- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.401
Ben pko hastasıyım glifor u kullanmıyorum bayağı oldu bırakalı. Şekeri cok az aliyorum zaten kan şekerim de normalde düşük. Ekmeği azalttım. Dr a da sormadım. İlk hamileligimde şekeryüklemede seker cikmadi yine de ara sor istersenKizlar mrb uzun zamandr grmiyrm bsi sorucam daha once tup benek tedavisi gorup kmyasal gebelk yasamistm bu gebelk kendilignden oldu au aanda10 haftaligim tup bebek doktoruma hamile oldugumu syledm o da bana pko oldugum icin seker hapini sakina birakma dedi ama bana doktorum vermedi smdi kafamda deli sorular ne yapmm lazm kullaniymmi yoksa ayn 18snde doktoeuma gtcem o zamn onami syluym ama dyorum seker yuklemwsi yapildignda sonuc neyse ona gore verr karr veremedm kafam karisti byle olup seker hapi kullann vrmi
Bendede pko vardı canım ilaçla hamile kaldım benim insülin direncim normaldi ama Bi süre glifor bende kullandım. Ama çok yakın arkaraşımda şeker var oda o ilaçtan içiyordu doktor direk şeker ilacını bıraktırdıKizlar mrb uzun zamandr grmiyrm bsi sorucam daha once tup benek tedavisi gorup kmyasal gebelk yasamistm bu gebelk kendilignden oldu au aanda10 haftaligim tup bebek doktoruma hamile oldugumu syledm o da bana pko oldugum icin seker hapini sakina birakma dedi ama bana doktorum vermedi smdi kafamda deli sorular ne yapmm lazm kullaniymmi yoksa ayn 18snde doktoeuma gtcem o zamn onami syluym ama dyorum seker yuklemwsi yapildignda sonuc neyse ona gore verr karr veremedm kafam karisti byle olup seker hapi kullann vrmi
Yani doktoe kullanmam gerekseydi kullan derdi sanirim esimde kiziyo sen neden dedm smdi aklimizi karistrdin dye arasam smdiki doktorumu nasl anlatcam kendimi bilemedm 1kere gttm ayy napsam bilemedm kendm dikkt etmek sanirim en mantiklisiBendede pko vardı canım ilaçla hamile kaldım benim insülin direncim normaldi ama Bi süre glifor bende kullandım. Ama çok yakın arkaraşımda şeker var oda o ilaçtan içiyordu doktor direk şeker ilacını bıraktırdı
Ben yine de sorumluluk almak istemem dr a sor istersen.Iste bende kullaniydm hamile kalmadan once kalincabiraktm hemen cunartesi gnu gttigmde doktor pko var dmi dedi evet dedm ama seker hapi falan kullan demedi ama smdi tup bebek doktoru kullan deynce of bi arada kaldm int baktm kimi doguma kadr kullanmis kmsi 12haftadabirakmis F Foha . Benimde kan sekerim dusuk zaten sekerli sey hic yemiyrm desem yeri cnku hep tuzlu istiyo canm o zaman ekmegi kesiyim kendim dikkt ediym kullanmsya gerk yk
Oyleypcm cnm yarn sorcmBen yine de sorumluluk almak istemem dr a sor istersen.
Canım yarım gun yazdı birtek bugün için ama özel hastaneden istediğiniz kadar rapor alabiliyoruz zaten. Evde yatmak iyice hasta yapıyo benı oyuzden iyi olup işe gitmek istiyorum bende ayrı deliyim :)Allah korusun dikkatli ol canım ben Bi kere merdivenlerden düşüyordum tansıyon düşmesinden. Bana da rapor veren olsa. Bence kullan raporunu
ŞBi daha kı kontrolde 3 gün rapor isticem ya ağrı baya kötü yapıyor. Dikkat et Can'ımCanım yarım gun yazdı birtek bugün için ama özel hastaneden istediğiniz kadar rapor alabiliyoruz zaten. Evde yatmak iyice hasta yapıyo benı oyuzden iyi olup işe gitmek istiyorum bende ayrı deliyim :)
Bizde de başlayacak canım kalça ağrısı, Erken başlamış biraz sanki senin ki.iyi akşamlar kızlar,kalçası ağrıyan var mı ya ben resmen kalkıp otururken bıçak saplanır gibi ağrı hissediyorum
Geçmiş olsun, balkona çık temiz hava al. Arada yoklayan ağrı oldu ama öyle seninki gibi dayanılmayacak birşey değildi.Kızlar benim iki gündür başım ağrıyor.ilaç kullanmıyorum.genelde akşamları ağrıyor.
Bu haftalarda normalmiş.
Sizinde başınız ağrıyormu? Buz koyuyorum başıma ama fayda etmedi.
2, sen?Kaç kilo aldınız?
Ben 500 gr ama daha yeni benimki2, sen?
3 ayda 1 kilo almak normalmiş sanırım ama sürekli yediğin için, hareketsiz de kalıyorsan alıyorsun.Ben 500 gr ama daha yeni benimki
Bende geçen haftalarda öyle ağrı yaşadım kalçamda merdiven çıkamıyordum biraz araştırdım günde iki muz ve maden suyu ile tamamen geçti şuan sonra dr.umla konuştum oda iyi yapmışsın potasyum eksikliği magnezyum eksikliği dedi bir iki gün dene tavsiye ederimiyi akşamlar kızlar,kalçası ağrıyan var mı ya ben resmen kalkıp otururken bıçak saplanır gibi ağrı hissediyorum
Evet benim için farklı biraz ilk sezeryenimdan kalma kilolar var daha az lazım.3 ayda 1 kilo almak normalmiş sanırım ama sürekli yediğin için, hareketsiz de kalıyorsan alıyorsun.
ilk trimestiri hiç kilo almadan kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum canım :) boyum 162 ve kilom 74 olunca :)Kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?