- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.281
Bilmiyorum ki, bende hiç olmadı merak ettim özellikle hamilelikte mi oluyor diye.Az vardi benim . Dogumda biraz artti zaten. Hic olmayanda sonra oluyormu bilmem . Arkadasimdada az vardi hamileligimi soruyorsun dogumumu. Dogumda ikiniyorsun ikindikca disari cikmis .
Şuan da da var mı sende?Gecmiyor kendi kendine tedavi gormen lazim. Hamilelikte fitil kullandim aciyordu. Ayni duruyor bindada artarsa daha buyuycek
Hamilelikte cikan var mi bilmiyorum oncesi cok az vardi. Ayakta durma agirlik oluyor kabizlik oldu bir kac kez oyle arttiBilmiyorum ki, bende hiç olmadı merak ettim özellikle hamilelikte mi oluyor diye.
Evet var hamilelikten sonra tedavi gormedim cok buyuk degil baharat yemiyorum kabiz olmamaya ozen gosteriyorum . Hamilelikte demir ilavi kullaninca oluyor kabizlik bende olmustu. Normaldede kabiz degilim ama vardi bendeŞuan da da var mı sende?
Çok geçmiş olsun, benim listede günde iki tane kuru kayısı var onu yediğin için tuvalet sorunu yaşamıyorsun dene istersen.Evet var hamilelikten sonra tedavi gormedim cok buyuk degil baharat yemiyorum kabiz olmamaya ozen gosteriyorum . Hamilelikte demir ilavi kullaninca oluyor kabizlik bende olmustu. Normaldede kabiz degilim ama vardi bende
Sagol canim . Suan kabizlik sorunum yok. İlerki aylarda denerim . 1 yasinda oglum var ayakta olcam mecburÇok geçmiş olsun, benim listede günde iki tane kuru kayısı var onu yediğin için tuvalet sorunu yaşamıyorsun dene istersen.
Muayene 250 canım ama doğum falan konuşmadık dahaM
Meltem hanım özel muayenesinde bakıyor sanırım muayene ücreti ne kadar
Korse hiç takmadım. Neden takılıyor ki korse?Peki dogumdn ne kadar sure sonra korse takabildn
ben konustum , normalde 11 eylul dogum tarihi ama 28 yada 29 agustos gibi aliriz dedi bayram sonrasi 5 eylule kalsa dedim riske atmam o kadar bekleyip dedi ilk dogumumda sezeryandi , bu arada.tabi normal dogum daha sagliklidir ama sezeryandan da korkmayin herkese gore degisiyor allah hepimize hayirli dogumlar versinKızlar bu arada bu çoğumuzun doğumu zafer bayramı ve kurban bayramına yakın tarihler bu konuda doktorunuzla konustunuzmu
göbek gitsin die takilmasa o göbek oyle sarkik kaliyomşKorse hiç takmadım. Neden takılıyor ki korse?
Sezeryan sonrasi mutlaka takin . Sezeryan sonrasi masaj yapiliyor karna eahim toparlansin diye hemsire gosteriyor. Korse cok sıktigi icin ilk 40 gun kuşak sarin demisti dr. Sonra 40 gun sonra tam hatirlamiyorum soyluyor yine korse takilacak zamanigöbek gitsin die takilmasa o göbek oyle sarkik kaliyomş
Kuşak yani herhangi bi bezle sikica baglamayi diyon dimi canimSezeryan sonrasi mutlaka takin . Sezeryan sonrasi masaj yapiliyor karna eahim toparlansin diye hemsire gosteriyor. Korse cok sıktigi icin ilk 40 gun kuşak sarin demisti dr. Sonra 40 gun sonra tam hatirlamiyorum soyluyor yine korse takilacak zamani
Evet genis bir ortu bez şal elinde hangisi varsaKuşak yani herhangi bi bezle sikica baglamayi diyon dimi canim
Annelerini yorucaklar Buğün çok gezdik ağrıdan kıvranıyorum. İkili teste takılmamak lazım eşimin kuzenınin ikili test te Ense kalınlığı yüksek çıktı ama bebiş şu an 25 günlük maşallahı var. Rabbim sağlıklı tam dogum Nasıp etsinCanım maşallah hareketli olucak bizim çocuklar :) için rahatlamıştır
İkili testi ben yaptırdım ama aldırmıcağımız için bu testlere gerek yok aslında.inşaallah sonucumda güzel çıkarda gebeliğimi stresle geçirmem.
Hep uzandım canım tek işteyken zor oluyor. Bide düşürmemeye çalış ğaçer bugünlerimiz de inşallahCanım bı 4. Haftalarda boyle agrı cektım bıde bu hafta basladı. Ilık dus iyi gelır dediler olmadı dik otur yazmıslar olmadı bı sekılde uzun zamandır gecmıyo ılac da almak ıstemıyorumsen nasıl basa cıkıyorsun bu kramplarla
Nasıl aklına gelmedi ya :) hayal kuramaz oldum, düşünsene kucağına aldığını hayal edeceksin ama bunun bir çıkışı variyi akşamlar kızlar en rahat benim heralde Hiç aklıma bunlar gelmedi dahailk bebeğim olcak inşallah ama düşünmedim hiç doğumdan korkup korkmadığımı :) bende yarın gidiyorum doktora bakarsınız cinsiyet tahmini yapar doktorcuğum :) Rüyalarımda hep doğurduğumu gördüm bebeğide gördüm ama cinsiyeti bi türlü görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?