- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.361
Evet canım sol yumurtalıgımda ara ara kramp gibi agrı baslıo rahım genısledıgı ıcınmısSelamlar kizlar,
Sizin rahminizin sagi solu agriyor mu hic.
Benim sag ve sol taraf gun icinde hafif hafif agriyor.
Canım sagol sımdı daha ıyıyım arada kramp seklınde giriyor ama geciyor cok sukur gecen gun sabahında dısardaydık bıraz usudum sanırım ondan fena agrım oldu sol yumurtalıklarda.Yok canim ya ne yapiyim agriyi cekiyorum. Cok evham yaptiysan drun ozelse ara yakin tarihtemi randevun. Yada saglikocagini ara yada yakindadir git sor istersen.
Allahımmm cok sevındım canım yaa gozumde canlandırdım hayali bile heyecan verici ❤ benım randevuma daha ıkı hafta var ama bekledıkce zaman da gecmıo cok merak edıyorum o duyguyu allah ısteyen herkese nasip etsinAyyy bugün buluşmamız vardı o nasıl hareket etmektir ya el kol oynuyor kolunu başının altına alıyor herşey yolunda imiş eller kollar gelişimi tam dedi ikili test isticekti istemiyorum diye istemedi Ense kalınlığı normalmiş. Cinsiyet tahmını falan yapmadi. İkili test yapsak dedim yapılıcak herhangi bir şey var mı oda dedı ki aldırmak isteyenler kararını versinler ve durumları hakkında bilgisi olsun diye dnun dışında bir önemi yok dedı. Folik Asiti 14. Haftada bırakacakmışız. Beslenmen nasıl diye sordu eşimde direk dikkat etmiyor deyince decavite başladı. Benden bu kadar hepimiz sağlıkla hayırlı vakıtte Zaman'ında doğumla evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Canım hepımızın allah yardımcısı olsun bebişlerimiz iyi olsun da biz elimizden geldiğince katlanırızCanım kanaman yoksa endişe etme. Bende çok aşırı oluyor doktor normal olduğunu söyledi eee rahimde Bebek'te büyüyor
kullandım ben de işe yaramadı bıraktımKızlar, bulantı hapı kullanan var mı? Dr verdi ama günde 3 kere çok içmek istemiyorum. Gayet rahat iç dedi bana.
Usuttuysen gaz sancisids oluyor cnm. Dikkat etCanım sagol sımdı daha ıyıyım arada kramp seklınde giriyor ama geciyor cok sukur gecen gun sabahında dısardaydık bıraz usudum sanırım ondan fena agrım oldu sol yumurtalıklarda.
Yaa sorma ben kabızlıktan gaZdan da cekıyorum canım söle bi 4aylık olalım bıraz bu hasta ruh halınden cıkalım dıye can atıyorum valla ama zaman da gecmıyoUsuttuysen gaz sancisids oluyor cnm. Dikkat et
İkinci gebelik oldugu icin az cok ayirt ediyorum . Gaz sancisi cok oluyor. Hele ilk genelikte sabaha kadar kivrandirdi dogum sancisi zannettim asagi yukari 25 inci haftaydi. Sabaha kadar sicak su torbasi koydum. Mide bulantim oluyor yesil elma eksi eksi iyi geliyor her yemekten sonra portakal yiyorum bi tane maden suyu. Yemek yedigim soylenemez cok bir yasinda oglum var . Dinlenemiyorum malesefYaa sorma ben kabızlıktan gaZdan da cekıyorum canım söle bi 4aylık olalım bıraz bu hasta ruh halınden cıkalım dıye can atıyorum valla ama zaman da gecmıyo
Çok çok muhteşem bir duygu ya . 2 hafta hemen geçer görürsün. SendeAllahımmm cok sevındım canım yaa gozumde canlandırdım hayali bile heyecan verici ❤ benım randevuma daha ıkı hafta var ama bekledıkce zaman da gecmıo cok merak edıyorum o duyguyu allah ısteyen herkese nasip etsin
Meraba kızlar..Bizde bugün 9+4 olduk..Gerçekten zaman hızla ilerliyor..Mide bulanrısı devam ediyor ben de de..Ağzımın hiç tadı yok..O tat gitsin diye sürekli bişiler atıştırıyorum..Yemek yaparken o soğanın kokusu feci rahatsız ediyor..Onun dışında vücudumda herhangi bir ağrı sızı yok şimdilik ama çok ağırlaştım ben.Ne işyapasım var ne de yerimden kalkasım var..işe bile sürünerek geliyorum..
