2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canım ya. Acıyla uyandım geçti biraz hemen sağdım kalkıp ama damla süt çıkmaz mı. Sıcak uyguladım bol bol. Sonra oğlan uyandı iki fırt çekti uyudu geri mahvoldum sağamayınca da
Canim bende de bir yemek kasigi bile sut cikmamisti. Hatta sagarken annem geldi gordu 'aaaa sütün yok yoksa cocuk ac mi kaliyodu' falan dedi
Sen israrla emzir ve sonrasinda sag. Suan biraz daha iyi oldu heralde di mi

kızlar oğlum 4.5 aylık oldu . ne oyuncakları almamız lazım oyun halısı dışında ? bebekleri nasıl oyalıyorsunuz siz ?

oturmak istiyor kendi kendine dikiliyor artık ne zaman oturtmaya başlayacagız ? oturtmak için bir şeyler mi almamız lazım ev tipi ana kucagı falan almamıstım ben almak mı lazım ?

Teşekkür ederim canım. Nerede oldu peki? İstanbuldamısın? Doktor önerisine ihtiyacım var da.
Avrupa yakası Yenibosna safa hastanesinde ürolog yavuz Güler di doktorumuz. Görümcem de oğlunu onda yaptırdı. Fiyatı Tam hatırlamıyorum ama 400₺civarıydı galiba . Bir sorun yaşamadık samimi iyi bir doktor.
Çok araştırdım o dönem. Anadolu yakasından da bir cerrahla görüşmüştük. Emsey Hastanesi doç. Mevlit Korkmaz.
Onun fiyatı 1000₺ civarı bişeydi. Yorumlar ve makalelerden bu doktoru kafamda netleştirmiştim ama eşim görümcemin memnuniyeti üzerine oraya gittik. Yalnız Mevlit hoca 30.günden sonra genel anestezi yapıyor, kısa süreli uyutulur demişti.

Ay genelden korkarım ben 5 aylık olsa lokal mı oluyor
Ay eskilerde genel anestezi mi vardı. Bacakları güçlendiği için kıpır kıpır olduklarından olsa gerek doktorlar genel anestezi istiyor. Çok düşük dozda verdiklerini söylediler.

Ben de oyun halisini kullaniyorum genelde..alinacak oyuncak konusunda tavsiye bekliyorum bende
Nuna leaf ana kucagi almistik biz,onu kullaniyorum..kahvaltida,yemekte bizim yanimizda onda duruyor artik,tabi onla konusmak kaydiyla:)henuz oturtmaya baslamadim ama basladiginda kullanmak icin bebeyatmaz minderlerden aldim..instagramdan bak istersen,guvenli gozukuyor..

hep iyi tarafından bakmaya çalışmam lazım haklısın yoksa çekilecek gibi değil

Canım bizde gitmedik daha aynı gün doğmuştu bebişler ama sağlık ocakları hemen veriyor kilolu zayıf demeden nasıl oluyo bu durum :)

Sağol canım sorduğun için
Sertlik gitti ama nedense pompayla sağamıyorum o yüzden diğer memeyi sağıp bunu emziriyorum
Pompayla neden sağamıyorum anlamadım
Meme ucunda beyaz toplu ıgne kadar bı baloncuk varmı canım? Bu da engellıyor olabılır. Boyle bıray varsa dusta sıkıp patlatırsan acayip süt cıkıyor ıcınden ve sonra tumunu sagıp bosaltabılırsın

Canım ev tipi ana kucagını salonda cok kullandım ben tuvalete gıderken bıle ona bırakıp gıdıyorum hala. Hele sımdı cok hareketlıler dönmeye basladılar. Venımkı devamlı donup kolunu kurtaramazsa aglıyor, ıstedıgı oyuncaga ulasamazsa kızıp aglıyor fln derken yerde bıle bırakıp odadan cıksam kendını mutsuz edıcek bırsy bulur oldu :) oyuzden odadan cıkmam gerekıyorsa ana kucagına bırakıyorum. Her fırsatte ıstedıgı bırkac pelus oyuncagı var onlarla cok guzel zaman gecırıyor

