2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bugün gastroentroloji bölümünde kontrolümüz vardı. Verdiğimiz tahlillerin sonuçları çıkmış doktor yumurta dışında birşeye alerjisi yok dedi. Tahliller temiz olunca günde 10 kerede sivi kaka yapsa birşey olmaz herşey yolunda dedi. Bir yandan çok mutluyum bir yandan da hala içimde bir tedirginlik var. Acaba kendi kendime boşuna mi kuruntu yapıyorum ben ??

İçini ferah tut antik canım tahliller temizçıkmış herşeyi yemeye başla artık

Canım benim kızımda çok yapıyor demiştim hatta. Kuzenim de doktoruna sormuş sütün yağlı olduğu için demiş. Ben de artık ona bağlıyorum. Yeşil köpüklü kötü kokulu kanlı olmadıktan sonra korkulacak bir şey yokmuş

Bizim yeşil yapiyor bazen köpüklü oluyor mukusta oluyor o yüzden zaten tedirginlik duyuyorum canim.

Kızlar merhaba hepinize. Bayadır bakamıyorum buralara. Kızım 4,5 aylık oldu bir o kadar da zor günler geçirdik. Ben işe dönemiyorum bir süre daha kayınvalidem hasta ona bakmam gerekiyor. Bu süreçte de eşime destek olmak için alize yün ipten Bebek battaniyesi yapıyorum. Bilmiyorum bakmak isteyen olursa instagramda sayfa açtım adenallam diye oradan yapmaya çalışcaö artık siz neler yaptınız. Gaz sorunu bitti mi herkesin

Ben duzenli balik yiyemedigim icin omega 3 kullaniyorum. Diger multivitamin ve kan ilacini da kadin dogum doktorumuz emzirdigin surece kuolanacaksin demisti ondan kullaniyorum

Benim malesef kabızlık sorunum geçmedi kan ilaclarina baslayamadim bu yuzden canım .umarım geçici biseydir hepinizinki

Canım direk yatağına yatırıp mı şişt pat yaptın çok ağladı mı bunu yaparken

Gunduzleri benim yatagimda uyuyor cnm yatagina yatirmiyorum kaldirip ama gece uykusunda derin uykuya dalana kadar gene benim yatagimda sonra kendi yatagina aliyorum basta direndi aglandi sallanarak uyumaya alistigi icin 5 dakika kadar o zmnlar sttt yerine ninni soyledim ninniye sustu aglar gibi oldu sakinledi aglar gibi oldu tekrar sakinledi oyle oyle dalmaya basladi sonra sitt basladm artik yan donup oyuncağına sarilir pozisyonunu aldirdigimda kndi kapatiyor gozlerini bugun ilkkez disaridaydim.ilkkez annem ablam uyutucakti cok.endiseliydim onlarda uyurmu ya uyutamazlarsa die ama onlardada uyumuss sikinti cikarmamis cok sukur

Merhaba kızlar oğlum 4 aylık olucak ve benim işe başlamam gerekliydi 3ay ücretsiz izin aldım nisanda başlıcam ama ben oğlumu bırakıp markete bile gidemiyorum annem yada kayınvalidem bakıcak ama ondan ayrılması çok zor ve ben çok özlüyorum benim gibi olan varmı yoksa kafayı yicem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…