- Konu Sahibi angel5angel
-
- #37.921
Senin yediklerin etkilemez dedi canım iki kere sordum
Bebeğinde süt ve ürünleri allerjisi olan ya da ishal geçiren arkadaşlar, kaka fotosu atmak istiyorum danışmak için. Var mı.aramızda bunları geçiren ?
Canım birde hangi kremi verdi malesef benim sütünden bebeğe geçtiği için süt ve süt urunlerini yasakladı doktor bana su an perhiz yapiyorumYüzümüz egzamaymış ara ara olup geçermiş çıktığında bi krem verdi onu sürücez
Çok şık güle güle kullan canım. Kaça aldın bu aradatabii ki
Kac yasa kadar kullaniliyor bir de fiyat ogrenebilir miyimtabii ki
minikhikayem canım bende de vardı sling sadece bir kere evde ve bir kere dışarda kullandım kaldı öylece bende kanguru kullanıyorum 4. Aydan beri kızımdada kullanmıştım momfort baby benımkıde çok da rahat kullanımı kızımı arabaya küçüğü kanguruya çarşı pazar hallediyoruz
Çok şık güle güle kullan canım. Kaça aldın bu arada
Kac yasa kadar kullaniliyor bir de fiyat ogrenebilir miyim
Cok tsk ederimBen slingin de çok ekmeğini yedim :) slingin yakınlık hissi biraz daha farklı ama dışarıda kirletmeden bağlamak zor. İyi ki var bu ürünler. Bebek arabası avm dışında işkence gerçekten
çok sağol cnm 199 du anlık bi indirim kuponu verdi gittigidiyor 179 a aldık
cnm 2 yaş deniyor bunlar baby size diye geçiyor bide toddler size var o da 4 yaş. Çocuğun boyu önemli burda toddler e 77 82 cm filan olduğunda geçiyosun
Canım çok güzel bir haber bu, gün doğmadan neler doğar. Allah şifasını verecek inşallah, babam hep böyle moralini yüksek tutsun yeter kigüzel gelişme var canım, başka bir ünv hastanesine yatırdılar babamı. Çok ilgililrr ve biyopsi sonucu karaciğerdeki şeyin tümör olmadığına karar verdiler. Kitleymiş sadece sirozdan şüpheleniyorlar. Morali çok iyi. Sıvı alıyorlar karnından. Sağol canım sorduğun için..
Kaç kilo bebeğin canım bizde düşünüyoruz ama büyük gelir mi diye tereddüt ettimMerhaba kizlar büyüdükçe kakada arttı bende kilot beze geçtim çok memnun kaldım çok rahat hareket ediyor ve huzursuzlugu geçti ayaklarını tutamiyordu bez sıkıyordu esnemiyordu çok kilot bezde o sorun olmadı tamamen esnek yapıya sahip kaka tasması da olmadı hic
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Canım egzama testsiz belli oluyormuş muayene ile gittiğimiz dr doçentti direk baktı çoçukluk çağı alerjik egzama dede. Advantan verdi bi gece de hemen iyileşme olduCanım birde hangi kremi verdi malesef benim sütünden bebeğe geçtiği için süt ve süt urunlerini yasakladı doktor bana su an perhiz yapiyorum
7700 gr canim hiç büyük gelmedi 4 numara kullanıyoruz 3 numarada varKaç kilo bebeğin canım bizde düşünüyoruz ama büyük gelir mi diye tereddüt ettim
Ay harikaymış ya bende edinmeliyim bir an önce. Zira araba gerçekten işkence. Bunda kontrol çok kolay görünüyorBen slingin de çok ekmeğini yedim :) slingin yakınlık hissi biraz daha farklı ama dışarıda kirletmeden bağlamak zor. İyi ki var bu ürünler. Bebek arabası avm dışında işkence gerçekten
çok sağol cnm 199 du anlık bi indirim kuponu verdi gittigidiyor 179 a aldık
cnm 2 yaş deniyor bunlar baby size diye geçiyor bide toddler size var o da 4 yaş. Çocuğun boyu önemli burda toddler e 77 82 cm filan olduğunda geçiyosun
Canim ben primanin kullanıyorum sıkma olmadı çok rahat bir bezervanazlim canım gördüm mesajını benimki de 7500 falan ama 4+ bile sıkıyor yanlardan bacakları geniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?