- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.361
Canım allah kolaylık versin instagramda o isimde bir fotograflı uzakdogulu bır arkadas cıkıyor :) gaz benım halen devam edıyorKızlar merhaba hepinize. Bayadır bakamıyorum buralara. Kızım 4,5 aylık oldu bir o kadar da zor günler geçirdik. Ben işe dönemiyorum bir süre daha kayınvalidem hasta ona bakmam gerekiyor. Bu süreçte de eşime destek olmak için alize yün ipten Bebek battaniyesi yapıyorum. Bilmiyorum bakmak isteyen olursa instagramda sayfa açtım adenallam diye oradan yapmaya çalışcaö artık siz neler yaptınız. Gaz sorunu bitti mi herkesin
Canım sabahları kacta uyanıyor oglusun? Benım kız gece 12de yatıp sabah 12 de kalkıyordu baktım boyle olmuyor aksamları yatıs saatlerını erkene cekmem lazımdı sabahları daha erken uyandırmaya basladım. Suan 10-10bucuk gıbı uyuyoruz ınsallah 9ları da görürüz :) sen de bı dene bakalım ılk seferde 15dk lar gerıye cekerek baslayabılırsın1 saattir uyumaya çalışıp uyuyamamak ben uyucam meme delisi kalkacak bu sefer
Ben de tam anlamiyla gecti sayilmaz aslinda. Hamileliktki kadar degil ama ara ara kabizlik sikayetim oluyor. Kan ilacindan mi ki?
Merhaba kızlar oğlum 4 aylık olucak ve benim işe başlamam gerekliydi 3ay ücretsiz izin aldım nisanda başlıcam ama ben oğlumu bırakıp markete bile gidemiyorum annem yada kayınvalidem bakıcak ama ondan ayrılması çok zor ve ben çok özlüyorum benim gibi olan varmı yoksa kafayı yicem ben
Bizim yeşil yapiyor bazen köpüklü oluyor mukusta oluyor o yüzden zaten tedirginlik duyuyorum canim.
Kızlar salı günü annem kolonoskobi olacak nolur birlez olsun dualarınızda yer verirmisiniz inşallah önemli birşey yoktur dilim varmıyor kimin duası kabul olur belli olmaz .. Allah razı olsun şimdiden
AynenÇocuktan çok bizim hazır olmamız gerekiyor.
Ben evin içinde eşimle başbaşa bırakınca bile merak ediyorum içim içimi yiyor.o yüzden gece ayrı odada yatmaya ben hiç hazır değilim
Gunaydin canim tirnak ile deri arasina tel koyularal yapilan bir tedavi var ama ilac gerekip gerekmedigini bilmiyorumKızlar Günaydın. Yakını ve bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Allah tüm hastalara Safi ismiyle şifa versin dertlerinden kurtarsin.
Benim ayak parmaklarimda devamli tırnak batığı oluyor. Oda iltihap yapıyo acayip ağrıyor. Dün dr a gittim. Dr sadece kısa kesmeyeceksin dedi. Emzirdiğim için ilaç yazmadı. Ama canım o kadar çok acıyor kii. Ayakkabimi zor giyiyorum. Bi yere ayağımı çarpıcı hele... canım dan can gidiyor. Bu konu hakkında bi fikri olan varmı. Nasıl geçer bu iltihap yada batık
Benimde ilk bebeğim annem ben alışıyım diye bigün benden aldı sen temizlik yap evde ben sana getiririm dedi ama ben ağlaya ağlaya yaptım o temizliği nasıl alışıcamkiMerhaba canım bende senin gibiyim ilk bebeğim mart sonunda ise baslicam şimdiden ağlamaya başladım nasıl birakicam diye çok zoruma gidiyor başta zor ama alisiliyormus öyle söylüyor herkes
Canım gecmıs olsun sivilce bıle cıkarsam anne sütü sürüyorum gecıyor batıga iyi gelir mi bilemiyorumKızlar Günaydın. Yakını ve bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Allah tüm hastalara Safi ismiyle şifa versin dertlerinden kurtarsin.
