2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Eccoomm takma kafana kilosunu. Bizimkinin de biraz fazlası var yazmayayım. Bence bu avantaj. Yemek yedirmek için peşinden gitmem en azından, şuan saat başı meme istiyor süreyi uzatmak için oyalıyorum falan ama nafile, çıldırıp bağırıyor. O an yüzüme bile bakmıyor. Ona yaklaşınca çırpınarak göğüslerimin olduğu yere bakıyor. Böyle olunca mümkün mü kısmak. Bunların hepsi bana olan bağlılığından diye düşünüyorum, ilerde yemeğe yaklaşımı bu şekilde olmayacak çünkü yeğenlerim hep öyle oldu, Boğum boğum bacakları vardı yürüme döneminde çöp gibi oldu hemen. Bırak şimdi alabildiği kadar alsın.

Kizlar ben 5.ay knt gitmedim oturtma knusunda doktoruna danisan varmi varsa ne dedi dok
Canım ben 4. Ayda gittim benim oğlan kalkıp oturmaya çalışılınca muayenede doktor çok acelesin paşa oturmuyoruz daha kucakta destekli kısa süre oturtabılırısn dedi kendı kendıne yada etrafını destekleyerek degıl dedi ama biz 4 aylıktık

Kizlar bi iki konuda fikrinizi almak istiyorum.
Esimin izin tarihlerini bildirmesi gerekiyor tatil plani yapiyoruz ama kafam karisik.
*haziranda voyage sorguna gidelim dedik ama o kadar uzun yolda bebegim arabada durur mu? Simdi bile gittigimiz heryer icin yolda aglamalari meshur
*Voyage sorguna giden oldu mu? Onerir misiniz ?
*Bir de ek gidaya baslamis olacagiz ya acaba otelde zorlanir miyim ?
Ne dersiniz?

Bizimki 4+1haftalık
Az önce ben elma yerken çok istekli baktı uzattım cop cop emdi. Öncesinde bir saattir can sıkıntısından mızmızdı elmayı emince neşelendi :))
6ay bitmeden başlamam diyorum ama bu tarz ufak hareketlerin bir zararı olmaz sanırım.

missdincer canım geçmiş olsun allah tüm kuzuları beterinden korusun.ben olsam ben de götürmezdim,keyfi yerindeyse gerek yok.
N NGY 4ay kontrolünde Dr sakın oturtma ek gıda döneminde mama sandalyesiyle oturacak dedi.benim kızım da oturmaya çok hevesli fış fış kayıkçı yapıyordum onu da yapmıyorum artık.@Eccoomm geçmiş olsun,kilosuna da maşallah canım.benim kızım da zayıf.her Bebek bir olmuyor işte biraz hareketlensin tüm fazlalıkları verir. Ben kızımı yarın sağlık ocağına götürüp tarttıracağım 1hafta içinde kilo almadıysa mama başlayacağım.

Canım ben gitmedim ama abimler çocuklarıyla o otele gidiyorlar ve çok memnunlar.uçakla gidebilirsiniz ya da arabayla turlayarak gidebilirsiniz.
Ben olsam Öncesinde araba yolculuğu yapardım durursa arabayla durmazsa uçakla giderdim. gene tatilim geldi benim,biraz tatil sitelerine bakayım bari:)

bizimki 4+3 o da çok iştahlı ve seviyor eline bir şeyler alıp emmeyi :) dişlerini kaşıması için taze soğanın beyaz kısmı, havuç falan veriyorum bayılıyooor :)

Geçen hafta annem vardı her gün bişeyler verdi. Bi gün armutu tülbente sarıp verdik en çok onu sevdi hem damaklarını kaşıdı hem tatlı tatlı iyi geldi ona.bence kontrollü verildiği sürece sakıncası yok

asist balgam sökücüdür cnm ilkten biraz öksürüğü artırarak balgamı söktürür
İburamin ağrısı ateşi v.b. İçin
Sulcid antibiyotik enfeksiyon varsa kullanmanı tavsiye ederim ilerler çünkü

En minik benim bebegim galiba :) 4 u yeni doldurdu 6 kilo

Yok canım minik ünvanını biz tescilledik 19eulülde dogduk 5765 iz :)

6 eylül doğumlu 5.800 :) aşırı hareketli, akran bebekler var bizimki kurtlu gibi komple dönüyo ters düz, işim çok bu kızla

Yok canım minik ünvanını biz tescilledik 19eulülde dogduk 5765 iz :)

Kızlar en minik benimki 7 ekimde d
bide annelikten midr nedr gozumuze hala zayif gozukuyolar ya :) nasil kisayim bu yastaki bebegi sütndn

Canım maşallah kuzuya hiç sıkma canını anne sutuyle alınan kilonun hiç bir zararı yok halt etmiş doktor emsin yawrucak nasıl kiyar insan

O zamana kadar biraz daha büyümüş olcak canım arabayla giderseniz mola vererek gidersiniz şimdi küçük olduğu için ağlar biz de mayısta ailemin yanına gidicez 15 saatlik yol eşim götürecek bizimki de ağlıyo arada bir ama napıyım:)inş vize çıkarsa yazında Norveç’e gitçez abimin yanına bakalım

kızlar pişik oldu oğlum diş tedavisi olurken mecbur babası değiştirdi o da çocuğu pişik yaptı ben de klasik arko krem sürdüm süper geldi 1 saatte pşik toparlamıştı ertesi gün eser kalmadı süper hızla iyileştirdi haberiniz olsun

tüpte ki klasik arko krem valla süper geldi

Tam 5 aylıktı ayırdığımızda. Daha doğrusu ben odamı ayırdım. Bebek odasında kanepede yatıyordum. Benim eşim gece çalışıyor ve çağrı gelince gidiyor işi bitince geliyor o yüzden yatak odasında da yatıramam bebeğimi. Ben de sonsuza kadar kanepede yatamayacağım için mecbur ayırdık. Herkesin koşulları farklı tabii. İçine nasıl siniyorsa öyle yap.

Son düzenleme:
Canım çok dikkatli ol benım büyük kızım 4.5 aylıktı salatalığı emiyordu elımde çat diye koptu bogazına takıldı Allah korusun canım ama bebek bınlar çok güçlü emiyorlar ve yani korkudan kızıma 12 aya kadar hep püre verdim babası evdeydi o an yoksa ben vicdanım bebegım Allah korusun tüm bebişleri

Bizimki de benzer durum canım. Ben çocuk odasında kanepede. Üstelik gözünü açtığı an hemen beni görebileceği yer. Anne yanı yatak. Çıkmam lazım artık odadan yoksa zor olucak ayrılmak. Odamız dip dibe. Şeyi sorucam. Telsiz veya kamera çok yakın mesafe olduğu için parazit yapıyor mu. Bir de kıpırdasa bile telsizden hemen duyuluyor mu?
Elma sertti bayaa ve ben büyük bölümünü yedim kopmayacağını düşündüğüm haline getirip verdim. Ama haklısın çok çok dikkat etmeli. Allah korusun hepsini Geçmiş olsun size.

Canım maşallah oğlusuna..doktor saçmalamış.benim büyük kızım sadece anne sütü aldı..masallah kızım tombisti..huc doktorumuz bize böyle biseyler demedi..susn kızım 4 yaşında tombislikten eser yok..yani öyle kalmıyorlar çocuklar.benim sütüm yarıyordu ona..bizde en son 4 aylık kontrolumuzde 8200 gr kilosu boyuda 71 cm..doktorumuz çok guzel gelişimi dedi..sen kafana takma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…