2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yok canim ya ne yapiyim agriyi cekiyorum. Cok evham yaptiysan drun ozelse ara yakin tarihtemi randevun. Yada saglikocagini ara yada yakindadir git sor istersen.
Canım sagol sımdı daha ıyıyım arada kramp seklınde giriyor ama geciyor cok sukur gecen gun sabahında dısardaydık bıraz usudum sanırım ondan fena agrım oldu sol yumurtalıklarda.

Allahımmm cok sevındım canım yaa gozumde canlandırdım hayali bile heyecan verici ❤ benım randevuma daha ıkı hafta var ama bekledıkce zaman da gecmıo cok merak edıyorum o duyguyu allah ısteyen herkese nasip etsin

Yaa sorma ben kabızlıktan gaZdan da cekıyorum canım söle bi 4aylık olalım bıraz bu hasta ruh halınden cıkalım dıye can atıyorum valla ama zaman da gecmıyo
İkinci gebelik oldugu icin az cok ayirt ediyorum . Gaz sancisi cok oluyor. Hele ilk genelikte sabaha kadar kivrandirdi dogum sancisi zannettim asagi yukari 25 inci haftaydi. Sabaha kadar sicak su torbasi koydum. Mide bulantim oluyor yesil elma eksi eksi iyi geliyor her yemekten sonra portakal yiyorum bi tane maden suyu. Yemek yedigim soylenemez cok bir yasinda oglum var . Dinlenemiyorum malesef

Arkadaslar benim ikinci hamileliğim. Biraz uzun olacak ams endişeli arkadasları rahatlatmak istedim. Bel ve kasık ağrısı çok normal. Önemli olan dik bir şekilde saplanan bebeğin dısarı çıkmaya çalıştığını hissettiren şekildeki agrılar. Ağrınız olduğunda mümkünse yan yatıp ayaklarınızı karnınıza çekin. Bunları ilk hamileliğinde bir kez şiddetli bir agrı yaşamış biri olarak yazıyorum.doktorumun söyledikleri bunlardı o gün. Bana direk multivitamin verdi vina...c isimli. Bunun içinde yeteri kadar folik asit var dedi. Aynı dr ilk hamileliğimde folik asiti ayrı vermişti. Bu vitamin yeni çıkmiş sanırım. Sezaryan işine gelince. Zaten seruma agrı kesici katıyorlar sandığınız kadar agrı olmuyor. Sadece kpırdayınca acıyor. Ama göbek kaldığı dogrudur. Korse giyebilen arkadaşları tebrik ediyorum çünkü denediğimde çok ağrı yapmıştı. Kullanamadım. Benim oğlum iri doğdu ona ragmen normal doğum tarihinden 5 gün önce aldı yani 40.haftada..ama sık sık nts denilen makineye girdim. Sancı var mı diye hep baktı. Zaten son ay bir kaç kez çağırıyor. Benim bebek döndüğü hafta agrım olmuştu. Sonraki haftalar hep ntsye koydu...o yüzden tarihler değişebilir.. ikinci doğum olması çok birşey değiştirmiyor kıpırdayana kadar herkes endişeli. Çünkü takip edemiyoruz. Tekmeler başlayınca rahatlıycaz. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Kendinize iyi bakın cici annişler..

Çok çok muhteşem bir duygu ya . 2 hafta hemen geçer görürsün. Sende

S seval34 çok geçmiş olsun canim.Rabbim anneciğine acil şifalar versin. Moralinizi yüksek tutun canim.

Amin insaallah canim sagolasin moral en buyuk destek suanda.

Al bendende o kadar canim ayni seyleri yasiyoruz kizimda beslenmeden eksik kalmasin diye zoraki yemek yapiyorum aksamlari.Bel agrisida var,usumede geliyor zaman zaman bu zorluyor biraz ilki kolay gecmisti.

Canim icini ferah tut paniklememeye calis bi sorun yasamaman yasayanlardan daha iyidir bence.stressiz sakin saglikli hamilelik gecirmeni dilerim tadini cikarmaya calis gebeliginin.

