- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.781
Hemen bakayim ben de.. cok tesekkur ederimBizde de benzer şeyler oluyordu bazen keyif yapıyor bazen de dikkati çabuk dağıldığı için yapıyor. Ama sütüm yetmediği de oluyordu.çekip çekip birakiyo ve ağlıyordu Ben galactogo kullanıyorum o dönemlerde faydası oluyo sütüm artıyor.
Evet canım uykusuzluk depresyona sokuyor insanı. Olumsuz düşünceler üşüşüyor beyine ve halin kalmıyor bir şey yapmaya. Ama dişten sonra rahatlıyormuş bebek öyle diyorlar hep ta ki yeni dişe kadarCanim sorun diş bile olsa bu süreçte uyanmayı alışkanlık edinecekler gibi geliyor bana. Dişi çıksa bile uykularının eski düzene döneceğini hiç sanmıyorum. Uykusuzluk insani çok yoruyor ve yıpratıyor ancak bu günlerde geçecek.
Ben travel sistem almamıştım zaten hantal geldi bana. Bizim ev 5. Kat ve asansör olmadığı için hafif model arabalar almaya çalışıyorum. Bastonu maclaren aldım çok iyi bir indirmle.Ohh maşallah iyi olmuş bizde ateş ölçer telsiz mama sandalyesi kanguru iyi oldu salıda bez:) sağlıklı günlerde kullanalım inşallah baston ne aldınız canım ben travel sistemi satıcam
Canım baby&me aldık biz mama sandalyesini. Aslında ikea alacaktım ama baby&me 39 tl ye görünce çok ucuz diye onu aldım. Abimler de joie almışlardı önce ama sonra çok yer kaplıyor diye baby&me aldılar ve memnunlar. Keşke joie ye o kadar para vermeseydik diyorlar.Canim mama sandalyesi ni hangi marka model aldınız kullandın mi memnun kaldın mi
Kaç kiloya kadar kullanılıyor canım fotosunu bana da atabilir misin
Hah işte abimlerin kullanıp da beğenmedikleri model bu :)Allah yardımcıniz olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım baban ve ablan için.
Güle güle kullanin iyi günlerde inşallah canım. Bizde bugün e bebeğe gittik mama sandalyelerine bakalım diye eşim Joie Multiply Mama Sandalyesini beğendi o da baya pahalı. Banada sen araştır ona göre alalım dedi. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz kızlar
Canım çok sevindim gelmiş geçmiş olsun inşallah.Soran herkese çok teşekkür ederim. Öğlen ablam akşamüstü babam çıktı. Babam yoğun bakımda ablam servise çıkmış. Durumları iyi.
Merhaba, emzik Ya da biberon kullanan bebekler zaman zaman böyle davranabiliyorlar. Siz kullanıyor musunuz ?Hanimlar merhaba. Oglum 4 ay 8 gunluk.. bir iki gundur memeyi cekip cekip birakiyor sonra tekrar aliyor tekrar birakiyor. Bunlar bazen aglamali bazen aglamasiz. Bazen de normal emmesine donüyor. Ozellikle geceleri.. Gogsum de bazen dolu oluyor bazen son emmenin ustunden 3 saat gecse de oglum emince yutkunmuyor yani gelmiyor sut dolu sekilde.. adet oluyordum onunla ilgili mi bilemedim. Boyle bir donem yasayan oldu mu aranizda? Olduysa ne yapti? Bu nasil bir durum ben anlamadim.. sutum bitiyor desem degil oglum emmiyor artik desem degil..
Çok geçmiş olsun cnm..Soran herkese çok teşekkür ederim. Öğlen ablam akşamüstü babam çıktı. Babam yoğun bakımda ablam servise çıkmış. Durumları iyi.
