2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bacaklı mont mu diyosun canım. Oğluma dayısı almış lcw den. 6.9 ay almış büyük ama iyiki büyük almış. Bacak kısmı ve kolları dar tam oturtamıyosun. Büyük olduğu içinde yarım geçirip fermuarını kapatıyorum çok rahat oluyo

Bende şurada beklim zira aynı beni anlattın. Ne uyuyor ne uyanık mutlu

Kızlar ben kızın hiç dönmeye niyeti yok 4.5 aylık olduk acaba dr a götürsemmi
Benim oğlanda haftaya 4.5 aylık canım dönemiyo. Ben normal dedim hep ama bilmiyorum tabi. Yan yatarken dönüyo da yüzüstü yada sırtüstü yatarken dönemiyo. Çabası yok desem daha doğru olur

SOn mesaj

Canim kaan solunumda zorlaniyor sanirim entube olacak tekrar. Buyuk maske takmislar daha basincli tum yuzunu kaplayan. Doktor istedigimiz gibi tam uyanmadi dedi. O yuzden mr cekiceklermis. Beyinde devam eden bir problem mi var diye. Eeg temiz cikmis havale nobet acisindan. Bacağında da bir sislik var pihti mi var diye bakcaklar. Bugun haberler pek iyi degil. Tek sevindiren idrar cikisi var

Bide 19. Haftasını doldurmayanlara sesleniyorum atak haftasinda olabilirsiniz muhtemelen gece uykulari çok kotulesiyor 20. Haftada çok şükür eski duzenimize döndük
Biz şu an 18+3 deyiz canım 5 gün erken doğdu 39+3de. Ataklı mi oluyo şimdi. Gerçi her bebek de oluyo mu bu atak. Benimki iki gündür tüm gece uyuyo nazar değmesin. Öncesinde saat başı kalkıyodu umarım hep böle yapar çok mutluyum

Allah'ım inşallah kaan oğlumuz bir an önce iyileşir. O hepimizin evladı oldu. Pınar hepimizin kardeşi oldu. Rabbim yardımcıları olsun o kadar çok dua edeni var ki allah'ım birini elbet kabul edecektir. Çok güçlü kaanımız çok

Canım egzama testsiz belli oluyormuş muayene ile gittiğimiz dr doçentti direk baktı çoçukluk çağı alerjik egzama dede. Advantan verdi bi gece de hemen iyileşme oldu

Bize de o kremden verdi peki neden kaynaklanıyormuş canım sordunmu

Benim kızımda daha dönmemiş..4 aylık kontrolünde sordum normal dedi..5 aydan sonra dönmeye başlar dedi
Bence de benim ki arsızlıkta yetenekli böyle dönmede tembel yüz üstü yatmayı hiç sevmez öyle yatırınca arada bir dönüyor sırt üstüne bu aralar hareket yaptırıyorum konuşuyorum arsızlığının yarısı kadar da hareket yapsan diye gülüyor

ben e bebekten yumuş yumuş bi tulum aldım. yine de üzerine battaniye alıyorum ama rahat oluyor.

Canim bende burdan öğrendiğim kadariyla biliyorum atakları, biraz da araştırdım sonrasında. Doğması gereken günden itibaren hafta hesabı yapilacakmis ama bizde o tutmuyor. Bende doğduktan sonraki haftaya göre hesaplayip tablodan takip.ediyorum 19. Haftada huysuzluk ve gece uyanmaları tavan yapmıştı şimdi çok şükür düzeldi

Uykusu tam gelmeden az az uyuyorsa ondan olabilir. 3 posta gündüz uykusu ve 2 saat uyanık bırakmaya çalışıyorum ben.

17+6 oluyo galiba benimki düzeltince. Ama dediğim gibi iki gündür iyi şükür

Canım çok güzel bir haber bu, gün doğmadan neler doğar. Allah şifasını verecek inşallah, babam hep böyle moralini yüksek tutsun yeter ki

teşekkür ederim, umutluyuz çok şükür

bunlar için özel örtüler oluyo ama biraz pahalı tabi. Battaniye atıyorum içini kalın giydirip, ama benden de sıcaklık geçeceği için terletmeyecek kadar giydiriyorum..

Ay harikaymış ya bende edinmeliyim bir an önce. Zira araba gerçekten işkence. Bunda kontrol çok kolay görünüyor

hem çok kolay hem bebek huzurlu hem eller serbest. Ergonomik olması bebeğin otururken M pozisyonu tediğimiz dizden dize kumaşın sarması önemli. Evde de çok kullanılıyor..

Çok güzelmiş bunu daha önce görmemiştim

cnm marka çeşit çok. Bu Neko marka Türk markası kumaşları özel kendileri dokuma yaptırıyorlar. Kanvas kumaşlara göre daha başarılı bebeğin şeklini alma konusunda. Çok desenler var dokuma olarak rengarenk. Tuniko.com dan bakabilirsin. Kullandıktan sonra.satabileceğim de bi ürün :)

Ben neko wrap sling kullanıyorum ilk zamanlar özellikle kurtarıcım oldu. Her hamileye öneriyorum hatta Bu modelini görmemiştim ama. Ben internetten almıştım sonra bir baktım dibimizde Buca organize sanayi var. Satış merkezi orasıymış

Canım ben kanguru örtüsü aldımiçi termal kumas dıs yuzeyi polar. Ayrıca üstüne takılıp sokulen cıtcıtşı yagmurlugu da var. Heryere onunla cok rahat cıkıyorum daha bebek arabamızı hıc kullanmadık. Boylecekangurunun ıcıne herzamankıne göre sadece bır tane hırka gıydırıp cıkıyoruz. Bu kanguru örtülerinin kapişonları da var zaten ama yıne de ben bere takıyorum. Kangurunun ıcıne mont gıbı seyler giydirmek bebegı bunaltır üstelık patıklı alt hareket kabılıyetını sınırlandırdıgı nedenıyle gıydırılmıyor, mecbur kalırsanız bı beden kadar buyuk bır patıklı alt gıydırmenız gerekıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…