- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.521
Ay ben oğlumu babasına bırakıp arkaraşlarla gezmeye çıktım resmen
Genellikle Uyanmıyor canım, arada iki üç gibi mızıklamaya başlayınca alıp emziriyorum hemen. Bas bas bağırsa bile abisi duymuyor zaten:)Canım ufaklık gece uyanmıyor mu gece abisiyle nasıl kalıyor
Hmm ne güzel canım bizimki daha sık kalkıyor odasını ayırmam daha zaman alıcak zaten kızım heryer pembe kardeşim burda kalamaz diyor :))Genellikle Uyanmıyor canım, arada iki üç gibi mızıklamaya başlayınca alıp emziriyorum hemen. Bas bas bağırsa bile abisi duymuyor zaten:)
Kayınvalidem yakın ama eşim ben bakarım dedi:) şimdi nereye taşınıyorsunuzMaşallah darısı başımıza :) Hoş, taşındıktan sonra eşim anneme bırakırsın diye şimdiden hazırlıyo beni
Ay altını değiştirmeyi unutmuş eşim allahtan pişik olmamışOnu bende yaptım canım ama Allah’tan altını değiştirmekten mamasına kadar herşeyi öğrenmişti daha önceden içim rahattı :)))
Benre uni baby awm de falan kullanıyorum. Pamukları heryerde. Bitsin öyle yapayım bende sağol canımBen de daha Bebek doğmadan evi uni baby ıslak mendille doldurmuştum ama bebeğim ıslak mendille üşüyordu ben de ılık su ve pamuğa geçtim doğduktan bir hafta sonra. Geçiş o geçiş hala pamuk kullanıyorum. Islak mendilleri de dışarı çıkınca kullanıyorum. Ya da yakında ek gıdaya geçince bolca lazım olacak, o zaman kullanırsın :)
Canim nezamana kadar kullanılıyor tam bilmiyorum ama bence geç kalmadin şu anda benim kız oldukça aktif oynuyor daha önceleri bu kadar bilinçli oynamiyordu. hem kutusunu atmzsan ilerde kardeşi de oynarKızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı
26 eylül doğumlu 5600 benim kız da aynı tam dönüyo eller ayaklar hiç durmuyo döndüğü zaman dirseklerinin üzerinde durup başını kaldırıyo aynen kurtlu bunlar nasıl baş ederiz büyünce bakalım6 eylül doğumlu 5.800 :) aşırı hareketli, akran bebekler var bizimki kurtlu gibi komple dönüyo ters düz, işim çok bu kızla
Kimler nerden aldı ve kaça aldı yazar mısınız kızlar alayım bende oğlumaCanim nezamana kadar kullanılıyor tam bilmiyorum ama bence geç kalmadin şu anda benim kız oldukça aktif oynuyor daha önceleri bu kadar bilinçli oynamiyordu. hem kutusunu atmzsan ilerde kardeşi de oynar
Aaa harbiden ben hiç dikkat etmemiştim. Ne zaman biri olsa o günün akşamına sıkıntım oluyor. Ama mecbur birisi oluyor. Kv veya Eltimin evine gidiyoruz sık sık. Emzireyim diye başka odaya gidiyorum ama muhabbet için yanıma geliyorlar. Bebeğim de haala saat başı meme istiyor
Haha ben artık inek geldi diyorum direk:)) valla işimiz zor canım kızım 22. Ayında kestim ek gıda alımı yoktu paso beni emiyordu.kayınpederimin yanında badımı açmaya çalışıyordu memi memi diyordu Ayy çok utanıyor insan nasıl kaçıcagımı düşünüyordum bu paşalar direk açarsa şaşmam:))
Kızlar daha erken biliyorum ama mama sandalyesi alan var mı yada ne alacağına karar veren
Kızlar bizde 5. Ayımızı 5 gün geçtik. Sanki zaman çok hızlı geçiyor, büyüdü yavrularımız. Ben küçük paşamı abisi ile aynı odada yatırıyorum, hem de uzun süredir. Büyük oğlum gecenin bir yarısı korkuyorum diye sürekli yanımıza geliyordu. Ama artık kardeşi onu koruyor:))
Geçen haftaki kontrolümüzde rota virüsün 2, dozunu uyguladık. 7 kilo 68 cm olmuşuz. 5. Ayın sonunda kiloları 2 ye katlamalıymış. 3.400 doğduğuna göre biz standart gidiyoruz kiloda.
Bir ay sonra ek gıda muhabbetleri başlar grupta.:)) onları yeni tatlarla tanıştırmak çok zevkli olacak. Bu arada Kaan bebeğin son durumu Nasıl acaba @Veson bilgin var mı canım?
@minikhikayem canım taşınma işleri Nasıl gidiyor? Soğuklara denk geldi.
@izz aklıma hiç o krem gelmezdi, iyi geldiğine sevindim.
Bu arada oğlum artık dönmeye başladığı için odadan çıkarken hep yere bırakmam gerekiyor, iki saniye bile tehlikeli artık onlar için. İki diş birden çıkartık ve bütün şikayetlerimiz bitti çok şükür. Tabii şimdilik:))
Canim e bebekten playgro mutlu çiftlik aldık memnunum fiyatını hatırlamıyorum malesefKimler nerden aldı ve kaça aldı yazar mısınız kızlar alayım bende oğluma
Cnm hatırlanmak güzel teşekkür ederim. Takip ediyorum ama biraz bahsetmiştim işlerimizle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz moral olarak iyi değilim..Ama tabiki herşeyden önce sağlığımız yerinde.Birde 3 çocuk annesi olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum tatilde olunca birde çok yoğun olduk.Sıkıntimizı duyan eş dost sağolsun geliyorlar..
Benimki kamerasız ama ben telsizi 2-3 kere kullandım sadece. Gece yanımda yattığı için kullanmaya fırsat kalmadı. Gündüz de pek uyumuyor yine gerek olmadı. Ama odasını ayırınca işe yarar diye düşünüyorum. Bizim telsiz çok hassas çıt çıksa duyuyorsun o yüzden kameraya gerek olmayabilir ama dediğim gibi henüz kullanmadım çok fazlaKameralı mi aldınız acaba telsizi sizce gerek varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?