- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.401
Kızlar kızım bugün öğlen uykusunda kanepeden yere düşmüşbirden çığlık attı koştum baktım yerde ağlıyor. Kanepenin yanlarına yastıklar da koymuştum düşmesin diye ama onları da ayağıyla ittirmiş.
Kucağıma alır almaz sustu. Baktım vücudunda bir şey yoktu, doktora götürmek istemedim. Çünkü düşen bebeklere hemen emar çekiyorlarmış. Kanepe çok yüksek değildi ve etrafta kafasını çarpacağı bir köşe yoktu. Bir de halı vardı yerde. Kızımın genel durumu ve neşesi de yerindeydi çok şükür.
Bebekleri tam dönmeye başlayan anneler, bebişler engel tanımıyor. Yanlara koyduğumuz yastıklar güvenli değilmiş, öğrenmiş oldum. Dikkatli olun lütfen.
Bu arada siz ne düşünüyorsunuz sizce hastaneye götürmemekte hata mı etmişim ?
Odalarımız dipdipe canım yataklarımız da yakın kapılar açık telsiz de açık. Daha telsizin algılamayacağı şekilde bile kıpırdasa duyuyorum. 5 aylıktı canım yani geçen haftaGece bebek telsizi mi kullanıyosun canım nasıl hemen kıpırdasa duyabılıyorsun? Nekadarlıkken tam kendı odasına gecırdın mesela bırde gecelerinuykuda mı beslıyorsun kendısı uyansın dıye mı beklıyorsun
4 buçuk aylık canım baktım ama görünürde birşey yok daha
bizim de aynı uykusunda ağlıyor sürekli mızmı çok huzursuz . Çok değişti çocuk 15 gündür . Hep ağlıyor kucak istiyor . Uykuda içlenerek ağlaması beni korkutuyor . Acaba diş mi ? Görünürde vbir şey yok .İnşallah başka sıkıntısı yoktur canım baktım ama görünürde birşey yoktu ne kadar zamanda çıkar acaba
Bizim kız kendisi oturmak istiyor dahaKizlar ben 5.ay knt gitmedim oturtma knusunda doktoruna danisan varmi varsa ne dedi dok
15. hafta atakları diye bir şey mi var? benim kızda bi kaç haftadır iştahsız huzursuz bundandır belkide. ama bezleri dolu yine eskiye göre iştahız gibi yani ama çok da değilgünaydın merhaba herkese. bizde 15. hafta ataklarına girdik sanırım. meme reddi istahsızlık uykuda huzursuzluk ne ararsanız vardoğumundan bu yana mamada kullanıyordu ama mamayıda 2 satte 60cc yada 75 cc çok nadir geceleri 90 cc içiyor. 2 aylıkkende bu kadar içerdi şimdide böyle 2 aydır 300gram alıyor. gündüz bezleri hep boş boş. iştahsızlık yaşayan varmı aranızda
15. ve 19. hafta arası 1 aylık atak var. ama bilemedim ataktanmı başka sorunmu var. bizim gece bezleri dolu onun dışında boş boş. kakayıdı eskiden hergün yapardı şimdi 3 güne bir belki. uykuda içiriyorum mamayı. eskiden gece hiç olmazsa düzenli besleniyodu artık gecede içmiyor. yeni uyanmış mahmurken belki emiyor.Bizim kız kendisi oturmak istiyor daha
15. hafta atakları diye bir şey mi var? benim kızda bi kaç haftadır iştahsız huzursuz bundandır belkide. ama bezleri dolu yine eskiye göre iştahız gibi yani ama çok da değil
salya bizde iki aydır var nerdeyse hemde ne salya15. ve 19. hafta arası 1 aylık atak var. ama bilemedim ataktanmı başka sorunmu var. bizim gece bezleri dolu onun dışında boş boş. kakayıdı eskiden hergün yapardı şimdi 3 güne bir belki. uykuda içiriyorum mamayı. eskiden gece hiç olmazsa düzenli besleniyodu artık gecede içmiyor. yeni uyanmış mahmurken belki emiyor.salya varmı sizde de diş mi çıkaracak diyorum ama dişte yok. salya da aşırı olmasada var
bizimde uykusu geliyor direniyor uyumamaya. salya bizmde 1 aydır varda özellikle vada böyle ağızda akarcasına daha yeni başladısalya bizde iki aydır var nerdeyse hemde ne salyaönlük yetiştiremiyoruz. diş kaşıntıları da çok fazla bende bundan olduğunu düşünüyordum. huyu değişti resmen özellikle 4 gündür çok fazla ağlamaya başladı
uyku konusunda bizimki de aynı 4 gündür resmen uyumuyorr inatla gözleri kızarıyor yine uyumuyor son direnebildiği ana kadar direniyorbizimde uykusu geliyor direniyor uyumamaya. salya bizmde 1 aydır varda özellikle vada böyle ağızda akarcasına daha yeni başladı
tabii herkesin kendi bebeği ve tercihi ama bende aynı durumda olsam götürmezdim sonuçta gözlemlemişsiniz keyfi yerindeymiş hafif bir düşme olmuş belli ki. ama tabi panik de yapabiliriz bazen çok normal :)Kızlar kızım bugün öğlen uykusunda kanepeden yere düşmüşbirden çığlık attı koştum baktım yerde ağlıyor. Kanepenin yanlarına yastıklar da koymuştum düşmesin diye ama onları da ayağıyla ittirmiş.
