2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Mama sandalyesinin onunde birsey olmasin istiyorlar. Ama bizimki videoyla yedi zaten. Videoyla yedirmeyin diyorlar videoyla cocuklarina yemek yedirenler keyfinden yedirmiyor. Bayagadir video isini kestik. Oyuncaklarini toplayip konusarak masallarla yiyoruz. İns drn mama sandalyesi taşıtli sticker siparisi verdim. Taşitli arabalarini dizerek hikaye anlatarak yedircem kismetse.

Ikea tarzi alirsak minderinide alalim mi?Cocuk daha rahat eder mi?

Canım gecmıs olaun guzel haberlerını alırız insallah

Ikea tarzi alirsak minderinide alalim mi?Cocuk daha rahat eder mi?
Ben ilk oglumda minder kullanmadim arkasina kucuk battaniye serdim sadece ilk aylar. Evimize aldigima minderide aldim. Bayagi yer kapliyor. Buyuk oglum o sekilde icine sigmaz mesela. Sisiriyorsun minderi yeri daraltiyor. Oburunede birkac ay yada bir yasina kadar kullanirim. Cok elzem birsey degil. İcin rahat edecekse alabilirsin.

minikhikayem guzel haberlerini aliriz insal canim . Cok huzursuz olunca dis jeli var onu suruyorum. Sulu dislikler var. Buz dolabina kisa bekletip veriyorum soguk oldugu icin agriyi aliyor.Kendi kasiyor. Soguk Havuc pirasada ayni isi gorur.

Gunluk 180 ccnin yarari olmaz o senin sutunden azalttigin miktar bi okadar daha anne sutu alabilir yani

minikhikayem Canım çok geçmiş olsun..insallah ameliyat çok guzel geçer..

minikhikayem inşallah güzel haberlerini bekliyoruz cnm..
Rabbim kolaylıklar versin inşallah..

Canım gecmıs olaun guzel haberlerını alırız insallah

Hepinize çok teşekkür ederim ameliyattalar şu an

Kızlar selam bu egzama durumu çok canımı sıkmaya başladı nasıl kurtulacağız diyet yaptığım halde geçmiyor mustela krem sürüyorum ancak boynunda da çıktı acaba sampuandanmi ne kullanıyorsunuz sabun kullanan. Varmı?

Egzemalar icin dn iyi bioderma . Sonrasinda loston kullanmak. Egzemali ciltler kuru oluyor. Pütürlü oluyor. Nemlendirmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…