- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.501
masallah kuzuya canm zaten basindn beri boy konusnda onde gidiyo sizn kuzuck maşallah onaCanım maşallah oğlusuna..doktor saçmalamış.benim büyük kızım sadece anne sütü aldı..masallah kızım tombisti..huc doktorumuz bize böyle biseyler demedi..susn kızım 4 yaşında tombislikten eser yok..yani öyle kalmıyorlar çocuklar.benim sütüm yarıyordu ona..bizde en son 4 aylık kontrolumuzde 8200 gr kilosu boyuda 71 cm..doktorumuz çok guzel gelişimi dedi..sen kafana takma..
ayy ne tatli yaCanım benim kız dönme işini bayağı kaptı, yere battaniye serip bırakıyorum 3-4 tur dönüyor, bir uçtan bir uca gidiyor sıpacık maşallah. Kilosuna baksan 6 kg minik bir kız ama çok hareketli.
Canim aklında bulunsun satıcıya son kullanma tarihini sor bazen skt yaklaşmış ürünleri indirimli satıyorlar
Kızlar bizde 5. Ayımızı 5 gün geçtik. Sanki zaman çok hızlı geçiyor, büyüdü yavrularımız. Ben küçük paşamı abisi ile aynı odada yatırıyorum, hem de uzun süredir. Büyük oğlum gecenin bir yarısı korkuyorum diye sürekli yanımıza geliyordu. Ama artık kardeşi onu koruyor:))
Geçen haftaki kontrolümüzde rota virüsün 2, dozunu uyguladık. 7 kilo 68 cm olmuşuz. 5. Ayın sonunda kiloları 2 ye katlamalıymış. 3.400 doğduğuna göre biz standart gidiyoruz kiloda.
Bir ay sonra ek gıda muhabbetleri başlar grupta.:)) onları yeni tatlarla tanıştırmak çok zevkli olacak. Bu arada Kaan bebeğin son durumu Nasıl acaba @Veson bilgin var mı canım?
minikhikayem canım taşınma işleri Nasıl gidiyor? Soğuklara denk geldi.
@izz aklıma hiç o krem gelmezdi, iyi geldiğine sevindim.
Bu arada oğlum artık dönmeye başladığı için odadan çıkarken hep yere bırakmam gerekiyor, iki saniye bile tehlikeli artık onlar için. İki diş birden çıkartık ve bütün şikayetlerimiz bitti çok şükür. Tabii şimdilik:))
Amin canım.[/QUOTE]Ben de kızımı yerde görümce çığlık atmışım annem geldi sakinleştirdiçok üzülüyor insan ama Allah koruyor meleklerimizi çok şükür.
Ben de yere oyun oynaması için inçe bir yorgan alıp sereceğim artık. Kanepede altını değişirken bile bir anda dönüyor, boş bulunurum Yâ da birden başka tarafa falan bakarım da yine düşer diye korkuyorum artık hep yerlerde olacağız sanırım.
4 buçuk aylık canım.
Evet hatırladım Canımben de kusmasına falan dikkat ettim, genel durumu da iyiydi, gülücükler atıyordu doktora götürmedim. Ama aklıma iç kanama ihtimali gelmedi değil.
Çok teşekkür ederim canım.
Çok teşekkür ederim canım. Ben de götürmek istedim ama emar çekilir diye götürmedim evde gözlemledim. Her şey yolundaydı çok şükür.
