- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.321
Normal dogum dusunenler susn erken ama bir kac ay sonra kitap nefes egzersizi video izleyin cesaret geliyor. Bende yaptim hepsini ama sezeryan oldu. Dogum cantamida sezeryan gibi hazirladigim icin kolaylik oldu degistirmedim. Cok kaptirmayin normal dogum diye sartlar hangisine yonlendiriyorsa o oluyorKızlar Doğumla ilgili bir kitap okumak isteyenlere tavsiyem dünyaca ünlü ebe Ina May Gaskin in yazarı olduğu Doğuma Hazırlık Rehberi isimli kitabı öneririm. Her gebenin okuması gereken bir kitap bence , internette yorumlara bakarsanız herkes aynı şeyi söylemiş. Doğum konusunda korkusu olanlar özellikle okumalı.
Maşallah canım sağlıklı sonuç al inşallah. Bir günü takma benimde 2 gün eksikti ama tamamladı bileGünaydın kızlar ikili test için kan verdim ense kalınlığı normalmiş boyumuzda 51.6 mm olmuş bebiş yön değiştirmiş :) önceki ultrason kayıtlarında sola yatıyordu bugün sağa yatıyor :) cinsiyet ile ilgili birşey söylemedi bende sormadım 11+6 çıktı yalnız 1 gün geri kalmış minik kuşum
bende çok sabırsızlanıyorum yaGünaydın kızlar :) bebeğin cinsiyeti öğrenmek için benim gibi sabırsızlanan var mı? Rüyalarıma giriyor :)
Ben yatarken iciyorum gunduz arada midem bulaniyor. Bide oyle denekızlar ben ferrozinc kullanıyorum
aldıktan en fazla yarım saat sonra midem bulanıp kusuyorum
ferrozincin içinde folik asit, demir ve c vitamini var
acaba başka demir hapı alsam yine de midem bulanır mı çok üzülüyorum
Annelerini yorucaklar Buğün çok gezdik ağrıdan kıvranıyorum. İkili teste takılmamak lazım eşimin kuzenınin ikili test te Ense kalınlığı yüksek çıktı ama bebiş şu an 25 günlük maşallahı var. Rabbim sağlıklı tam dogum Nasıp etsin
Valla bende çok merak ediyorum canım. Bende rüyamda hep bebek görüyorum ama cinsiyeti bir göremedimçarşamba gidicez doktora inşallah bir tahmin yapar :)
bende çok sabırsızlanıyorum ya
Kızlar Doğumla ilgili bir kitap okumak isteyenlere tavsiyem dünyaca ünlü ebe Ina May Gaskin in yazarı olduğu Doğuma Hazırlık Rehberi isimli kitabı öneririm. Her gebenin okuması gereken bir kitap bence , internette yorumlara bakarsanız herkes aynı şeyi söylemiş. Doğum konusunda korkusu olanlar özellikle okumalı.
Normal canım benim de öyle biraz yürüsem biraz ayakta kalsa hemen belim ağrıyor .Kızlar bişey sorcam 10 haftalık hamileyim ve iki gündür belim çok ağrıyor normal mi acaba
canim bende 8 haftalik hamileyken cok agriyodu korktum doktora gittm rahim geliştigi icin oluyo dedi ama yinede tedbir amacli progestan ilaci verdi geçene kadar iç sonra içme dedi bir kac gun sonra gecti dünden beri yine çok agriyo bel agrim karnima atiyo elimde progestan var korkudn onu içiyom yarn yine dr gidicem ikili test icn yarn yine sorucamKızlar bişey sorcam 10 haftalık hamileyim ve iki gündür belim çok ağrıyor normal mi acaba
Kızlar bişey sorcam 10 haftalık hamileyim ve iki gündür belim çok ağrıyor normal mi acaba
Dinlenmeye çlşyrm cnm bi kaybım oldugu için tedirgin oluyorumÇok fazla ayakta kalınca benimde ağrıyor.
Bol bol dinlen artık hiçbirşey eskisi gibi değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?