2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebekte nasil olur bilemedim canim ama denemekte bi sikinti olmayacagini dusunuyorum.

Canim Defnecik sabah kacta kalkiyor suan? Bizim de bi duzenleme yapmamiz lazim da :)))
Çok şükür bizde artık erken uyuyoruz gece 12 den önce yatmıyordu sabah 8.30 yada 9 da kalkıyor aksam da 8 30 da yatak odasına giriyoruz dalması bazen zor oluyor yada geri uyansada en geç 10 da fln kesin uyumus oluyoruz dizi izlemek fln çok güzel olmaya başladı:) ama gündüz uykuları çok kısa ve gündüz iyi uyumadıgı için sık kalkıyor malesef gecede

12 de yattiginda kacta kalkiyordu? Bir de uykuyu erkene nasil cwktin canim? Sabah erken kaldirarak mi ? Eger cevabin evetse kacta kaldirmaya basladin :))))

12 de yattiginda kacta kalkiyordu? Bir de uykuyu erkene nasil cwktin canim? Sabah erken kaldirarak mi ? Eger cevabin evetse kacta kaldirmaya basladin :))))
Canım bizim geç yatarken de erken kalkıyor du ama söyle söylim sabaha dogru sık emmeye kalkıyor ya gözler kapalı emip geri uyuyor bakıyorum 8 30 yada 9 a dogru kalkıyorsa konuşuyorum zaten ablası başına koşuyor ses duyar duymaz uykusu hemen açılıyor sonra sevme seansı başlıyor :)

Ay bebişleri erken uyuyan anneler msşallah size
Darısı bizlerin başına
Çok zor canım geç yatan bebek özellikle eşinle hiç vakit geçirmemek ben ısrarla denedim sonunda oldu sanırım bide sık uyanmasa ek gıdaya başlasak uyurken muhallebi fln tok tutar inşallah yerlerse tabi

Kızlarrr yardım 2.bebeğim ama ilk defa oldu oğlumda çok az pamukcuk oluşmuş fazla değil karbonat lı suyla sildim bugun acaba başına gelen oldu mu çoğalır mı strese girdim eşimde yogun daha işte doktora hemen gitmem mi gerek bilemedim

Bizde de olmuştu ilk karbonatlı suyla sildim ama bir anda çoğaldı canım karadut şurubu iyi geliyor ilaç kullanmak istemezsen onu deneyebilirsin.

Canim benimde çok bilgim yok ama eczacı komşum var eczaneden pamukçuk için solüsyon satıldığını söylemişti belki bi nobetci eczane yi arayıp sorabilirsin

Tesaduf olamaz heralde benimde ayaklar berbat bende alakasiz bulup yazmadim

Benim bebegimde aynı şekil mukuslu ama o gıda alerjisi çıktı benim kızım da malesef bebeğinin tabanının kenarı hafif pul pul.
Bizim testler temiz çıkıyor ancak genelde 2 yasına kadar yapılan testlerde alerji olsada çıkmıyormuş bazen o yüzden tam anlamıyla içim rahat degil canim. Bu arada geçmiş olsun canim umarım çok çabuk atlatırsınız

Huzursuz devamlı ağlıyor emerken de ağlıyor ve kulağını çekiştiriyor. Geçen hafta nezleydi. Kulağına vurdu galiba. Acile girdik şimdi 2 saattir bekleyenler varmış. Yarına bulabilirsem randevu yarın götüreyim bari. Bu arada kuzenim 7 yaşında domuz gribi olmuş. Salgın varmış. Dikkatli olmak lazım

Canım mantar ilacı veriyor doktor. Doktora gidene kadar gazlı bezi karbonatlı suya batırıp onunla sil. Bastır diline korkma. Doktor öyle tarif etmişti

çokgeçmiş olsun cnm eşimin çok sıkıntısı olmuştu bu konuda. Batık tırnağın etrafındaki ölü derileri temizleyip tırnağı kesiyordu ama biraz uzun kalacak. Karbonatlı suyla temizliyorduk, sonra tırnağın batık kısmı ile et arasına o alana girecek kadar minik bir pamuk sıkıştırıyorduk. Birkaç hafta iyileşene ve tırnak düzgün uzamaya alışana kadar devam etti. Şükür, 3 senedir bir daha olmadı

Bizimkide ayak basparmajlarini digerleri gibi tutmuyor,yukari kaldiriyor,yeni farkettim kafama takildi baya..dr kontrolumuzde haftaya cmtesi.ben de hic kesmedim tirnaklari henuz,eller gibi uzamadi onlar..tirnaklarinin kenarinda kizariklik falan da yok.sen batik oldugunu nasil anladin?

Bende öyle yapıcam diyorum ancak geçe perişan olduğum için başta kendim uyanamıyorum. 11. 12 gibi uyuyor 10 11 kalkıyor. Bugün babaannesini çağırdım artık
Enerjın oldugunda baslarsın canım cunku sabır ıstıyor gercekten. Babaanne size yakın oturuyordu arada gelsın yardım etsın eline yapısmaz torununa bakmak zor gelmez merak etme

Gecmis olsun canim insan hastaneye de goturmeye korkuyor.
Senin minnos dis cikartiyor olmasin :)

Bizimki çok çabuk ilerledi ilaçla iki günde geçti canım karbonatı fazla uygulamakta zararlı unutma

Kaldırmak gibi değil canım, soğuk bişey değdirmişsin gibi tepki veriyor. İki baş parmağı da yarısına kadar kıpkırmızı. Biri arkadaş yazmıştı burda 5aydan önce kesilmemeliymiş.bizimkininki uzadı ama kırıldı. 15.hafta atağındayız ayıramıyorum da batık huzursuzluk yapar mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…