- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.241
Canım kanaman yoksa endişe etme. Bende çok aşırı oluyor doktor normal olduğunu söyledi eee rahimde Bebek'te büyüyorKızlar selam ben suan 9+4 deyım sol kasıgımda ılk gebelık zamanlarındaki gibi agrı hissettim. Bayagı bi kıvrandırdı bu durumu yasayan varmı? Rahım buyudugu için olablir diye dusunuyorum ama baska birsey olabilir mi
İlk gebeligimde yaptirmistim bundada yaptircam harmony degilde maternit21 . İkili testten sinraydi hatirlamiyorum amaSelam,
Harmony testi yaptiran ya da yaptiracak var mi?
Yaptiran kacinci haftada yaptirdi acaba?
İlk gebeligimde kasik agrim vardi bundada adet sancisi gibi karin agrim olduKızlar selam ben suan 9+4 deyım sol kasıgımda ılk gebelık zamanlarındaki gibi agrı hissettim. Bayagı bi kıvrandırdı bu durumu yasayan varmı? Rahım buyudugu için olablir diye dusunuyorum ama baska birsey olabilir mi
Canım bı 4. Haftalarda boyle agrı cektım bıde bu hafta basladı. Ilık dus iyi gelır dediler olmadı dik otur yazmıslar olmadı bı sekılde uzun zamandır gecmıyo ılac da almak ıstemıyorumCanım kanaman yoksa endişe etme. Bende çok aşırı oluyor doktor normal olduğunu söyledi eee rahimde Bebek'te büyüyor
ÖZel bişi yapıyor musun bu durum ıcın ben halen caresını bulamadım ılac da almak ıstemıyorumİlk gebeligimde kasik agrim vardi bundada adet sancisi gibi karin agrim oldu
Folic asiti neden bıraktırıyor acaba? Ben doğuma kadar folic asit içmiştimAyyy bugün buluşmamız vardı o nasıl hareket etmektir ya el kol oynuyor kolunu başının altına alıyor herşey yolunda imiş eller kollar gelişimi tam dedi ikili test isticekti istemiyorum diye istemedi Ense kalınlığı normalmiş. Cinsiyet tahmını falan yapmadi. İkili test yapsak dedim yapılıcak herhangi bir şey var mı oda dedı ki aldırmak isteyenler kararını versinler ve durumları hakkında bilgisi olsun diye dnun dışında bir önemi yok dedı. Folik Asiti 14. Haftada bırakacakmışız. Beslenmen nasıl diye sordu eşimde direk dikkat etmiyor deyince decavite başladı. Benden bu kadar hepimiz sağlıkla hayırlı vakıtte Zaman'ında doğumla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Ben ilk 3 ay diye biliyordum doktorda 14. Hafta dedı hiç bilmiyorum canımFolic asiti neden bıraktırıyor acaba? Ben doğuma kadar folic asit içmiştim
benimde birakmami istedi kan ilacina başladimFolic asiti neden bıraktırıyor acaba? Ben doğuma kadar folic asit içmiştim
Folik asit nöral tüpün yani omurganın kapanması için gereklidir. Kapanmaması durumunda spina bifida gibi ağır nörolojik hastalıklara sebep olur. Nöral tüp 8. Hafta civarı kapanır. Bu sebeple gebelik planlayanların gebelik öncesi 3 ay ve ilk aylarda kullanması önerilir. Genelde doktorlar 12. Haftadan sonra bıraktırır. Siz yine de doktorunuzun tavsiyelerini takip edinFolic asiti neden bıraktırıyor acaba? Ben doğuma kadar folic asit içmiştim
Yok canim ya ne yapiyim agriyi cekiyorum. Cok evham yaptiysan drun ozelse ara yakin tarihtemi randevun. Yada saglikocagini ara yada yakindadir git sor istersen.ÖZel bişi yapıyor musun bu durum ıcın ben halen caresını bulamadım ılac da almak ıstemıyorum
Canım ben meltem serter yünten e gidiyorum. Gayet memnunumSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebislik İzmir'de olan kızlar hangi Dr gidiyorsunuz ben daha Dr bulamadim
Canım maşallah hareketli olucak bizim çocuklar :) için rahatlamıştırAyyy bugün buluşmamız vardı o nasıl hareket etmektir ya el kol oynuyor kolunu başının altına alıyor herşey yolunda imiş eller kollar gelişimi tam dedi ikili test isticekti istemiyorum diye istemedi Ense kalınlığı normalmiş. Cinsiyet tahmını falan yapmadi. İkili test yapsak dedim yapılıcak herhangi bir şey var mı oda dedı ki aldırmak isteyenler kararını versinler ve durumları hakkında bilgisi olsun diye dnun dışında bir önemi yok dedı. Folik Asiti 14. Haftada bırakacakmışız. Beslenmen nasıl diye sordu eşimde direk dikkat etmiyor deyince decavite başladı. Benden bu kadar hepimiz sağlıkla hayırlı vakıtte Zaman'ında doğumla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Canım ben meltem serter yünten e gidiyorum. Gayet memnunum
Zafer Bayramı 30 Ağustos, Kurban Bayramı 1-4 Eylül ben dikkat etmedim çok kişi varmıymış? Genelde eylül ortasında olanları gördüm. Şimdi konuşmak için erken bence, bebeğin durumuna göre sezeryan da olabiliyor çünkü, belki daha erken tarih verilecektir, normal Doğumda da doktor gelmek zorunda herkes özele gidiyor diye biliyorum.Kızlar bu arada bu çoğumuzun doğumu zafer bayramı ve kurban bayramına yakın tarihler bu konuda doktorunuzla konustunuzmu
aaa ben yeni farkettim benimde bayrama denk geliyo ama ben büyuk ihtimal sezeryan olacamZafer Bayramı 30 Ağustos, Kurban Bayramı 1-4 Eylül ben dikkat etmedim çok kişi varmıymış? Genelde eylül ortasında olanları gördüm. Şimdi konuşmak için erken bence, bebeğin durumuna göre sezeryan da olabiliyor çünkü, belki daha erken tarih verilecektir, normal Doğumda da doktor gelmek zorunda herkes özele gidiyor diye biliyorum.
Bende biraz önce baktım kimler varmış diye seni gördümaaa ben yeni farkettim benimde bayrama denk geliyo ama ben büyuk ihtimal sezeryan olacam
benimde aklimdn o geçti gercektn zaten doktor erkege benzetti bide adini kurban koyarmişimBende biraz önce baktım kimler varmış diye seni gördüm
Hani bayramlarda doğanlara bayramın ismi verilirmiş ya eskiden, yapar mısın sende?
Neden sezeryan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?