- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.421
Aa benımkı de aynısını yapıyor canım buyuzden bıdaha uyuuyamıyor el hep agızda. Hemen kundak yapıp kucagıma alıp hafif pıspıslıyorum tekrar daldııgubda yatırıp kundagını acık bırakıyorum oyle uyuyor kızımAtak haftasında değiliz canım o geldi aklıma benimde uykusunda ağlıyor emzik varken elini ağzına sokmaya çalışıyor uyurken ondan diş olabilir gibi geldi. Diğer dediğin şeylere de dikkat ettim ama hep aynı onlar bir değişiklik olmadı ama gözlemleyeyim bakalım sağol canım :)
Masallah canim..bizim gibi olmus..bizimki de bu aylar obezite tehlikesi olur,ergenlikte size kizar diye korkuttu..benim de moralim bozuldu..yarin oburgun hasta olurlar,dis telasi ws..verirler zaten hemen..Bide bebegm 5 ay 12 gunluk kilosu 9 kilo cikti boyu 66cm di dr sacma sapan konusty bebege az yedr cok kilolu sonra ay cocugm nie boyle vay cocugm nie boyle deme dedi ben cocugm sadece anne sutu aliyo ne yapabilrm ki dedm sen bilirsn bnden soylemesi dio cok sinir oldm ya niye cok mu ki kilosu kizlar bizm kendi doktormz olsn derdi hep emeklerkn verir diodu ama bu dr cok canimi sıktı
Ay canim masallah derim ben dr olsam 9 kilo bebege.hattaBide bebegm 5 ay 12 gunluk kilosu 9 kilo cikti boyu 66cm di dr sacma sapan konusty bebege az yedr cok kilolu sonra ay cocugm nie boyle vay cocugm nie boyle deme dedi ben cocugm sadece anne sutu aliyo ne yapabilrm ki dedm sen bilirsn bnden soylemesi dio cok sinir oldm ya niye cok mu ki kilosu kizlar bizm kendi doktormz olsn derdi hep emeklerkn verir diodu ama bu dr cok canimi sıktı
Ins hasta olmazlar ama daha dis cikaracaklar soylediginiz gibi.hareketlenecekler.illa ki eriyecek totolari:)Masallah canim..bizim gibi olmus..bizimki de bu aylar obezite tehlikesi olur,ergenlikte size kizar diye korkuttu..benim de moralim bozuldu..yarin oburgun hasta olurlar,dis telasi ws..verirler zaten hemen..
canım neden canını sıkıyorsun anne sütü ile besleniyor sonuçta faydasız bir şey de değil yediği :) bence hiç keyfini bozmaBide bebegm 5 ay 12 gunluk kilosu 9 kilo cikti boyu 66cm di dr sacma sapan konusty bebege az yedr cok kilolu sonra ay cocugm nie boyle vay cocugm nie boyle deme dedi ben cocugm sadece anne sutu aliyo ne yapabilrm ki dedm sen bilirsn bnden soylemesi dio cok sinir oldm ya niye cok mu ki kilosu kizlar bizm kendi doktormz olsn derdi hep emeklerkn verir diodu ama bu dr cok canimi sıktı
Kizlar bebegum balgamli oksuruyo demistm bgn dr gotrdm bogazi enfeksiyn kapms dedi üc tane ilac yazdi kendi doktorumuza ulaşamiyorm ama bu ilaclar 5 aylik bebege verilir mi de cok endiselium 2 tanesi toz biri sulcid biri asist bi tanede iburamin verms ne yapsm bilemedm ya
bide annelikten midr nedr gozumuze hala zayif gozukuyolar ya :) nasil kisayim bu yastaki bebegi sütndnMasallah canim..bizim gibi olmus..bizimki de bu aylar obezite tehlikesi olur,ergenlikte size kizar diye korkuttu..benim de moralim bozuldu..yarin oburgun hasta olurlar,dis telasi ws..verirler zaten hemen..
canm aslinda siznki normal olaan mis dr 7500 olmasi gerekiyo dedi napalm artk bi buyuynce kendisj diyet yapsn :))Ay canim masallah derim ben dr olsam 9 kilo bebege.hatta*41 masaallah elemtere fiş kemgozlere sis. Cok ciddiyim.
