2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet var hamilelikten sonra tedavi gormedim cok buyuk degil baharat yemiyorum kabiz olmamaya ozen gosteriyorum . Hamilelikte demir ilavi kullaninca oluyor kabizlik bende olmustu. Normaldede kabiz degilim ama vardi bende
Çok geçmiş olsun, benim listede günde iki tane kuru kayısı var onu yediğin için tuvalet sorunu yaşamıyorsun dene istersen.

Selam hanimlar , bizde dun ikili test icin gittik cinsiyet icinse tahminim kizdan yana dedi 11+5 te durusuda cok uygundu bebisimin , ilk kizimida ikili testte 12+1 de soylemisti hayirlisi hepimiz icin , bu arada ense kalinligi olcumleriniz kac cikti ?

Kızlar bu arada bu çoğumuzun doğumu zafer bayramı ve kurban bayramına yakın tarihler bu konuda doktorunuzla konustunuzmu
ben konustum , normalde 11 eylul dogum tarihi ama 28 yada 29 agustos gibi aliriz dedi bayram sonrasi 5 eylule kalsa dedim riske atmam o kadar bekleyip dedi ilk dogumumda sezeryandi , bu arada.tabi normal dogum daha sagliklidir ama sezeryandan da korkmayin herkese gore degisiyor allah hepimize hayirli dogumlar versin

göbek gitsin die takilmasa o göbek oyle sarkik kaliyomş
Sezeryan sonrasi mutlaka takin . Sezeryan sonrasi masaj yapiliyor karna eahim toparlansin diye hemsire gosteriyor. Korse cok sıktigi icin ilk 40 gun kuşak sarin demisti dr. Sonra 40 gun sonra tam hatirlamiyorum soyluyor yine korse takilacak zamani

Kuşak yani herhangi bi bezle sikica baglamayi diyon dimi canim

iyi akşamlar kızlar en rahat benim heralde Hiç aklıma bunlar gelmedi daha ilk bebeğim olcak inşallah ama düşünmedim hiç doğumdan korkup korkmadığımı :) bende yarın gidiyorum doktora bakarsınız cinsiyet tahmini yapar doktorcuğum :) Rüyalarımda hep doğurduğumu gördüm bebeğide gördüm ama cinsiyeti bi türlü görmedim

Annelerini yorucaklar Buğün çok gezdik ağrıdan kıvranıyorum. İkili teste takılmamak lazım eşimin kuzenınin ikili test te Ense kalınlığı yüksek çıktı ama bebiş şu an 25 günlük maşallahı var. Rabbim sağlıklı tam dogum Nasıp etsin

Hep uzandım canım tek işteyken zor oluyor. Bide düşürmemeye çalış ğaçer bugünlerimiz de inşallah

Ya ben doktora sormayı unuttum Bi hafta zorucaklanımı yazıyordum yazmayınca herşeyi unuttum. Yaklaşım dogum tarihini falan tek bu hesaplayıcılarden biliyorum

Nasıl aklına gelmedi ya :) hayal kuramaz oldum, düşünsene kucağına aldığını hayal edeceksin ama bunun bir çıkışı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…