- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.221
Aynen bende öyleyim. Doktorun ne diyor bu şişliğe. Benim de ilk hamileliğimdede yine hızlı büyümüştü ama bu kez daha fazla. Resmen kocaman hamileyim. Gaz da oluyor geceleri. 5 ile 7 arasinda 700 gr vermiştim. Oysa göbek büyümüştü vermeme şaşırdım. Ama şuan 9 bitti ve aldığımı düşünüyorum. 3 ay kilo alma demiştiKızlar ya bişey sorucam yeme olayını çok abartmama rağmen inanılmaz şişmiş hissediyorum kendimi çok kilo almış gibiyim gögüslerim karnım kocaman bukadar göbek yapıcak şekilde kilo almadım geçen hafta tartıldım doktorda 2kilo almıştım ilk hamileliğimdede ilk aylarda aynı şekilde kilo aldım ve toplamda 12kiloyla bitirdim ama bu başka duba gibi hissediyorum kendimi 4aylık gibi karnım var ki kızımda benim çok ufak bi karnım vardı acaba hızla kilo mu alıyorum ben
Benim de öyle gibi aşağı yukarı. Normal mi ben de merak ediyorumKızlar nefes darlığı yaşayan var mı? ben evin içinde dolaşırken, konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Çok erken değil mi bu belirti için
Allah razi olsun canim tabi umut kesilmez dualarimizla iyi olur insaallah sagolasin.sizede cok cok gecmis olsun.
Amin insaallah canim dua ediyoruz bol bol.
Sagol canim benim amin insaallah.
Amin nerede varsa bu pis hastalikla ugrasan hepsi sifa bulsun tez zamanda.
Hosgeldin aramiza saglikla kucagina alirsin insaallah.
Canım kitapta okudum.artan oksijen ihtiyacimizi karsilamak icin kalbimiz daha fazla kan ponpaliyormus.o yüzden hemen yoruluyor nefes nefese kalıyormuşuz. Ben de oyleyim.Benim de öyle gibi aşağı yukarı. Normal mi ben de merak ediyorum
Canım bişey soracağım. Meme ucunu belli ediyor mu? Hamile sutyen diyip mi aldın?Cnm resim koydum ben ayyildizdan aldim. Sarkik durmuyor cok sikarsa ilerki aylarda emzirme sutyeni kullanitim . Onlarda ped koymak lazim ucunu belli ediyor sarkitiyor bide
Valla daha doktora sormadım kilo konusundada zaten zayıfsın kiloyu kafana takmana gerek yok çok lafaya takarsan daha stresli olur yemeni kontrol edebildiğin sürece alıp almaman önemli değil dedi dikkat ediyorum yememe ama alıyorumdaAynen bende öyleyim. Doktorun ne diyor bu şişliğe. Benim de ilk hamileliğimdede yine hızlı büyümüştü ama bu kez daha fazla. Resmen kocaman hamileyim. Gaz da oluyor geceleri. 5 ile 7 arasinda 700 gr vermiştim. Oysa göbek büyümüştü vermeme şaşırdım. Ama şuan 9 bitti ve aldığımı düşünüyorum. 3 ay kilo alma demişti
Ben ilk resimdekino aldim. Sporcu sutyeni icinde ince sutyen var belli etmiyor ucunu. Emzirme sutyenleri belli ediyor. İlk resimdeki genis bayagi kışın iyi ama yazin terletebilir. Topluyor gogusleri emzirme sutyenleri toplamiyor. Bide beyaz renkli daha ince oluyor ten rengide olsa boya oluyor sert ve biraz kalin oluyor. Kabinde deniyebiliyorsunuz.Canım bişey soracağım. Meme ucunu belli ediyor mu? Hamile sutyen diyip mi aldın?
İnce sutyen var dedim pardon ince sunger var icinde . Lcw dede gordum ilk resimdekine benziyordu hamile kiyafetlerin oldugu yerdeBen ilk resimdekino aldim. Sporcu sutyeni icinde ince sutyen var belli etmiyor ucunu. Emzirme sutyenleri belli ediyor. İlk resimdeki genis bayagi kışın iyi ama yazin terletebilir. Topluyor gogusleri emzirme sutyenleri toplamiyor. Bide beyaz renkli daha ince oluyor ten rengide olsa boya oluyor sert ve biraz kalin oluyor. Kabinde deniyebiliyorsunuz.
Teşekkür ederim canim.en kısa zamanda ben de deneyeyim.İnce sutyen var dedim pardon ince sunger var icinde . Lcw dede gordum ilk resimdekine benziyordu hamile kiyafetlerin oldugu yerde
canim ben 12. Haftadym cinsiyet tahmini yapildi ama tam kesin sonuc degilMerhaba cinsiyeti öğrenenler kaçıncı haftalarında öğrendiler ben cuma günü gidecegim doktorum cinsiyet tahmini için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?