- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.761
çok geçmiş olsun. eve çıktıklarının haberini de alcaz inşallahSoran herkese çok teşekkür ederim. Öğlen ablam akşamüstü babam çıktı. Babam yoğun bakımda ablam servise çıkmış. Durumları iyi.
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda sağlığına kavuşsunlarSoran herkese çok teşekkür ederim. Öğlen ablam akşamüstü babam çıktı. Babam yoğun bakımda ablam servise çıkmış. Durumları iyi.
Canım zateh 15 dk bir memedeyiz bizGunluk 180 ccnin yarari olmaz o senin sutunden azalttigin miktar bi okadar daha anne sutu alabilir yani
Canım çok kötüysen benim kv un çorbası gibi bol baharatlı birşey yapıyor o çok iyi geliyor. En son hasta olduğumda yataktan çıkamıyordum akşamına ayağa kalktım istersen alayım tarifiniBen üzerinize afiyet şırıl şırıl grip oldum sonunda. Burnum gözlerim akıyor. Ballı soğan içiyorum inşallah iyi gelir
Ahh ahh yarama bastin valla. Biz tam 5 ayligiz. Ve her gecemiz kabus. 4 kere uyanmasi bnim icin harika bisey. Rahat 9 kere uyanir 2 fırt çekmeden uyumaz yrri gelir 2 saat ayagimda sallarken sızarım falan. Tabi etten kemikten insanız. Asla bagirmam ama soyleniyorum tabi hadi annem uyudu artik saat 4 arden hadi nolur uyu ölüyorum uykusuzluktan falan diye. Bi gecen gece kafayı kaldırıp aşkım niye gerginsin demez mi çıldırdım. Saat daha 4 ve ben milyon kez uyanmışım bana dedigi lafa bak. Evet kalktigi uyuttugu oluyo ama nadir. Anlayış istiyoruz sadeceağlamak, uykusuzluk değil derdi, oyun istiyobaya bildiğin açtı uykuyu. Babasını uyandırdım mama ver doymuyo dedi. Kime sorsam uyumuyomuş bebekleri normal dedi geri uyudu belki de rüya sandı :/ Erkek olmak bu kadar basit işte. Ama acayip sinirliyim şu an
Canım çok kötüysen benim kv un çorbası gibi bol baharatlı birşey yapıyor o çok iyi geliyor. En son hasta olduğumda yataktan çıkamıyordum akşamına ayağa kalktım istersen alayım tarifini
Ahh ahh yarama bastin valla. Biz tam 5 ayligiz. Ve her gecemiz kabus. 4 kere uyanmasi bnim icin harika bisey. Rahat 9 kere uyanir 2 fırt çekmeden uyumaz yrri gelir 2 saat ayagimda sallarken sızarım falan. Tabi etten kemikten insanız. Asla bagirmam ama soyleniyorum tabi hadi annem uyudu artik saat 4 arden hadi nolur uyu ölüyorum uykusuzluktan falan diye. Bi gecen gece kafayı kaldırıp aşkım niye gerginsin demez mi çıldırdım. Saat daha 4 ve ben milyon kez uyanmışım bana dedigi lafa bak. Evet kalktigi uyuttugu oluyo ama nadir. Anlayış istiyoruz sadece
Çok geçmiş olsun canım herşey güzel olsun hepiniz içinSoran herkese çok teşekkür ederim. Öğlen ablam akşamüstü babam çıktı. Babam yoğun bakımda ablam servise çıkmış. Durumları iyi.
Bizde kızıma öyle almıştık canım yer kaplıyor ama inan konforlu oldugu için ben Baya otırtturdm sadece yemek yerken değil bulaşık yıkarken yemek iş falan baya faydasını görmüştüm oğlumda sever inşallahBöyle birşey canım 300 tl ama asla böyle bişi almaya gerek yok benim eşim tutturdu oğlu bunda rahat etmiş diye bunu aldı
Naptınız canım dün gece rahat uyudu mu tabi dün bende öyle üzüldüm gözlerini ovuşturdukça insan çok üzülüyor dönem dönem yapıyorlar düzelir inşallah bugun gündüz ben 2 saat olmadan hep ayağımda salladım yarım saatte olsa uyudu hersefrrinde dün çok kötüydüİnan kendi yorgunluğumu önemsemiyorum bile canım. Çok uykusuz sürekli gözlerini ovuşturuyor huzursuz. Onu da denedim genelde uyuyacağı zaman hep karanlık odadayız öyle uyur ama bi kaç gündür karanlık olunca oda, inanılmaz ağlıyo anlatamam yani. Mecbur ışığı acıyorum nefesi kesiliyo çünkü öyle aglıyo. Şimdi uyudu. İnşallah uzun uykusuna geçmiştir. Perişan oldu kuzum. Uyusunda dinlensin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahSoran herkese çok teşekkür ederim. Öğlen ablam akşamüstü babam çıktı. Babam yoğun bakımda ablam servise çıkmış. Durumları iyi.
