- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.541
Ooo biz de güreş tekvando boks ne ararsan var. Çok yoruluyorum sallarkenBebislerini ayakta sallayarak uyutan arkadaslar sizde de uyutma bir gures edasinda mi geciyor?
Anlamadim kizim ayakta sallanmayi mi sevmedi yoksa bu sallama isi hep boyle mi oluyor. Uyku araliklarini kacirmayayim diye hesap kitap yapiyorum yine de guresiyoruz :)
Biz 25 inde 4 ayi doldurduk asi icin saglik ocagina gittigimde kendi ozel doktorunuz kan damlasi yazacak dedi hemsire. Bu ctsi gidecegiz doktora bakalim hangisini yazacak.Kizlar bebislere kan damlasi kullanmaya basladiniz mi?
Hahhhhaaaa cok guldumOoo biz de güreş tekvando boks ne ararsan var. Çok yoruluyorum sallarken
Benimkide direk verdi..ilk gun bir,sonra iki,6 ya kadar devam et ve sonra 6 damla ver dedi,kabizlik yaparsa kes,6.ayda tahlil yapacagiz dedi..henuz vermeye baslamadim bende merak ettim sizler basladiniz mi diyeBiz 25 inde 4 ayi doldurduk asi icin saglik ocagina gittigimde kendi ozel doktorunuz kan damlasi yazacak dedi hemsire. Bu ctsi gidecegiz doktora bakalim hangisini yazacak.
Kimi doktor tahlil yapip gerek varsa yaziyormus kimisi direk
Benimki kamerasız ama ben telsizi 2-3 kere kullandım sadece. Gece yanımda yattığı için kullanmaya fırsat kalmadı. Gündüz de pek uyumuyor yine gerek olmadı. Ama odasını ayırınca işe yarar diye düşünüyorum. Bizim telsiz çok hassas çıt çıksa duyuyorsun o yüzden kameraya gerek olmayabilir ama dediğim gibi henüz kullanmadım çok fazla
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum vegaferonBenimkide direk verdi..ilk gun bir,sonra iki,6 ya kadar devam et ve sonra 6 damla ver dedi,kabizlik yaparsa kes,6.ayda tahlil yapacagiz dedi..henuz vermeye baslamadim bende merak ettim sizler basladiniz mi diye
Önemli olan o zaten canım sağlık. O olmadımı hiç bişeyin tadı yok. İnşallah işleriniz yoluna girer bi an önce. Varmı bi gelişme işle ilgili.Cnm hatırlanmak güzel teşekkür ederim. Takip ediyorum ama biraz bahsetmiştim işlerimizle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyoruz moral olarak iyi değilim..Ama tabiki herşeyden önce sağlığımız yerinde.Birde 3 çocuk annesi olunca zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum tatilde olunca birde çok yoğun olduk.Sıkıntimizı duyan eş dost sağolsun geliyorlar..
Herkesi takipteyim okuyup yeni şeyler öğreniyorum sizlerden burası çok güzel bir aile..
Ay cok güldüm canım çok iyi fikirmiş deneyelimBiz en iyisi isim takalım memi demesinler. Edi- büdü- babu gibi O ne diye soran olursa bir oyuncağının adı deriz
Banyo bile ne büyük lüks ya. Bugün bende kaşlarımı aldım akşam da duş almıştım allahım çocuk gibi mutlu oldum.Bugün kızımı oto koltuğuna koydum banyoya götürdüm oyuncağını verdim eline o bakınıp oynarken hemen duş alayım dedim.
Su sesinden çok korktu , duştan sonra zor sakinleştirdim.
Canım ben de kamerasız kullanıyorum en ufak seste gidiyorum zaten yanına evim balkonlu ve bahceli annemin evde dubleks çok kullandım telsiziÇok sağol canım benim ev dubleks altkatta oturuyoruz yatak odası ustkatta o yuzden gerek var midir diye sormak istedim bende kararsızım bu konuda
Bugün benim eşimde altını alayım derken fazla açık bıraktı altını çocukta hem işedi hem kakasını yaptı berbat oldu her yer. Ne yapacağımı şaşırdım öyle berbat oldu yaniAy altını değiştirmeyi unutmuş eşim allahtan pişik olmamış
Evet canım benim de aklıma gelmedi değil, gecenin bir yarısı kalkıp bebeğin üzerine bir Bahtaniye atar mı acaba diye bile korktum. Ama benim şöyle bir avantajım var. Odalar karşılıklı ve kapı açıkken direk onları görebiliyorum. Uykum çok hafif, çocuklar yatakta dönse duyuyorum. Şuan birbirilerine alıştılar, kardeş kardeş uyuyorlar bakalım:))Bende artik abisinin yanina gecirmek istiyorum ama annem abisi gece kalkar kiskancliktan bosey yapar falan dio korkuuorum ya
Canım ben de kamerasız kullanıyorum en ufak seste gidiyorum zaten yanına evim balkonlu ve bahceli annemin evde dubleks çok kullandım telsizi
Kayınvalidem yakın ama eşim ben bakarım dedi:) şimdi nereye taşınıyorsunuz
26 eylül doğumlu 5600 benim kız da aynı tam dönüyo eller ayaklar hiç durmuyo döndüğü zaman dirseklerinin üzerinde durup başını kaldırıyo aynen kurtlu bunlar nasıl baş ederiz büyünce bakalım
Canım tam göremedim baby plusta var mıebebek şubat kampanya günleri. İlgilenen olursa ekte mevcut
Ayy kötü olmuş canım ya. Çiş neysede kaka kötü olmuşBugün benim eşimde altını alayım derken fazla açık bıraktı altını çocukta hem işedi hem kakasını yaptı berbat oldu her yer. Ne yapacağımı şaşırdım öyle berbat oldu yani
17 ve 28 şubatta varmış canımCanım tam göremedim baby plusta var mı
Evet canım benim de aklıma gelmedi değil, gecenin bir yarısı kalkıp bebeğin üzerine bir Bahtaniye atar mı acaba diye bile korktum. Ama benim şöyle bir avantajım var. Odalar karşılıklı ve kapı açıkken direk onları görebiliyorum. Uykum çok hafif, çocuklar yatakta dönse duyuyorum. Şuan birbirilerine alıştılar, kardeş kardeş uyuyorlar bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?