2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hemen bakayim ben de.. cok tesekkur ederim

Evet canım uykusuzluk depresyona sokuyor insanı. Olumsuz düşünceler üşüşüyor beyine ve halin kalmıyor bir şey yapmaya. Ama dişten sonra rahatlıyormuş bebek öyle diyorlar hep ta ki yeni dişe kadar

Ohh maşallah iyi olmuş bizde ateş ölçer telsiz mama sandalyesi kanguru iyi oldu salıda bez:) sağlıklı günlerde kullanalım inşallah baston ne aldınız canım ben travel sistemi satıcam
Ben travel sistem almamıştım zaten hantal geldi bana. Bizim ev 5. Kat ve asansör olmadığı için hafif model arabalar almaya çalışıyorum. Bastonu maclaren aldım çok iyi bir indirmle.

Canim mama sandalyesi ni hangi marka model aldınız kullandın mi memnun kaldın mi

Kaç kiloya kadar kullanılıyor canım fotosunu bana da atabilir misin
Canım baby&me aldık biz mama sandalyesini. Aslında ikea alacaktım ama baby&me 39 tl ye görünce çok ucuz diye onu aldım. Abimler de joie almışlardı önce ama sonra çok yer kaplıyor diye baby&me aldılar ve memnunlar. Keşke joie ye o kadar para vermeseydik diyorlar.

Hah işte abimlerin kullanıp da beğenmedikleri model bu :)

Merhaba, emzik Ya da biberon kullanan bebekler zaman zaman böyle davranabiliyorlar. Siz kullanıyor musunuz ?

Selam gecenin bu saatinde uyandı gene oyun istiyo bizimki. Diş sancısı diyecem ama gayet gülüyo filan. Aynı saatlerde uyanıyo. Neden acaba böyle yapıyo bu yavru. Ayağımda sallıyorum kendini kaldırıyo
Valla ben böyle durumlarda 10 dakika kadar oyun oynuyorum 10 dakika sonra uyumayı teklif ediyorum genelde kabul ediyor. Senin ki fena alışmış bu saatte uyanmaya. Atağa da benziyor.

Kızlar bizim ki bu gece diş çıkartmak için çıldırıyor resmen gece sık uyansada emip geri uyurdu şuan çok çok ellerini emiyor karnı tok eminim fazlasını cıkarttı cünkü ağlama yok ama uyumuyor 2 saate yakın oldu diş jeli falan sürdüm bana mısın demiyor

Selam gecenin bu saatinde uyandı gene oyun istiyo bizimki. Diş sancısı diyecem ama gayet gülüyo filan. Aynı saatlerde uyanıyo. Neden acaba böyle yapıyo bu yavru. Ayağımda sallıyorum kendini kaldırıyo
Aynı saatte alışkanlık yapmış canım inşallah uzun sürmez benim mina da bebeklik döneminde öyle bir huy çıkartmıstı imkanı yoktu uyutamuyordm 2 saat falan duruyordu hatta eşim izinli evdeydi gece oturuyorlardı ben uyuyordum sonra uykusu sıkısınca kalkıp uyutuyodm ama biraz büyüktü senin mina dan çünkü babasıyla tv izliyodu gece

önceki gece yaptı bi de bu gece. Diştir inşallah :) çok uzun sürdü mü sizin minanın :)

Valla ben böyle durumlarda 10 dakika kadar oyun oynuyorum 10 dakika sonra uyumayı teklif ediyorum genelde kabul ediyor. Senin ki fena alışmış bu saatte uyanmaya. Atağa da benziyor.

cnm bu hafta 2dir oluyo. Bugün 5. Büyüme atağına girdi. Ama zaten 1 haftadır atakta gibi davranıyo. Dişle de karıştı sanki. Ne biliyim ne zaman uykusunu sorduklarında iyi şükür emip uyuyo desem 1 ay suyunu çıkarıyo :)

Canım bızımkı de gecen hafta aynısını yaptı normalde geceleri gunduze gore saha uyu yyuyan bır bebektir. Gece uykusuna 9bucuk gıbı yatmıatı sonra klasık beslenme saatlerınde uyandı bır anda saat 4bucukta bı uyandı gozler kocaman eller agızda ama bayagı yırtmak ıstıyor.. saat sabah 8bucuga kadar fln ne yaptıysam uyumadı ben ınat ettım yatak odasından cıkarmadım ısık acmadım o da ınat ettı uyumadı o gece olan neydı bılmıyorum ama saatlerce oyun oynamak ıstedı

Yuzde yuz sana katiliyorum ayni seyleri yasadim ikisinide kullandim pahali olana hic gerek yok en siradan olanlarlada is gorulur sonrada iyiki o oadar para vermemisim denir ben cok uzuluyorum mama sandalyesine verilen paraya gereksizmis

Kızlar dun öglen dr kontrolumuz vardı doktor ası yaptı aksamüstü kızımın atesı hızlanyukselmeye basladı 38.1 olunca calpol verdım ama ona tagmen 39.1 i gördüm hemen doktoru aradım panık yapma calpol un etkısını gostermesı ıcın bı saat lazım bıraz zaman ver dedı bu atesı gecmez ve hatta ıyıdır de asının cok hızlı bı sekılde tuttugunu gosterır dedı. Sonra ben tabı alnına ıslak havlu koyduk bınyarımnsaat kadar gece 2gıbı uyumusuz ve her yarım saatte bır olctüm nobetcı kaldık. Cok zormus gercekten allah kımseyı caresız bırakmasın ılk kez boyle olduk cok panık oldum allahtan annemdeyım de sagolsun o cok ılgılendı. Atesı dusup sabıtlendıgınde yavasca gıydırmeye basladım bıde cocugu cıplak Zıbınla yatırdık dıye hasta etmeyız ınsallah. Allah tum kuzularımıza saglık versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…