- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.341
Bizde de oluyor normal merak etme.Selamlar kizlar,
Sizin rahminizin sagi solu agriyor mu hic.
Benim sag ve sol taraf gun icinde hafif hafif agriyor.
Bir arkadaşım vardı aynı şeyleri yaşıyordu her kontrol öncesi. Görmediğin ve henüz hissedemediğin için endişe ediyorsun. Daha önce kayıp yaşadıysan onun etkisi vardır. Biraz rahatlamaya çalış, Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz Onu bizden önce Allah koruyor.Benim galiba psikolojik bozuldu kızlaryaklaşık 1 aydır doktora gitmiyorum kontrol o şekildeydi çarşamba günü gidicem allah nasip ederse ama içimde hep bir korku acaba iyi mi bi sorun var mı diye kafamda deli sorular. Gerçi kalp atışını duymadan öncede acaba duyabilicekmiyim bir sorun var mıdır diye kafayı yedim duydum çok şükür. Şimdide başka başka şeyler düşünüyorum. Hiç bişey hissetmiyorum diyorum sanki ne hissebilicem onu da bilemiyorum 10+5 günlük daha kafayı yedim sanırım bi ben mi böyleyim acaba
Sor istersen doktoruna, ben ekşi tüketemediğim için nasılsa yemiyorum diye sorma gereği duymadımYa ben haftada 2 3 kere limon yiyorum bademciklerim şişmesin diye hiç bilmiyorum
Selam cnm seninle ayni durumdayim bende bugun 10+3 oldum ama yaklasik 2 haftadir dr a gitmedim cuma gunu gidecegim.bendede cok korku var, kalp atisini duymustum iki hafta once,dogru duzgun belirtimde yok cok nadir midem bulaniyor. Yalniz degilsin yani cnmBenim galiba psikolojik bozuldu kızlaryaklaşık 1 aydır doktora gitmiyorum kontrol o şekildeydi çarşamba günü gidicem allah nasip ederse ama içimde hep bir korku acaba iyi mi bi sorun var mı diye kafamda deli sorular. Gerçi kalp atışını duymadan öncede acaba duyabilicekmiyim bir sorun var mıdır diye kafayı yedim duydum çok şükür. Şimdide başka başka şeyler düşünüyorum. Hiç bişey hissetmiyorum diyorum sanki ne hissebilicem onu da bilemiyorum 10+5 günlük daha kafayı yedim sanırım bi ben mi böyleyim acaba
Aynen canım ben 1 hafta önce gittim doktora haftaya kontrolüm var tekrar ama doktora gitmemek için direniyorım . Acaba kalbi hala atıyor mu ? Yoksa bir sorun mu var diye gece gündüz düşünüyorum . Takıntı haline geldi . Vücudumu dinliyorum .mesela bi an mide bulantısı geçse acaba bir şeymi oldu da midem bulanmıyor diye paranoya yapmaya başladım .Doğum yapana kadar böylr olursa işimiz zor .Benim galiba psikolojik bozuldu kızlaryaklaşık 1 aydır doktora gitmiyorum kontrol o şekildeydi çarşamba günü gidicem allah nasip ederse ama içimde hep bir korku acaba iyi mi bi sorun var mı diye kafamda deli sorular. Gerçi kalp atışını duymadan öncede acaba duyabilicekmiyim bir sorun var mıdır diye kafayı yedim duydum çok şükür. Şimdide başka başka şeyler düşünüyorum. Hiç bişey hissetmiyorum diyorum sanki ne hissebilicem onu da bilemiyorum 10+5 günlük daha kafayı yedim sanırım bi ben mi böyleyim acaba
O tedirginlik bende de var canım.tehlikeli dönemler bitti belki ama yinede hareketlerime çok dikkat ediyorum.Dinlenmeye çlşyrm cnm bi kaybım oldugu için tedirgin oluyorum
Bir arkadaşım vardı aynı şeyleri yaşıyordu her kontrol öncesi. Görmediğin ve henüz hissedemediğin için endişe ediyorsun. Daha önce kayıp yaşadıysan onun etkisi vardır. Biraz rahatlamaya çalış, Allah'ın izniyle hiçbirşey olmaz Onu bizden önce Allah koruyor.
