2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar ben 5.ay knt gitmedim oturtma knusunda doktoruna danisan varmi varsa ne dedi dok

Canım çok geçmiş olsun kuxuya çok dikkat etmek lazım şimdi nasıl keyfi falan yerinde mi? Bende çok korkuyorym hepsini Allah korusun ınşallah.

Odalarımız dipdipe canım yataklarımız da yakın kapılar açık telsiz de açık. Daha telsizin algılamayacağı şekilde bile kıpırdasa duyuyorum. 5 aylıktı canım yani geçen hafta 6 aya kadar sonrasında ayrı yatacaksa ayırmak lazımmış . Gece 2 defa besliyorum .Uykusunda emmiyor denedim. Kendisi uyanınca emziriyorum . Diğer uyanmalarında geri uyutuyorum .Bu şekilde

4 buçuk aylık canım baktım ama görünürde birşey yok daha
İnşallah başka sıkıntısı yoktur canım baktım ama görünürde birşey yoktu ne kadar zamanda çıkar acaba
bizim de aynı uykusunda ağlıyor sürekli mızmı çok huzursuz . Çok değişti çocuk 15 gündür . Hep ağlıyor kucak istiyor . Uykuda içlenerek ağlaması beni korkutuyor . Acaba diş mi ? Görünürde vbir şey yok .

Kizlar ben 5.ay knt gitmedim oturtma knusunda doktoruna danisan varmi varsa ne dedi dok
Bizim kız kendisi oturmak istiyor daha
15. hafta atakları diye bir şey mi var? benim kızda bi kaç haftadır iştahsız huzursuz bundandır belkide. ama bezleri dolu yine eskiye göre iştahız gibi yani ama çok da değil

15. ve 19. hafta arası 1 aylık atak var. ama bilemedim ataktanmı başka sorunmu var. bizim gece bezleri dolu onun dışında boş boş. kakayıdı eskiden hergün yapardı şimdi 3 güne bir belki. uykuda içiriyorum mamayı. eskiden gece hiç olmazsa düzenli besleniyodu artık gecede içmiyor. yeni uyanmış mahmurken belki emiyor. salya varmı sizde de diş mi çıkaracak diyorum ama dişte yok. salya da aşırı olmasada var

salya bizde iki aydır var nerdeyse hemde ne salya önlük yetiştiremiyoruz. diş kaşıntıları da çok fazla bende bundan olduğunu düşünüyordum. huyu değişti resmen özellikle 4 gündür çok fazla ağlamaya başladı

bizimde uykusu geliyor direniyor uyumamaya. salya bizmde 1 aydır varda özellikle vada böyle ağızda akarcasına daha yeni başladı

tabii herkesin kendi bebeği ve tercihi ama bende aynı durumda olsam götürmezdim sonuçta gözlemlemişsiniz keyfi yerindeymiş hafif bir düşme olmuş belli ki. ama tabi panik de yapabiliriz bazen çok normal :)

o zaman ya diş ya atak dan kaynaklı sanırım. Allah yardımcımız olsun. ek gıda hakkında ne düşünüyorsun
bizimki haftaya 5 aylık olacak tam galiba 6 ayı beklemeyeceğiz ek gıda için bakalım doktor kontrolümüzde de doktorla konuşuruz ama şimdiden sürekli bir yeme isteği var masada falan bizimleyken elini atıyor yiyeceklere diş kaşıntısı için havuç salatalık taze soğanın beyaz kısımlarını veriyorum dişlerini kaşıması için çok iştahla ağzında emiyor onları mesela :)

Hdi gecmıs olsun dıyelim canım gectiğine sevındım sen bu uygulamaları ıhmalnetme ama aynen devam et

Bizde de hemen hemen anlattığın gibi canım ama görünürde birşey yok

Atak haftasında değiliz canım o geldi aklıma benimde uykusunda ağlıyor emzik varken elini ağzına sokmaya çalışıyor uyurken ondan diş olabilir gibi geldi. Diğer dediğin şeylere de dikkat ettim ama hep aynı onlar bir değişiklik olmadı ama gözlemleyeyim bakalım sağol canım :)

Kızlar sayfalar ilerlemiş pek takip edemedim son zamanlarda. İnşallah heskes iyidir.
Kızım özellikle uykusu gelince kulağını çekiştiriyor yanağını yüzünü çiziyor bazen aglarkende yapıyor. Elleri çoğu zaman yüzünde. Gözlerine yüzüne zarar verecek diye çok korkuyorum. Ne yapabilirim bu alışkanlığını unutturmak için

Geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın. Neşesinin yerinde dyması önemli bişi ben olsam götürürdüm yinede

benimki de aynı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…