- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.601
Canım arkadaşa yazmışsın ama bişi sorucam sana. Bizdede yanaklarda oldu çoçuk dr gittik alerjik olduğumu bioderma atoderm cream ile nemlendimemi söyledi. Tekrarlayınva cildiye gittik atopik dermatit dedi advantan verdi fayda etmedi bugünde çapaya gittik orası alerji görsün dedi. Yanlış hatırlamıyorsam sende istanbuldaydıh nereye götürsek iyi olur bi fikrin var mı@ascesr canim gecmis olsun oncelikle. Benim buyuk oglan da atipik dermatit var. Mevsim gecislerinde cok oluyordu. Suan her mevsimde oluyor. Giysileri pamuktan olmasina dikkat edin. Deterjana dikkat edin. Brn sirkeyle duruluyorum. Dr bioderma ile yikayin demisti. Sampuani masaj yagi marketle degilde dermatolog onayli secin. Dermatolog drun onerdigi biodermaydi bize. Damla vermisti dr. Krem vermisti. Mutlaka dra basvurun. Uzun sure ciltte varsa bence cocuk dr u disinda dermatolog dr unada gosterim derim. Buze cocuk drlarin verdigi kremler cok iyi gelmemisti. İlk dermatoga gisterdik. Sonrasinda kremleri cocuk druna onaylattiktan sonra kullandik
Biz 5 numara bez kullanıyoruz canım oğlumun basenleri biraz geniş diğerleri sıkıyor bizi de bunda daha rahat ettigünlük kullanmaya başladım popo mis gibi yumuşacık
canım bu arada ben tamamen sleepy geçtim çünkü oğlum onda rahat etti hem de su ile dokunmuş tek bebek beziyiz gibi iddiaları var bence huggıes ten çok daha ıyı ve ucuz da ... ucuzluğu önceliğim değil ama diğerlerinden iyi sen de bir dene derim
bu arada be galiba yakında 3 numaranın bir üstüne geçerim bez bırza buyuk olunca rahat oluyor bence
İnş gönlüne göre olur canım bende özel okula başvurmak istiyorum aslında ama kızım küçük diye cesaret edemiyorumİnşallah canım bugün bir görüşmem bardı olumlu geçti görüşme muhtemelen olacak gibi hayırlıysa olur umarım :))
Canim ben allerjiye gitmedim. Atipik dermatitte allerjide oluyor genelde. Advantan kullaninca geciyordu bizim bide bioderma nin dermatit kremi onu surunce geciyirdu. Suan gecmedi. Bebekken damlada kullandik o da iyi geldi. İstanbulda baskent hastanesi var ona gidiyorum. Allerji druda var. Goturmedim hic. Suan dermatolaga goturcem.Canım arkadaşa yazmışsın ama bişi sorucam sana. Bizdede yanaklarda oldu çoçuk dr gittik alerjik olduğumu bioderma atoderm cream ile nemlendimemi söyledi. Tekrarlayınva cildiye gittik atopik dermatit dedi advantan verdi fayda etmedi bugünde çapaya gittik orası alerji görsün dedi. Yanlış hatırlamıyorsam sende istanbuldaydıh nereye götürsek iyi olur bi fikrin var mı
İstersen başvur canım benimki zaten mama yiyor benim sütüm hiç kalmadı artık o yüzden başlamakta sakınca görmedim zaten eşim yeni iş bulabildi ekimden beri evdeydi o yüzden biraz mecburiyetten de başladım. Olumlu geçti görüşme yarın son bir kişi ile daha görüşeceğim ondan sonra muhtemelen başlıcam inşallah:))İnş gönlüne göre olur canım bende özel okula başvurmak istiyorum aslında ama kızım küçük diye cesaret edemiyorum
Bize vermedi canım ama bizim doktor biraz değişik hiç sevmiyorum sütüm onun yüzünden gitti zaten o yüzden verdiği listeyi uygulamıcam kv var Allahtan yanımda o çok bilgili onun dedikleriyle hareket etmeyi düşünüyorum daha çok :)Kızlar sağlık ocağı ya da doktor ek gıda için liste falan veriyo mu
Mama sandalyesine ne zaman oturacakki. Sizin bwbekler ne kadarlık ve oturuyor mu.biz 4yeni bitti 24eylül doğumlu. Gıdaya geçtinizmi ne veriyorsunuz.elma püresi ile yeni başladık.
Canim benim bildiğim kadarıyla alerjisi olan ürünleri tüketmeyi kesmen gerekiyor egzama alerjiden oluyormus genelde. Facebook ta alerji ile yaşam platformu var. Çok bilgilendirici bir grup üye olmanı tavsiye ederim yardımcı olurlar. Hem orda doktorların listesi var doktorlar hakkında gidenler bilgi de veriyor. Geçmiş olsun canim.Öğlenden beri doktordayız en son çapaya gittik tahlil galah yaptılar normal ama alerjiye gitmeniz lazım onun içinde genel çoçuğa gidin dedi yüzümüzdeki döküntüler baya baya vücuda yayıldı
Ben geçen gün aldım baby plus kanguru canim sen hangi modeli düşünüyorsun??Ay sağol canım babysplusun kangurusuhu düşünüyorumda
Ay hadi inş canım:)çok sevindim doğru söylüyorsun sıkıntı olmaz senin için emzirince zor oluyoİstersen başvur canım benimki zaten mama yiyor benim sütüm hiç kalmadı artık o yüzden başlamakta sakınca görmedim zaten eşim yeni iş bulabildi ekimden beri evdeydi o yüzden biraz mecburiyetten de başladım. Olumlu geçti görüşme yarın son bir kişi ile daha görüşeceğim ondan sonra muhtemelen başlıcam inşallah:))
Biz 5 numara bez kullanıyoruz canım oğlumun basenleri biraz geniş diğerleri sıkıyor bizi de bunda daha rahat etti
Biz 5 numara bez kullanıyoruz canım oğlumun basenleri biraz geniş diğerleri sıkıyor bizi de bunda daha rahat etti
Kızlar sağlık ocağı ya da doktor ek gıda için liste falan veriyo mu
Hadi ya valla nasıl bişeyse stres yaşadığında ya kesiliyor ya da azalıyo benimde stres yüzünden azaldı aslında daha iyi öyle tecrübeli en azından bilgili olması yönünden şanslısın:)Bize vermedi canım ama bizim doktor biraz değişik hiç sevmiyorum sütüm onun yüzünden gitti zaten o yüzden verdiği listeyi uygulamıcam kv var Allahtan yanımda o çok bilgili onun dedikleriyle hareket etmeyi düşünüyorum daha çok :)
Geçmiş olsun canım ya göstere bildiniz miCanım buğün gövdesi ve sırtı fena oldu çapaya gittik orası genel çoçuğa orden alerjiye gitmemizi söyledi. Ayak bileğinde bizde di var canım
Ben bira mayasi , cdmen tableti , damla motilium tablet hepsini kullandim. Sutumu motilium artirdi. Suan sadece onu kullaniyorum. Aman aman cok sutum yok. Gunde bir iki olcek zar zor bir kere mama aliyor sadece. Açkende mama almiyor. O yuzden motiliuma devam ediyor.
Bugun bizimkide armutla tanıştı canım değişik yemeleri ama insan korkuyor bişey olur mu diye ilk bebeğim gibi sanki:))Ben de armut verdim oğluma ilk defa çok hoşuna gitti baya sevdi. Fazla vermemeye dikkat ettim ama versem yerdi daha hoşuma gitti onu öyle görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?