2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar bebegum balgamli oksuruyo demistm bgn dr gotrdm bogazi enfeksiyn kapms dedi üc tane ilac yazdi kendi doktorumuza ulaşamiyorm ama bu ilaclar 5 aylik bebege verilir mi de cok endiselium 2 tanesi toz biri sulcid biri asist bi tanede iburamin verms ne yapsm bilemedm ya

Aa benımkı de aynısını yapıyor canım buyuzden bıdaha uyuuyamıyor el hep agızda. Hemen kundak yapıp kucagıma alıp hafif pıspıslıyorum tekrar daldııgubda yatırıp kundagını acık bırakıyorum oyle uyuyor kızım

Bide bebegm 5 ay 12 gunluk kilosu 9 kilo cikti boyu 66cm di dr sacma sapan konusty bebege az yedr cok kilolu sonra ay cocugm nie boyle vay cocugm nie boyle deme dedi ben cocugm sadece anne sutu aliyo ne yapabilrm ki dedm sen bilirsn bnden soylemesi dio cok sinir oldm ya niye cok mu ki kilosu kizlar bizm kendi doktormz olsn derdi hep emeklerkn verir diodu ama bu dr cok canimi sıktı

Masallah canim..bizim gibi olmus..bizimki de bu aylar obezite tehlikesi olur,ergenlikte size kizar diye korkuttu..benim de moralim bozuldu..yarin oburgun hasta olurlar,dis telasi ws..verirler zaten hemen..

Ay canim masallah derim ben dr olsam 9 kilo bebege.hatta*41 masaallah elemtere fiş kemgozlere sis. Cok ciddiyim.
Benim oglus tam 5 aylik 7 kilo daha yeni oldu.saglikli olsunlar daha ne.ha bir diyet uygulatacaksa da onu da ek gidaya gecince uygulatsin.doymayan bebegi memeden nasil ayiracaksin.tovbe estagfrullah

Masallah canim..bizim gibi olmus..bizimki de bu aylar obezite tehlikesi olur,ergenlikte size kizar diye korkuttu..benim de moralim bozuldu..yarin oburgun hasta olurlar,dis telasi ws..verirler zaten hemen..
Ins hasta olmazlar ama daha dis cikaracaklar soylediginiz gibi.hareketlenecekler.illa ki eriyecek totolari:)

canım neden canını sıkıyorsun anne sütü ile besleniyor sonuçta faydasız bir şey de değil yediği :) bence hiç keyfini bozma

Cnm bunun ilerkemesi daha kotu bronsolit, kulknmk zorundasin bunlari bile 1 hafta kullnmadan gecmiyor bn ventolin ve sekrol kullndm hic gcmedi sinra sekrolu asistle degistrdik ondan snra gecti cok gecmis olsn

bide annelikten midr nedr gozumuze hala zayif gozukuyolar ya :) nasil kisayim bu yastaki bebegi sütndn

canm aslinda siznki normal olaan mis dr 7500 olmasi gerekiyo dedi napalm artk bi buyuynce kendisj diyet yapsn :))

Cnm bunun ilerkemesi daha kotu bronsolit, kulknmk zorundasin bunlari bile 1 hafta kullnmadan gecmiyor bn ventolin ve sekrol kullndm hic gcmedi sinra sekrolu asistle degistrdik ondan snra gecti cok gecmis olsn
dr ulastm canm asisti önermiyorm sakn verme dedi sulcid bide kendi baska bi ilac soyledi onlari ver dedi kilosu konusndada sakn takilma dedi her bebegn yapisi farklidr biraz rahatladm hic olmazsa

Benimki uyanmadan yapıyor canım uykusunda konuşuyor eller her ağızda bakıyorum uyuyor ama huzursuz

Canım 5 i doldurdunuz mu 5in içinde mi. Bizde 5 i 15 gün sonra doldurucaz bzm de anne yanı beşik var küçük 6 yada 7aya kadar kullanabilirim sanırım sonra odasına geçiririm diyordum fakat şimdi hiç geçirebileceğimi düşünmüyorum. Bizim odanın şeklini değişip büyük beşiği odamıza alsak diyorum. Nasıl geçiricem ayrı odaya bu kadar küçük diyorum. Bebek değil anne hazır olucak diyorlar ya boşuna değil sanırım..

Geçmiş olsun canım. Emmek isteyen doymayan çocuğa nasıl bi diyet sunuyorum Dr. Böyle bi saçmalık olamaz o daha bebek. Hem bunun emeklemesi var yürümeai var hareketlendikçe kilo kalmaz ki ergenliğe varana kadar ohoooo bi dünya vakit var.

missdincer geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.

bide annelikten midr nedr gozumuze hala zayif gozukuyolar ya :) nasil kisayim bu yastaki bebegi sütndn
Aynen:) ben sut yannda mama da veriyordum onu kistim ama sutten kisilir mi ya..ztn alip alabilecekleri en fazla 2 yil..hazir ne guzel yariyor..birak emsin doya doya..o icindeki vitaminleri hangi gidada bulacak bir daha..baslasinlar hayirlisoyla yurumeye atarlar ztn fazlaliklari

Sakin baskasinin yaninda emzirme canm nazar degiyor iki kere yasadm ayni durumu cok duzenli emmesine rahmen ve sutumde cok cok olmamasina ragmen benimde aynisi oldu
Aaa harbiden ben hiç dikkat etmemiştim. Ne zaman biri olsa o günün akşamına sıkıntım oluyor. Ama mecbur birisi oluyor. Kv veya Eltimin evine gidiyoruz sık sık. Emzireyim diye başka odaya gidiyorum ama muhabbet için yanıma geliyorlar. Bebeğim de haala saat başı meme istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…