Kucağıma alır almaz sustu. Baktım vücudunda bir şey yoktu, doktora götürmek istemedim. Çünkü düşen bebeklere hemen emar çekiyorlarmış. Kanepe çok yüksek değildi ve etrafta kafasını çarpacağı bir köşe yoktu. Bir de halı vardı yerde. Kızımın genel durumu ve neşesi de yerindeydi çok şükür.
Bebekleri tam dönmeye başlayan anneler, bebişler engel tanımıyor. Yanlara koyduğumuz yastıklar güvenli değilmiş, öğrenmiş oldum. Dikkatli olun lütfen.
o zaman ya diş ya atak dan kaynaklı sanırım. Allah yardımcımız olsun. ek gıda hakkında ne düşünüyorsunuyku konusunda bizimki de aynı 4 gündür resmen uyumuyorr inatla gözleri kızarıyor yine uyumuyor son direnebildiği ana kadar direniyor
bizimki haftaya 5 aylık olacak tam galiba 6 ayı beklemeyeceğiz ek gıda için bakalım doktor kontrolümüzde de doktorla konuşuruz ama şimdiden sürekli bir yeme isteği var masada falan bizimleyken elini atıyor yiyeceklere diş kaşıntısı için havuç salatalık taze soğanın beyaz kısımlarını veriyorum dişlerini kaşıması için çok iştahla ağzında emiyor onları mesela :)o zaman ya diş ya atak dan kaynaklı sanırım. Allah yardımcımız olsun. ek gıda hakkında ne düşünüyorsun
Hdi gecmıs olsun dıyelim canım gectiğine sevındım sen bu uygulamaları ıhmalnetme ama aynen devam etCanim gecmis olsun Allah korumus. Biseyi olsaydi aglardi huzursuz olurdu diye dusunuyorum.ben de dikkat edeyim suan donemez diye rahattim
Canim azalmis :) tamamen kaybolmamis ama hem agrisi cok az suan hem de boyutu kuculmus
İnsanin basina ilk kz gelince ne yapacagini bilemiyor cok kaynar suyla masaj yapmam hataydi.
Bugun de masaj ve emzirmeye devam edersem tamamen gececek gibi bakalim :)
Bizde de hemen hemen anlattığın gibi canım ama görünürde birşey yokbizim de aynı uykusunda ağlıyor sürekli mızmı çok huzursuz . Çok değişti çocuk 15 gündür . Hep ağlıyor kucak istiyor . Uykuda içlenerek ağlaması beni korkutuyor . Acaba diş mi ? Görünürde vbir şey yok .
Atak haftasında değiliz canım o geldi aklıma benimde uykusunda ağlıyor emzik varken elini ağzına sokmaya çalışıyor uyurken ondan diş olabilir gibi geldi. Diğer dediğin şeylere de dikkat ettim ama hep aynı onlar bir değişiklik olmadı ama gözlemleyeyim bakalım sağol canım :)Atak haftasında gece uykularında duzen bızulabılırmıs bundan olabılır mı? Uykuda inlemeler de bıseyden rahatsız oldugu anlamına gelırmıs cok sıcak cok soguk cok ısıklı veya seslı ortam gıbığ
Normal pamuk diyorsun dimi canım sen. Evdede bi sürü baby me var. Normal pamuk dahi iyi olur diyorsun onlardan alıyım kullanayım o zaman.Bence değişsen iyi olur canım. Onu ıslatacağına pamuğu ıslat.
Benimde sedef duraklamıştı bi haftadır başladıBen de hamilelik döneminde kortizonlu krem kullanmadım hep coresatin ile idare ettim. Zaten hamileyken atopik egzamam tamamen geçmişti ama şimdi yeniden başladı.
Geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın. Neşesinin yerinde dyması önemli bişi ben olsam götürürdüm yinedeKızlar kızım bugün öğlen uykusunda kanepeden yere düşmüşbirden çığlık attı koştum baktım yerde ağlıyor. Kanepenin yanlarına yastıklar da koymuştum düşmesin diye ama onları da ayağıyla ittirmiş.
benimki de aynı :)Kızlar sayfalar ilerlemiş pek takip edemedim son zamanlarda. İnşallah heskes iyidir.
Kızım özellikle uykusu gelince kulağını çekiştiriyor yanağını yüzünü çiziyor bazen aglarkende yapıyor. Elleri çoğu zaman yüzünde. Gözlerine yüzüne zarar verecek diye çok korkuyorum. Ne yapabilirim bu alışkanlığını unutturmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?