2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ayrıntılı ultrasonu neden istemiyorsun? Bence gerekli. Allah korusun bir sorun varsa doğar doğmaz müdahale hayatını kurtarır.

Yardımınıza ihtiyacım var kızlar hala iyi bi doktor ve iyi bi hastane bulamadım. Anlatmıştım burada zaten şuan gittiğim doktor mesai saatleri dışında doğum olursa gelemiyomus. O yüzden değiştirmek istiyorum ama hala bulamadım İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Var mı gittiğiniz tavsiye edebiliceğiniz iyi bir hastane ve iyi bir doktor.

Ben otağtepe tıp merkezine gidiyorum ömer demirelli ye. Ona gidip memnun olmayan yok. Soru bile soramıyorsunuz sizden önce herşeyi açıklıyır anlatıyor. İstediğiniz zaman telefondan ulaşım sağlayabilirsiniz. Doğumu da beykoz civarı anlaşmalı hastanelerde kendi yapıyor kontrole de geliyor kendi hastanesini bırakıp

Çok teşekkür ederim

Kızlar günaydın nasılsınız? Ben ıkı gun dısarıda kaldım oyuzden folik asit alamadım normalde heraksam 10 gıbı alıyordum bugün ıkı gunluk gecıkme oldugu ıcın hemen 8de aldım. Aksam saat 10gibi ıkıncı tableti alsam bişi olurmu sizce ? Daha önce bu durumu yasayanlardan yorumlarınızı beklıyorum

Günaydın kızlar..Bende kontrolden geldim şimdi..7+4 olduk bugün..Bebişimizin kalp atışlarını duyduk Elhamdüllilah...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah... Dr haftasıyla uyumlu bi sıkıntı görnmüyor dedi. BUndan önce düşük yaşadığım için bugün dr.un odaya korkuyla girdim.. Kızımda çok heyecanlıydı..Dün akşam kalp atışlarını duyalım diye dua etti kuzum..çok sevindi duyunca.. 12.hafta tarama testine çağırdı istemediğimi söyledim..Peki nasıl istersen dedi..Ense kalınlığına ve burun kemiklerine bakalım ozaman sadece dedi..11+4 e randevu aldık...Umarım benimkide sizinkilerde sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir

kızlar günaydın
cumartesi günü bebeğimi gördüm şükürler olsun rabbime
ancak kistimin olduğunu söyledi 43*35 mm dedi
çok önemli değil bir ay sonra kaybolur dedi

Kızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Ben yaptırmıyorum canım..Kızımda da yaptırmadım..Ki Şimdi yaştan dolayı risk faktörü de var ama yinede yaptırmayacağım.. Rabbim onun kalbine at demiş ben ona dur diyemem.. o yüzden de 9 ayı stresle geçirmektense yaptırmayı düşünmüyorum..Ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece..

Bende senin gibi düşünüyorum, Allah korusun kötü bişey çıksa nasıl cana kıyılır çok kararsızım haftaya ikili testim var, korkuyorum Allah korusun.

Bende senin gibi düşünüyorum, Allah korusun kötü bişey çıksa nasıl cana kıyılır çok kararsızım haftaya ikili testim var, korkuyorum Allah korusun.
Korkma canım kalbini ferah tut sadece..istemiyorsan yaptırmayabilirsin..Ama yaptırmaya karar veririsen çıkan sonucun %35 yanılma olasılıgı var..Yani yavrularımızı kucağımıza almadan hiçbişey net de değil aslında.. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşalah... Dua etmek en büyük silahımız olacak..hiçbişey elimizde değil..Yaradana sığınmak gerek

Kesinlikle canım, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah cümlemize, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Canım ben Kavacık medistate Sultan Kavrut hocaya gidiyorum . iyi ve ilgili bir doktor memnunum ben .

Ayrıntılı ultrasonu 19-20.haftalarda istiyorlar..niye 12.hafta istedi onu anlamadım ben

Gözün aydın canım hayırlı olsun . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah .

Canım saçma gelicek belki ama sivasta doktora gitmiyorum.Erzincan da Üniversite hastanesine gidiyorum :) Yaşadığım yer sivas merkeze 2 saat erzincana 1 saat. o yüzden erzincanı tercih ediyorum
Anladim.. Yaa ben doktorda karar kilamadim. Ozele gidiyorum ama herkes devlet daha iyi diyor. Devletin o hengamesine kalabaligina girmemek icin sirf ozeli tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…