2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İçimi rahatlattın canım acı anormal geldi doğrusu. Sen de çok çektin bundan çok zormuş ya. Nasıl katlandın
Cok zordu gercekten canım ama gecıyor. Enson acillik oldugumda en onemlı seylerden bırı oldugunu farkettıgım bebekler ıcın sıcak su torbası kullandım. Sıcaga yakın ılık su koyuyordun dırekt memedekı sertlıgın uzerıne koyup uzerıne sutyen veya emzırme atletı cekıyorsun. Buna fırsatın varsa hemen basla canım sadece emzırırken cıkartırsın, gece takmaya gerek yok. Bırsonrakı gun ıse tamamen gecene kadar gunduzlerı 4 saatte bır 15dakıka seklınde uygulamanyapmanı onerırım. Suyun sıcak olmaması cok onemlı memeye koydugunda yakmamalı, 10dk sonra bıle yakmamalı. Sıcaga yakın bır ılıklık yterlı sadece o alanda kan akısınınhızlandırmaya calısıyoruz cok sıcak oluraa daha kotu yapıyor. Sonrasında sagıp emzırmen cok muhım canım ınsallah ıyılesırsın bır an once

Kizlar selam,
4. Ay kontrolumuze gecikmeli olarak bugun gittik. Rotamizin 2. Dozunu olduk.
Bu arada demir ilaci vermedi doktor. Anne sutu aldigi ve gelisimi iyi oldugu icin tahlil yapmadan vermiyorum dedi. 6. Aydan sonra tahlil yapip deger dusukse baslatiyormus.
Var mi doktoru bu goruste olan ?

Hayatta bir şeyi düzeltmek isterken başka bir yerden fedakarlık yapmak gerekiyor. Teşekkürler cnm sonuna kadar okuyup cevapladığın için

Benim dr.da bu görüşte.en son gittiğimizde tahlil yaptırdı.sonucu iyi çıktığı için ilaç vermedi.rotamızıda salı günü yaptırıcaz.

Yok canım ne kusuru teşekkür ederim

Benimde canım yaa bende burda okuyorum eşim zaten dogdu doğalı yaptırma peşinde ama emekleme falan aklıma hiç gelmemişti bizde 6 ayda yaptıralım madem aradan çıksın canları cok acımadan atlatırız inşallah

Canım ya sıkma canını bence anneliği tadını çıkartmaya bak o kadar kötü olmamalı eşin sana destekse bit türlü idare edersin çok sklınca eşinle iki hava alırsın en azından babannesi en iyi şekilde bakar kızına bence iyi yönlerini düşün annene gidersin sık sık ne güzel benim çok uzak değil ama eşimle gidiyorum sadece kendi istediğim an anneme gitme fikri olsa hiç kaynana yı düşünmezdim inan

Ay genelden korkarım ben 5 aylık olsa lokal mı oluyor

İnşallah canım inşallahhh

tam olarak aynı şeyleri söyledi doktorumuz. gelişimi iyi, 6.ayda tahlil sonucuna göre karar verelim dedi.

İnşallah canım çok sağol. Duş suyu gibi diyorsun kaynar olmicak hemen başlim

Benim Dr um da ek gıdaya geçince 6. Ayın sonunda bakarız dedi canım

Ah bu mastitler istisnasız gece oluyor! Farkedip farketmez sonuna kadar sağıp emzirmek bosaltmak cok onemlı
Evet canım ya. Acıyla uyandım geçti biraz hemen sağdım kalkıp ama damla süt çıkmaz mı. Sıcak uyguladım bol bol. Sonra oğlan uyandı iki fırt çekti uyudu geri mahvoldum sağamayınca da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…