@missdincer geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Bide bebegm 5 ay 12 gunluk kilosu 9 kilo cikti boyu 66cm di dr sacma sapan konusty bebege az yedr cok kilolu sonra ay cocugm nie boyle vay cocugm nie boyle deme dedi ben cocugm sadece anne sutu aliyo ne yapabilrm ki dedm sen bilirsn bnden soylemesi dio cok sinir oldm ya niye cok mu ki kilosu kizlar bizm kendi doktormz olsn derdi hep emeklerkn verir diodu ama bu dr cok canimi sıktı
Ayy gögüs kısmına bakmak oğlumda bakıyor çok komiğime gitti ilk defa böyle bişey görüyorum resmen bakıyor ver diye:)))Eccoomm takma kafana kilosunu. Bizimkinin de biraz fazlası var yazmayayım. Bence bu avantaj. Yemek yedirmek için peşinden gitmem en azından, şuan saat başı meme istiyor süreyi uzatmak için oyalıyorum falan ama nafile, çıldırıp bağırıyor. O an yüzüme bile bakmıyor. Ona yaklaşınca çırpınarak göğüslerimin olduğu yere bakıyor. Böyle olunca mümkün mü kısmak. Bunların hepsi bana olan bağlılığından diye düşünüyorum, ilerde yemeğe yaklaşımı bu şekilde olmayacak çünkü yeğenlerim hep öyle oldu, Boğum boğum bacakları vardı yürüme döneminde çöp gibi oldu hemen. Bırak şimdi alabildiği kadar alsın.
Ay öyle olmasına sevindim. Bizimki uyanınca ağlamıyor çünkü yüzünü karıştırıyor dakikalarca. Ben geciktikçe geri uyutma süresi de uzuyor. Ben de bakayım motorolaya . Çok sağ ol canımCanım ben motorla Bebek telsizi var. sinek uçsa sesi geliyor yani o derece hassas. Bebeğimin kafasını sağa sola çevirdiğini bile çöl net duyuyorum. Ama kameralı değil.
Ayy gögüs kısmına bakmak oğlumda bakıyor çok komiğime gitti ilk defa böyle bişey görüyorum resmen bakıyor ver diye:)))
Canım ufaklık gece uyanmıyor mu gece abisiyle nasıl kalıyorKızlar bizde 5. Ayımızı 5 gün geçtik. Sanki zaman çok hızlı geçiyor, büyüdü yavrularımız. Ben küçük paşamı abisi ile aynı odada yatırıyorum, hem de uzun süredir. Büyük oğlum gecenin bir yarısı korkuyorum diye sürekli yanımıza geliyordu. Ama artık kardeşi onu koruyor:))
Geçen haftaki kontrolümüzde rota virüsün 2, dozunu uyguladık. 7 kilo 68 cm olmuşuz. 5. Ayın sonunda kiloları 2 ye katlamalıymış. 3.400 doğduğuna göre biz standart gidiyoruz kiloda.
Bir ay sonra ek gıda muhabbetleri başlar grupta.:)) onları yeni tatlarla tanıştırmak çok zevkli olacak. Bu arada Kaan bebeğin son durumu Nasıl acaba @Veson bilgin var mı canım?
minikhikayem canım taşınma işleri Nasıl gidiyor? Soğuklara denk geldi.
@izz aklıma hiç o krem gelmezdi, iyi geldiğine sevindim.
Bu arada oğlum artık dönmeye başladığı için odadan çıkarken hep yere bırakmam gerekiyor, iki saniye bile tehlikeli artık onlar için. İki diş birden çıkartık ve bütün şikayetlerimiz bitti çok şükür. Tabii şimdilik:))
Benim tosun 4 ayı doldurdu dönmek falan yokCanım benim kız dönme işini bayağı kaptı, yere battaniye serip bırakıyorum 3-4 tur dönüyor, bir uçtan bir uca gidiyor sıpacık maşallah. Kilosuna baksan 6 kg minik bir kız ama çok hareketli.
Haha ben artık inek geldi diyorum direk:)) valla işimiz zor canım kızım 22. Ayında kestim ek gıda alımı yoktu paso beni emiyordu.kayınpederimin yanında badımı açmaya çalışıyordu memi memi diyordu Ayy çok utanıyor insan nasıl kaçıcagımı düşünüyordum bu paşalar direk açarsa şaşmam:))Ay öyle olmasına sevindim. Bizimki uyanınca ağlamıyor çünkü yüzünü karıştırıyor dakikalarca. Ben geciktikçe geri uyutma süresi de uzuyor. Ben de bakayım motorolaya . Çok sağ ol canım
Evde erkek misafirin kucağından yapınca ter boşalıyor benden. Şimdi sorun olmuyor da ayaklanıp kollarını kendi kontrol ettiği dönemde napıcaz. Başkasının yanında açmaya kalkmaz inşaAllah.
