2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen bende öyleyim. Doktorun ne diyor bu şişliğe. Benim de ilk hamileliğimdede yine hızlı büyümüştü ama bu kez daha fazla. Resmen kocaman hamileyim. Gaz da oluyor geceleri. 5 ile 7 arasinda 700 gr vermiştim. Oysa göbek büyümüştü vermeme şaşırdım. Ama şuan 9 bitti ve aldığımı düşünüyorum. 3 ay kilo alma demişti

Ay ne kadar güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış.
Benim içime erkek gibi doguyor.ama sonra kiz gibi geliyor. Ruyamda da gormuyorum. Bakalım merakla bekliyorum

Valla daha doktora sormadım kilo konusundada zaten zayıfsın kiloyu kafana takmana gerek yok çok lafaya takarsan daha stresli olur yemeni kontrol edebildiğin sürece alıp almaman önemli değil dedi dikkat ediyorum yememe ama alıyorumda

Canım bişey soracağım. Meme ucunu belli ediyor mu? Hamile sutyen diyip mi aldın?
Ben ilk resimdekino aldim. Sporcu sutyeni icinde ince sutyen var belli etmiyor ucunu. Emzirme sutyenleri belli ediyor. İlk resimdeki genis bayagi kışın iyi ama yazin terletebilir. Topluyor gogusleri emzirme sutyenleri toplamiyor. Bide beyaz renkli daha ince oluyor ten rengide olsa boya oluyor sert ve biraz kalin oluyor. Kabinde deniyebiliyorsunuz.

İnce sutyen var dedim pardon ince sunger var icinde . Lcw dede gordum ilk resimdekine benziyordu hamile kiyafetlerin oldugu yerde

Merhaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftalarında öğrendiler ben cuma günü gidecegim doktorum cinsiyet tahmini için çağırdı

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebislik İzmir'de olan kızlar hangi Dr gidiyorsunuz ben daha Dr bulamadim

Kızlar selam ben suan 9+4 deyım sol kasıgımda ılk gebelık zamanlarındaki gibi agrı hissettim. Bayagı bi kıvrandırdı bu durumu yasayan varmı? Rahım buyudugu için olablir diye dusunuyorum ama baska birsey olabilir mi

Ayyy bugün buluşmamız vardı o nasıl hareket etmektir ya el kol oynuyor kolunu başının altına alıyor herşey yolunda imiş eller kollar gelişimi tam dedi ikili test isticekti istemiyorum diye istemedi Ense kalınlığı normalmiş. Cinsiyet tahmını falan yapmadi. İkili test yapsak dedim yapılıcak herhangi bir şey var mı oda dedı ki aldırmak isteyenler kararını versinler ve durumları hakkında bilgisi olsun diye dnun dışında bir önemi yok dedı. Folik Asiti 14. Haftada bırakacakmışız. Beslenmen nasıl diye sordu eşimde direk dikkat etmiyor deyince decavite başladı. Benden bu kadar hepimiz sağlıkla hayırlı vakıtte Zaman'ında doğumla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…