- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #3.761
Canım inş duyarsın. Doktoruna haber verdin mi? Kontrole gitmem lazım acilen bence inş hayırlı haberler alırsınDün doktora gittim bebeğin kalp atışını duyamadım dedi. Bir hafta daha bekleyelim dedi. 6+4. Şimdi de kanamam başladı
Ayrıntılı ultrasonu neden istemiyorsun? Bence gerekli. Allah korusun bir sorun varsa doğar doğmaz müdahale hayatını kurtarır.İyi akşamlar kızlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür 9 hafta 6 günlük dedi dr
İkili test ve ayrıntılı ultrasonu 12.haftada istedi ben ayrıntılı ultrason istemiyorum ama sormadı bile eski dr um aslında önceki doğumumu o yaptırdı ama bir anda soğudum ve dr değiştiricem sanırım
Ben otağtepe tıp merkezine gidiyorum ömer demirelli ye. Ona gidip memnun olmayan yok. Soru bile soramıyorsunuz sizden önce herşeyi açıklıyır anlatıyor. İstediğiniz zaman telefondan ulaşım sağlayabilirsiniz. Doğumu da beykoz civarı anlaşmalı hastanelerde kendi yapıyor kontrole de geliyor kendi hastanesini bırakıpYardımınıza ihtiyacım var kızlarhala iyi bi doktor ve iyi bi hastane bulamadım. Anlatmıştım burada zaten şuan gittiğim doktor mesai saatleri dışında doğum olursa gelemiyomus. O yüzden değiştirmek istiyorum ama hala bulamadım İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Var mı gittiğiniz tavsiye edebiliceğiniz iyi bir hastane ve iyi bir doktor.
Ben otağtepe tıp merkezine gidiyorum ömer demirelli ye. Ona gidip memnun olmayan yok. Soru bile soramıyorsunuz sizden önce herşeyi açıklıyır anlatıyor. İstediğiniz zaman telefondan ulaşım sağlayabilirsiniz. Doğumu da beykoz civarı anlaşmalı hastanelerde kendi yapıyor kontrole de geliyor kendi hastanesini bırakıp
bebeğin boyu için ne dedi kaç mm şuanilk gittiğimde doğum tarihim 7 eylül dedi
şimdi ise eylül
çok üzülüyoum
bebek gelişmiyor mu
Ben yaptırmıyorum canım..Kızımda da yaptırmadım..Ki Şimdi yaştan dolayı risk faktörü de var ama yinede yaptırmayacağım.. Rabbim onun kalbine at demiş ben ona dur diyemem.. o yüzden de 9 ayı stresle geçirmektense yaptırmayı düşünmüyorum..Ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece..Kızlar ikili test hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bende senin gibi düşünüyorum, Allah korusun kötü bişey çıksa nasıl cana kıyılır çok kararsızım haftaya ikili testim var, korkuyorum Allah korusun.Ben yaptırmıyorum canım..Kızımda da yaptırmadım..Ki Şimdi yaştan dolayı risk faktörü de var ama yinede yaptırmayacağım.. Rabbim onun kalbine at demiş ben ona dur diyemem.. o yüzden de 9 ayı stresle geçirmektense yaptırmayı düşünmüyorum..Ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece..
Korkma canım kalbini ferah tut sadece..istemiyorsan yaptırmayabilirsin..Ama yaptırmaya karar veririsen çıkan sonucun %35 yanılma olasılıgı var..Yani yavrularımızı kucağımıza almadan hiçbişey net de değil aslında.. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşalah... Dua etmek en büyük silahımız olacak..hiçbişey elimizde değil..Yaradana sığınmak gerekBende senin gibi düşünüyorum, Allah korusun kötü bişey çıksa nasıl cana kıyılır çok kararsızım haftaya ikili testim var, korkuyorum Allah korusun.
Kesinlikle canım, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza almak nasip olur inşallah cümlemize, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.Korkma canım kalbini ferah tut sadece..istemiyorsan yaptırmayabilirsin..Ama yaptırmaya karar veririsen çıkan sonucun %35 yanılma olasılıgı var..Yani yavrularımızı kucağımıza almadan hiçbişey net de değil aslında.. Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşalah... Dua etmek en büyük silahımız olacak..hiçbişey elimizde değil..Yaradana sığınmak gerek
Naptın canım doktora gittin mi?Canım suanda catlaklar ıcın daha erken degıl mı urun kullanımı? Benımkı herseyı 3aydan sonra konusalım dedi
Canım ben Kavacık medistate Sultan Kavrut hocaya gidiyorum . iyi ve ilgili bir doktor memnunum ben .Yardımınıza ihtiyacım var kızlarhala iyi bi doktor ve iyi bi hastane bulamadım. Anlatmıştım burada zaten şuan gittiğim doktor mesai saatleri dışında doğum olursa gelemiyomus. O yüzden değiştirmek istiyorum ama hala bulamadım İstanbul anadolu yakasında oturuyorum. Var mı gittiğiniz tavsiye edebiliceğiniz iyi bir hastane ve iyi bir doktor.
Ayrıntılı ultrasonu 19-20.haftalarda istiyorlar..niye 12.hafta istedi onu anlamadım benİyi akşamlar kızlar bende bugün kalp atışını duydum çok şükür 9 hafta 6 günlük dedi dr
İkili test ve ayrıntılı ultrasonu 12.haftada istedi ben ayrıntılı ultrason istemiyorum ama sormadı bile eski dr um aslında önceki doğumumu o yaptırdı ama bir anda soğudum ve dr değiştiricem sanırım
Gözün aydın canım hayırlı olsun . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah .Günaydın kızlar..Bende kontrolden geldim şimdi..7+4 olduk bugün..Bebişimizin kalp atışlarını duyduk Elhamdüllilah...Rabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin inşallah... Dr haftasıyla uyumlu bi sıkıntı görnmüyor dedi. BUndan önce düşük yaşadığım için bugün dr.un odaya korkuyla girdim..Kızımda çok heyecanlıydı..Dün akşam kalp atışlarını duyalım diye dua etti kuzum..çok sevindi duyunca.. 12.hafta tarama testine çağırdı istemediğimi söyledim..Peki nasıl istersen dedi..Ense kalınlığına ve burun kemiklerine bakalım ozaman sadece dedi..11+4 e randevu aldık...Umarım benimkide sizinkilerde sağlıklı sıhhatli dünyaya gelir
Anladim.. Yaa ben doktorda karar kilamadim. Ozele gidiyorum ama herkes devlet daha iyi diyor. Devletin o hengamesine kalabaligina girmemek icin sirf ozeli tercih ettim.Canım saçma gelicek belki ama sivasta doktora gitmiyorum.Erzincan da Üniversite hastanesine gidiyorum :) Yaşadığım yer sivas merkeze 2 saat erzincana 1 saat. o yüzden erzincanı tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?