- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.301
Doktor da son regl tarihine göre söylediği için aynı tarihi söylüyorlar.Ya ben doktora sormayı unuttum Bi hafta zorucaklanımı yazıyordum yazmayınca herşeyi unuttum. Yaklaşım dogum tarihini falan tek bu hesaplayıcılarden biliyorum
Ne bileyimNasıl aklına gelmedi ya :) hayal kuramaz oldum, düşünsene kucağına aldığını hayal edeceksin ama bunun bir çıkışı var
Oyy çokmuş.. Sancılar kademe kademe düşüyor doktorlar son 2 dkya düşünce gel diyorlar sen yarım saatte bir olan sancı da gidersin artıkNe bileyimTek derdim hastane uzak sancı tuttu mu ne yaparım onu düşündüm :) hastane 90 km uzakta yaklaşık 1 saat
Allah o günlere gelmeyi nasip etsin de hepimize bir hal çaresi bulunur :) Yarım saatte bir oldu mu mantıklı :)Oyy çokmuş.. Sancılar kademe kademe düşüyor doktorlar son 2 dkya düşünce gel diyorlar sen yarım saatte bir olan sancı da gidersin artık
Amin canım inşallah.Allah o günlere gelmeyi nasip etsin de hepimize bir hal çaresi bulunur :) Yarım saatte bir oldu mu mantıklı :)
Doktora danışarak günde 1 bardak içebilirsin demişler. Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemşire bana limon tüketme demişti, zaten limon sevmem tüketmemem de fazlası zararlı sanırım, acil mi kullanman lazım? Grip falan mısın? 1 bardak portakal suyu içebilirsin.İyi akşamlar kızlar ,
Gebelikte nane limon çayı sakıncalı mı?
Gribim de kızım da grip oldu sırf o icsin diye ailecek içiyoruz ondan sordum cnm gerçi ben ilk gebeliğim de çok hassas davranmadim şükür bir sıkıntım da olmadıDoktora danışarak günde 1 bardak içebilirsin demişler. Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemşire bana limon tüketme demişti, zaten limon sevmem tüketmemem de fazlası zararlı sanırım, acil mi kullanman lazım? Grip falan mısın? 1 bardak portakal suyu içebilirsin.
Benim genel olarak bitki çaylarıyla hiç aram olmadı o yüzden hiç sormadım ama şimdi doktorun verdiği yasak listesine baktım öyle bir yasak yok, mide bulantısı için falan iyi geliyor yazanlar olmuştu sanırım burda.Gribim de kızım da grip oldu sırf o icsin diye ailecek içiyoruz ondan sordum cnm gerçi ben ilk gebeliğim de çok hassas davranmadim şükür bir sıkıntım da olmadı
Forumdan aratıp baktım,içen de olmuş, doktorum yasakladı diyen de, çok emin olamadım, Babası içerek özendirsin bari doktor tavsiyesine kadar :)Gribim de kızım da grip oldu sırf o icsin diye ailecek içiyoruz ondan sordum cnm gerçi ben ilk gebeliğim de çok hassas davranmadim şükür bir sıkıntım da olmadı
Teşekkür ederim :) buara ilginç bir şekilde bana düştü herşeyde annemle yapicam annem kucağına alsin belim çok ağrıyorForumdan aratıp baktım,içen de olmuş, doktorum yasakladı diyen de, çok emin olamadım, Babası içerek özendirsin bari doktor tavsiyesine kadar :)
Ay kıyamam, hafif kıskançlık mı başladı acaba? :)Teşekkür ederim :) buara ilginç bir şekilde bana düştü herşeyde annemle yapicam annem kucağına alsin belim çok ağrıyor
Dr sor canim. İhlamur da iyi gelir gribe kizin icebilir ama kendini sor yine. Aklimda ihlamur icilebilir diye kaldi ama emin degilim.Gribim de kızım da grip oldu sırf o icsin diye ailecek içiyoruz ondan sordum cnm gerçi ben ilk gebeliğim de çok hassas davranmadim şükür bir sıkıntım da olmadı
O zaman ileriki tarihlerde değişiklik olursa olur Bebek irileşirse falanDoktor da son regl tarihine göre söylediği için aynı tarihi söylüyorlar.
Ya ben haftada 2 3 kere limon yiyorum bademciklerim şişmesin diye hiç bilmiyorumDoktora danışarak günde 1 bardak içebilirsin demişler. Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemşire bana limon tüketme demişti, zaten limon sevmem tüketmemem de fazlası zararlı sanırım, acil mi kullanman lazım? Grip falan mısın? 1 bardak portakal suyu içebilirsin.
Canım İzmir'de misin. Ben buca tipa gidiyorum Aylin hanım var orda çok iyi bir doktor eğer bulunduğun yere uzak değilse tavsiye ederim. Baya ilgili bir doktor.Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebislik İzmir'de olan kızlar hangi Dr gidiyorsunuz ben daha Dr bulamadim
Valla bende çok merak ediyorum canım. Bende rüyamda hep bebek görüyorum ama cinsiyeti bir göremedimGünaydın kızlar :) bebeğin cinsiyeti öğrenmek için benim gibi sabırsızlanan var mı? Rüyalarıma giriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?