2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    265
Canım arkadaşa yazmışsın ama bişi sorucam sana. Bizdede yanaklarda oldu çoçuk dr gittik alerjik olduğumu bioderma atoderm cream ile nemlendimemi söyledi. Tekrarlayınva cildiye gittik atopik dermatit dedi advantan verdi fayda etmedi bugünde çapaya gittik orası alerji görsün dedi. Yanlış hatırlamıyorsam sende istanbuldaydıh nereye götürsek iyi olur bi fikrin var mı
 
Biz 5 numara bez kullanıyoruz canım oğlumun basenleri biraz geniş diğerleri sıkıyor bizi de bunda daha rahat etti
 
Canim ben allerjiye gitmedim. Atipik dermatitte allerjide oluyor genelde. Advantan kullaninca geciyordu bizim bide bioderma nin dermatit kremi onu surunce geciyirdu. Suan gecmedi. Bebekken damlada kullandik o da iyi geldi. İstanbulda baskent hastanesi var ona gidiyorum. Allerji druda var. Goturmedim hic. Suan dermatolaga goturcem.
 
İnş gönlüne göre olur canım bende özel okula başvurmak istiyorum aslında ama kızım küçük diye cesaret edemiyorum
İstersen başvur canım benimki zaten mama yiyor benim sütüm hiç kalmadı artık o yüzden başlamakta sakınca görmedim zaten eşim yeni iş bulabildi ekimden beri evdeydi o yüzden biraz mecburiyetten de başladım. Olumlu geçti görüşme yarın son bir kişi ile daha görüşeceğim ondan sonra muhtemelen başlıcam inşallah:))
 
Kızlar sağlık ocağı ya da doktor ek gıda için liste falan veriyo mu
Bize vermedi canım ama bizim doktor biraz değişik hiç sevmiyorum sütüm onun yüzünden gitti zaten o yüzden verdiği listeyi uygulamıcam kv var Allahtan yanımda o çok bilgili onun dedikleriyle hareket etmeyi düşünüyorum daha çok :)
 
Mama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.

Benimko 5 ay 1 haftalik desteksiz 15 sn kadar oturuyor cnm destekli baya oturuyor bakmadm ona biz patates havuc bal kabagi elma muz yiyoruz yogurtta tabi evde mayaladigim 15 gun sonrada mama sandalyesine oturtmayi dusunuyorum
 
Ben bira mayasi , cdmen tableti , damla motilium tablet hepsini kullandim. Sutumu motilium artirdi. Suan sadece onu kullaniyorum. Aman aman cok sutum yok. Gunde bir iki olcek zar zor bir kere mama aliyor sadece. Açkende mama almiyor. O yuzden motiliuma devam ediyor.
 
Öğlenden beri doktordayız en son çapaya gittik tahlil galah yaptılar normal ama alerjiye gitmeniz lazım onun içinde genel çoçuğa gidin dedi yüzümüzdeki döküntüler baya baya vücuda yayıldı
Canim benim bildiğim kadarıyla alerjisi olan ürünleri tüketmeyi kesmen gerekiyor egzama alerjiden oluyormus genelde. Facebook ta alerji ile yaşam platformu var. Çok bilgilendirici bir grup üye olmanı tavsiye ederim yardımcı olurlar. Hem orda doktorların listesi var doktorlar hakkında gidenler bilgi de veriyor. Geçmiş olsun canim.
 
Ay hadi inş canım:)çok sevindim doğru söylüyorsun sıkıntı olmaz senin için emzirince zor oluyo
 
Biz 5 numara bez kullanıyoruz canım oğlumun basenleri biraz geniş diğerleri sıkıyor bizi de bunda daha rahat etti

Canım merhaba uyku konusunda baya bi yol aldık :)
Senin tavsiyelerini içgüdülerimle birleştirdim orta bir yol bulduk.
Bi uyku rutini oluşturduk bu olmazsa olmaz. Lakin istediğim saatte uyutayım şu metodu kullanayım bizde sökmedi. Pışpışlamayı filanda kabul etmedi. Sallanmayı az biraz seviyordu Onuda unutturduk ağırlaştıkça zor geldi çünkü.

Uyku saatini geçirmemeye çalıştık. İşe yaradı.
Emzirerek uyutuyorum. Uyur uyumaz mememi çekip yanından kalkıyorum . Gece bir kaç kez emmeye kalkıyor ama iyi yani. Akşam bi iki saat bana kalıyor o arada dinleniyorum. İyi geliyor.
 
Hadi ya valla nasıl bişeyse stres yaşadığında ya kesiliyor ya da azalıyo benimde stres yüzünden azaldı aslında daha iyi öyle tecrübeli en azından bilgili olması yönünden şanslısın:)
 

Bende butun kullandiklarimi biraktim dieyete başladım cnm sutum artii biliormusun artik mama yemiyoruz ek gidaya 10 gundur basladm az az veriyirum onun disinda sirff meme cok sukur
 
Ben de armut verdim oğluma ilk defa çok hoşuna gitti baya sevdi. Fazla vermemeye dikkat ettim ama versem yerdi daha hoşuma gitti onu öyle görünce
Bugun bizimkide armutla tanıştı canım değişik yemeleri ama insan korkuyor bişey olur mu diye ilk bebeğim gibi sanki:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…