- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.181
Ayyy canıım hadi hayırlısı :) cinsiyet zamanı ne ara gelmiş :))) Çok heyecanlı Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebişlerini :)Yarin doktora gidicem arkadaşlar cinsiyeti söylcm demişti çok heycanliym şimdiden :)
Farkli modelleri var altinin lastigi ilerki atlarda sikabilir belki. Bi tane daha atiyorum. Cesidini kendinize gore bakarsiniz. Ama normal sutyenden cok rahatÇok rahat duruyor.buna mutlaka bakıcam.teşekkür ederim :)
Allah tez zamanda şifa versin canım. Yapılacak elbet bir şeyler vardır . Benim annemde o kötü hastalığı hiç yenemeyecek derken yendi 3 yıl önce ve şu anda çok sağlıklı . Allah büyük umut kesilmez . Sen iyi olmaya çalış güçlü ol bebeğin ve annen için .
Canım benim çok geçmiş olsun .Rabbim yardımıcınız olsun..Tez zamanda sağlık sıhhat şifa nasip etsin inşallah
Yeni bir eylül annesi katıldı aranıza :)
Aa bu gruptaki ilk Cinsiyet belli oluyor demek ki heyecanlı gerçektenYarin doktora gidicem arkadaşlar cinsiyeti söylcm demişti çok heycanliym şimdiden :)
Allah razi olsun canim tabi umut kesilmez dualarimizla iyi olur insaallah sagolasin.sizede cok cok gecmis olsun.
Amin insaallah canim dua ediyoruz bol bol.
Sagol canim benim amin insaallah.
Amin nerede varsa bu pis hastalikla ugrasan hepsi sifa bulsun tez zamanda.
Hosgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insaallah.
Buda çok güzel.Farkli modelleri var altinin lastigi ilerki atlarda sikabilir belki. Bi tane daha atiyorum. Cesidini kendinize gore bakarsiniz. Ama normal sutyenden cok rahat
benimde bugün randevum var ama hiç umudum yok öğreneceğimden :) 13. haftada öğrenir miyim dersiniz :)Aa bu gruptaki ilk Cinsiyet belli oluyor demek ki heyecanlı gerçekten
Evden cikarken doktorma birsuru sey soylicem daniscam diyorm ama gidip ultrosnda bebegi görunce hersyi unutuyrm eve geliyorum a nie bunu demedim aa bunu nie demedim deyip duruyorum ya
Arkadaşlar doktor tahmin yapti ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum ama erkege benziyomş :) biliyorm hepimz saglktan yanayiz ama yinede hepimzde bi gram cinsiyet meraki vardr bende eşimde erkek istiyoruz ama rabbim bize hangisini nasip ederse binlerce kere şukurler olsn
cinsiyet konusu açılmış..Ben kendi adıma nötr üm aslında.Eliği ayağı düz sağlıklı olsun birde kızıma kardeş olsun diye verdiğim mücadele konusunda cinsiyete pek takılmıyorum aslında...Ama eşimin babası yok erkek kardeşi de yok..Onun bir erkek evladının olmasını bu yüzden isterim.. etrafımdakilerde hep erkek diyor bana ama bilmiyorum..Güzelleştiğimi yüzümün parladığını falan söyleyenler var.. Birde yediklerimden çıkarım yapanlar var..Et süt peynir çok fazla tüketiyorum... Erkek belirtisiymiş falan..Birde bu hamileliğim diğerine göre çok farklı geiyor..Hamilelik belirtileri farklılaşınca cinsiyet değişikliği diyorlar....diyorlarda diyorlar..Bekleyip göreceğiz artık :)
Aynen canım.. bence insanlar neye inanmak istemişlerse ona göre tahminlerde bulunmuşlar gibi geliyor bana... Sen 12 haftalık olmuşsun yakında öğrenirsin..biz 9 haftalığız daha çok var bize :)Canim benimde ikinci gebeligim dedigin gibi benimde ilk gebeligimden cok farkli yasiorum bu gebeligimi buna gore bakarsak kizz :) ama yediklerime goreyseki et sut peynirrr ona gorede erkek :) saglikli olsunda beklicez gorcez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?