Benim ayak parmaklarimda devamli tırnak batığı oluyor. Oda iltihap yapıyo acayip ağrıyor. Dün dr a gittim. Dr sadece kısa kesmeyeceksin dedi. Emzirdiğim için ilaç yazmadı. Ama canım o kadar çok acıyor kii. Ayakkabimi zor giyiyorum. Bi yere ayağımı çarpıcı hele... canım dan can gidiyor. Bu konu hakkında bi fikri olan varmı. Nasıl geçer bu iltihap yada batık
H hanimcik vardi cok cok daha erken basladi ise.ilk gun zorlanmisti ama insan herseye alisiyor.allah baska bir ayrilik neden vermesin saglik versinMerhaba kızlar oğlum 4 aylık olucak ve benim işe başlamam gerekliydi 3ay ücretsiz izin aldım nisanda başlıcam ama ben oğlumu bırakıp markete bile gidemiyorum annem yada kayınvalidem bakıcak ama ondan ayrılması çok zor ve ben çok özlüyorum benim gibi olan varmı yoksa kafayı yicem ben
Meme delisi....1 saattir uyumaya çalışıp uyuyamamak ben uyucam meme delisi kalkacak bu sefer
ben iki ayağımdan da çok çektim canım. tırnak teli de taktırdım, hiçbirşey kesin çözüm olmadı. en son dr şahin nami diye birini buldum. ortopedi doktoruymuş ama tırnak konusunda daha ünlü. önce bunu bi not et, sitesine bak. eğer şimdilik geçici bir rahatlama istiyorsan profesyonel ayak bakımı yapan bi yere gidip batığı temizletmen gerekiyor. bu arada iltihap için nasıl ilaç yazmaz? sezaryen doğumdan sonra ben kullandım. şimdi de ayağında batık olduğu için oğluma krem kullanıyorum. bebeğe bile antibiyotik kullanılabiliyor..Kızlar Günaydın. Yakını ve bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Allah tüm hastalara Safi ismiyle şifa versin dertlerinden kurtarsin.
Canim Defnecik sabah kacta kalkiyor suan? Bizim de bi duzenleme yapmamiz lazim da :)))Canım sabahları kacta uyanıyor oglusun? Benım kız gece 12de yatıp sabah 12 de kalkıyordu baktım boyle olmuyor aksamları yatıs saatlerını erkene cekmem lazımdı sabahları daha erken uyandırmaya basladım. Suan 10-10bucuk gıbı uyuyoruz ınsallah 9ları da görürüz :) sen de bı dene bakalım ılk seferde 15dk lar gerıye cekerek baslayabılırsın
Ben de hazir degilim suan. Yanimda anne yani yataginda yatiyor sirtimi bile donmek istemiyorumÇocuktan çok bizim hazır olmamız gerekiyor.
Ben evin içinde eşimle başbaşa bırakınca bile merak ediyorum içim içimi yiyor.o yüzden gece ayrı odada yatmaya ben hiç hazır değilim
Benimde ilk bebeğim annem ben alışıyım diye bigün benden aldı sen temizlik yap evde ben sana getiririm dedi ama ben ağlaya ağlaya yaptım o temizliği nasıl alışıcamki
Ne güzel canım darısı bize inş bende denemeler yapıcam bakalım bizimki de Uyur inşGunduzleri benim yatagimda uyuyor cnm yatagina yatirmiyorum kaldirip ama gece uykusunda derin uykuya dalana kadar gene benim yatagimda sonra kendi yatagina aliyorum basta direndi aglandi sallanarak uyumaya alistigi icin 5 dakika kadar o zmnlar sttt yerine ninni soyledim ninniye sustu aglar gibi oldu sakinledi aglar gibi oldu tekrar sakinledi oyle oyle dalmaya basladi sonra sitt basladm artik yan donup oyuncağına sarilir pozisyonunu aldirdigimda kndi kapatiyor gozlerini bugun ilkkez disaridaydim.ilkkez annem ablam uyutucakti cok.endiseliydim onlarda uyurmu ya uyutamazlarsa die ama onlardada uyumuss sikinti cikarmamis cok sukur
Bende öyle yapıcam diyorum ancak geçe perişan olduğum için başta kendim uyanamıyorum. 11. 12 gibi uyuyor 10 11 kalkıyor. Bugün babaannesini çağırdım artıkCanım sabahları kacta uyanıyor oglusun? Benım kız gece 12de yatıp sabah 12 de kalkıyordu baktım boyle olmuyor aksamları yatıs saatlerını erkene cekmem lazımdı sabahları daha erken uyandırmaya basladım. Suan 10-10bucuk gıbı uyuyoruz ınsallah 9ları da görürüz :) sen de bı dene bakalım ılk seferde 15dk lar gerıye cekerek baslayabılırsın
Soğan sarıyorlardı sanırım bi araştır isteksen canım geçmiş olsunKızlar Günaydın. Yakını ve bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Allah tüm hastalara Safi ismiyle şifa versin dertlerinden kurtarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?