2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
hayırlı olsun cinsiyetiniz :) ..erkekte pek yanılma olmuyor..

hayırlı olsun cinsiyetiniz..Erkeklerle açtık sezonu :)

Oo cinsiyet öğrenmeye başlamışız hayırlı olsun genelde erkek erken belli oluyor yanılma payı az.Bende haftaya 12 biticek o zaman giderim kontrole herhalde

İsim konusu bizde cok karisik kayinpdrm erkk kardesm simddn isim koymslar bile bizm fikrimzi düşünen yok :)) bide ilk olunca anne baba olarK bz koyalm istiyorum bakalm hersyin hayirlisi

Kızlar nefes darlığı yaşayan var mı? ben evin içinde dolaşırken, konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Çok erken değil mi bu belirti için

Belirtilerim benimde farkli ama farkli olup ayni cinsiyet olan var. Ben hep erkek istemistim. Oglum var sukur. Bunuda bana kiz olsun diyor cevremdekiler. Saglikli hayirlisi neyse o olsun. Bunda cinsiyet onemli degil benim icin. 1 yasinda oglum var kosturuyorum hamileligimi bile unutuyorum. Hissiyat olarak bende birsey hissetmiyorum.

Kızlar nefes darlığı yaşayan var mı? ben evin içinde dolaşırken, konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Çok erken değil mi bu belirti için

Geçenlerde okumuştum.bebek daha fazla oksijene ihtiyaç duyduğu için annede nefes darlığı görülebilirmiş.
Benim bide astımım var.dediğin gibi konuşurken bile bazen nefes darlığı çekiyorum.

Ben de Çarşamba günü ikili tarama için gittiğinde , doktorum büyük ihtimal erkek olduğunu söyledi. Benim ilk çocuğum o yüzden cinsiyet ayrımı yapmıyorum, ama kız olmasını da daha çok isterdim açıkçası. İnşallah eli , ayağı düzgün olsun da daha ne isteriz ki...Zaman ilerliyor 13 olduk bile. İlk trimester bitti, hayırlısıyla sonunu da görürüz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…