- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.381
Arkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Siz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Bi an ben ne zaman yazdim
Ben de kendim dışında herşeye sinir oluyorum. Ruh halim değişken. Isyerinde Gün içinde beş on dk güneşe diye çıkıyorum. Onun dışında hep kapalı havasiz ortam
Ben henuz soylemedim ne zaman soylerim onu da dusunmedim bilmiyorum suan gebeyken isten cikarma durumu olurmu diye de cekiniyorum acikcasi.Arkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Cok gecmis olsun canim gebelikte ne ilac verecekki acaba.Arkadaşlar, d vitaminime baktıdım bugün 8 cıktı baya düşük sanırım. biraz enfeksiyon cıktı idrar tahlilimde kültür de yaptırdım bakalım.
Ne is yaptigina bagli. Sartlari zorsa hamile olanlari uygun veriyorlarsa soyle . Yoksa uc ay bitinceArkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Evet evet bi de zorla yedirmeye çalışanlar var. Kokmustur ye, bebek istemiştir ye.Ben normalde de gergin biriyim ama çekilmez oldum resmenherkesin yorum yapması canımı sıkıyor onu ye bunu yeme yürüme merdiven cıkma vs vs patlıyorum bazılarına arada
İşten çıkartamazlar canim. İşe iade davası acarsin ve mutlaka kazanırsın. Ama ben yerime birini alırlar mı dönüşte sorun olur mu diye çekiniyorum.Ben henuz soylemedim ne zaman soylerim onu da dusunmedim bilmiyorum suan gebeyken isten cikarma durumu olurmu diye de cekiniyorum acikcasi.
Cok gecmis olsun canim gebelikte ne ilac verecekki acaba.
Şartlarım çok ağır değil. Üç ay mantıklı. Eninde sonunda söyleyeceğim de, işte yerime birini alırlar bi de onu ben yetistiririm.dönüşumde sıkıntı olursa diye evham yapıyorum.Ne is yaptigina bagli. Sartlari zorsa hamile olanlari uygun veriyorlarsa soyle . Yoksa uc ay bitince
Allah korusun dikkatli ol canım ben Bi kere merdivenlerden düşüyordum tansıyon düşmesinden. Bana da rapor veren olsa. Bence kullan raporunuKızlar selam bugun tansıyonum öğle yemegınden önce 7lere kadar dustu sızın de durup dururken tansıyonunuz dusuyormu? Sırketımın doktoru gebelıkte normal oldgunu soyledı. Bulantıdan pek yemek yıyemıyroum sanırım buyuzden oldu. Doktorum dınlenmek ıcın rapor yazdı ama sırketıme bende resmı olarak bıldırımde bulunmadım. 12. Haftaya geldıgımde söylemeyı dusunuyorum yanı 2 hafta sonra benım aılemden de kımse bılmıyor
Canım İzmir'de misin. Ben buca tipa gidiyorum Aylin hanım var orda çok iyi bir doktor eğer bulunduğun yere uzak değilse tavsiye ederim. Baya ilgili bir doktor.
Hem folik asit hem decavit kullanan var mı. normalde decavite başlanınca folik asit bıraktırılıyormuş zaten decavitin içinde folik asitte varmış. Fazla folik asitte zarar ya endişe ettim
Merhaba Arkadaşlar,
Sizde de sinirlenince karnınıza hemen ağrı giriyor mu? Birseye sinirleneyim dakikaya kalmıyor hemen karnım sertleşiyor gibi oluyor. Ağrıyor epey bir. Dün oğlana ödev yaptırırken cok gerildim. Gece yataktan kalkamayacak kadar ağrıdı. Cuma doktora soracağım benzerini yaşayan var mı diye merak ettim.
Kızlar bebisini hisseden varmıdır aramızda oğlumda nasildim hiç hatırlamıyorum hangi haftalarda suramda bisi var dicez acaba
Bir hafta oluo cnm ben hissediorum bebegimi herzaman deil ama cogunluk uyuyo galiba gunde iki uc kere hissediorum en az ilkindede dort ay olmadan hissetmistim bnda dok daha cabuk anlarsin demisti ogle oldu
Tam da sıkıntımı soyledinGünaydın arkadaşlar, ben de bu aralar inanılmaz derecede etrafıma sinirlenip buna takıyorum. Saatlerce beynimin içinde kavga ediyorum. En sonunda eşimin de uyarısıyla kendime geldim. Benim kendimi dolayısıyla bebeğimi üzme lüksüm yok. Ben de açtık hamilelikte nefes egzersizi gevşeme egzersizi, o kadar iyi geldi ki. Kaygıları, paniği olan arkadaşlara öneririm. Eminim siz de bir yandan üzülmeyeyim iyi olmaz diyorsunuz bir yandan stres yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?