- Konu Sahibi angel5angel
-
- #39.741
Ikea tarzi alirsak minderinide alalim mi?Cocuk daha rahat eder mi?Biz hem joie ye benzer kraft marka mama sandalyesi hem ikea kullanmis biri olarak karsilastirma yapayim. Beklentiler istekler farkli olabiliyor. Karar vermenize insallah yardimci olur. İlk kraft aldim. Çocugumu rahat konforlu bir sandalyede oturmasini istiyordum. O otururken mutfakta bende yemek gibi mutfakta rutin usimi görürüm diye düşünüyordum . Annemlere de ikea mama sandalyesi almistim. Daha hafif oldugu icin guvensiz gelmisti. Ama ayaga kalkabilme zamani geldikce mama sandalyelerinde yedikten sonra durmadı. Sadece yedirip kaldirdim . Yada oturdugu zaman basinda bekledim. Ayaga kalktiklari icin ikisinde de yalniz birakamiyorsun. Guvenlik acisindan ikiside ayni. İkea yuksek olmadigi icinetrafini iyi gordugu icin vede daha dik durdugu icin ikea sandalyesinde daha iui durdu. Digeri birde yer kapliyor. Kendi evimizede ikea mama sandalyesi aldim. Digerini kaldirdim. İkea mama sandalyesinede benzer mama sandalyeleri var. Baskasi konforlu joie tarzinda olandan memnun olmustur belki. Beklenti tercih meselesi.
Canım gecmıs olaun guzel haberlerını alırız insallahBebeği diş çıkaran kim vardı ? @canbebekds sen miydn ? Kızım deriiin derin uyuyor diye memeyi çekeyim diyorum gözler faltaşı gibi. Sebepsiz ağlamalar, gülerken birden çılgınca çığlık atarak ağlama filan.. Babamla ablam da yarın nakil ameliyatına girecek. Kız da böyle 4 5 gündür iuice yay gibi gerginim yatarak emzirmekten kramplar giriyo artık
Ben ilk oglumda minder kullanmadim arkasina kucuk battaniye serdim sadece ilk aylar. Evimize aldigima minderide aldim. Bayagi yer kapliyor. Buyuk oglum o sekilde icine sigmaz mesela. Sisiriyorsun minderi yeri daraltiyor. Oburunede birkac ay yada bir yasina kadar kullanirim. Cok elzem birsey degil. İcin rahat edecekse alabilirsin.Ikea tarzi alirsak minderinide alalim mi?Cocuk daha rahat eder mi?
Gunluk 180 ccnin yarari olmaz o senin sutunden azalttigin miktar bi okadar daha anne sutu alabilir yani5 bitti canım dr bu tavrı hiç hoşuma gitmedi zaten ilk başta sütüm sıkıntılıydı ama çok uğraştım 10 dk bir emzirdim yeri geldi fena şekilde meme reddi yaşadık çünkü. Azaltmayı deniyim günlük 180 cc nin ne kadar katlısı olabilir ki yani
minikhikayem Canım çok geçmiş olsun..insallah ameliyat çok guzel geçer..
Allah yardımcıniz olsun güzel haberlerini bekliyoruz canım baban ve ablan için.
Güle güle kullanin iyi günlerde inşallah canım. Bizde bugün e bebeğe gittik mama sandalyelerine bakalım diye eşim Joie Multiply Mama Sandalyesini beğendi o da baya pahalı. Banada sen araştır ona göre alalım dedi. Kullanan var mı tavsiye eder misiniz kızlar
Canım gecmıs olaun guzel haberlerını alırız insallah
minikhikayem guzel haberlerini aliriz insal canim . Cok huzursuz olunca dis jeli var onu suruyorum. Sulu dislikler var. Buz dolabina kisa bekletip veriyorum soguk oldugu icin agriyi aliyor.Kendi kasiyor. Soguk Havuc pirasada ayni isi gorur.
Başarılı şekilde geçer inşallah ameliyat . Geçmiş olsunHepinize çok teşekkür ederim ameliyattalar şu an
Cok gcmis olsun..isallah cok basarili gecer ameliyat ve tez zamanda iyilesirlerHepinize çok teşekkür ederim ameliyattalar şu an
Hepinize çok teşekkür ederim ameliyattalar şu an
İnsallah ameliyatlari guzel gecer. Tez zamanda iyilesirler.Hepinize çok teşekkür ederim ameliyattalar şu an
Egzemalar icin dn iyi bioderma . Sonrasinda loston kullanmak. Egzemali ciltler kuru oluyor. Pütürlü oluyor. Nemlendirmek gerekiyorKızlar selam bu egzama durumu çok canımı sıkmaya başladı nasıl kurtulacağız diyet yaptığım halde geçmiyor mustela krem sürüyorum ancak boynunda da çıktı acaba sampuandanmi ne kullanıyorsunuz sabun kullanan. Varmı?
Egzemalar icin dn iyi bioderma . Sonrasinda loston kullanmak. Egzemali ciltler kuru oluyor. Pütürlü oluyor. Nemlendirmek gerekiyor
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahHepinize çok teşekkür ederim ameliyattalar şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?