Baya bi sevdi öyle devam eder inşallah canım oglunda sever yaBizde kızıma öyle almıştık canım yer kaplıyor ama inan konforlu oldugu için ben Baya otırtturdm sadece yemek yerken değil bulaşık yıkarken yemek iş falan baya faydasını görmüştüm oğlumda sever inşallah
Cunku babalar gergin olmuyo sabah 1 saat aksam 1 saat e uyutmayada calismiyolar ohh miscnmçok baharatlı sütü etkilermi acaba
evet o soru muazzam.. Neden bu kadar gerginsn, anlatıyrum e her aksam aynı alısmadn mı, e işte her aksam aynı. Gene aglıyo uyumadı aldı babası biz biraz takılalım dedi sesi çıkmıyo babasının kucagnda
Naptınız canım dün gece rahat uyudu mu tabi dün bende öyle üzüldüm gözlerini ovuşturdukça insan çok üzülüyor dönem dönem yapıyorlar düzelir inşallah bugun gündüz ben 2 saat olmadan hep ayağımda salladım yarım saatte olsa uyudu hersefrrinde dün çok kötüydü
Onu düşünemedim canım ama baharatları içine kendin seçip koyabiliyorsun. Süte zarar verdiğini düşündüğün baharatları koymazsın ya da çok az kullanırsın. Ya da bal limon zencefil ve zerdeçalı sıcak suyla karıştır iç o da çok etkili en kötü ertesi güne ayağa kaldırmış oluyor benicnmçok baharatlı sütü etkilermi acaba
evet o soru muazzam.. Neden bu kadar gerginsn, anlatıyrum e her aksam aynı alısmadn mı, e işte her aksam aynı. Gene aglıyo uyumadı aldı babası biz biraz takılalım dedi sesi çıkmıyo babasının kucagnda
Bizde de benzer şeyler oluyordu bazen keyif yapıyor bazen de dikkati çabuk dağıldığı için yapıyor. Ama sütüm yetmediği de oluyordu.çekip çekip birakiyo ve ağlıyordu Ben galactogo kullanıyorum o dönemlerde faydası oluyo sütüm artıyor.Hanimlar merhaba. Oglum 4 ay 8 gunluk.. bir iki gundur memeyi cekip cekip birakiyor sonra tekrar aliyor tekrar birakiyor. Bunlar bazen aglamali bazen aglamasiz. Bazen de normal emmesine donüyor. Ozellikle geceleri.. Gogsum de bazen dolu oluyor bazen son emmenin ustunden 3 saat gecse de oglum emince yutkunmuyor yani gelmiyor sut dolu sekilde.. adet oluyordum onunla ilgili mi bilemedim. Boyle bir donem yasayan oldu mu aranizda? Olduysa ne yapti? Bu nasil bir durum ben anlamadim.. sutum bitiyor desem degil oglum emmiyor artik desem degil..
Ben eminim benim bebegimin sorunu diş. Elini ısırıp ağlıyor geceleri de ağlayarak uyanıyor. Çok zor çıkarıyor kimi bebek kolay çıkarırmış . İlk aylar gaz sancısı şimdi diş. Gerçi gaz sancısının yanında diş nedir kiNe zamandır yazamadım.
birçoğunuzun dediği gibi benim oğlumda geceleri çok sık uyanıyor uzun zamandır. Çoğu zaman çığlık atarak uyanıyor. Sakinleştirmek çok zor oluyor. Dişlerden olduğunu düşünüyordum önceden ama artık pek dişlere de ihtimal vermiyorum. Neden böyle yapıyor anlamıyorum. Çok üzülüyorum o haline. Allah hepimizin yardımcısı olsun en çokta evlatlarımızın...
Canim sorun diş bile olsa bu süreçte uyanmayı alışkanlık edinecekler gibi geliyor bana. Dişi çıksa bile uykularının eski düzene döneceğini hiç sanmıyorum. Uykusuzluk insani çok yoruyor ve yıpratıyor ancak bu günlerde geçecek.Ben eminim benim bebegimin sorunu diş. Elini ısırıp ağlıyor geceleri de ağlayarak uyanıyor. Çok zor çıkarıyor kimi bebek kolay çıkarırmış . İlk aylar gaz sancısı şimdi diş. Gerçi gaz sancısının yanında diş nedir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?