- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.401
Bebekte nasil olur bilemedim canim ama denemekte bi sikinti olmayacagini dusunuyorum.Benim bebeğimin de ayak baş parmağında olmuş. Dokundurmuyor bile. Sen minik oğlun için mi kullanıyorsun. Hep çorap içinde olmasından kaynaklanıyor galiba. nasıl tedavi uyguluyorsun
Bebekte uygulanabilir mi acabadaha hiç kesmeden nasıl olduysa batmış tırnak
Çok şükür bizde artık erken uyuyoruz gece 12 den önce yatmıyordu sabah 8.30 yada 9 da kalkıyor aksam da 8 30 da yatak odasına giriyoruz dalması bazen zor oluyor yada geri uyansada en geç 10 da fln kesin uyumus oluyoruz dizi izlemek fln çok güzel olmaya başladı:) ama gündüz uykuları çok kısa ve gündüz iyi uyumadıgı için sık kalkıyor malesef gecedeCanim Defnecik sabah kacta kalkiyor suan? Bizim de bi duzenleme yapmamiz lazim da :)))
12 de yattiginda kacta kalkiyordu? Bir de uykuyu erkene nasil cwktin canim? Sabah erken kaldirarak mi ? Eger cevabin evetse kacta kaldirmaya basladin :))))Çok şükür bizde artık erken uyuyoruz gece 12 den önce yatmıyordu sabah 8.30 yada 9 da kalkıyor aksam da 8 30 da yatak odasına giriyoruz dalması bazen zor oluyor yada geri uyansada en geç 10 da fln kesin uyumus oluyoruz dizi izlemek fln çok güzel olmaya başladı:) ama gündüz uykuları çok kısa ve gündüz iyi uyumadıgı için sık kalkıyor malesef gecede
Canım bizim geç yatarken de erken kalkıyor du ama söyle söylim sabaha dogru sık emmeye kalkıyor ya gözler kapalı emip geri uyuyor bakıyorum 8 30 yada 9 a dogru kalkıyorsa konuşuyorum zaten ablası başına koşuyor ses duyar duymaz uykusu hemen açılıyor sonra sevme seansı başlıyor :)12 de yattiginda kacta kalkiyordu? Bir de uykuyu erkene nasil cwktin canim? Sabah erken kaldirarak mi ? Eger cevabin evetse kacta kaldirmaya basladin :))))
Çok zor canım geç yatan bebek özellikle eşinle hiç vakit geçirmemek ben ısrarla denedim sonunda oldu sanırım bide sık uyanmasa ek gıdaya başlasak uyurken muhallebi fln tok tutar inşallah yerlerse tabiAy bebişleri erken uyuyan anneler msşallah size
Darısı bizlerin başına
Bizde de olmuştu ilk karbonatlı suyla sildim ama bir anda çoğaldı canım karadut şurubu iyi geliyor ilaç kullanmak istemezsen onu deneyebilirsin.Kızlarrr yardım 2.bebeğim ama ilk defa oldu oğlumda çok az pamukcuk oluşmuş fazla değil karbonat lı suyla sildim bugun acaba başına gelen oldu mu çoğalır mı strese girdim eşimde yogun daha işte doktora hemen gitmem mi gerek bilemedim
Canim benimde çok bilgim yok ama eczacı komşum var eczaneden pamukçuk için solüsyon satıldığını söylemişti belki bi nobetci eczane yi arayıp sorabilirsinKızlarrr yardım 2.bebeğim ama ilk defa oldu oğlumda çok az pamukcuk oluşmuş fazla değil karbonat lı suyla sildim bugun acaba başına gelen oldu mu çoğalır mı strese girdim eşimde yogun daha işte doktora hemen gitmem mi gerek bilemedim
Tesaduf olamaz heralde benimde ayaklar berbat bende alakasiz bulup yazmadimYa canım bende de hamilelikten sonra olmaya başladı. Buraya yazacaktım ama alakasız olur diye yazmamıştım. Seninki de hamilelikten sonra mı oldu ? Ben de aynı şekilde doktora gittim ama emzirdiğini için ilaç vermedi. Tırnaklarını kısa kesme, düz kes ve bol bol sabunlu su ile yıka batikonla sil dedi. O şekilde geçti ama biri geçiyor diğeri batıyor. Çok acıyor benimkiler de, dediğin gibi ayakkabı giyerken çok zorlanıyorum.
Bizim testler temiz çıkıyor ancak genelde 2 yasına kadar yapılan testlerde alerji olsada çıkmıyormuş bazen o yüzden tam anlamıyla içim rahat degil canim. Bu arada geçmiş olsun canim umarım çok çabuk atlatırsınızBenim bebegimde aynı şekil mukuslu ama o gıda alerjisi çıktı benim kızım da malesef bebeğinin tabanının kenarı hafif pul pul.
