- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.201
Benim ilk bebeğim erkekti ve doktor 13. Haftada söyledi. Belki sen de öğrenirsin bu haftabenimde bugün randevum var ama hiç umudum yok öğreneceğimden :) 13. haftada öğrenir miyim dersiniz :)
hayırlı olsun cinsiyetiniz :) ..erkekte pek yanılma olmuyor..Arkadaşlar doktor tahmin yapti ne kadar dogruluk payi var bilmiyorum ama erkege benziyomş :) biliyorm hepimz saglktan yanayiz ama yinede hepimzde bi gram cinsiyet meraki vardr bende eşimde erkek istiyoruz ama rabbim bize hangisini nasip ederse binlerce kere şukurler olsn
hayırlı olsun cinsiyetiniz..Erkeklerle açtık sezonu :)Benimkide erkeğe benziyormuş :)
Ama kesin konuşamam daha çok küçük dedi.biz eşimle erkek olursa isim konusunda karar verdik ama kız olursa isim konusunda çok çatışıcaz :)
Sağlıklı sıhhatli olsunlar inşaallah.
Belirtilerim benimde farkli ama farkli olup ayni cinsiyet olan var. Ben hep erkek istemistim. Oglum var sukur. Bunuda bana kiz olsun diyor cevremdekiler. Saglikli hayirlisi neyse o olsun. Bunda cinsiyet onemli degil benim icin. 1 yasinda oglum var kosturuyorum hamileligimi bile unutuyorum. Hissiyat olarak bende birsey hissetmiyorum.cinsiyet konusu açılmış..Ben kendi adıma nötr üm aslında.Eliği ayağı düz sağlıklı olsun birde kızıma kardeş olsun diye verdiğim mücadele konusunda cinsiyete pek takılmıyorum aslında...Ama eşimin babası yok erkek kardeşi de yok..Onun bir erkek evladının olmasını bu yüzden isterim.. etrafımdakilerde hep erkek diyor bana ama bilmiyorum..Güzelleştiğimi yüzümün parladığını falan söyleyenler var.. Birde yediklerimden çıkarım yapanlar var..Et süt peynir çok fazla tüketiyorum... Erkek belirtisiymiş falan..Birde bu hamileliğim diğerine göre çok farklı geiyor..Hamilelik belirtileri farklılaşınca cinsiyet değişikliği diyorlar....diyorlarda diyorlar..Bekleyip göreceğiz artık :)
Onemli soracagin varsa kagida yaz ultrasyondu bilmem ne derken insan unutuyorEvden cikarken doktorma birsuru sey soylicem daniscam diyorm ama gidip ultrosnda bebegi görunce hersyi unutuyrm eve geliyorum a nie bunu demedim aa bunu nie demedim deyip duruyorum ya
hayırlı olsun cinsiyetiniz..Erkeklerle açtık sezonu :)
Kızlar nefes darlığı yaşayan var mı? ben evin içinde dolaşırken, konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Çok erken değil mi bu belirti için
Olmaz mı hemde nasıl iki merdiven çıkınca tıkanıyorum . Doktor çok normal demişti . Progesteron hormonu yapıyormuş.Kızlar nefes darlığı yaşayan var mı? ben evin içinde dolaşırken, konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Çok erken değil mi bu belirti için
Olmaz mı hemde nasıl iki merdiven çıkınca tıkanıyorum . Doktor çok normal demişti . Progesteron hormonu yapıyormuş.
Kaydettim bir kac tane cinsiyet belli olunca karar vercez. İki uc isim arasinda kalirsam ogluma kura cektircem adini oglum koymus olacakisim düşündünüz mü :)
güzel düşünmüşsünüz canım bizde isimler sabit :) bir önceki gebeliğimde düşünmüştük bu isimleri nasip olmadı inşallah bu sefer nasip olur :)Kaydettim bir kac tane cinsiyet belli olunca karar vercez. İki uc isim arasinda kalirsam ogluma kura cektircem adini oglum koymus olacak
Amin canim insallah saglicakla kucagina alirsingüzel düşünmüşsünüz canım bizde isimler sabit :) bir önceki gebeliğimde düşünmüştük bu isimleri nasip olmadı inşallah bu sefer nasip olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?