2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım allah kolaylık versin instagramda o isimde bir fotograflı uzakdogulu bır arkadas cıkıyor :) gaz benım halen devam edıyor

1 saattir uyumaya çalışıp uyuyamamak ben uyucam meme delisi kalkacak bu sefer
Canım sabahları kacta uyanıyor oglusun? Benım kız gece 12de yatıp sabah 12 de kalkıyordu baktım boyle olmuyor aksamları yatıs saatlerını erkene cekmem lazımdı sabahları daha erken uyandırmaya basladım. Suan 10-10bucuk gıbı uyuyoruz ınsallah 9ları da görürüz :) sen de bı dene bakalım ılk seferde 15dk lar gerıye cekerek baslayabılırsın

Merhaba canım bende senin gibiyim ilk bebeğim mart sonunda ise baslicam şimdiden ağlamaya başladım nasıl birakicam diye çok zoruma gidiyor başta zor ama alisiliyormus öyle söylüyor herkes

Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden

Canım Allah acil sifalar versin inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız.Rabbim sizinle olsun.

Kızlar Günaydın. Yakını ve bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Allah tüm hastalara Safi ismiyle şifa versin dertlerinden kurtarsin.
Benim ayak parmaklarimda devamli tırnak batığı oluyor. Oda iltihap yapıyo acayip ağrıyor. Dün dr a gittim. Dr sadece kısa kesmeyeceksin dedi. Emzirdiğim için ilaç yazmadı. Ama canım o kadar çok acıyor kii. Ayakkabimi zor giyiyorum. Bi yere ayağımı çarpıcı hele... canım dan can gidiyor. Bu konu hakkında bi fikri olan varmı. Nasıl geçer bu iltihap yada batık

Gunaydin canim tirnak ile deri arasina tel koyularal yapilan bir tedavi var ama ilac gerekip gerekmedigini bilmiyorum

Merhaba canım bende senin gibiyim ilk bebeğim mart sonunda ise baslicam şimdiden ağlamaya başladım nasıl birakicam diye çok zoruma gidiyor başta zor ama alisiliyormus öyle söylüyor herkes
Benimde ilk bebeğim annem ben alışıyım diye bigün benden aldı sen temizlik yap evde ben sana getiririm dedi ama ben ağlaya ağlaya yaptım o temizliği nasıl alışıcamki

Canım gecmıs olsun sivilce bıle cıkarsam anne sütü sürüyorum gecıyor batıga iyi gelir mi bilemiyorum

H hanimcik vardi cok cok daha erken basladi ise.ilk gun zorlanmisti ama insan herseye alisiyor.allah baska bir ayrilik neden vermesin saglik versin

ben iki ayağımdan da çok çektim canım. tırnak teli de taktırdım, hiçbirşey kesin çözüm olmadı. en son dr şahin nami diye birini buldum. ortopedi doktoruymuş ama tırnak konusunda daha ünlü. önce bunu bi not et, sitesine bak. eğer şimdilik geçici bir rahatlama istiyorsan profesyonel ayak bakımı yapan bi yere gidip batığı temizletmen gerekiyor. bu arada iltihap için nasıl ilaç yazmaz? sezaryen doğumdan sonra ben kullandım. şimdi de ayağında batık olduğu için oğluma krem kullanıyorum. bebeğe bile antibiyotik kullanılabiliyor..

Canim Defnecik sabah kacta kalkiyor suan? Bizim de bi duzenleme yapmamiz lazim da :)))

Çocuktan çok bizim hazır olmamız gerekiyor.
Ben evin içinde eşimle başbaşa bırakınca bile merak ediyorum içim içimi yiyor.o yüzden gece ayrı odada yatmaya ben hiç hazır değilim
Ben de hazir degilim suan. Yanimda anne yani yataginda yatiyor sirtimi bile donmek istemiyorum
Aslinda ayri odada yatsa uykumuz daha saglikli olbilir. Cunku yanimizda olunca gık dese gozleri acip bakiyoruz halbuki bebe uyuyor ama bizim uyku bolunmus oluyor :)

Benimde ilk bebeğim annem ben alışıyım diye bigün benden aldı sen temizlik yap evde ben sana getiririm dedi ama ben ağlaya ağlaya yaptım o temizliği nasıl alışıcamki

Merak etme alisiyirsunuz arkadaşlarımla hep aynı dönemlerde hamile kaldık üç dört ay farkla onlar ise başladı onların dediğini söylüyorum eminim bende çok zorlancam ama mecbur kalınca insan napalim

Ne güzel canım darısı bize inş bende denemeler yapıcam bakalım bizimki de Uyur inş

Reactions: NGY
Bende öyle yapıcam diyorum ancak geçe perişan olduğum için başta kendim uyanamıyorum. 11. 12 gibi uyuyor 10 11 kalkıyor. Bugün babaannesini çağırdım artık

Soğan sarıyorlardı sanırım bi araştır isteksen canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…