2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım o aşırı şişlik geçti ama acısı duruyor. Yürürken bile tutuyorum. Böle mi oluyo ya korkuyorum
Canım nasıl oldun? Şişlik tek memendeyse o mrmryi emzir diğerini sağ
Ateşin ölç, ateşin yoksa ağrı için parol veya minoset al canım. Ateşin varsa bence hastaneye git ihmal etme
Ben 3 gündür tek meme idare ediyorum,kızım 3 dk emip bırakıyor yarım saat sonra tekrar emmek istiyor,öyle yaptığı için meme tam anlamıyla boşalmıyor belkş senin minnoş da öyle yapıyordur memeyi boşaltmıyordur.memen boşalana kadar o memeni emzir

Tamam canım bir de onlara bakıyım

Aşi huysuzlugu bir gun suruyor. Ben kismetse asidan bir hafta sonra dusunuyorum. Kücukken yaptirmak iyi akli erince daha zor. Buyugu 8. Ay yaptirdim iyiki yaptirdim dedim. Ama emekleme donemi zor oluyor. Donmesi sorun degil. Emekleyince yere degiyor ister istemez. Biz kagit bardagi kesip koyduk . Bez degmedi ucuncu gin dmekledi. Bez degincede elini getiriyordu aciyordu . Oyle rahat ettik. İlk iki gun sıkıntısı sonrasi agrisi geciyor.

Anladım canım. Ama Mavikelebek0134 arkadaşımız dedi ki, 6.ay da hareketli olduğu için lokal anestezi yapmayabilir doktor, genel anestezi olur dedi. Bu konuda ne düşünüyorsun canım

Sertlik azaldı canım ama acı var o memeye ağırlık verdim acı kalması normal mi ondan korktum biraz

Arkadaşlar bi sorum var. Sünnet yaptıran yada yaptıracak olan arkadaşlarım, ürolog mu yapmalı yoksa çocuk cerrahı mı? Bir de genel anestezi mi yoksa lokal anestezi mi?

Canım o aşırı şişlik geçti ama acısı duruyor. Yürürken bile tutuyorum. Böle mi oluyo ya korkuyorum
Kanal tıkanıklığında; Elini göğsünde gezdirdiğinde içinde birkaç fındık yada ceviz varmış gibi sertlikler oluyor canım göğsün genelinde değil. Makinan varsa emzirme sonrası 10 dk sağım yap, yoksa elinle sağ ama biraz zorlar. Korkma ama ateş ve aşırı halsizlik olursa doktora git mutlaka. Bugün ağrın olur, gece bir ara uyandığında o sertlik olmasa bile sağım yap yada yine o göğsü ver, böyle kalıcı iyileşme oluyor bende, yoksa tekrar tıkanabiliyor. Fırsat buldukça duşa girip göğsünü yumuşat.

Doktora bağlı canım. Çocuk doktorları yapmıyor zaten. Ürolog yada çocuk cerrahları yapıyor. Bizimki ürologdu. Genel anestezi de sizde girebiliyor musunuz bilmiyorum, biz hep yanındaydık. Ortamdan gerildi biraz, bende kulağına şarkı söyledim. Hiç ağlamadı çok şükür. Şartlarını öğren, ne olursa olsun Hiç bir aşamada yalnız bırakma. En önemlisi bu.

Arkadaşlar bi sorum var. Sünnet yaptıran yada yaptıracak olan arkadaşlarım, ürolog mu yapmalı yoksa çocuk cerrahı mı? Bir de genel anestezi mi yoksa lokal anestezi mi?
Ben cerrah istedim eşim ürolog olsun dedi. Cerrahlar daha estetik dikiş yapıyormuş ama işin ustası ürolog dedi eşim.

Canım Allah yardımcınız olsun bende tek bebek olduğu için bi tek onunla ugrasiyom benimki gündüz iki toplam ya uyur yada uyumaz ben hiç bir iş yapamam evde bu yuzden umarum düzene girer hepsinin uykusu
İnşallah cnm .
Hep diyorum en tatlı zamanları , düzensizliklerde geçecek inşallah.
Hepimize kolay gelsin..

Cnm her zaman söylediğim şey ama yine demek istedim .
Bebişinin en tatlı zamanları hatta en kolay..Biraz sen olmaya çalışacaksın, üzüntü ile geçen zaman kendinden gidiyor.Sen mesafeni koyduktan sonra egerki ilişkiniz çok iyi değilse sorun olmayacaktır yakın oturmanız.
Hoş insan bazen kendi annesine yada eşine tahammül edemiyor ama burada geniş olmak devreye girmeli pek beceremesekte.
Hiçbirşey kendini üzmeye değmez, kasma kendini bebekler hemen hissediyor.
İnşallah gönlüne göre olur herşey cnm.

Sertlik azaldı canım ama acı var o memeye ağırlık verdim acı kalması normal mi ondan korktum biraz

Canım çok geçmiş olsun çok zor bir durum umarım çok çabuk geçer ama gecmezse mutlaka bir doktora görün ateş falan olursa umarım gerek kalmaz ,benimki senin ki kadar olmadı ama ben hem çok emzirdim hemde çok sagdim o yuzden bir kaç güne geçmişti.

Sağol canım ilk kez böle oldu ya. Ateş falan yok kızarıklık vs ama dokunamıyorum bile emiyor habire ama acı var gene

Mavikelebek0134 canım ilgin için sağol. Makinem var ama o göğüsten damla süt çıkmıyor. Öbür yumuş yumuş göğüsten biberon doluyor nerdeyse sert olandan çıkmıyor anca emince biraz rahatlıyor. Böle ceviz fındık gibi değil de daha büyük tek bir sertlik var. Ağrısı azaldı ama acı var hala. Ateşim de yok memeden kırmızık da. Geçer dimi bir kaç güne çok zormuş ya. Uyuyamadım resmen hiç. Sağsam sağamadım emzirsem bebek uyuyor.

Canım meme hassasiyetı oluyor oyuzden kalkanın varsa hemen takıp o sütyene değdiğindekı acıdan kurtulabılırsın. Ben hep suya sırtımı donup meme uclarımı elımle kapatıp yıkanmak zorunda kaldım mastitim oldugunda.. sıcaga yakın ılık suyla uygulama yapıp hemen sagdıgında veya emzırdıgınde gececektır

Canım o sertlıkte bebek ememez, bıraz sagıp kalanını emzırebılırsın yada baslamısken madem diğer memende süt var hepsını sağabılırsın de . Sonra dolmaya basladıgında dırekt alıp bebegını emZırerek dolmasına ızın vermemelısın. Sütün suan kanallar tıkalı oldugu ıcın gelmıyor ancak bırkac gune tamamen kanallar acıldıgında sütün de yerıne gelecek merak etme. Suanda hiç kotu bıraey dusunme canım sadece kanalları acmaya odaklanmalısın. O sertlık kalmaya dvam ederse ılerıde daha da zor tedavı edılıyor cunku. Tekrar gecmıs olsun

İçimi rahatlattın canım acı anormal geldi doğrusu. Sen de çok çektin bundan çok zormuş ya. Nasıl katlandın

Canım nasıl oldun mastit in ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…