- 14 Kasım 2017
- 162
- 184
- 53
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #38.621
Sağol canım bende 5 buçuk olunca yavaş yavaş tattırcam:)bir de gece yatmadan önce kaşık maması vercem bakalım yerse tabiSaglik.oc vermedi ama doktor veriyor cnm benimki verdi yani
Bebevo marka canım. Otomatik yazınca aptal telefon yanlış yazmış diğer mesajda ben de dikkat etmemişim afedersin
Sağol canım bende 5 buçuk olunca yavaş yavaş tattırcam:)bir de gece yatmadan önce kaşık maması vercem bakalım yerse tabi
İnşallah canım bugün bir görüşmem bardı olumlu geçti görüşme muhtemelen olacak gibi hayırlıysa olur umarım :))
Bugün acildeki dr damla verdi ama almadık kaşıntı vardır ona iyi gelir dedi. Çoçuk dr cildiye görsün dedi Bezmiâlem cildiye gördü atopik dermatit dedi bugün alerjiye ğidin dendi iyi bi dermatologa gitsek sorun çözülür mü diye düşünüyorum o yüzden sana danışmak istedim. Bu sefer sizinkide mi geçmedi.burda arkadaş coresatin önerdi yorumlarda iyi ama doktora sormadan kullanmak istemedim. Bu sefer içime şüphe düştü atopik dermatit değil mi acaba diyeCanim ben allerjiye gitmedim. Atipik dermatitte allerjide oluyor genelde. Advantan kullaninca geciyordu bizim bide bioderma nin dermatit kremi onu surunce geciyirdu. Suan gecmedi. Bebekken damlada kullandik o da iyi geldi. İstanbulda baskent hastanesi var ona gidiyorum. Allerji druda var. Goturmedim hic. Suan dermatolaga goturcem.
Sağol çanım bakıyorum hemen. Bi doktor var şu an zar zor rahdevu buldut muayene 250 tl nereye götürücem bilmiyorum pazantesi cerrahpaşada var. Doktor bize yünden uzak dursun dedi. Kanguru atlas istiyorum sen hangisini aldınCanim benim bildiğim kadarıyla alerjisi olan ürünleri tüketmeyi kesmen gerekiyor egzama alerjiden oluyormus genelde. Facebook ta alerji ile yaşam platformu var. Çok bilgilendirici bir grup üye olmanı tavsiye ederim yardımcı olurlar. Hem orda doktorların listesi var doktorlar hakkında gidenler bilgi de veriyor. Geçmiş olsun canim.
Çoçuga gidih ordanda alerjiye gidin dedi canım alerjik bi bebek dediler onu zaten biliyoruzGeçmiş olsun canım ya göstere bildiniz mi
Evet canım denicem ben gece yatmadan önce mama veriyorum mama yerine onu veriyim diyorum belki daha tok olur gece kalkması azalırNeden kasik mamsini gece yatmadan once vericn daha uzun uyusun diemi cnm
Bizde vucutta az var yayılmaz inşallah henüz doktora göstermedikCanım buğün gövdesi ve sırtı fena oldu çapaya gittik orası genel çoçuğa orden alerjiye gitmemizi söyledi. Ayak bileğinde bizde di var canım
Bileklerde kuruluk yeni çıktı. Bioderma ile nemlendiriyorum. Unibaby kokusuz deterjanla yıkanıyor çamaşırları, mustela aldım şampuanlarını. Kıyafetleri %100 pamuk almaya çalışıyoruz ama polar tulumları da var polar tetikler mi acaba. Doktora göstermedik henüz aslında göstermemiz lazımascesr canim gecmis olsun oncelikle. Benim buyuk oglan da atipik dermatit var. Mevsim gecislerinde cok oluyordu. Suan her mevsimde oluyor. Giysileri pamuktan olmasina dikkat edin. Deterjana dikkat edin. Brn sirkeyle duruluyorum. Dr bioderma ile yikayin demisti. Sampuani masaj yagi marketle degilde dermatolog onayli secin. Dermatolog drun onerdigi biodermaydi bize. Damla vermisti dr. Krem vermisti. Mutlaka dra basvurun. Uzun sure ciltte varsa bence cocuk dr u disinda dermatolog dr unada gosterim derim. Buze cocuk drlarin verdigi kremler cok iyi gelmemisti. İlk dermatoga gisterdik. Sonrasinda kremleri cocuk druna onaylattiktan sonra kullandik
Sağol çanım bakıyorum hemen. Bi doktor var şu an zar zor rahdevu buldut muayene 250 tl nereye götürücem bilmiyorum pazantesi cerrahpaşada var. Doktor bize yünden uzak dursun dedi. Kanguru atlas istiyorum sen hangisini aldın
