2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Son mesaj
Kaan bugun goruntu olarak daha iyi. Diyalizde hala. Kalbi Iyi kacaklari devam ediyor. Suan izliycekler. Bugün solunumdan ayirmayi deneyebilirler. Uyanik gibi ama normal cocuk gibi degil dedi tam uyaninca belli olur dedi. Solunumdan ayrilamazsa boynunddan delik accaklar ama bu sonra konuşulur dediler. Hemsire de sağını daha cok oynatiyor solunu pek hareket ettirmiyor dedi. Aklimda kalan bunlar

Canim gecmis olsun. Esimde olmustu yanlis tirnak kesiminden. Doktor bi operasyon yapmadan once evde bizim mudahale etmemizi duzelmezse yapilmasini soylemisti.
Her aksam ugrastim bizzat ve 15 gunde toparlamisti.
Bildigimiz pamuktan pirinc tanesi kadar alip seklini de pirinc gibi yapip sert ince biseyle ittirerek tirnagin koselerinden ittireceksin. Burdaki ama batan kismin milimetrikte olsa etten ayrilmasi. İlk gun olmuyor gibi oluyor ertesi gun biraz daha ice giriyor derken bi sure sonra bakiyorsun tirnak cikmis. Tirnak yavas yavas ciktikca da kenarlarini batmamasi icin torpule.
Tirnak tamamen ciktiktan snra da kesinlikle oval kesme ve derin kesme. Biraz sancili bi surec ama inan duzeliyor.

Ya canım bende de hamilelikten sonra olmaya başladı. Buraya yazacaktım ama alakasız olur diye yazmamıştım. Seninki de hamilelikten sonra mı oldu ? Ben de aynı şekilde doktora gittim ama emzirdiğini için ilaç vermedi. Tırnaklarını kısa kesme, düz kes ve bol bol sabunlu su ile yıka batikonla sil dedi. O şekilde geçti ama biri geçiyor diğeri batıyor. Çok acıyor benimkiler de, dediğin gibi ayakkabı giyerken çok zorlanıyorum.

İnqnirmisiniz bende de benzer sorun var,benimde bebekten sonra oldu..dogumdan sonra aman cocuga gaz olmasin diye kat kat coraplar giydim gece /gunduz..ona bagliyorum bende..artik geceleri ciplak ayak yatiyorum o rahatlatti biraz.

Sağol canım. Benim iki ayağım da da var nerdeyse her parmağımda batık oluyor. Siteye baktım gerçi istanbulda değilim ama yinede aklımda bulunsun gerekirse giderim. Bu dr lar bi acayip yaa. Kimse keyfinden dr a gitmiyor ayrıca ben 4 aylik bebegimi bırakıp gitmisim antibiyotik yazamam diyor ısrar da ettim aslında yine yazmadı. Başka tedavi yöntemi yok mu dedim cerrahi müdahaleyi söyledi. Çok kızdım dr a çook...

Canım allah kolaylık versin instagramda o isimde bir fotograflı uzakdogulu bır arkadas cıkıyor :) gaz benım halen devam edıyor
Amin canım sağol. Tam yazamamışım bile yorgunluktan :) artık zombi gibi dolanıyorum. Önce kızım sonra ev sonra annem eşim derken... çok şükür :) adanella_baby canım tam adres

Merhaba canım bende senin gibiyim ilk bebeğim mart sonunda ise baslicam şimdiden ağlamaya başladım nasıl birakicam diye çok zoruma gidiyor başta zor ama alisiliyormus öyle söylüyor herkes
Ben de başlayacaktım kızlar ama kayınvalidem rahatsızlanınca kaldı. Evde çok yoruluyorum. Eğer bakanınız varsa bebeğinize bence sizin için de çok iyi olur. İlk zor olur ama sonra sonra alışılır inşallah

Cnm belki denemek istersin diye yazıyorum.
Soğanı közleme imkanın varsa eğer ben mikrodalgada yapıyorum közlenmiş oluyor.
Onu ılıtıp batan yada iltahap olan tırnak kısmına koy inan bana ağrınıda alacak,iltahabınada iyi gelecek.
Geçmiş olsun.

İnşallah sağlığına kavuşup evine geçtiği günleride duyarız.

Benim daha öncede olurdu ama hamilelikten sonra tavan yaptı biri düzeliyor biri oluyor. Bende yazmıyordum buraya ama bi arkadaşımla konuştum oda bazılarında hamilelikten sonra olabiliyor çok kilo alımı yada şişkinlik sebebiyle dedi o yüzden buraya yazmaya karar verdim canım. Çok ağrılı bişey Allah yardımcımız olsun şifa versin...

Sağol canım deneyecem inşallah

Sağol canım senin tarif ettiğin yöntemde biraz korkuyorum ama gecmezse mecbur onu da deneyecem

Evet haklısın canım uykusunda kıpırdanıyor o uyanmıyor ben uyanıyorum.

Bebeğimin bir sıkıntısı var ama ne acaba. Kulağımı ağrıyor gazı mı var karnı mı ağrıyor diş mi derken sıkıldım baya. Hastanelerde de salgın var diye götürmek istemedim ama götürücem galiba artık

Canim nasıl bi sıkıntı? Bende salgın var diye götürmemeye çalışıyordum ama temizliği daha iyi olan bi hastaneden geç saatte randevu alıp götürdüm puseti devamli örtülüydü çok şükür hasta olmadı.

Benim bebeğimin de ayak baş parmağında olmuş. Dokundurmuyor bile. Sen minik oğlun için mi kullanıyorsun. Hep çorap içinde olmasından kaynaklanıyor galiba. nasıl tedavi uyguluyorsun

Bebekte uygulanabilir mi acaba daha hiç kesmeden nasıl olduysa batmış tırnak

Sabahın ilk randevusunu alın. Kimse olmuyor . Yani bizimki öyle ama saat 10dan sonra bekleyen sayısı en az 8 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…