Beslenme ile ilgili olarak Canan Karatay ın Anne Adayları ve Hamileler için Karatay Diyeti isimli kitabı öneririm. Çocuk gelişimi için belki daha erken ama Doğan Cüceloğlu nun Geliştiren Anne Baba adlı kitabı çok güzel.Araştırdım ama hiç bir yerde satışta değil. Ben de kitap olarak ne okusam diye bakıyordum başka öneriniz var mı acaba
Aynen canım ben 1 hafta önce gittim doktora haftaya kontrolüm var tekrar ama doktora gitmemek için direniyorım . Acaba kalbi hala atıyor mu ? Yoksa bir sorun mu var diye gece gündüz düşünüyorum . Takıntı haline geldi . Vücudumu dinliyorum .mesela bi an mide bulantısı geçse acaba bir şeymi oldu da midem bulanmıyor diye paranoya yapmaya başladım .Doğum yapana kadar böylr olursa işimiz zor .
Selam cnm seninle ayni durumdayim bende bugun 10+3 oldum ama yaklasik 2 haftadir dr a gitmedim cuma gunu gidecegim.bendede cok korku var, kalp atisini duymustum iki hafta once,dogru duzgun belirtimde yok cok nadir midem bulaniyor. Yalniz degilsin yani cnm
ben doktora sormayı unuttum aklımdaydı sağlık ocağından decavit verdiler 12.hafta başla dediler doktora sormak aklıma bile gelmediHem folik asit hem decavit kullanan var mı. normalde decavite başlanınca folik asit bıraktırılıyormuş zaten decavitin içinde folik asitte varmış. Fazla folik asitte zarar ya endişe ettim
Rabbim guzel sonuclarla gelmeyi nasip etsin cnm benimBenimde öyle mide bulantım canım arada var arada yok. Bende çarşamba günü gidicem doktora 11 haftalık olucak ama şu 1 ayı nasıl geçirdim bi allahım bilir yani
Rabbim guzel sonuclarla gelmeyi nasip etsin cnm benim
İlk gebelikte yaptirmistim . Form doldurdular formla kan verdim. Nette belli olmuyor. Formda yaziyo sonuc dosyaya koyuyorlar formu ariyorlar. Her hastanenin işleyisi farkli arayip sor istersenArkadaslar ben cuma gunu ikili testi yaptirdim sonuclarin pazartesi 3de cikacagini soylediler ama ben internet uzerinden raporu goremiyorum sadece papp a degeri beta hcg degeri ve down sendrom 1 riski yaziyor ayrintili bir bilgi yok. Bu raporu hastaneden gidip elden mi almamiz gerekiyor?
Sonuclar doktorunuza gidecek demislerdi kan verdigim gun sordugumda bugun doktoruma da hastaneye de ulasamadim artik yarina kaldi. Stres yaptim cok bugun bitmek bilmedi ama yine sonuca ulasamadikİlk gebelikte yaptirmistim . Form doldurdular formla kan verdim. Nette belli olmuyor. Formda yaziyo sonuc dosyaya koyuyorlar formu ariyorlar. Her hastanenin işleyisi farkli arayip sor istersen
Sonuc dra gidecekse sorun yok ya onlae arar ya bidaha ki kontrolde soyler. Onemli birsey olsa kontrolu beklemez arar diye dusunuyorumSonuclar doktorunuza gidecek demislerdi kan verdigim gun sordugumda bugun doktoruma da hastaneye de ulasamadim artik yarina kaldi. Stres yaptim cok bugun bitmek bilmedi ama yine sonuca ulasamadik
Canım ınsallah ara ara yokluyor benı ama gelınce fdena kıvrandırıyo bugun isyerinde de geldi hemen panık oldum zaten kımseye de söyleyemedim korkumdanHep uzandım canım tek işteyken zor oluyor. Bide düşürmemeye çalış ğaçer bugünlerimiz de inşallah
Canım zaten folik asit 3ay kulanılıyor yanı doktorun zaten 12. Haftadan sonra folık asiti bıraktıracaktır bu durumda ılacların cakısmazben doktora sormayı unuttum aklımdaydı sağlık ocağından decavit verdiler 12.hafta başla dediler doktora sormak aklıma bile gelmediNe yapacağım kullanmaya başlamalı mıyım bilmiyorum,folik asitte kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?