2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizim telsiz çok eski 15 yıllık falan ama gayet iyi . Philips markası. Önceden araştırıp ona göre alırsın canım. Bence az bi ses çıkarmıştır eşin ona kalkmıştır.

Kızlar bizde 5. Ayımızı 5 gün geçtik. Sanki zaman çok hızlı geçiyor, büyüdü yavrularımız. Ben küçük paşamı abisi ile aynı odada yatırıyorum, hem de uzun süredir. Büyük oğlum gecenin bir yarısı korkuyorum diye sürekli yanımıza geliyordu. Ama artık kardeşi onu koruyor:))
Geçen haftaki kontrolümüzde rota virüsün 2, dozunu uyguladık. 7 kilo 68 cm olmuşuz. 5. Ayın sonunda kiloları 2 ye katlamalıymış. 3.400 doğduğuna göre biz standart gidiyoruz kiloda.
Bir ay sonra ek gıda muhabbetleri başlar grupta.:)) onları yeni tatlarla tanıştırmak çok zevkli olacak. Bu arada Kaan bebeğin son durumu Nasıl acaba Veson bilgin var mı canım?
minikhikayem canım taşınma işleri Nasıl gidiyor? Soğuklara denk geldi.
I izz aklıma hiç o krem gelmezdi, iyi geldiğine sevindim.
Bu arada oğlum artık dönmeye başladığı için odadan çıkarken hep yere bırakmam gerekiyor, iki saniye bile tehlikeli artık onlar için. İki diş birden çıkartık ve bütün şikayetlerimiz bitti çok şükür. Tabii şimdilik:))

Kızlar daha erken biliyorum ama mama sandalyesi alan var mı yada ne alacağına karar veren

Canım ben ikea antilop aldım. Geçen bi arkadaş yazmıştı burada indirime girmiş diye, o zaman sipariş verdim ikeadan ama daha gelmedi yarın gelir büyük ihtimal kargoya verilmiş. İndirime girmeseydi de ondan almayı düşünüyodum, indirime girmişken erkende olsa şimdiden alalım dedik. Çok kötü bi yoruma da rastlamadım o mama sandalyesiyle alakalı

Kızlar daha erken biliyorum ama mama sandalyesi alan var mı yada ne alacağına karar veren
Joie mimzy düşünüyorum. 4şubatta indirime girecekmiş.
Bizim telsiz çok eski 15 yıllık falan ama gayet iyi . Philips markası. Önceden araştırıp ona göre alırsın canım. Bence az bi ses çıkarmıştır eşin ona kalkmıştır.
Çok sağ ol canım. Az önce itiraf ettirdim. Yatmaya giderken kapıdan kıpırtısını görmüş de girmiş. Tabi bütün gün bunalıma soktuğu için çemkirdim :))

Normal pamuk diyorsun dimi canım sen. Evdede bi sürü baby me var. Normal pamuk dahi iyi olur diyorsun onlardan alıyım kullanayım o zaman.
Ben de daha Bebek doğmadan evi uni baby ıslak mendille doldurmuştum ama bebeğim ıslak mendille üşüyordu ben de ılık su ve pamuğa geçtim doğduktan bir hafta sonra. Geçiş o geçiş hala pamuk kullanıyorum. Islak mendilleri de dışarı çıkınca kullanıyorum. Ya da yakında ek gıdaya geçince bolca lazım olacak, o zaman kullanırsın :)

missdincer canm cok gecms olsn ya cok mu dönebiliyo ki senin bebiş benimki daha yana bile donemiyo nasil dönmüs oyle ya allah beterndn korusn en korktgm şey
Canım benim kız dönme işini bayağı kaptı, yere battaniye serip bırakıyorum 3-4 tur dönüyor, bir uçtan bir uca gidiyor sıpacık maşallah. Kilosuna baksan 6 kg minik bir kız ama çok hareketli.

Ben de bir gece babaannemde kaldım. Bebeğimin poposu kızarmıştı sudokremi yanıma almayı unutmuşum babaannem Arko krem verdi tüpte olandan. Onu sürdüm sabaha geçmişti.

Canım ben motorla Bebek telsizi var. sinek uçsa sesi geliyor yani o derece hassas. Bebeğimin kafasını sağa sola çevirdiğini bile çöl net duyuyorum. Ama kameralı değil.

Ben de kızımı yerde görümce çığlık atmışım annem geldi sakinleştirdi çok üzülüyor insan ama Allah koruyor meleklerimizi çok şükür.

Ben de yere oyun oynaması için inçe bir yorgan alıp sereceğim artık. Kanepede altını değişirken bile bir anda dönüyor, boş bulunurum Yâ da birden başka tarafa falan bakarım da yine düşer diye korkuyorum artık hep yerlerde olacağız sanırım.
Gecmis olsun canim.ne kadarlikti bebegin?cani yansa aglardi surekli merak etme olmamistir birsey bence
4 buçuk aylık canım.
Evet hatırladım Canım ben de kusmasına falan dikkat ettim, genel durumu da iyiydi, gülücükler atıyordu doktora götürmedim. Ama aklıma iç kanama ihtimali gelmedi değil.

Canım çok geçmiş olsun kuxuya çok dikkat etmek lazım şimdi nasıl keyfi falan yerinde mi? Bende çok korkuyorym hepsini Allah korusun ınşallah.
Çok teşekkür ederim canım.
Geçmiş olsun canım allah beterinden saklasın. Neşesinin yerinde dyması önemli bişi ben olsam götürürdüm yinede
Çok teşekkür ederim canım. Ben de götürmek istedim ama emar çekilir diye götürmedim evde gözlemledim. Her şey yolundaydı çok şükür.

missdincer geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.[/QUOTE]
Amin canım.

missdincer canım geçmiş olsun allah tüm kuzuları beterinden korusun.ben olsam ben de götürmezdim,keyfi yerindeyse gerek yok.
Çok teşekkür ederim canım.

CNm dün pek bir değişiklik yoktu son mesaj şöyle

Canim suan bekleme tarafilar. Ameliyati kaldiramaz diye dusunuyorlar. Yarin yada birgun tekrar solunumdan ayirmayi deniycekler. Ayrilamazsa trakeostomi acicaklar. Sonra yine kalp ilacini kesicekler. Tekrar sorun yasarsa ameliyat olcakmis

Kızlar size bişey soracağım benim kızım 5:30 ta kalktı hem emdi hem uyudu 6da yerine yatırırken uyandı.şimdi saat kaçta kalkmış oluyor?5:30 mu 6mı.

Dualarımız Kaan’la.inşallah güzel haberlerini alacağız.bizi habersiz bırakmadığın için sana da çok teşekkür ederiz

Allah yardımcısı olsun inşallah, sağol haber verdiğin için canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…