Aynen canım aynen benimde öyle. Bide sadece arada mide bulantısı var. Oda olsa bi dert olmasa bi dert. Günleri kendime zehir ediyomuşum gibi geliyo sanki ama düşünmedende duramıyorum

Dusunmemeye olumlu olmaya ihtiyac var canim ne guzel nasip etmis rabbim pozitif dusunelim pozitif olsun hersey.

Bende yesil elma yiyor ve maden suyu iciyorum bu aralar cay kahve seven ben gozumun goresi yok.

Amin insaallah canim.Ilk dogumum sezeryan olmustu dogum sonrasi hemen kullandim korse 6 aya kadar agustos sicaginda allahim yapis yapis oluyodum..dikisin ust kismi yinede belli oluyor karin var.bunyeyle alakali hic belli olmayanda var.

Gunaydin bu arada :)

Alintilayamadim arakadaslar dogum konusu gecmis yasadigimi soyleyeyim hersey normal pozisyon normal 40+1 haftada acil sezeryan olmustum ne yuruyusler yapiyodum son zamanlarda sanci gelsin dogsun diye.kakasini yicek icerde,hala doguramadinmi diyen sesler hala kulagimdadir.
Diyecegim odur ki saglikli sihhatli hamilelik ve dogum olsun hepimizin ne yapsakta engel olamiyoruz yasayacaklarimiza.Keyfine varalim tadini cikaralim bu zamanlarin.her zaman basimiza gelmez hamilelik.
Simdikide sezeryan olcak mecburen diyoruz ama e bellimi olur çat diye normal olur bisi olur bilemeyiz kii ole bisi olursa hemen yazarim buraya

Günaydın kızlar..Bende ilk doğumda çok korkmuştum..Milletin doğum hikayelerini dinlemekten ve netten okumaktan bihal olmuştum..Şimdi geriye bakıp düşündüğümde ne büyük eziyet etmişim kendime diyorum... Kesinlikle ne kimsenin doğum hikayesini dinleyin ne de kulak asın..Ben hep sezeryana karşıydım..Çok şükür ki doğum dr.umda bu konuda yardımcı oldu bana...Aksilikler gelişebilir elbette ozaman sezeryan olunabilir..Ama doğanın bir düzeni var adı üstünde normal olan neyse onun yolundan gitmek gerekir.. Ben normal doğum yaptım doğum yapar yapmaz kalktım pijamalarımı bile kendim giyip 5dk içinde bebeğimi emzirebildim hemen sütüm geldi böylelikle..Normal doğumdan sonra zaten yenilendiğinizi hissediyorsunuz..Eskilerin bi tabiri var doğumla beraber içinizn bütün pisliği dökülüp dışarı atılırmış..Bu yenilenme de sanırım onıunla ilgili..

Canım harıkasın verdıgın bılgıler için tsk ederizzz

Günaydın arkadaşlar, ben de bu aralar inanılmaz derecede etrafıma sinirlenip buna takıyorum. Saatlerce beynimin içinde kavga ediyorum. En sonunda eşimin de uyarısıyla kendime geldim. Benim kendimi dolayısıyla bebeğimi üzme lüksüm yok. Ben de açtık hamilelikte nefes egzersizi gevşeme egzersizi, o kadar iyi geldi ki. Kaygıları, paniği olan arkadaşlara öneririm. Eminim siz de bir yandan üzülmeyeyim iyi olmaz diyorsunuz bir yandan stres yapıyorsunuz

Nefes egzersizi gun icinde yapin. Daha iyi oksijenleniyor kan. Agiz solunumu yapiyoruz. Nefes egzersizi ile diyafram kaslari calisiyor daha derin solunum yapiyoruz. Birde sezeryanda gobek herkesde kalmiyor. Dikkat ederseniz korse ve zamani gelince egzersize gobek mobek kalmiyor.

Bi an ben ne zaman yazdim
Ben de kendim dışında herşeye sinir oluyorum. Ruh halim değişken. Isyerinde Gün içinde beş on dk güneşe diye çıkıyorum. Onun dışında hep kapalı havasiz ortam

Arkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Siz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…