2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
masallah kuzuya canm zaten basindn beri boy konusnda onde gidiyo sizn kuzuck maşallah ona

Canim aklında bulunsun satıcıya son kullanma tarihini sor bazen skt yaklaşmış ürünleri indirimli satıyorlar

sağol canım haklısın hiç aklıma gelmemişti ama şükür öyle bir sorun olmadı dün yıkadım bile kuzumu kokusu çok hoş

Canım evi topluyorum yarın annemün eve geçicem. Ev satılana kadar kışı orada geçireceğiz. Annemler babamın tedavisi için şehir dışındalar zaten bakalım inşallah çok uzamaz bu durum..

Amin canım.[/QUOTE]

Canım şu saate kadar illaki belirti olurdu kötü şeyler getirme aklına

Benim bebeğimde kilolu canım anne sütü alıyor sadece kızımda her ay 1 kilo alıyordu baya kiloluydu anne sütü kilosunun zararı olmaz yürürken zayıflıyor ama hep sınırda çıkar kilosu boyu ama şişko değil gelişatlı yaşıtlarına göre

Ayy gögüs kısmına bakmak oğlumda bakıyor çok komiğime gitti ilk defa böyle bişey görüyorum resmen bakıyor ver diye:)))

Canım ben motorla Bebek telsizi var. sinek uçsa sesi geliyor yani o derece hassas. Bebeğimin kafasını sağa sola çevirdiğini bile çöl net duyuyorum. Ama kameralı değil.
Ay öyle olmasına sevindim. Bizimki uyanınca ağlamıyor çünkü yüzünü karıştırıyor dakikalarca. Ben geciktikçe geri uyutma süresi de uzuyor. Ben de bakayım motorolaya . Çok sağ ol canım

Ayy gögüs kısmına bakmak oğlumda bakıyor çok komiğime gitti ilk defa böyle bişey görüyorum resmen bakıyor ver diye:)))

Evde erkek misafirin kucağından yapınca ter boşalıyor benden. Şimdi sorun olmuyor da ayaklanıp kollarını kendi kontrol ettiği dönemde napıcaz. Başkasının yanında açmaya kalkmaz inşaAllah.
Bi de meme geciktiyse ağzını şapırdatıyor yine öyle bakarak. Oğlum bana inek muamelesi yapma diyorum:))

Canım ufaklık gece uyanmıyor mu gece abisiyle nasıl kalıyor

Canım benim kız dönme işini bayağı kaptı, yere battaniye serip bırakıyorum 3-4 tur dönüyor, bir uçtan bir uca gidiyor sıpacık maşallah. Kilosuna baksan 6 kg minik bir kız ama çok hareketli.
Benim tosun 4 ayı doldurdu dönmek falan yok

Haha ben artık inek geldi diyorum direk:)) valla işimiz zor canım kızım 22. Ayında kestim ek gıda alımı yoktu paso beni emiyordu.kayınpederimin yanında badımı açmaya çalışıyordu memi memi diyordu Ayy çok utanıyor insan nasıl kaçıcagımı düşünüyordum bu paşalar direk açarsa şaşmam:))

Kızlar size bişey soracağım benim kızım 5:30 ta kalktı hem emdi hem uyudu 6da yerine yatırırken uyandı.şimdi saat kaçta kalkmış oluyor?5:30 mu 6mı.
Canım bizimkide meme de çok uyuyor ben onuda katıyorum yani 6 diyorum ama benim fikrim yanlış olabilir:)

M Mismommy nerelerdesin canım hersey yolunda mı
Merhaba canim , slm kızlar iyiyiz. Cok yorgunum . İki cocuk zaman bulamiyorum. Gecede zor geciyor. Oglum biberon almiyor. Emzik almiyor gece bir iki ye kadar memede kaliyor. Emzik uykuda bile veremiyorum . Buyuduler anliyor artik. Bu arada uyku tulumu giydiriyorum . Biraz buyuk elleri icerde kaliyor. Koltuk altindan battaniyesini ortuyorum. Buyuk oglan battaniyeyle hic yatmiyor. Bu oyle alismasin diye buyuk uyku tulumunda care buldum. Benim gibi olan varsa belki bi fikir olur. Sayfalari okuyamadim herkes iyidir insallah . Buyugede montessori yatak aldik. Henuz yatak almayanlara fikir olsun. Cok memnunuz. Oyun halisi falan . Odasini yeni tasarladim. Tasindik bir ay once . Ancak yerlestim.

Kızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı

Kızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı

İnan bende aynı şeyi düşünüyorum canım. İnşallah geç kalmamışızdır bende almak istiyorum çünkü

Kac kilo dogdu bebeginiz ve simdi kac kilo.4.ayda gunde 18 gr almak normalmis yani cok da uzak degilsiniz hedefte

İnan bende aynı şeyi düşünüyorum canım. İnşallah geç kalmamışızdır bende almak istiyorum çünkü
Henuz almadiysaniz bondigonun piyanolusunu oneririm oturmaya basladiginda da piyanosunu yan yatirip kullanabiliyor.biz oyle aldik.
Top havuzlu da bir alternatif olabilir buyudukce kullanabilnesi acisindan ama onlarda ses ve isik yeterliligini bilmiyorum.

Canım özletme kendini fırsat buldukça yaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…