- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.421
Nette araştırdım öyleymiş sen karadut şurubumu kullandın geçtiBizde de olmuştu ilk karbonatlı suyla sildim ama bir anda çoğaldı canım karadut şurubu iyi geliyor ilaç kullanmak istemezsen onu deneyebilirsin.
Canim benimde çok bilgim yok ama eczacı komşum var eczaneden pamukçuk için solüsyon satıldığını söylemişti belki bi nobetci eczane yi arayıp sorabilirsin
Bende sildim canım ama pek bastırmadm şimdi uyuyor yarın yine silerim mantar ilacı mı kullandın sen hemen geçti miCanım mantar ilacı veriyor doktor. Doktora gidene kadar gazlı bezi karbonatlı suya batırıp onunla sil. Bastır diline korkma. Doktor öyle tarif etmişti
Dr krem falan verir muhtemelen,isallah gecer bir an once..Kaldırmak gibi değil canım, soğuk bişey değdirmişsin gibi tepki veriyor. İki baş parmağı da yarısına kadar kıpkırmızı. Biri arkadaş yazmıştı burda 5aydan önce kesilmemeliymiş.bizimkininki uzadı ama kırıldı. 15.hafta atağındayız ayıramıyorum da batık huzursuzluk yapar mı diye
Ne güzel canım darısı bize inş bende denemeler yapıcam bakalım bizimki de Uyur inş
Bir kere sildim canım mantar ilacı mı kullandın sendeBizimki çok çabuk ilerledi ilaçla iki günde geçti canım karbonatı fazla uygulamakta zararlı unutma
..Bizim testler temiz çıkıyor ancak genelde 2 yasına kadar yapılan testlerde alerji olsada çıkmıyormuş bazen o yüzden tam anlamıyla içim rahat degil canim. Bu arada geçmiş olsun canim umarım çok çabuk atlatırsınız
Kızlar bu mantar ilacının ismi neydi yazarsanız cok seviinirim
Canım okumaya sondan başladım travazol kullandım beb
Sağol canim. Bebeğinin tepkileri önemli olan eger azaltınca düzelme olmadıysa tamamen kesmelisin sanırım. Bazı bebekler fırınlanmış olarak tüketilince tepki vermiyormuş canim birde o şekilde dene istersen. Alerji diyeti çok zor oluyor Allah yardımcın olsun canim...
Çok sağol canım size de geçmiş ollsun inşallah . Süt ürünlerini tamamen kesmedim azalttim ama yinede geçmedi çok zor bir durum ,sanırım tamamen perhiz olması gerekiyor
Haklısın canım geçen haftadan hastaysa goturmende fayda var inşallah bir şey yokturHuzursuz devamlı ağlıyor emerken de ağlıyor ve kulağını çekiştiriyor. Geçen hafta nezleydi. Kulağına vurdu galiba. Acile girdik şimdi 2 saattir bekleyenler varmış. Yarına bulabilirsem randevu yarın götüreyim bari. Bu arada kuzenim 7 yaşında domuz gribi olmuş. Salgın varmış. Dikkatli olmak lazım
Sağol canım o yöntem beni biraz korkutuyor ama gecmezse yapacam sağolasınçokgeçmiş olsun cnm eşimin çok sıkıntısı olmuştu bu konuda. Batık tırnağın etrafındaki ölü derileri temizleyip tırnağı kesiyordu ama biraz uzun kalacak. Karbonatlı suyla temizliyorduk, sonra tırnağın batık kısmı ile et arasına o alana girecek kadar minik bir pamuk sıkıştırıyorduk. Birkaç hafta iyileşene ve tırnak düzgün uzamaya alışana kadar devam etti. Şükür, 3 senedir bir daha olmadı
Evet o da ihtimaller arasındaGecmis olsun canim insan hastaneye de goturmeye korkuyor.
Senin minnos dis cikartiyor olmasin :)
Başlangıcı ilerlerse mantar ilacı kullanmak zorunda kalırsınız karbonatlı suyla sil dedi. Bir bardak ılık suya bir çay kaşığı karbonat gazlı bezle bazen günde bir bazen iki günde bir siliyorum.Bende sildim canım ama pek bastırmadm şimdi uyuyor yarın yine silerim mantar ilacı mı kullandın sen hemen geçti mi
Çok sabırsızım bu aralar. Buğün geldi 1 saat uyumak ilaç gibi geldi ama gelince akşam yemeğe kalın dedim bu sefer iki kat yoruldumEnerjın oldugunda baslarsın canım cunku sabır ıstıyor gercekten. Babaanne size yakın oturuyordu arada gelsın yardım etsın eline yapısmaz torununa bakmak zor gelmez merak etme
Mikositin di canım adı mantar ilacı mı bilmiyorumBir kere sildim canım mantar ilacı mı kullandın sende
Pamukçuk için miCanım okumaya sondan başladım travazol kullandım beb
Aslında canım oğlusun erken kalkarsa daha iyi olur..uyku düzeni olur.benim kızımda daha önceleri geç kalkıyordu..ve. akşamları çok geç uyurdu..cok şükür bizim 2.5 aydır uyku düzenimiz var..kizim sat 8 buçukta uyaniyor..mesala benim kızım 1 buçuk sat uyanık kaldığında onu hemen uyutuyorum..daha fazla uyanık kalsa kızımın uykusu kaçıyor..zor yatırıyorum...onu ayağımda saliyorum..artik onu ayağımda sağlamak istemiyorum.bi el atmak lazım.Çok sabırsızım bu aralar. Buğün geldi 1 saat uyumak ilaç gibi geldi ama gelince akşam yemeğe kalın dedim bu sefer iki kat yoruldumsağlık olsun yarın sabah erken kaldırıcam inşallah önce 9 da kaldırmaya başlıyım
Canım bizde pamukcu olmuştu doktorumunuz bize mikostatin ilacı verdi..iki gün kullandım..cok şükür hemen iyileşti.Kızlar bu mantar ilacının ismi neydi yazarsanız cok seviinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?