Canim bende de bir yemek kasigi bile sut cikmamisti. Hatta sagarken annem geldi gordu 'aaaa sütün yok yoksa cocuk ac mi kaliyodu' falan dedi
Sen israrla emzir ve sonrasinda sag. Suan biraz daha iyi oldu heralde di mi
Tabi canım gece nefes aldırmıyodu şu an da acıyor ama geceki gibi değil

Teşekkür ederim canım. Ben de istanbuldayım. Anadolu yakasındayım ama eğer memnun kaldıysan Avrupa yakasını da düşünebilirim. Peki lokal mi oldu yoksa genel mi?

Teşekkür ederim canım. Ben de istanbuldayım. Anadolu yakasındayım ama eğer memnun kaldıysan Avrupa yakasını da düşünebilirim. Peki lokal mi oldu yoksa genel mi?
Lokal oldu canım. 40.gündü. Görümceminki 6aylıkmış o da lokal olmuş.

Ya kızlar benım oğlana 3 haftadır birşeyler oldu geceleri ıkı kez uyanırdı şimdi saat başı bağıra bağıra içli içli ağlıyor gazını yapıyor daha çok ağlıyor sureklı birşeyleri kemirmeye çalışıyor sonra yine bağırıyor çok huysuz mutsuz anlamadım 3 hafta önceye kadar çok daha iyiydi gaz maz yoktu simdi 5 ayına bir hafta kaldı çocuk gaz bombası ben sinir küpü anlamadım ya bizim gibi hala gaz sorunu olan var mi yada acaba başka birşey mi kestıremıyorum ama gazını yapıyor arkasondan bağırıyor sürekli eli agzonda fikri olan varmı ya

Kizlar bende eylul annesiyim ama bayadir buraya bakamiyordum. Biraz fikrinize ihtiyacim var..

Ogluma saglik ocaginda 4. Aydan itibaren baslayaym diye vegaferon demir ilaci verdiler. Ben saglik ocagindan verilen d vitamini de kullanmiyorum, onun yerine baska bi d vitamini kullaniyorum. Ve dolayisiyla vegaferonu da kullanmadim. Acikcasi tahlil yapmadan da 6. Aydan once kullanmak istemedim. Benim gibi olan var mi?

Bir de ek gidaya gecmeye basladiniz mi? Ben yavastan elma armut puresi vermeye basladim. Yogurt denedim pek sevmedi.. siz neler yediriyorsunuz,,? Bu arada oglum sadece anne sutu aliyor.. o yuzden bayaaaa bi zor olcak galiba hazirlamak:))) sadece emzirmek rahattiii:)

Ha ayrica cok hareketli bir oglum var surekli ayakta durmak istiyor hic yatmak istemiyor vs. Yavas yavas oturmaya da basladik. Erken diyeceksiniz belki ama en fazla 5 dk olmak uzere yurutece de koyuyorum ara ara cok seviniyor ve yuruyo:) bi ben miyim bunu yapan??

Buyume ataginda olabilir canim. Biliyor musun bilmiyorum ama
Wonderweeks diye google da aratirsan anlarsin.. benim oglumda 15-19 hafta arasi huysuzdu sukur gecti:)

minikhikayem canım kafana takma desem de boş biz km lerce uzaktayız ben bile takıyorum o kadar ki nefret ediyorum kendisınden 30 yıllık hayatımda kayınvalıdem ve bir arkadasım dışında kımseyle kavga etmedim ama bazen oluyor iyi ki de olmuş ole olunca araya çizgi cektım kafam rahat demem o ki sende kendinciZgini cek senin izin verdiğin kadar dahıl olsun senin çemberine bu senin elinde sen sinirlerini bozacağına o bozsun

6 ay dolmadan ek gıdaya ben geçmiyorum canım. Hazır olana kadar da zorla pek oturtmuyorum. Günlük kısa süreli destekli sadece oturtuyorum. D vitamini dışında da herhangi bir damla da kullanmıyorum. Dr muz 6 ay sonunda bakıcaz dedi. Bizde durum bu şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…