2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canim benimde çok bilgim yok ama eczacı komşum var eczaneden pamukçuk için solüsyon satıldığını söylemişti belki bi nobetci eczane yi arayıp sorabilirsin
ay insan çok üzülüyor bebeğine bişey olunca bakalım yarına kaldı artık cnm saol

Canım mantar ilacı veriyor doktor. Doktora gidene kadar gazlı bezi karbonatlı suya batırıp onunla sil. Bastır diline korkma. Doktor öyle tarif etmişti
Bende sildim canım ama pek bastırmadm şimdi uyuyor yarın yine silerim mantar ilacı mı kullandın sen hemen geçti mi

Dr krem falan verir muhtemelen,isallah gecer bir an once..
Bizimkinde kizariklik yok ama ayak basparmagini digerleriyle ayni hizada tutmuyor,yukari kaldiriyor..boyle bir durumla karsilasan var mi acaba aramizda??

..

Çok sağol canım size de geçmiş ollsun inşallah . Süt ürünlerini tamamen kesmedim azalttim ama yinede geçmedi çok zor bir durum ,sanırım tamamen perhiz olması gerekiyor

..

Çok sağol canım size de geçmiş ollsun inşallah . Süt ürünlerini tamamen kesmedim azalttim ama yinede geçmedi çok zor bir durum ,sanırım tamamen perhiz olması gerekiyor
Sağol canim. Bebeğinin tepkileri önemli olan eger azaltınca düzelme olmadıysa tamamen kesmelisin sanırım. Bazı bebekler fırınlanmış olarak tüketilince tepki vermiyormuş canim birde o şekilde dene istersen. Alerji diyeti çok zor oluyor Allah yardımcın olsun canim.

Haklısın canım geçen haftadan hastaysa goturmende fayda var inşallah bir şey yoktur
Sağol canım o yöntem beni biraz korkutuyor ama gecmezse yapacam sağolasın

Kızlar mememde taş gibi kitleler var. Meme üstünde yer yer kırmızı kırmızı kılcal damar çatlamış gibi.Henüz acı yok
Mastit böyle mi oluyor?
Duş aldım, masaj yaptım sıcak kompres de yaptım ama makine sağınca süt gelmiyor. Elle sağıyorum geliyor sonra yine gelmiyor
Başka ne yapabilirim?

Bende sildim canım ama pek bastırmadm şimdi uyuyor yarın yine silerim mantar ilacı mı kullandın sen hemen geçti mi
Başlangıcı ilerlerse mantar ilacı kullanmak zorunda kalırsınız karbonatlı suyla sil dedi. Bir bardak ılık suya bir çay kaşığı karbonat gazlı bezle bazen günde bir bazen iki günde bir siliyorum.

Enerjın oldugunda baslarsın canım cunku sabır ıstıyor gercekten. Babaanne size yakın oturuyordu arada gelsın yardım etsın eline yapısmaz torununa bakmak zor gelmez merak etme
Çok sabırsızım bu aralar. Buğün geldi 1 saat uyumak ilaç gibi geldi ama gelince akşam yemeğe kalın dedim bu sefer iki kat yoruldum sağlık olsun yarın sabah erken kaldırıcam inşallah önce 9 da kaldırmaya başlıyım

Aslında canım oğlusun erken kalkarsa daha iyi olur..uyku düzeni olur.benim kızımda daha önceleri geç kalkıyordu..ve. akşamları çok geç uyurdu..cok şükür bizim 2.5 aydır uyku düzenimiz var..kizim sat 8 buçukta uyaniyor..mesala benim kızım 1 buçuk sat uyanık kaldığında onu hemen uyutuyorum..daha fazla uyanık kalsa kızımın uykusu kaçıyor..zor yatırıyorum...onu ayağımda saliyorum..artik onu ayağımda sağlamak istemiyorum.bi el atmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…