- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.441
Canım ben 4. Ayda gittim benim oğlan kalkıp oturmaya çalışılınca muayenede doktor çok acelesin paşa oturmuyoruz daha kucakta destekli kısa süre oturtabılırısn dedi kendı kendıne yada etrafını destekleyerek degıl dedi ama biz 4 aylıktıkKizlar ben 5.ay knt gitmedim oturtma knusunda doktoruna danisan varmi varsa ne dedi dok
Canım ben gitmedim ama abimler çocuklarıyla o otele gidiyorlar ve çok memnunlar.uçakla gidebilirsiniz ya da arabayla turlayarak gidebilirsiniz.Kizlar bi iki konuda fikrinizi almak istiyorum.
Esimin izin tarihlerini bildirmesi gerekiyor tatil plani yapiyoruz ama kafam karisik.
*haziranda voyage sorguna gidelim dedik ama o kadar uzun yolda bebegim arabada durur mu? Simdi bile gittigimiz heryer icin yolda aglamalari meshur
*Voyage sorguna giden oldu mu? Onerir misiniz ?
*Bir de ek gidaya baslamis olacagiz ya acaba otelde zorlanir miyim ?
Ne dersiniz?
bizimki 4+3 o da çok iştahlı ve seviyor eline bir şeyler alıp emmeyi :) dişlerini kaşıması için taze soğanın beyaz kısmı, havuç falan veriyorum bayılıyooor :)Bizimki 4+1haftalık
Az önce ben elma yerken çok istekli baktı uzattım cop cop emdi. Öncesinde bir saattir can sıkıntısından mızmızdı elmayı emince neşelendi :))
6ay bitmeden başlamam diyorum ama bu tarz ufak hareketlerin bir zararı olmaz sanırım.
Geçen hafta annem vardı her gün bişeyler verdi. Bi gün armutu tülbente sarıp verdik en çok onu sevdi hem damaklarını kaşıdı hem tatlı tatlı iyi geldi ona.bence kontrollü verildiği sürece sakıncası yokBizimki 4+1haftalık
Az önce ben elma yerken çok istekli baktı uzattım cop cop emdi. Öncesinde bir saattir can sıkıntısından mızmızdı elmayı emince neşelendi :))
6ay bitmeden başlamam diyorum ama bu tarz ufak hareketlerin bir zararı olmaz sanırım.
Kizlar bebegum balgamli oksuruyo demistm bgn dr gotrdm bogazi enfeksiyn kapms dedi üc tane ilac yazdi kendi doktorumuza ulaşamiyorm ama bu ilaclar 5 aylik bebege verilir mi de cok endiselium 2 tanesi toz biri sulcid biri asist bi tanede iburamin verms ne yapsm bilemedm ya
En minik benim bebegim galiba :) 4 u yeni doldurdu 6 kilo
Yok canım minik ünvanını biz tescilledik 19eulülde dogduk 5765 iz :)
Yok canım minik ünvanını biz tescilledik 19eulülde dogduk 5765 iz :)
bide annelikten midr nedr gozumuze hala zayif gozukuyolar ya :) nasil kisayim bu yastaki bebegi sütndn
O zamana kadar biraz daha büyümüş olcak canım arabayla giderseniz mola vererek gidersiniz şimdi küçük olduğu için ağlar biz de mayısta ailemin yanına gidicez 15 saatlik yol eşim götürecek bizimki de ağlıyo arada bir ama napıyım:)inş vize çıkarsa yazında Norveç’e gitçez abimin yanına bakalımKizlar bi iki konuda fikrinizi almak istiyorum.
Esimin izin tarihlerini bildirmesi gerekiyor tatil plani yapiyoruz ama kafam karisik.
*haziranda voyage sorguna gidelim dedik ama o kadar uzun yolda bebegim arabada durur mu? Simdi bile gittigimiz heryer icin yolda aglamalari meshur
*Voyage sorguna giden oldu mu? Onerir misiniz ?
*Bir de ek gidaya baslamis olacagiz ya acaba otelde zorlanir miyim ?
Ne dersiniz?
