2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Veson kaan dan haber var mı pınar nasıl
CNm henüz bir gelişme Yok hala beklemedeler.bugünkü mesajı 14:00 gibi atar.şu dünkü mesajı

Canim ciktim simdi kaanin yanindan durumu ayni. Uyanmasina gore carsamba persembe solunumdan ayircaklar. Ayrilmazsa trakeostomi dedi yine. Baska yeni bisey yok.

Geçen hafta memlekete gittiğimizde kullandım haftasonu boyunca ama eşimde arabadaydı oğluma o baktı canim.
emdiği için zor gibi geliyo ama yapan çok var annemlere bi gideyim kısa mesafe denemem lazım öyle öyle alışsın.. Eşimsiz kullanabilmem lazım o işteyken biyerlere gidebilmek için

Çok sağol canım benim ev dubleks altkatta oturuyoruz yatak odası ustkatta o yuzden gerek var midir diye sormak istedim bende kararsızım bu konuda
Ben ilk telsiz almistim. Sonra kamerali ya gectim. İki kere masraf yaptim. Bence illa o tarz birsey alinacaksa kamerali alinmali . Sonra pisman olmamak icin.

Sen yazini okuduktan sonra bende annecim.kardes senin odana gelsin mi beraber uyurmuaunuz dedim cok hevesli evet dedi tabi genede guven olmaz benimde uykum hafif odalarda yan yana telsizimde var deniycem ama kafaya koydm
Canım sen de bir tane büyütmüşsün,bilirsin.. Biraz daha büyüsün diye beklersek iyice kendilerini anlayacaklar, hazır küçükken anne babayı değil abisini oda arkadaşı olarak görsün istedim. Yalnız abi olunca odadan ayırması çok kolay oldu. İki çocuklu olmanın avantajları:))

emdiği için zor gibi geliyo ama yapan çok var annemlere bi gideyim kısa mesafe denemem lazım öyle öyle alışsın.. Eşimsiz kullanabilmem lazım o işteyken biyerlere gidebilmek için
Dedigin gibi emdiği icin zor oluyor biraz canim. O yüzden ben ilk olarak eşim varken denedim. Kısa mesafelerde sorun olmuyor. Uzun mesafe içinde emme aralıkları uzayınca sorun olacağını düşünüyorum canim.

Kızlar bebeğimin yüzünde atopik dermatit vardı. Şimdi kol bileğinde ve ayag bileğinde kuru döküntüler var kızarık degil. Oraları da nemlendiriyorum. Bebeği atopik dermatit olanlar sizinde vucutta böyle döküntüler oldu mu?

Önemli olan o zaten canım sağlık. O olmadımı hiç bişeyin tadı yok. İnşallah işleriniz yoluna girer bi an önce. Varmı bi gelişme işle ilgili.
Eşim uğraşıyor bakalım.Kendi işimiz olduğu için ben Afra Berin doğduğundan bu yana işi bırakmıştım.
İnşaat sektöründeyiz bu sektörde iniş çıkışlar oluyor böyle malesef.
Vardır bir hayır Rabbim rızk kapımızı geri açsın inşallah..

Çok zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun benim eşimde güvenlik görevlisi ekimden beri işsizdi daha yeni buldu haftasonu başlayacak bu sefer ben işsiz kaldım ücretli öğretmenlik yapıyordum yerime görevlendirme öğretmen gelmiş açıkta kaldım koleje başvurmuştum bugün mülakata çağırdılar inşallah olur da bende başlarım yoksa çok zor cidden

Kızlar daha erken biliyorum ama mama sandalyesi alan var mı yada ne alacağına karar veren
Ben english home dan almıştım 50 tl ye canım 19 haftalığız oturmaya başladım onune yastik koyuyorum daha dik oluyo. Cunku benim oglum 2 aydır oturuyo kucagimizda.

İkea dan alacağım. Abimler joie nin kocaman bir modelini alıp çok pişman oldular. Bir yere sığmıyor ve taşıması zor. İkea nınki küçük ve hafif ve de ucuz
Mama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.

Canim instagramda dr alifuatserpen atopik dermatiti yazmis bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…