- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.581
Doktorumuz 5 buçuk aylıkken 15 dakika falan mama sandalyesine oturtun siz yemek yerken sizi gözlemlesin dedi canımMama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.
Insallah hakkinda hayirlisi olsun..rabbim herkese hayirli rizk kapilari acsin.Çok zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun benim eşimde güvenlik görevlisi ekimden beri işsizdi daha yeni buldu haftasonu başlayacak bu sefer ben işsiz kaldım ücretli öğretmenlik yapıyordum yerime görevlendirme öğretmen gelmiş açıkta kaldım koleje başvurmuştum bugün mülakata çağırdılar inşallah olur da bende başlarım yoksa çok zor cidden
Ben ilk telsiz almistim. Sonra kamerali ya gectim. İki kere masraf yaptim. Bence illa o tarz birsey alinacaksa kamerali alinmali . Sonra pisman olmamak icin.
Çok zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun benim eşimde güvenlik görevlisi ekimden beri işsizdi daha yeni buldu haftasonu başlayacak bu sefer ben işsiz kaldım ücretli öğretmenlik yapıyordum yerime görevlendirme öğretmen gelmiş açıkta kaldım koleje başvurmuştum bugün mülakata çağırdılar inşallah olur da bende başlarım yoksa çok zor cidden
Ben english home dan almıştım 50 tl ye canım 19 haftalığız oturmaya başladım onune yastik koyuyorum daha dik oluyo. Cunku benim oglum 2 aydır oturuyo kucagimizda.
İnşallah canım bugün bir görüşmem bardı olumlu geçti görüşme muhtemelen olacak gibi hayırlıysa olur umarım :))İnşallah canım bulursun bebisler riziklariyla gelirmiş oyuzfen içini ferah tut
Bebevo marka canım. Otomatik yazınca aptal telefon yanlış yazmış diğer mesajda ben de dikkat etmemişim afedersinCanım hangi marka anlayamadım hemen bakım internette
Ay sağol canım babysplusun kangurusuhu düşünüyorumda17 ve 28 şubatta varmış canım
Olsun canım onu yapmayanlarra var boşverrSorma canım ya alt açması falan her yere bulaştırdı ama böyle böyle öğrenecekler. Sen açtığın zamanda yapabilirdi diyor bana kabul etmiyor yani çocuğun altını fazla açık bıraktığını
Aynen canım en azından öğrenir böyle böyle :))Olsun canım onu yapmayanlarra var boşverr
Canım buğün gövdesi ve sırtı fena oldu çapaya gittik orası genel çoçuğa orden alerjiye gitmemizi söyledi. Ayak bileğinde bizde di var canımKızlar bebeğimin yüzünde atopik dermatit vardı. Şimdi kol bileğinde ve ayag bileğinde kuru döküntüler var kızarık degil. Oraları da nemlendiriyorum. Bebeği atopik dermatit olanlar sizinde vucutta böyle döküntüler oldu mu?
Cnm eger oyuncak verince elinde oynuyorsa oynar oyun halisiyla. Oyuncaklari dlind verince duser. Oyun halisinda hepsiyle oynayabiliyor. İlk oglum oynamadi hic. Kucuk olan guzel oynuyor. Abi fırsat verirse. Yer soguk diye kanepeye koyuyorum etrafina yastik. Bazen yatagimin üstüne koyuyorum. Ben markali almistim markali farketmez. Birbirine benziyor. Zaren kendinde baska oyincak takabiliyorsun. Kopabilen boncuklu olmamasina dikkat edinKızlar oyun halısı ne zamana kadar kullanılıyor geç mi kaldım almakta 4.buçuk aylık oğlum ama artık yenilik istiyor sanki. Etrafa ilgisi çok arttı
günlük kullanmaya başladım popo mis gibi yumuşacıkBen de bir gece babaannemde kaldım. Bebeğimin poposu kızarmıştı sudokremi yanıma almayı unutmuşum babaannem Arko krem verdi tüpte olandan. Onu sürdüm sabaha geçmişti.
Bizde 25 eylül elma ve armut püresi verdim bugun sabahları peynir veriyorum seviyor tam olarak başlamadım ek gıdayaMama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.
Amin canım.[/QUOTE]Ben de kızımı yerde görümce çığlık atmışım annem geldi sakinleştirdiçok üzülüyor insan ama Allah koruyor meleklerimizi çok şükür.
Ben de yere oyun oynaması için inçe bir yorgan alıp sereceğim artık. Kanepede altını değişirken bile bir anda dönüyor, boş bulunurum Yâ da birden başka tarafa falan bakarım da yine düşer diye korkuyorum artık hep yerlerde olacağız sanırım.
4 buçuk aylık canım.
Evet hatırladım Canımben de kusmasına falan dikkat ettim, genel durumu da iyiydi, gülücükler atıyordu doktora götürmedim. Ama aklıma iç kanama ihtimali gelmedi değil.
Çok teşekkür ederim canım.
Çok teşekkür ederim canım. Ben de götürmek istedim ama emar çekilir diye götürmedim evde gözlemledim. Her şey yolundaydı çok şükür.
@missdincer geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?