2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar mrb bugün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

Çok rahat duruyor.buna mutlaka bakıcam.teşekkür ederim :)
Farkli modelleri var altinin lastigi ilerki atlarda sikabilir belki. Bi tane daha atiyorum. Cesidini kendinize gore bakarsiniz. Ama normal sutyenden cok rahat

Eklentiler

• IMG_5603.webp
    10 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_5604.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52

Allah razi olsun canim tabi umut kesilmez dualarimizla iyi olur insaallah sagolasin.sizede cok cok gecmis olsun.

S seval34 Allah yar ve yardımcınız olsun kimseyi hastalıkla sınamasın...İnşallah tez vakitte sağlığına kavuşur...Dua her kapıyı açar inşallah

Amin insaallah canim dua ediyoruz bol bol.

Canım benim çok geçmiş olsun .Rabbim yardımıcınız olsun..Tez zamanda sağlık sıhhat şifa nasip etsin inşallah

Sagol canim benim amin insaallah.

S seval34 canım allah şifa versin anneciğine rabbim tez zamanda sağlığına geri kavuştursun

Amin nerede varsa bu pis hastalikla ugrasan hepsi sifa bulsun tez zamanda.

Yeni bir eylül annesi katıldı aranıza :)

Hosgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insaallah.

12 haftayı 700 gramla kapatmışım. Hedefim hiç kilo almamaktı ilk 12 hafta ama bulantılarımı bastırmak için habire yiyince 700 gramcık eklenmiş.

Teşekkür ederim inşallah hepimiz bir problem çıkmadan alırız kucaklarimiza :)

İLKİNde 16. Haftada sormadan soyledi dr. Bundada oyle yapar sanirim. Zaten soylesede % 100 degildir bu haftalarda yanilma payi oluyor soylemesin zaten. Ruyamda armut goruyorum hep erkekmis ruya tabirlerinde. Oglumda kucagimda erkek bebek gormustum .

cinsiyet konusu açılmış..Ben kendi adıma nötr üm aslında.Eliği ayağı düz sağlıklı olsun birde kızıma kardeş olsun diye verdiğim mücadele konusunda cinsiyete pek takılmıyorum aslında...Ama eşimin babası yok erkek kardeşi de yok..Onun bir erkek evladının olmasını bu yüzden isterim.. etrafımdakilerde hep erkek diyor bana ama bilmiyorum..Güzelleştiğimi yüzümün parladığını falan söyleyenler var.. Birde yediklerimden çıkarım yapanlar var..Et süt peynir çok fazla tüketiyorum... Erkek belirtisiymiş falan..Birde bu hamileliğim diğerine göre çok farklı geiyor..Hamilelik belirtileri farklılaşınca cinsiyet değişikliği diyorlar....diyorlarda diyorlar..Bekleyip göreceğiz artık :)

Evden cikarken doktorma birsuru sey soylicem daniscam diyorm ama gidip ultrosnda bebegi görunce hersyi unutuyrm eve geliyorum a nie bunu demedim aa bunu nie demedim deyip duruyorum ya

Evden cikarken doktorma birsuru sey soylicem daniscam diyorm ama gidip ultrosnda bebegi görunce hersyi unutuyrm eve geliyorum a nie bunu demedim aa bunu nie demedim deyip duruyorum ya

Tebrik ederim cnim allah gonlunuze gore versin erkek dediyse pek yanilmiolar benim oglum ta 11.haftada belli etmisti.sorucagin sorulari tlfnuna not et orda sor cok onemliyse ben oyle yapiorum yoksa dedigin gibi heycandan bebegi gorme hoslugunda ucup gidio aklimdan

Benimkide erkeğe benziyormuş :)
Ama kesin konuşamam daha çok küçük dedi.biz eşimle erkek olursa isim konusunda karar verdik ama kız olursa isim konusunda çok çatışıcaz :)
Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşaallah.

Canim benimde ikinci gebeligim dedigin gibi benimde ilk gebeligimden cok farkli yasiorum bu gebeligimi buna gore bakarsak kizz :) ama yediklerime goreyseki et sut peynirrr ona gorede erkek :) saglikli olsunda beklicez gorcez insallah

Canim benimde ikinci gebeligim dedigin gibi benimde ilk gebeligimden cok farkli yasiorum bu gebeligimi buna gore bakarsak kizz :) ama yediklerime goreyseki et sut peynirrr ona gorede erkek :) saglikli olsunda beklicez gorcez insallah
Aynen canım.. bence insanlar neye inanmak istemişlerse ona göre tahminlerde bulunmuşlar gibi geliyor bana... Sen 12 haftalık olmuşsun yakında öğrenirsin..biz 9 haftalığız daha çok var bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…