Huzursuz devamlı ağlıyor emerken de ağlıyor ve kulağını çekiştiriyor. Geçen hafta nezleydi. Kulağına vurdu galiba. Acile girdik şimdi 2 saattir bekleyenler varmış. Yarına bulabilirsem randevu yarın götüreyim bari. Bu arada kuzenim 7 yaşında domuz gribi olmuş. Salgın varmış. Dikkatli olmak lazımCanim nasıl bi sıkıntı? Bende salgın var diye götürmemeye çalışıyordum ama temizliği daha iyi olan bi hastaneden geç saatte randevu alıp götürdüm puseti devamli örtülüydü çok şükür hasta olmadı.
Canım mantar ilacı veriyor doktor. Doktora gidene kadar gazlı bezi karbonatlı suya batırıp onunla sil. Bastır diline korkma. Doktor öyle tarif etmiştiKızlarrr yardım 2.bebeğim ama ilk defa oldu oğlumda çok az pamukcuk oluşmuş fazla değil karbonat lı suyla sildim bugun acaba başına gelen oldu mu çoğalır mı strese girdim eşimde yogun daha işte doktora hemen gitmem mi gerek bilemedim
Kızlar Günaydın. Yakını ve bebişi hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Allah tüm hastalara Safi ismiyle şifa versin dertlerinden kurtarsin.
Benim ayak parmaklarimda devamli tırnak batığı oluyor. Oda iltihap yapıyo acayip ağrıyor. Dün dr a gittim. Dr sadece kısa kesmeyeceksin dedi. Emzirdiğim için ilaç yazmadı. Ama canım o kadar çok acıyor kii. Ayakkabimi zor giyiyorum. Bi yere ayağımı çarpıcı hele... canım dan can gidiyor. Bu konu hakkında bi fikri olan varmı. Nasıl geçer bu iltihap yada batık
Bizimkide ayak basparmajlarini digerleri gibi tutmuyor,yukari kaldiriyor,yeni farkettim kafama takildi baya..dr kontrolumuzde haftaya cmtesi.ben de hic kesmedim tirnaklari henuz,eller gibi uzamadi onlar..tirnaklarinin kenarinda kizariklik falan da yok.sen batik oldugunu nasil anladin?Benim bebeğimin de ayak baş parmağında olmuş. Dokundurmuyor bile. Sen minik oğlun için mi kullanıyorsun. Hep çorap içinde olmasından kaynaklanıyor galiba. nasıl tedavi uyguluyorsun
Bebekte uygulanabilir mi acabadaha hiç kesmeden nasıl olduysa batmış tırnak
Enerjın oldugunda baslarsın canım cunku sabır ıstıyor gercekten. Babaanne size yakın oturuyordu arada gelsın yardım etsın eline yapısmaz torununa bakmak zor gelmez merak etmeBende öyle yapıcam diyorum ancak geçe perişan olduğum için başta kendim uyanamıyorum. 11. 12 gibi uyuyor 10 11 kalkıyor. Bugün babaannesini çağırdım artık
Gecmis olsun canim insan hastaneye de goturmeye korkuyor.Huzursuz devamlı ağlıyor emerken de ağlıyor ve kulağını çekiştiriyor. Geçen hafta nezleydi. Kulağına vurdu galiba. Acile girdik şimdi 2 saattir bekleyenler varmış. Yarına bulabilirsem randevu yarın götüreyim bari. Bu arada kuzenim 7 yaşında domuz gribi olmuş. Salgın varmış. Dikkatli olmak lazım
Canım suanda gece 10gıbı uyuyor tabı ben 9da odaya gecırmıs oluyorum onu, sabah da 9da uyanıyor daha da gerı cekmeye calısıyorum bi süredir basarılı olamadım pek :)Canim Defnecik sabah kacta kalkiyor suan? Bizim de bi duzenleme yapmamiz lazim da :)))
Bizimki çok çabuk ilerledi ilaçla iki günde geçti canım karbonatı fazla uygulamakta zararlı unutmaKızlarrr yardım 2.bebeğim ama ilk defa oldu oğlumda çok az pamukcuk oluşmuş fazla değil karbonat lı suyla sildim bugun acaba başına gelen oldu mu çoğalır mı strese girdim eşimde yogun daha işte doktora hemen gitmem mi gerek bilemedim
Kaldırmak gibi değil canım, soğuk bişey değdirmişsin gibi tepki veriyor. İki baş parmağı da yarısına kadar kıpkırmızı. Biri arkadaş yazmıştı burda 5aydan önce kesilmemeliymiş.bizimkininki uzadı ama kırıldı. 15.hafta atağındayız ayıramıyorum da batık huzursuzluk yapar mı diyeBizimkide ayak basparmajlarini digerleri gibi tutmuyor,yukari kaldiriyor,yeni farkettim kafama takildi baya..dr kontrolumuzde haftaya cmtesi.ben de hic kesmedim tirnaklari henuz,eller gibi uzamadi onlar..tirnaklarinin kenarinda kizariklik falan da yok.sen batik oldugunu nasil anladin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?