Benim oglus tam 5 aylik 7 kilo daha yeni oldu.saglikli olsunlar daha ne.ha bir diyet uygulatacaksa da onu da ek gidaya gecince uygulatsin.doymayan bebegi memeden nasil ayiracaksin.tovbe estagfrullah
dr ulastm canm asisti önermiyorm sakn verme dedi sulcid bide kendi baska bi ilac soyledi onlari ver dedi kilosu konusndada sakn takilma dedi her bebegn yapisi farklidr biraz rahatladm hic olmazsaCnm bunun ilerkemesi daha kotu bronsolit, kulknmk zorundasin bunlari bile 1 hafta kullnmadan gecmiyor bn ventolin ve sekrol kullndm hic gcmedi sinra sekrolu asistle degistrdik ondan snra gecti cok gecmis olsn
Benimki uyanmadan yapıyor canım uykusunda konuşuyor eller her ağızda bakıyorum uyuyor ama huzursuzAa benımkı de aynısını yapıyor canım buyuzden bıdaha uyuuyamıyor el hep agızda. Hemen kundak yapıp kucagıma alıp hafif pıspıslıyorum tekrar daldııgubda yatırıp kundagını acık bırakıyorum oyle uyuyor kızım
Canım 5 i doldurdunuz mu 5in içinde mi. Bizde 5 i 15 gün sonra doldurucaz bzm de anne yanı beşik var küçük 6 yada 7aya kadar kullanabilirim sanırım sonra odasına geçiririm diyordum fakat şimdi hiç geçirebileceğimi düşünmüyorum. Bizim odanın şeklini değişip büyük beşiği odamıza alsak diyorum. Nasıl geçiricem ayrı odaya bu kadar küçük diyorum. Bebek değil anne hazır olucak diyorlar ya boşuna değil sanırım..Odalarımız dipdipe canım yataklarımız da yakın kapılar açık telsiz de açık. Daha telsizin algılamayacağı şekilde bile kıpırdasa duyuyorum. 5 aylıktı canım yani geçen hafta6 aya kadar sonrasında ayrı yatacaksa ayırmak lazımmış . Gece 2 defa besliyorum .Uykusunda emmiyor denedim. Kendisi uyanınca emziriyorum . Diğer uyanmalarında geri uyutuyorum .Bu şekilde
Geçmiş olsun canım. Emmek isteyen doymayan çocuğa nasıl bi diyet sunuyorum Dr. Böyle bi saçmalık olamaz o daha bebek. Hem bunun emeklemesi var yürümeai var hareketlendikçe kilo kalmaz ki ergenliğe varana kadar ohoooo bi dünya vakit var.Bide bebegm 5 ay 12 gunluk kilosu 9 kilo cikti boyu 66cm di dr sacma sapan konusty bebege az yedr cok kilolu sonra ay cocugm nie boyle vay cocugm nie boyle deme dedi ben cocugm sadece anne sutu aliyo ne yapabilrm ki dedm sen bilirsn bnden soylemesi dio cok sinir oldm ya niye cok mu ki kilosu kizlar bizm kendi doktormz olsn derdi hep emeklerkn verir diodu ama bu dr cok canimi sıktı
Meme isteyen bebeği nasıl azaltcan canım aaa şaşırmış o dr. Maaşallah bebişine 4.5 aylık benim ki 7 kilo bile değil hala bende emziriyorum sadecebide annelikten midr nedr gozumuze hala zayif gozukuyolar ya :) nasil kisayim bu yastaki bebegi sütndn
En minik benim bebegim galiba :) 4 u yeni doldurdu 6 kiloMeme isteyen bebeği nasıl azaltcan canım aaa şaşırmış o dr. Maaşallah bebişine 4.5 aylık benim ki 7 kilo bile değil hala bende emziriyorum sadece
Yok canım minik ünvanını biz tescilledik 19eulülde dogduk 5765 iz :)En minik benim bebegim galiba :) 4 u yeni doldurdu 6 kilo
Aynen:) ben sut yannda mama da veriyordum onu kistim ama sutten kisilir mi ya..ztn alip alabilecekleri en fazla 2 yil..hazir ne guzel yariyor..birak emsin doya doya..o icindeki vitaminleri hangi gidada bulacak bir daha..baslasinlar hayirlisoyla yurumeye atarlar ztn fazlaliklaribide annelikten midr nedr gozumuze hala zayif gozukuyolar ya :) nasil kisayim bu yastaki bebegi sütndn
Minik olsunlar da saglikli olsunlar :)Yok canım minik ünvanını biz tescilledik 19eulülde dogduk 5765 iz :)
Aaa harbiden ben hiç dikkat etmemiştim. Ne zaman biri olsa o günün akşamına sıkıntım oluyor. Ama mecbur birisi oluyor. Kv veya Eltimin evine gidiyoruz sık sık. Emzireyim diye başka odaya gidiyorum ama muhabbet için yanıma geliyorlar. Bebeğim de haala saat başı meme istiyorSakin baskasinin yaninda emzirme canm nazar degiyor iki kere yasadm ayni durumu cok duzenli emmesine rahmen ve sutumde cok cok olmamasina ragmen benimde aynisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?