Benim galiba psikolojik bozuldu kızlaryaklaşık 1 aydır doktora gitmiyorum kontrol o şekildeydi çarşamba günü gidicem allah nasip ederse ama içimde hep bir korku acaba iyi mi bi sorun var mı diye kafamda deli sorular. Gerçi kalp atışını duymadan öncede acaba duyabilicekmiyim bir sorun var mıdır diye kafayı yedim duydum çok şükür. Şimdide başka başka şeyler düşünüyorum. Hiç bişey hissetmiyorum diyorum sanki ne hissebilicem onu da bilemiyorum 10+5 günlük daha kafayı yedim sanırım bi ben mi böyleyim acaba
Aynen canım aynen benimde öyle. Bide sadece arada mide bulantısı var. Oda olsa bi dert olmasa bi dert. Günleri kendime zehir ediyomuşum gibi geliyo sanki ama düşünmedende duramıyorum
İkinci gebelik oldugu icin az cok ayirt ediyorum . Gaz sancisi cok oluyor. Hele ilk genelikte sabaha kadar kivrandirdi dogum sancisi zannettim asagi yukari 25 inci haftaydi. Sabaha kadar sicak su torbasi koydum. Mide bulantim oluyor yesil elma eksi eksi iyi geliyor her yemekten sonra portakal yiyorum bi tane maden suyu. Yemek yedigim soylenemez cok bir yasinda oglum var . Dinlenemiyorum malesef
Arkadaslar benim ikinci hamileliğim. Biraz uzun olacak ams endişeli arkadasları rahatlatmak istedim. Bel ve kasık ağrısı çok normal. Önemli olan dik bir şekilde saplanan bebeğin dısarı çıkmaya çalıştığını hissettiren şekildeki agrılar. Ağrınız olduğunda mümkünse yan yatıp ayaklarınızı karnınıza çekin. Bunları ilk hamileliğinde bir kez şiddetli bir agrı yaşamış biri olarak yazıyorum.doktorumun söyledikleri bunlardı o gün. Bana direk multivitamin verdi vina...c isimli. Bunun içinde yeteri kadar folik asit var dedi. Aynı dr ilk hamileliğimde folik asiti ayrı vermişti. Bu vitamin yeni çıkmiş sanırım. Sezaryan işine gelince. Zaten seruma agrı kesici katıyorlar sandığınız kadar agrı olmuyor. Sadece kpırdayınca acıyor. Ama göbek kaldığı dogrudur. Korse giyebilen arkadaşları tebrik ediyorum çünkü denediğimde çok ağrı yapmıştı. Kullanamadım. Benim oğlum iri doğdu ona ragmen normal doğum tarihinden 5 gün önce aldı yani 40.haftada..ama sık sık nts denilen makineye girdim. Sancı var mı diye hep baktı. Zaten son ay bir kaç kez çağırıyor. Benim bebek döndüğü hafta agrım olmuştu. Sonraki haftalar hep ntsye koydu...o yüzden tarihler değişebilir.. ikinci doğum olması çok birşey değiştirmiyor kıpırdayana kadar herkes endişeli. Çünkü takip edemiyoruz. Tekmeler başlayınca rahatlıycaz. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Kendinize iyi bakın cici annişler..
Canım harıkasın verdıgın bılgıler için tsk ederizzzArkadaslar benim ikinci hamileliğim. Biraz uzun olacak ams endişeli arkadasları rahatlatmak istedim. Bel ve kasık ağrısı çok normal. Önemli olan dik bir şekilde saplanan bebeğin dısarı çıkmaya çalıştığını hissettiren şekildeki agrılar. Ağrınız olduğunda mümkünse yan yatıp ayaklarınızı karnınıza çekin. Bunları ilk hamileliğinde bir kez şiddetli bir agrı yaşamış biri olarak yazıyorum.doktorumun söyledikleri bunlardı o gün. Bana direk multivitamin verdi vina...c isimli. Bunun içinde yeteri kadar folik asit var dedi. Aynı dr ilk hamileliğimde folik asiti ayrı vermişti. Bu vitamin yeni çıkmiş sanırım. Sezaryan işine gelince. Zaten seruma agrı kesici katıyorlar sandığınız kadar agrı olmuyor. Sadece kpırdayınca acıyor. Ama göbek kaldığı dogrudur. Korse giyebilen arkadaşları tebrik ediyorum çünkü denediğimde çok ağrı yapmıştı. Kullanamadım. Benim oğlum iri doğdu ona ragmen normal doğum tarihinden 5 gün önce aldı yani 40.haftada..ama sık sık nts denilen makineye girdim. Sancı var mı diye hep baktı. Zaten son ay bir kaç kez çağırıyor. Benim bebek döndüğü hafta agrım olmuştu. Sonraki haftalar hep ntsye koydu...o yüzden tarihler değişebilir.. ikinci doğum olması çok birşey değiştirmiyor kıpırdayana kadar herkes endişeli. Çünkü takip edemiyoruz. Tekmeler başlayınca rahatlıycaz. Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Kendinize iyi bakın cici annişler..
Canım ınsallah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza aldıgımız gunu allah hepimize nasip etsinÇok çok muhteşem bir duygu ya . 2 hafta hemen geçer görürsün. Sende
Bi an ben ne zaman yazdimGünaydın arkadaşlar, ben de bu aralar inanılmaz derecede etrafıma sinirlenip buna takıyorum. Saatlerce beynimin içinde kavga ediyorum. En sonunda eşimin de uyarısıyla kendime geldim. Benim kendimi dolayısıyla bebeğimi üzme lüksüm yok. Ben de açtık hamilelikte nefes egzersizi gevşeme egzersizi, o kadar iyi geldi ki. Kaygıları, paniği olan arkadaşlara öneririm. Eminim siz de bir yandan üzülmeyeyim iyi olmaz diyorsunuz bir yandan stres yapıyorsunuz
Ben de kendim dışında herşeye sinir oluyorum. Ruh halim değişken. Isyerinde Gün içinde beş on dk güneşe diye çıkıyorum. Onun dışında hep kapalı havasiz ortamGünaydın arkadaşlar, ben de bu aralar inanılmaz derecede etrafıma sinirlenip buna takıyorum. Saatlerce beynimin içinde kavga ediyorum. En sonunda eşimin de uyarısıyla kendime geldim. Benim kendimi dolayısıyla bebeğimi üzme lüksüm yok. Ben de açtık hamilelikte nefes egzersizi gevşeme egzersizi, o kadar iyi geldi ki. Kaygıları, paniği olan arkadaşlara öneririm. Eminim siz de bir yandan üzülmeyeyim iyi olmaz diyorsunuz bir yandan stres yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?