2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende biraz önce baktım kimler varmış diye seni gördüm
Hani bayramlarda doğanlara bayramın ismi verilirmiş ya eskiden, yapar mısın sende?
Neden sezeryan?
canim benim vajina agzinda kondilom cikti bu haftalarda gidip yaktircam ama yakilsa bile virüs yok olmuyomş normal dogumda bebegin ses telleri zarar görüyms dr bana seni büyük ihtimal sezeryan yapicam dedi

canim benim vajina agzinda kondilom cikti bu haftalarda gidip yaktircam ama yakilsa bile virüs yok olmuyomş normal dogumda bebegin ses telleri zarar görüyms dr bana seni büyük ihtimal sezeryan yapicam dedi
Geçmiş olsun canım ya ilk defa duyuyorum. Nasip ya önemli ve öncelikli olan bebeğin ve senin sağlığın.

canim benim bebegimde cok hareketliydi..doktor dedi cok hareketli bi bebeginiz var dedi..bende ikili testi yaptim..benim sonucta 10 gun sonra cikicak..insallah hemipimizin cok guzel cikar sonuclari

canim benim bebegimde cok hareketliydi..doktor dedi cok hareketli bi bebeginiz var dedi..bende ikili testi yaptim..benim sonucta 10 gun sonra cikicak..insallah hemipimizin cok guzel cikar sonuclari

İnşaallah canım.açıkçası kötü çıkarsa sonuca inanmıcam çünkü yanılabiliyorlar.niye yaptırdım onuda bilmiyorum.dr isteyince yaptırdım.

Benim ilk gebeligim sezeryen ikinciyide öyle istiyorum ama olurda 38de fln gelmeye kalkarsa hopp bayrama denk gelir ben bide daha Dr bulamadım

İsinden acilmisken bayram falan eylul ismini sevenler kiz olursa eylül de doganlar icin guzel fikir olur

Sezeryan olan arkadaşlar sonradan sikinti oluyo mu ben cok korkuyorum bide sonradn hep hasta olursn diolar dogru mu göbek hic gitmiyoms bide

Sezeryan olan arkadaşlar sonradan sikinti oluyo mu ben cok korkuyorum bide sonradn hep hasta olursn diolar dogru mu göbek hic gitmiyoms bide
Ben Doğumdan genel olarak korkuyorum ama sezeryandan ödüm kopuyor
Doğumdan hemen sonra ayaklanıp hiç kesilmemiş gibi geçiren arkadaşım da oldu, sezeryandan sonra 3 gün hastane de yatıp sonra ki 20 gün kendi başına kalkıp yürüyemeyen arkadaşım da, bu biraz bünyeyle alakalı. Göbeğin geçmemesinin sebebi de, sporla sıkılaştıramıyor olman spor yapınca dikiş bölgesi acıyormuş. Tabi bu da herkeste geçerli olur mu bilmiyorum,

Sezeryandan sonra da hemen kalkıyorsun. Yalnız şu var karın kasların kesilmiş oluyor. Bir sene boyunca spor olarak karın hareketi yaparken acıyor. Tabii normal doğumdan sonra da karın kasları hamilelikte genişlediği için zayıflıyor ve Spor yapmazsan yine karnı çok toparlama şansın yok. Kardeşim normal doğum yaptı ona da dikiş atıldı ve hemoroidle uğraşmak zorunda kaldı. Sonuç olarak normal doğum en doğalı en güzeli tabii ki ama bazı durumlarda sezeryan da şart oluyor. Sezeryanı da çok gözde büyütüp korkmamak lazım. Çünkü hamilelikte her an herşey olabiliyor.

ilk gebeligim normal dogumdn korkmam gerekirken sezeryandn korkuyom inşallah hepimzn hakkinda hayirlisi olur

Bnde kan sulandırıcı igne kullanıyorum dogum kadar da kullanacam acaba bnm dogumum normal mi olur sezaryen mı okur

Bende normal dogum istedim 41+2 de zorunlu sezeryan oldu. Bir yandanda korkuyordum hemoroid im biraz artmisti. Bir arkadasim normal dogumdan sonra hemoroidi iyice cikti ayakta emziriyordu simit almisti ona oturuyordu. Normal rahat dogumda yapan vardi. Hayirlisini istemekten baska yapacagomiz sey yok. Basimiza gelecekleri onceden bilemiyoruz. Hayirlisi olsun diye dua ettim ben. Epidural sezeryan oldum . Sezeryandanda korkuyordum. 7 kat kesilip dikiliyorsun. Gayet iyi gecti. Surekli gezdim bebekten baska agirlik kaldirmiyorsun. İlk gun biraz sikinti onada agri kesici yapiliyor. Normal dogum yapsaniz ondada sanci cekiyorsunuz. Cok kilolu degilseniz gaz sancisi cok olmuyor. Dogumdan sonra kusak bagladim korse daha sonra dr diyor. Yalniz oglum cok hareketli kabizdi kucagimdaydi lohusa kusaklakorseyle terliyordum takmadim biraz gobek kaldi. Kilo da cok vermedim zaten zayiftim . Spor ve diyetle zayiflaniyor. Spor 6 ay sonra diye biliyorum dra soruyorsunuz. Simdiden dusunmeyin son aylar dusunursunuz. Allah hayirli saglikli dohimlar nasip etsin

Hemoroid neden olmuş? Doğumdan sonra geçti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…