2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ooo biz de güreş tekvando boks ne ararsan var. Çok yoruluyorum sallarken

Kizlar bebislere kan damlasi kullanmaya basladiniz mi?
Biz 25 inde 4 ayi doldurduk asi icin saglik ocagina gittigimde kendi ozel doktorunuz kan damlasi yazacak dedi hemsire. Bu ctsi gidecegiz doktora bakalim hangisini yazacak.
Kimi doktor tahlil yapip gerek varsa yaziyormus kimisi direk

Biz 25 inde 4 ayi doldurduk asi icin saglik ocagina gittigimde kendi ozel doktorunuz kan damlasi yazacak dedi hemsire. Bu ctsi gidecegiz doktora bakalim hangisini yazacak.
Kimi doktor tahlil yapip gerek varsa yaziyormus kimisi direk
Benimkide direk verdi..ilk gun bir,sonra iki,6 ya kadar devam et ve sonra 6 damla ver dedi,kabizlik yaparsa kes,6.ayda tahlil yapacagiz dedi..henuz vermeye baslamadim bende merak ettim sizler basladiniz mi diye

Çok sağol canım benim ev dubleks altkatta oturuyoruz yatak odası ustkatta o yuzden gerek var midir diye sormak istedim bende kararsızım bu konuda

Benimkide direk verdi..ilk gun bir,sonra iki,6 ya kadar devam et ve sonra 6 damla ver dedi,kabizlik yaparsa kes,6.ayda tahlil yapacagiz dedi..henuz vermeye baslamadim bende merak ettim sizler basladiniz mi diye
Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum vegaferon
Dr hepsinde koruyucu madde var sağlık ocağının verdiğini kullanabilirsin dedi. Bana da mantıklı geldi 5 damla kullanıyorum

Önemli olan o zaten canım sağlık. O olmadımı hiç bişeyin tadı yok. İnşallah işleriniz yoluna girer bi an önce. Varmı bi gelişme işle ilgili.

Bugün kızımı oto koltuğuna koydum banyoya götürdüm oyuncağını verdim eline o bakınıp oynarken hemen duş alayım dedim.
Su sesinden çok korktu , duştan sonra zor sakinleştirdim.
Banyo bile ne büyük lüks ya. Bugün bende kaşlarımı aldım akşam da duş almıştım allahım çocuk gibi mutlu oldum.

Çok sağol canım benim ev dubleks altkatta oturuyoruz yatak odası ustkatta o yuzden gerek var midir diye sormak istedim bende kararsızım bu konuda
Canım ben de kamerasız kullanıyorum en ufak seste gidiyorum zaten yanına evim balkonlu ve bahceli annemin evde dubleks çok kullandım telsizi

Bende artik abisinin yanina gecirmek istiyorum ama annem abisi gece kalkar kiskancliktan bosey yapar falan dio korkuuorum ya
Evet canım benim de aklıma gelmedi değil, gecenin bir yarısı kalkıp bebeğin üzerine bir Bahtaniye atar mı acaba diye bile korktum. Ama benim şöyle bir avantajım var. Odalar karşılıklı ve kapı açıkken direk onları görebiliyorum. Uykum çok hafif, çocuklar yatakta dönse duyuyorum. Şuan birbirilerine alıştılar, kardeş kardeş uyuyorlar bakalım:))

Kayınvalidem yakın ama eşim ben bakarım dedi:) şimdi nereye taşınıyorsunuz

canım uzağız kv ye başka şehirdeyiz, şimdi aynı semte taşınıyoruz .. benim eşim de bakmaya meraklı ama inşallah bu merağı sönmez :)

kıpırdaklıktan kilo tutmuyolar zaten bit kadarlar türlü türlü huyları var :)

Sen yazini okuduktan sonra bende annecim.kardes senin odana gelsin mi beraber uyurmuaunuz dedim cok hevesli evet dedi tabi genede guven olmaz benimde uykum hafif odalarda yan yana telsizimde var deniycem ama kafaya koydm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…