Tam 5 aylıktı ayırdığımızda. Daha doğrusu ben odamı ayırdım. Bebek odasında kanepede yatıyordum. Benim eşim gece çalışıyor ve çağrı gelince gidiyor işi bitince geliyor o yüzden yatak odasında da yatıramam bebeğimi. Ben de sonsuza kadar kanepede yatamayacağım için mecbur ayırdık. Herkesin koşulları farklı tabii. İçine nasıl siniyorsa öyle yap.Canım 5 i doldurdunuz mu 5in içinde mi. Bizde 5 i 15 gün sonra doldurucaz bzm de anne yanı beşik var küçük 6 yada 7aya kadar kullanabilirim sanırım sonra odasına geçiririm diyordum fakat şimdi hiç geçirebileceğimi düşünmüyorum. Bizim odanın şeklini değişip büyük beşiği odamıza alsak diyorum. Nasıl geçiricem ayrı odaya bu kadar küçük diyorum. Bebek değil anne hazır olucak diyorlar ya boşuna değil sanırım..
Geçmiş olsun canım. Emmek isteyen doymayan çocuğa nasıl bi diyet sunuyorum Dr. Böyle bi saçmalık olamaz o daha bebek. Hem bunun emeklemesi var yürümeai var hareketlendikçe kilo kalmaz ki ergenliğe varana kadar ohoooo bi dünya vakit var.
missdincer geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Canım çok dikkatli ol benım büyük kızım 4.5 aylıktı salatalığı emiyordu elımde çat diye koptu bogazına takıldı Allah korusun canım ama bebek bınlar çok güçlü emiyorlar ve yani korkudan kızıma 12 aya kadar hep püre verdim babası evdeydi o an yoksa ben vicdanım bebegım Allah korusun tüm bebişleriBizimki 4+1haftalık
Ayyy ne guzel..darisi başımıza..Güneş alıştı canım. Daha doğrusu ben alıştım. Aynı odada yatarken kıpırdasa dalar belki diye biraz beklerdim şimdi birazcık kıpırdasa başındayım.
Bizimki de benzer durum canım. Ben çocuk odasında kanepede. Üstelik gözünü açtığı an hemen beni görebileceği yer. Anne yanı yatak. Çıkmam lazım artık odadan yoksa zor olucak ayrılmak. Odamız dip dibe. Şeyi sorucam. Telsiz veya kamera çok yakın mesafe olduğu için parazit yapıyor mu. Bir de kıpırdasa bile telsizden hemen duyuluyor mu?Tam 5 aylıktı ayırdığımızda. Daha doğrusu ben odamı ayırdım. Bebek odasında kanepede yatıyordum. Benim eşim gece çalışıyor ve çağrı gelince gidiyor işi bitince geliyor o yüzden yatak odasında da yatıramam bebeğimi. Ben de sonsuza kadar kanepede yatamayacağım için mecbur ayırdık. Herkesin koşulları farklı tabii. İçine nasıl siniyorsa öyle yap.
Elma sertti bayaa ve ben büyük bölümünü yedim kopmayacağını düşündüğüm haline getirip verdim. Ama haklısın çok çok dikkat etmeli. Allah korusun hepsini Geçmiş olsun size.Canım çok dikkatli ol benım büyük kızım 4.5 aylıktı salatalığı emiyordu elımde çat diye koptu bogazına takıldı Allah korusun canım ama bebek bınlar çok güçlü emiyorlar ve yani korkudan kızıma 12 aya kadar hep püre verdim babası evdeydi o an yoksa ben vicdanım bebegım Allah korusun tüm bebişleri
Canım maşallah oğlusuna..doktor saçmalamış.benim büyük kızım sadece anne sütü aldı..masallah kızım tombisti..huc doktorumuz bize böyle biseyler demedi..susn kızım 4 yaşında tombislikten eser yok..yani öyle kalmıyorlar çocuklar.benim sütüm yarıyordu ona..bizde en son 4 aylık kontrolumuzde 8200 gr kilosu boyuda 71 cm..doktorumuz çok guzel gelişimi dedi..sen kafana takma..Bide bebegm 5 ay 12 gunluk kilosu 9 kilo cikti boyu 66cm di dr sacma sapan konusty bebege az yedr cok kilolu sonra ay cocugm nie boyle vay cocugm nie boyle deme dedi ben cocugm sadece anne sutu aliyo ne yapabilrm ki dedm sen bilirsn bnden soylemesi dio cok sinir oldm ya niye cok mu ki kilosu kizlar bizm kendi doktormz olsn derdi hep emeklerkn verir diodu ama bu dr cok canimi sıktı
Bizde aynı durumdayız daha dönemedik...ben kiloya bağlıyorum..buyuk kızımda kiloluydu geç dönmeye başladı.missdincer canm cok gecms olsn ya cok mu dönebiliyo ki senin bebiş benimki daha yana bile donemiyo nasil dönmüs oyle ya allah beterndn korusn en korktgm şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?