2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
karamera canm kilo alimnda endisen mi var neden haftalik kilosuna bakms geregi duydun ki
4.ayda 300gr almış.az kilo almış.dr bişeydemedi ama benim içim rahat değil.bi haftadır emzirme kampına girdik.ilk altı ay içinde Doğum kilosunu 2 ye katlamalı diyorlar ya onun için 900gr daha alması gerekiyor.

Çok doğru canım. Diş kaşıyıcısı var sulu. Buzdolabında soğutup onu veriyorum birtek . Geçen gün parmağımı ısırdı damağıyla baya acıttı. Sebzeleri de çok rahat koparırlar

Bizim ki parazit yapmıyor ama bi dene bakalım cihaza ve mesafeye göre değişebilir. Duyuyorum hemen dediğim gibi daha telsizin algılamadığı hafif kıpırtılarını duyuyorum. Gündüz uykusunda dene bi kere ayrı odalarda yatın alıştırma yapın

Canım ek gıdada o otelde zorlanmazsın gerekli hazırlıgını da buradan yapar gidersin olmazsa otel zaten yardımcı olur voyage grup o konuda cok iyidir. Ama bence arabayla değil ucakla gitmekisin uzun yol hepınız ıcın sorun olabılır

Şu bebeği küçük anneleri bir rahat bıraksınlar, en az bir yıl:)

Kızlar bebeğim gece gözünü kapattıktan sonra çok sağa sola kafasını çeviriyor elini agzına götürüp emziğini düşürüyor bazen. Dişi mi kaşınıyordur acaba salyası çok artmıştı ama diş görünmüyor henüz. Gazı mı var diyorum bazen ama sürekli yapmaya başladı bunu gözünü kapattıktan anca yarım saat sonra kımıldamıyor

Diş görünmeden önce zaten bütün sıkıntı. Dişetinde minik yarıklar oluşuyor. Sonra diş görünüyor. Yarıklar oluştuktan sonra sıkıntıları baya azalıyor

Aynen diş kasınıyor canım bızde ozellıle gece uykusundan önce cok kasınıyor emzıgı parmagını sokuo atıyor ve dıs kasımaktan uyku uyuyamıyor ılla kucakta sakınlestırıp dıkkatını baska yone cekmem gerekıyor kı uyusun

Benimki de öyle canım hatta gece uykusunda da husursuzlanmaya başlamıştı bugün baktım damağı hafif patlamış gibiydi çıkacak yakında dişi :)

Bebeğim dün gece uyanmış ama ben duymamışım normalde çıt sesine uyanan biriyim ama eşim gelmiş sesine. Gözümü açtığımda kucağında pışpış yapıyordu. Haala inanamıyorum gerçi. Kesin sen dayanamayıp koklamaya geldin o sırada uyandırdın diyorum ama yok diyor. Bütün cesaretim kırıldı odadan çıkmak konusunda.
Henüz almadım ama kamera almayı düşünüyorum. Görmesem rahat edemem diye. O yüzden sordum. Ufak bir kıpırtıyı daha yüksek sesle bana duyurmalı. Böyle bir özelliği var mıdır acaba

Diş görünmeden önce zaten bütün sıkıntı. Dişetinde minik yarıklar oluşuyor. Sonra diş görünüyor. Yarıklar oluştuktan sonra sıkıntıları baya azalıyor

Benimki de öyle canım hatta gece uykusunda da husursuzlanmaya başlamıştı bugün baktım damağı hafif patlamış gibiydi çıkacak yakında dişi :)

18 haftalığız bakalım ne zaman görünecek pirinçler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…