Valla ben böyle durumlarda 10 dakika kadar oyun oynuyorum 10 dakika sonra uyumayı teklif ediyorum genelde kabul ediyor. Senin ki fena alışmış bu saatte uyanmaya. Atağa da benziyor.Selam gecenin bu saatinde uyandı gene oyun istiyo bizimki. Diş sancısı diyecem ama gayet gülüyo filan. Aynı saatlerde uyanıyo. Neden acaba böyle yapıyo bu yavru. Ayağımda sallıyorum kendini kaldırıyo
Aynı saatte alışkanlık yapmış canım inşallah uzun sürmez benim mina da bebeklik döneminde öyle bir huy çıkartmıstı imkanı yoktu uyutamuyordm 2 saat falan duruyordu hatta eşim izinli evdeydi gece oturuyorlardı ben uyuyordum sonra uykusu sıkısınca kalkıp uyutuyodm ama biraz büyüktü senin mina dan çünkü babasıyla tv izliyodu geceSelam gecenin bu saatinde uyandı gene oyun istiyo bizimki. Diş sancısı diyecem ama gayet gülüyo filan. Aynı saatlerde uyanıyo. Neden acaba böyle yapıyo bu yavru. Ayağımda sallıyorum kendini kaldırıyo
Evet kullaniyorum... :sMerhaba, emzik Ya da biberon kullanan bebekler zaman zaman böyle davranabiliyorlar. Siz kullanıyor musunuz ?
Aynı saatte alışkanlık yapmış canım inşallah uzun sürmez benim mina da bebeklik döneminde öyle bir huy çıkartmıstı imkanı yoktu uyutamuyordm 2 saat falan duruyordu hatta eşim izinli evdeydi gece oturuyorlardı ben uyuyordum sonra uykusu sıkısınca kalkıp uyutuyodm ama biraz büyüktü senin mina dan çünkü babasıyla tv izliyodu gece
Valla ben böyle durumlarda 10 dakika kadar oyun oynuyorum 10 dakika sonra uyumayı teklif ediyorum genelde kabul ediyor. Senin ki fena alışmış bu saatte uyanmaya. Atağa da benziyor.
Canım bızımkı de gecen hafta aynısını yaptı normalde geceleri gunduze gore saha uyu yyuyan bır bebektir. Gece uykusuna 9bucuk gıbı yatmıatı sonra klasık beslenme saatlerınde uyandı bır anda saat 4bucukta bı uyandı gozler kocaman eller agızda ama bayagı yırtmak ıstıyor.. saat sabah 8bucuga kadar fln ne yaptıysam uyumadı ben ınat ettım yatak odasından cıkarmadım ısık acmadım o da ınat ettı uyumadı o gece olan neydı bılmıyorum ama saatlerce oyun oynamak ıstedıKızlar bizim ki bu gece diş çıkartmak için çıldırıyor resmen gece sık uyansada emip geri uyurdu şuan çok çok ellerini emiyor karnı tok eminim fazlasını cıkarttı cünkü ağlama yok ama uyumuyor 2 saate yakın oldu diş jeli falan sürdüm bana mısın demiyor
Yuzde yuz sana katiliyorum ayni seyleri yasadim ikisinide kullandim pahali olana hic gerek yok en siradan olanlarlada is gorulur sonrada iyiki o oadar para vermemisim denir ben cok uzuluyorum mama sandalyesine verilen paraya gereksizmisBiz hem joie ye benzer kraft marka mama sandalyesi hem ikea kullanmis biri olarak karsilastirma yapayim. Beklentiler istekler farkli olabiliyor. Karar vermenize insallah yardimci olur. İlk kraft aldim. Çocugumu rahat konforlu bir sandalyede oturmasini istiyordum. O otururken mutfakta bende yemek gibi mutfakta rutin usimi görürüm diye düşünüyordum . Annemlere de ikea mama sandalyesi almistim. Daha hafif oldugu icin guvensiz gelmisti. Ama ayaga kalkabilme zamani geldikce mama sandalyelerinde yedikten sonra durmadı. Sadece yedirip kaldirdim . Yada oturdugu zaman basinda bekledim. Ayaga kalktiklari icin ikisinde de yalniz birakamiyorsun. Guvenlik acisindan ikiside ayni. İkea yuksek olmadigi icinetrafini iyi gordugu icin vede daha dik durdugu icin ikea sandalyesinde daha iui durdu. Digeri birde yer kapliyor. Kendi evimizede ikea mama sandalyesi aldim. Digerini kaldirdim. İkea mama sandalyesinede benzer mama sandalyeleri var. Baskasi konforlu joie tarzinda olandan memnun olmustur belki. Beklenti tercih meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?