2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Mama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.
Doktorumuz 5 buçuk aylıkken 15 dakika falan mama sandalyesine oturtun siz yemek yerken sizi gözlemlesin dedi canım

Insallah hakkinda hayirlisi olsun..rabbim herkese hayirli rizk kapilari acsin.

Ben ilk telsiz almistim. Sonra kamerali ya gectim. İki kere masraf yaptim. Bence illa o tarz birsey alinacaksa kamerali alinmali . Sonra pisman olmamak icin.

Öyle mi diyorsun doğru valla biraz pahalı gelmişti bana oyuzd n ama tabi kameralı daha iyi bakiyim bende kameralı o zaman canım çok sağol

İnşallah canım bulursun bebisler riziklariyla gelirmiş oyuzfen içini ferah tut

Cerdil Canım merak etme iyi olur Allahın izniyle bundads vardır bir hayır evet inşaat sektörü bu aralar kötü ama hep böyle olacak diye bişey yok bunda da vardır bi hayır. Rabbim hayırlı güzel kappilar açsın.

Canım buğün gövdesi ve sırtı fena oldu çapaya gittik orası genel çoçuğa orden alerjiye gitmemizi söyledi. Ayak bileğinde bizde di var canım

Öğlenden beri doktordayız en son çapaya gittik tahlil galah yaptılar normal ama alerjiye gitmeniz lazım onun içinde genel çoçuğa gidin dedi yüzümüzdeki döküntüler baya baya vücuda yayıldı

ascesr canim gecmis olsun oncelikle. Benim buyuk oglan da atipik dermatit var. Mevsim gecislerinde cok oluyordu. Suan her mevsimde oluyor. Giysileri pamuktan olmasina dikkat edin. Deterjana dikkat edin. Brn sirkeyle duruluyorum. Dr bioderma ile yikayin demisti. Sampuani masaj yagi marketle degilde dermatolog onayli secin. Dermatolog drun onerdigi biodermaydi bize. Damla vermisti dr. Krem vermisti. Mutlaka dra basvurun. Uzun sure ciltte varsa bence cocuk dr u disinda dermatolog dr unada gosterim derim. Buze cocuk drlarin verdigi kremler cok iyi gelmemisti. İlk dermatoga gisterdik. Sonrasinda kremleri cocuk druna onaylattiktan sonra kullandik

Kızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı
Cnm eger oyuncak verince elinde oynuyorsa oynar oyun halisiyla. Oyuncaklari dlind verince duser. Oyun halisinda hepsiyle oynayabiliyor. İlk oglum oynamadi hic. Kucuk olan guzel oynuyor. Abi fırsat verirse. Yer soguk diye kanepeye koyuyorum etrafina yastik. Bazen yatagimin üstüne koyuyorum. Ben markali almistim markali farketmez. Birbirine benziyor. Zaren kendinde baska oyincak takabiliyorsun. Kopabilen boncuklu olmamasina dikkat edin

Ben de bir gece babaannemde kaldım. Bebeğimin poposu kızarmıştı sudokremi yanıma almayı unutmuşum babaannem Arko krem verdi tüpte olandan. Onu sürdüm sabaha geçmişti.
günlük kullanmaya başladım popo mis gibi yumuşacık
canım bu arada ben tamamen sleepy geçtim çünkü oğlum onda rahat etti hem de su ile dokunmuş tek bebek beziyiz gibi iddiaları var bence huggıes ten çok daha ıyı ve ucuz da ... ucuzluğu önceliğim değil ama diğerlerinden iyi sen de bir dene derim

bu arada be galiba yakında 3 numaranın bir üstüne geçerim bez bırza buyuk olunca rahat oluyor bence

Mama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.
Bizde 25 eylül elma ve armut püresi verdim bugun sabahları peynir veriyorum seviyor tam olarak başlamadım ek gıdaya

Amin canım.[/QUOTE]

Canım çok geçmiş olsun son günlerde takip edemedim. Bir şey yok inşallah değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…