2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Normal dogum dusunenler susn erken ama bir kac ay sonra kitap nefes egzersizi video izleyin cesaret geliyor. Bende yaptim hepsini ama sezeryan oldu. Dogum cantamida sezeryan gibi hazirladigim icin kolaylik oldu degistirmedim. Cok kaptirmayin normal dogum diye sartlar hangisine yonlendiriyorsa o oluyor

Günaydın kızlar ikili test için kan verdim ense kalınlığı normalmiş boyumuzda 51.6 mm olmuş bebiş yön değiştirmiş :) önceki ultrason kayıtlarında sola yatıyordu bugün sağa yatıyor :) cinsiyet ile ilgili birşey söylemedi bende sormadım 11+6 çıktı yalnız 1 gün geri kalmış minik kuşum

Hem folik asit hem decavit kullanan var mı. normalde decavite başlanınca folik asit bıraktırılıyormuş zaten decavitin içinde folik asitte varmış. Fazla folik asitte zarar ya endişe ettim

Maşallah canım sağlıklı sonuç al inşallah. Bir günü takma benimde 2 gün eksikti ama tamamladı bile

kızlar ben ferrozinc kullanıyorum
aldıktan en fazla yarım saat sonra midem bulanıp kusuyorum
ferrozincin içinde folik asit, demir ve c vitamini var
acaba başka demir hapı alsam yine de midem bulanır mı çok üzülüyorum

Ben yatarken iciyorum gunduz arada midem bulaniyor. Bide oyle dene

Canım bende dışarı çıkınca belim ağrıyor.2 saat yürüyüm eve gelince belim tutulmuş gibi kilitleniyor.şimdiden ağırlaştık sanki :)

Kızlar bişey sorcam 10 haftalık hamileyim ve iki gündür belim çok ağrıyor normal mi acaba

Araştırdım ama hiç bir yerde satışta değil. Ben de kitap olarak ne okusam diye bakıyordum başka öneriniz var mı acaba

Kızlar bişey sorcam 10 haftalık hamileyim ve iki gündür belim çok ağrıyor normal mi acaba
canim bende 8 haftalik hamileyken cok agriyodu korktum doktora gittm rahim geliştigi icin oluyo dedi ama yinede tedbir amacli progestan ilaci verdi geçene kadar iç sonra içme dedi bir kac gun sonra gecti dünden beri yine çok agriyo bel agrim karnima atiyo elimde progestan var korkudn onu içiyom yarn yine dr gidicem ikili test icn yarn yine sorucam

Merhaba,
Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun. Ben de geçen hafta ağır bir grip geçirdim. Bu hafta da dişçiye gittim bir dişim kanal tedavisi olması gerekiyor. Dişhekimi doktorun izin verirse yaparım yoksa yapamam dedi. Cuma günü randevum var, hem bunu soracağım hem de inş. cinsiyeti öğreneceğiz. İki cocugumda da doğru bilmişti, doktora güveniyorum. Tabi bebek gösterirse :)

Teşekkür ederim kızlar verdiğiniz cevaplar bni rahatlattı inşallah hepimiz sag salim kucağımıza alırız meleklerimizi

Meraba kızlar..Bizde bugün 9+4 olduk..Gerçekten zaman hızla ilerliyor..Mide bulanrısı devam ediyor ben de de..Ağzımın hiç tadı yok..O tat gitsin diye sürekli bişiler atıştırıyorum..Yemek yaparken o soğanın kokusu feci rahatsız ediyor..Onun dışında vücudumda herhangi bir ağrı sızı yok şimdilik ama çok ağırlaştım ben.Ne işyapasım var ne de yerimden kalkasım var..işe bile sürünerek geliyorum..

Selamlar kizlar,
Sizin rahminizin sagi solu agriyor mu hic.
Benim sag ve sol taraf gun icinde hafif hafif agriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…