omega ne kullanıyorsun
Ben de tam anlamiyla gecti sayilmaz aslinda. Hamileliktki kadar degil ama ara ara kabizlik sikayetim oluyor. Kan ilacindan mi ki?Benim malesef kabızlık sorunum geçmedi kan ilaclarina baslayamadim bu yuzden canım .umarım geçici biseydir hepinizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?