2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar, d vitaminime baktıdım bugün 8 cıktı baya düşük sanırım. biraz enfeksiyon cıktı idrar tahlilimde kültür de yaptırdım bakalım.

Bi an ben ne zaman yazdim

Ben de kendim dışında herşeye sinir oluyorum. Ruh halim değişken. Isyerinde Gün içinde beş on dk güneşe diye çıkıyorum. Onun dışında hep kapalı havasiz ortam

Ben normalde de gergin biriyim ama çekilmez oldum resmen herkesin yorum yapması canımı sıkıyor onu ye bunu yeme yürüme merdiven cıkma vs vs patlıyorum bazılarına arada

Arkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Siz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Ben henuz soylemedim ne zaman soylerim onu da dusunmedim bilmiyorum suan gebeyken isten cikarma durumu olurmu diye de cekiniyorum acikcasi.

Arkadaşlar, d vitaminime baktıdım bugün 8 cıktı baya düşük sanırım. biraz enfeksiyon cıktı idrar tahlilimde kültür de yaptırdım bakalım.
Cok gecmis olsun canim gebelikte ne ilac verecekki acaba.

Arkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Siz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Ne is yaptigina bagli. Sartlari zorsa hamile olanlari uygun veriyorlarsa soyle . Yoksa uc ay bitince

Ben henuz soylemedim ne zaman soylerim onu da dusunmedim bilmiyorum suan gebeyken isten cikarma durumu olurmu diye de cekiniyorum acikcasi.

Cok gecmis olsun canim gebelikte ne ilac verecekki acaba.
İşten çıkartamazlar canim. İşe iade davası acarsin ve mutlaka kazanırsın. Ama ben yerime birini alırlar mı dönüşte sorun olur mu diye çekiniyorum.

Ne is yaptigina bagli. Sartlari zorsa hamile olanlari uygun veriyorlarsa soyle . Yoksa uc ay bitince
Şartlarım çok ağır değil. Üç ay mantıklı. Eninde sonunda söyleyeceğim de, işte yerime birini alırlar bi de onu ben yetistiririm.dönüşumde sıkıntı olursa diye evham yapıyorum.

Merhaba Arkadaşlar,
Sizde de sinirlenince karnınıza hemen ağrı giriyor mu? Birseye sinirleneyim dakikaya kalmıyor hemen karnım sertleşiyor gibi oluyor. Ağrıyor epey bir. Dün oğlana ödev yaptırırken cok gerildim. Gece yataktan kalkamayacak kadar ağrıdı. Cuma doktora soracağım benzerini yaşayan var mı diye merak ettim.

Kızlar selam bugun tansıyonum öğle yemegınden önce 7lere kadar dustu sızın de durup dururken tansıyonunuz dusuyormu? Sırketımın doktoru gebelıkte normal oldgunu soyledı. Bulantıdan pek yemek yıyemıyroum sanırım buyuzden oldu. Doktorum dınlenmek ıcın rapor yazdı ama sırketıme bende resmı olarak bıldırımde bulunmadım. 12. Haftaya geldıgımde söylemeyı dusunuyorum yanı 2 hafta sonra benım aılemden de kımse bılmıyor

Allah korusun dikkatli ol canım ben Bi kere merdivenlerden düşüyordum tansıyon düşmesinden. Bana da rapor veren olsa. Bence kullan raporunu

Kendini cok yormamaya calıs. Yemek yiyemiyorsan o da tetikler düşük tansiyonu. Gebelikte tansiyon düşük olur bazen cok düşer. Korkma ama dinlenmeye calış.

Kızlar bebisini hisseden varmıdır aramızda oğlumda nasildim hiç hatırlamıyorum hangi haftalarda suramda bisi var dicez acaba

Benim oluo cnm dedigin gibi 2 bucuk yasinda oglm var benimde ister istemez geriliorum bagiriorm bazen hemen sertlesio rahmimde bisey sanki hissediorum ve agriorda kiziorum kndime icerde bebege zarar veriorm die o yuzdn artik herseyi gormezden geliorum hoc sesimi cikarmiorum

Kızlar bebisini hisseden varmıdır aramızda oğlumda nasildim hiç hatırlamıyorum hangi haftalarda suramda bisi var dicez acaba

Bir hafta oluo cnm ben hissediorum bebegimi herzaman deil ama cogunluk uyuyo galiba gunde iki uc kere hissediorum en az ilkindede dort ay olmadan hissetmistim bnda dok daha cabuk anlarsin demisti ogle oldu

Bir hafta oluo cnm ben hissediorum bebegimi herzaman deil ama cogunluk uyuyo galiba gunde iki uc kere hissediorum en az ilkindede dort ay olmadan hissetmistim bnda dok daha cabuk anlarsin demisti ogle oldu

Hadi ya ben niye hissedemedim daha ya göbeğin çok zaten ondan mı acaba

Bende bu hafta hissediyor gibiyim ama arada bağırsak hareketiyle karışır dedi dr p yüzden 16. Hafta dan sonra çok daha ne t anlayacağız hepimiz

Tam da sıkıntımı soyledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…