2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İyi akşamlar kızlar ,
Gebelikte nane limon çayı sakıncalı mı?
Doktora danışarak günde 1 bardak içebilirsin demişler. Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemşire bana limon tüketme demişti, zaten limon sevmem tüketmemem de fazlası zararlı sanırım, acil mi kullanman lazım? Grip falan mısın? 1 bardak portakal suyu içebilirsin.

Gribim de kızım da grip oldu sırf o icsin diye ailecek içiyoruz ondan sordum cnm gerçi ben ilk gebeliğim de çok hassas davranmadim şükür bir sıkıntım da olmadı

Gribim de kızım da grip oldu sırf o icsin diye ailecek içiyoruz ondan sordum cnm gerçi ben ilk gebeliğim de çok hassas davranmadim şükür bir sıkıntım da olmadı
Benim genel olarak bitki çaylarıyla hiç aram olmadı o yüzden hiç sormadım ama şimdi doktorun verdiği yasak listesine baktım öyle bir yasak yok, mide bulantısı için falan iyi geliyor yazanlar olmuştu sanırım burda.
Geçmiş olsun bu arada

Forumdan aratıp baktım,içen de olmuş, doktorum yasakladı diyen de, çok emin olamadım, Babası içerek özendirsin bari doktor tavsiyesine kadar :)

Dr sor canim. İhlamur da iyi gelir gribe kizin icebilir ama kendini sor yine. Aklimda ihlamur icilebilir diye kaldi ama emin degilim.

Ya ben haftada 2 3 kere limon yiyorum bademciklerim şişmesin diye hiç bilmiyorum

Günaydın kızlar :) bebeğin cinsiyeti öğrenmek için benim gibi sabırsızlanan var mı? Rüyalarıma giriyor :)

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor gebislik İzmir'de olan kızlar hangi Dr gidiyorsunuz ben daha Dr bulamadim
Canım İzmir'de misin. Ben buca tipa gidiyorum Aylin hanım var orda çok iyi bir doktor eğer bulunduğun yere uzak değilse tavsiye ederim. Baya ilgili bir doktor.

Kızlar Doğumla ilgili bir kitap okumak isteyenlere tavsiyem dünyaca ünlü ebe Ina May Gaskin in yazarı olduğu Doğuma Hazırlık Rehberi isimli kitabı öneririm. Her gebenin okuması gereken bir kitap bence , internette yorumlara bakarsanız herkes aynı şeyi söylemiş. Doğum konusunda korkusu olanlar özellikle okumalı.

Günaydın kızlar :) bebeğin cinsiyeti öğrenmek için benim gibi sabırsızlanan var mı? Rüyalarıma giriyor :)
Valla bende çok merak ediyorum canım. Bende rüyamda hep bebek görüyorum ama cinsiyeti bir göremedim çarşamba gidicez doktora inşallah bir tahmin yapar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…