Bi de meme geciktiyse ağzını şapırdatıyor yine öyle bakarak. Oğlum bana inek muamelesi yapma diyorum:))
Canım bizimkide meme de çok uyuyor ben onuda katıyorum yani 6 diyorum ama benim fikrim yanlış olabilir:)Kızlar size bişey soracağım benim kızım 5:30 ta kalktı hem emdi hem uyudu 6da yerine yatırırken uyandı.şimdi saat kaçta kalkmış oluyor?5:30 mu 6mı.
Merhaba canim , slm kızlar iyiyiz. Cok yorgunum . İki cocuk zaman bulamiyorum. Gecede zor geciyor. Oglum biberon almiyor. Emzik almiyor gece bir iki ye kadar memede kaliyor. Emzik uykuda bile veremiyorum . Buyuduler anliyor artik. Bu arada uyku tulumu giydiriyorum . Biraz buyuk elleri icerde kaliyor. Koltuk altindan battaniyesini ortuyorum. Buyuk oglan battaniyeyle hic yatmiyor. Bu oyle alismasin diye buyuk uyku tulumunda care buldum. Benim gibi olan varsa belki bi fikir olur. Sayfalari okuyamadim herkes iyidir insallah . Buyugede montessori yatak aldik. Henuz yatak almayanlara fikir olsun. Cok memnunuz. Oyun halisi falan . Odasini yeni tasarladim. Tasindik bir ay once . Ancak yerlestim.
Kızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı
Kac kilo dogdu bebeginiz ve simdi kac kilo.4.ayda gunde 18 gr almak normalmis yani cok da uzak degilsiniz hedefte4.ayda 300gr almış.az kilo almış.dr bişeydemedi ama benim içim rahat değil.bi haftadır emzirme kampına girdik.ilk altı ay içinde Doğum kilosunu 2 ye katlamalı diyorlar ya onun için 900gr daha alması gerekiyor.
Benim de katasım var:)) uyutmayı denedim baktım uyumuyor zorlamadım. oyun falan oynadık 7:30 ta uyudu:)Canım bizimkide meme de çok uyuyor ben onuda katıyorum yani 6 diyorum ama benim fikrim yanlış olabilir:)
Henuz almadiysaniz bondigonun piyanolusunu oneririm oturmaya basladiginda da piyanosunu yan yatirip kullanabiliyor.biz oyle aldik.İnan bende aynı şeyi düşünüyorum canım. İnşallah geç kalmamışızdır bende almak istiyorum çünkü
3314 gr doğdu. Bugün sağlık ocağına gideceğizKac kilo dogdu bebeginiz ve simdi kac kilo.4.ayda gunde 18 gr almak normalmis yani cok da uzak degilsiniz hedefte
Emeklemeye başlayana kadar kullanılıyor canım.biz piyanolu aldık.büyüdüğünde piyanosunu ayrıca kullanırız dedik.Kızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı
Canım ben motorla Bebek telsizi var. sinek uçsa sesi geliyor yani o derece hassas. Bebeğimin kafasını sağa sola çevirdiğini bile çöl net duyuyorum. Ama kameralı değil.
Canım özletme kendini fırsat buldukça yaz:)Merhaba canim , slm kızlar iyiyiz. Cok yorgunum . İki cocuk zaman bulamiyorum. Gecede zor geciyor. Oglum biberon almiyor. Emzik almiyor gece bir iki ye kadar memede kaliyor. Emzik uykuda bile veremiyorum . Buyuduler anliyor artik. Bu arada uyku tulumu giydiriyorum . Biraz buyuk elleri icerde kaliyor. Koltuk altindan battaniyesini ortuyorum. Buyuk oglan battaniyeyle hic yatmiyor. Bu oyle alismasin diye buyuk uyku tulumunda care buldum. Benim gibi olan varsa belki bi fikir olur. Sayfalari okuyamadim herkes iyidir insallah . Buyugede montessori yatak aldik. Henuz yatak almayanlara fikir olsun. Cok memnunuz. Oyun halisi falan . Odasini yeni tasarladim. Tasindik bir ay once . Ancak yerlestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?