2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kapıda ödemesi olan güvenilir bi site biliyomusunuz oyun halısı bez vs bakabileceğim

Genellikle Uyanmıyor canım, arada iki üç gibi mızıklamaya başlayınca alıp emziriyorum hemen. Bas bas bağırsa bile abisi duymuyor zaten:)
Hmm ne güzel canım bizimki daha sık kalkıyor odasını ayırmam daha zaman alıcak zaten kızım heryer pembe kardeşim burda kalamaz diyor :))

Benre uni baby awm de falan kullanıyorum. Pamukları heryerde. Bitsin öyle yapayım bende sağol canım

Kızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı
Canim nezamana kadar kullanılıyor tam bilmiyorum ama bence geç kalmadin şu anda benim kız oldukça aktif oynuyor daha önceleri bu kadar bilinçli oynamiyordu. hem kutusunu atmzsan ilerde kardeşi de oynar

6 eylül doğumlu 5.800 :) aşırı hareketli, akran bebekler var bizimki kurtlu gibi komple dönüyo ters düz, işim çok bu kızla
26 eylül doğumlu 5600 benim kız da aynı tam dönüyo eller ayaklar hiç durmuyo döndüğü zaman dirseklerinin üzerinde durup başını kaldırıyo aynen kurtlu bunlar nasıl baş ederiz büyünce bakalım

Canim nezamana kadar kullanılıyor tam bilmiyorum ama bence geç kalmadin şu anda benim kız oldukça aktif oynuyor daha önceleri bu kadar bilinçli oynamiyordu. hem kutusunu atmzsan ilerde kardeşi de oynar
Kimler nerden aldı ve kaça aldı yazar mısınız kızlar alayım bende oğluma

Benim hic olmamsti ikibucukayliktik kyzenim grmeye gelmistii salklik edip acip emzirdim yaninda ayy ne gzell emiyor dedi inanirmisin daha o dedi yarim saate kalmadan gogsmdekocamn bi kitle olustu 3.gn ugrastm annm kizdi sonra nie onun yninda emzriyon diee kasgoz yapuom anlamadn mi die tabii bn inanmadm sonra bide dayimin esinin yanida emzordim ondada ayni sey olunca kimsenin yaninda emzirmiyorjm artikk inaniyorum yani nazara

Biz en iyisi isim takalım memi demesinler. Edi- büdü- babu gibi O ne diye soran olursa bir oyuncağının adı deriz

Bende artik abisinin yanina gecirmek istiyorum ama annem abisi gece kalkar kiskancliktan bosey yapar falan dio korkuuorum ya

Cnm hatırlanmak güzel teşekkür ederim. Takip ediyorum ama biraz bahsetmiştim işlerimizle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz moral olarak iyi değilim..Ama tabiki herşeyden önce sağlığımız yerinde.Birde 3 çocuk annesi olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum tatilde olunca birde çok yoğun olduk.Sıkıntimizı duyan eş dost sağolsun geliyorlar..
Herkesi takipteyim okuyup yeni şeyler öğreniyorum sizlerden burası çok güzel bir aile..

Kameralı mi aldınız acaba telsizi sizce gerek varmidir
Benimki kamerasız ama ben telsizi 2-3 kere kullandım sadece. Gece yanımda yattığı için kullanmaya fırsat kalmadı. Gündüz de pek uyumuyor yine gerek olmadı. Ama odasını ayırınca işe yarar diye düşünüyorum. Bizim telsiz çok hassas çıt çıksa duyuyorsun o yüzden kameraya gerek olmayabilir ama dediğim gibi henüz kullanmadım çok fazla

Bebislerini ayakta sallayarak uyutan arkadaslar sizde de uyutma bir gures edasinda mi geciyor?
Anlamadim kizim ayakta sallanmayi mi sevmedi yoksa bu sallama isi hep boyle mi oluyor. Uyku araliklarini kacirmayayim diye hesap kitap yapiyorum yine de guresiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…