2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ben slingin de çok ekmeğini yedim :) slingin yakınlık hissi biraz daha farklı ama dışarıda kirletmeden bağlamak zor. İyi ki var bu ürünler. Bebek arabası avm dışında işkence gerçekten

Çok şık güle güle kullan canım. Kaça aldın bu arada

çok sağol cnm 199 du anlık bi indirim kuponu verdi gittigidiyor 179 a aldık

Kac yasa kadar kullaniliyor bir de fiyat ogrenebilir miyim

cnm 2 yaş deniyor bunlar baby size diye geçiyor bide toddler size var o da 4 yaş. Çocuğun boyu önemli burda toddler e 77 82 cm filan olduğunda geçiyosun

Cok tsk ederim

Canım çok güzel bir haber bu, gün doğmadan neler doğar. Allah şifasını verecek inşallah, babam hep böyle moralini yüksek tutsun yeter ki

Kaç kilo bebeğin canım bizde düşünüyoruz ama büyük gelir mi diye tereddüt ettim

minikhikayem canım kangurunun içindeyken bebek ne giydiriyorsun sende mont çocukta mont epey zorluyor hareket alanını sen nasıl bir çözüm buldun birde bebeğine su kar tulum ları yada hani kışlık tulumlar varya onlardan giydiren varmı memnuniyet ölçüleriniz nelerdir benımde almam lazım burası epey soğudu.

Canım birde hangi kremi verdi malesef benim sütünden bebeğe geçtiği için süt ve süt urunlerini yasakladı doktor bana su an perhiz yapiyorum
Canım egzama testsiz belli oluyormuş muayene ile gittiğimiz dr doçentti direk baktı çoçukluk çağı alerjik egzama dede. Advantan verdi bi gece de hemen iyileşme oldu

Kızlar gündüz uykulari konusunda tavsiyelerinize ihtiyacım var
kızım saat 9.30 10 gibi uyanıyor yaklaşık 1 saat sonra uykusu geliyor mizirdaniyor bende uyutuyorum 1 saat uyuyup 12 gibi kalkıyor tekrar uyusun diye cabaliyorum uyumuyor
biraz oyun oynamaya çalışıyoruz ama gözlerini kaşıyor belli uykusu var 12.30 gibi huysuzlandigi için tekrar uyutmaya çalışıyorum uyumuyor ama uyanık da duramıyor tüm gün biraz uyutmaya çalışıyorum bakıyorum uyumuyor kaldır oyun oyna huysuzlanıyo tekrar uyutmaya çalış la geçiyor kısır döngü ye giriyoruz
Ne yapsam düzene girer bu uykular. Uyku araliklarini bi türlü tutturamiyorum

Bide 19. Haftasını doldurmayanlara sesleniyorum atak haftasinda olabilirsiniz muhtemelen gece uykulari çok kotulesiyor 20. Haftada çok şükür eski duzenimize döndük

Ay harikaymış ya bende edinmeliyim bir an önce. Zira araba gerçekten işkence. Bunda kontrol çok kolay görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…