Damla ne damlasi adi ne. Corasetin cocuk dru onerdi o iyice kizartti . 2 yasinda bebek gibi degil. Yediklerinden de etkileniyor . Buyudukce zorlasti sanki. Er krem her bebegede etki etmiyor. Cildiyeyle dermatolog ayni dr zaten cnm. Cildiye gormusse dogrudur. O kadar yayginki zaten.Bugün acildeki dr damla verdi ama almadık kaşıntı vardır ona iyi gelir dedi. Çoçuk dr cildiye görsün dedi Bezmiâlem cildiye gördü atopik dermatit dedi bugün alerjiye ğidin dendi iyi bi dermatologa gitsek sorun çözülür mü diye düşünüyorum o yüzden sana danışmak istedim. Bu sefer sizinkide mi geçmedi.burda arkadaş coresatin önerdi yorumlarda iyi ama doktora sormadan kullanmak istemedim. Bu sefer içime şüphe düştü atopik dermatit değil mi acaba diye
Bizde vucutta az var yayılmaz inşallah henüz doktora göstermedik
Bileklerde kuruluk yeni çıktı. Bioderma ile nemlendiriyorum. Unibaby kokusuz deterjanla yıkanıyor çamaşırları, mustela aldım şampuanlarını. Kıyafetleri %100 pamuk almaya çalışıyoruz ama polar tulumları da var polar tetikler mi acaba. Doktora göstermedik henüz aslında göstermemiz lazım
Canim polar la ilgili bir ara birsey cikti. Dogrumu degil mi bilmiyorum. Ben kullanacaksamda polarin altina pamuklu giydiriyorum. Polar cildind temas etmiyor. Mustela bilmiyorum. Egzemali ciltler icin bioderma sebamesd o tarz kullan. Musteka egzamalar icinde kullaniliyorsa devam et. Dra gostermende fayda var. İlac vermesede neler yapman gerektigini soyler. Bizimde tek tuk yerde vardi sonra artti. Kasiniyor. Kasiyamiyorlarda. Uyku duzeni bozuluyor. Nuks ettigi zaman az kilo almisti.Bizde vucutta az var yayılmaz inşallah henüz doktora göstermedik
Bileklerde kuruluk yeni çıktı. Bioderma ile nemlendiriyorum. Unibaby kokusuz deterjanla yıkanıyor çamaşırları, mustela aldım şampuanlarını. Kıyafetleri %100 pamuk almaya çalışıyoruz ama polar tulumları da var polar tetikler mi acaba. Doktora göstermedik henüz aslında göstermemiz lazım
Bende Atlas aldım canim gayet güzel ve kullanışlı. O gruba üyeliğini hemen kabul etmezlerse ben üyeyim grubun dosyalar bölümünde doktorlar listesi var ekran resmi alıp sana yollayabilirim istersen canim.Sağol çanım bakıyorum hemen. Bi doktor var şu an zar zor rahdevu buldut muayene 250 tl nereye götürücem bilmiyorum pazantesi cerrahpaşada var. Doktor bize yünden uzak dursun dedi. Kanguru atlas istiyorum sen hangisini aldın
Canim bedenler birbirini tutmuyor. Bazilarininda kalibi degisik oluyor. Bacak genis bel dar. Kiyafetini ayina gorede illa bakarak alma. Bazen buyuk bazen ayni ay oluyor.Kızlar benim kızıma e bebekten aldığım kalın kıyafetler bi türlü olmuyor. Pelus bi tulum aldık dışarı giderken üstüne giydirmek için bacakları olmadı uyku tulumu aldık kolları bacakları bi türlü girmiyor çok şişman bi bebekte değil ama neden böyle oluyo anlamadım
Baştan beri yumurta peynir tarzı şeyler yiyorum ama onlarmı yaptı bilmiyorum. Doğdugu zaman bi hafta sonra yüzü kafası komple sivilcelenmişti onlar geçti bu sefer tek tük bu egzemalar cıktı yanakta şimdi gıdıkta gene sivilceler var. Çok hassas ve alerjik bi bebek olacak sanırımCanım peki sizin neden kaynaklı gıda olabilir mi? Bizim dr direk gıda dedi
Damlayı almadığımız için adını bilmiyorum canım. Büyüdükçe yemek çeşitliliği artıyor ya onla ilgilidir belki. Bi çildiye bi dermatoloji farklı gibi oldu. Gördü cildiye ama verdiği ilaç fayda etmeyince acaba değil mi diye düşündüm. Surp pırgiç ermeni hastanesinde iyi bi dr varmış ranrevuları ful dolu bizi bebek olduğu için kabu ediyor oraya mı götürsem diyorumDamla ne damlasi adi ne. Corasetin cocuk dru onerdi o iyice kizartti . 2 yasinda bebek gibi degil. Yediklerinden de etkileniyor . Buyudukce zorlasti sanki. Er krem her bebegede etki etmiyor. Cildiyeyle dermatolog ayni dr zaten cnm. Cildiye gormusse dogrudur. O kadar yayginki zaten.
Bana yeme ile ilgili hiçbi kısıtlama olmadı inşallah ilerlemez canımÇok geçmiş olsun canın . Umarım benim kiziminda ilerlemez.dr süt ürünlerini kullanma dedi bende 20 gündür almıyorum ama geçmedi hala acaba sampuandan olabilir mi ? Bide unibayb kullanıyorum bir süre kullanmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?