2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
deneyeceğim canım çok sağol :)

Bizde de başlayacak canım kalça ağrısı, Erken başlamış biraz sanki senin ki.
erken mi geç mi bilmiyorum pek o kısmı canım ilk hamileliğim kk den başka danışacak yerim yok eşimin ailesinden ve kendi ailemden çok uzakta yaşıyorum Bir de doğuma kadar ağrısı olacak mı böyle

erken mi geç mi bilmiyorum pek o kısmı canım ilk hamileliğim kk den başka danışacak yerim yok eşimin ailesinden ve kendi ailemden çok uzakta yaşıyorum Bir de doğuma kadar ağrısı olacak mı böyle
Doğuma yakın daha çok olacak canım kemikler açılıyor, vücut Doğuma hazırlıyor kendini, benim de ilk gebeliğim ama ben hep arkadaşlarımdan gördüklerimle tecrübe edindim. Onlar hep son aylarda kalça ağrısından bahsetti, o yüzden bana erken geldi, yukarıda arkadaşın yazdığı olabilir, vitamin eksikliği bir de onu denersin.

Geçmiş olsun, balkona çık temiz hava al. Arada yoklayan ağrı oldu ama öyle seninki gibi dayanılmayacak birşey değildi.

Temiz hava iyi geliyor doğru söylüyosun.
Havalar ısınmaya başladı yürüyüşlerede başlıcam.temiz havada yürüyüşte iyi gelir diye düşünüyorum.

Canim bennim de insülin direnci var. Hamile kalmadan kullaniyordum ama doktora gitmeden ben biraktim. Doktor da biraktin mi iyi yapmissin dedi. Icme dedi. Seker de bakilmisti iyi çıktı. Ama yine de sen doktoruna sor bence.

Canım ben çok ayakta kalınca kuyruk sokumu ağrısı oluyor.bide sırt üstü yatınca kitleniyorum sanki bi anda kalkamıyorum.
sırt üstü yatmak iyi değil zaten canım ben sırt üstü rahat edemiyorum.Sola yatıyorum genelde ayaklarımı karnıma çekip çok rahat ediyorum

sırt üstü yatmak iyi değil zaten canım ben sırt üstü rahat edemiyorum.Sola yatıyorum genelde ayaklarımı karnıma çekip çok rahat ediyorum

Bende hep sola doğru dizlerimi çekerek yatıyorum.hamile kalmadan öncede öyle alışmıştım.gündüz bazen sırt üstü yatınca felçli gibi kalıyorum düzeltemiyorum kendimi :)
Bebiş için en rahatı sol tarafa yatmakmış.

Hadi ya ben niye hissedemedim daha ya göbeğin çok zaten ondan mı acaba
Kacinci gebelik cnm ilkse normal daha farkinda deilsindir ikinciyse bi haftaya klmaz hissedersin allahin izniyle, bakma buda baska bi evham meselesi bazn oglene kadar hissetmesem hmn endiseleniorm

Kızlar benim iki gündür başım ağrıyor.ilaç kullanmıyorum.genelde akşamları ağrıyor.
Bu haftalarda normalmiş.
Sizinde başınız ağrıyormu? Buz koyuyorum başıma ama fayda etmedi.
Canım benimde dün işteyken migrenim bir tutku kendimi eve zor attım normalmiş. Ama sana minoset fayda edir. Ben doktora minoset bile içmediğimi söyledim oda kesinlikle içebilirsin hiçbir sıkıntı yok dedu

Ben henuz soylemedim ne zaman soylerim onu da dusunmedim bilmiyorum suan gebeyken isten cikarma durumu olurmu diye de cekiniyorum acikcasi.

Cok gecmis olsun canim gebelikte ne ilac verecekki acaba.

D vitamini sanırım ama bir türlü doktoruma ulaşamıyorum mail attım cevap gelmedi. emseye gidiyorum muayene başı 125 lira ödüyorum ama bir doktora ulaşamıyorum sinir oldum. Doktorumu değiştireceğim sanırım

Arkadaşlar İstanbul anadolu yakası tuzla civarında oturan var mı aranızda hangi doktora gidiyorsunuz. Doktora ulaşabiliyor musunuz bir şey olunca. Ben Emseye gidiyorum ve memnun değilim doktordan

Arkadaşlar İstanbul anadolu yakası tuzla civarında oturan var mı aranızda hangi doktora gidiyorsunuz. Doktora ulaşabiliyor musunuz bir şey olunca. Ben Emseye gidiyorum ve memnun değilim doktordan
Günaydın canım. Ben Ataşehir şifa emrah kola gidiyorum.ilgili bi doktor.doğuma da kendisi giriyor.soru sormak için mesaj atmıştım hemen beni geri aramisti.

Merhaba hanımlar. Ayşe önerin kitabını aldım. Hamilelik doğum ve bebek bakimi diye.içinde biraz reklamı fazla ama yine de anlaşılır bir dil kullanmış. Egzersizden bebek bakımına kadar herşey hakkında bilgi var. Tavsiye ederim.

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz?

İşten çıkartamazlar canim. İşe iade davası acarsin ve mutlaka kazanırsın. Ama ben yerime birini alırlar mı dönüşte sorun olur mu diye çekiniyorum.

Gebelikte isten cikartamiyolarmi bilmiyodum.Daha once bununla ilgili bi iki sey okumustum hanimlarin is hayatindaki sorunlarindan biri yerine birini alip rapor tarihin bitince isten cikartmak hatta bizim firmada birine yaptilar, verimli olmayacagini,zaman kaybi oldugunu dusunuyor isverenler.Ozel sektorun cilveleri.Insallah boyle bi problem yasamazsin ilk gebelikmi? Bakacak biri varmi bebise?Benim yok muhtemel isi birakirim veya cok iyi bir bakici bulursam devam ederim tabi cikartilmazsam zaman gosterecek onu da bilemiyorum.Allah kolaylik versin hepimize.

Kızlar benim iki gündür başım ağrıyor.ilaç kullanmıyorum.genelde akşamları ağrıyor.
Bu haftalarda normalmiş.
Sizinde başınız ağrıyormu? Buz koyuyorum başıma ama fayda etmedi.

Benimde agriyor hicbisey almiyorum yapmiyorum da erken uyuyorum yada uyuyakaliyorum :)

Bayagida aliyomus ucreti neden ulasilamiyor dr.a cebi yokmu? Gerci sogumussun ordan yeni dr arayisina girmissin bulursun insaallah gonlune gore bi dr.Anadolu yakasindayim uzagiz Tuzla civari ariyorsun.

Kızlar bişey soracağım. doktorunuza çay kahve tüketimini sordunuz mu? İnternette fazla kafein iyi değil günde en fazla iki fincan yazıyor. Ben nerdeyse hiç içmiyorum. Ama özellikle sabahları ayılmak ta çok zorlanıyorum

Merhaba canim. Geçen haberlerde gördüm. Bir bayani doğum iznı sonrası ise döndükten sonra çıkartmışlar.performans düşüklüğünü bahane etmişler. Kadin Dava acmis ve davayı kazanmış. Emsal niteliğinde bir karar.
İlk hamileligim, istanbulda yaşıyoruz ve kV ile annem şehir dışında. Kimse yok burda. Bebeğe bakarlar mi hiç bilmiyorum. Şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. Önce bebeğimizi saglicakla kucağımıza alalim. Sonrasi allah kerim diyorum

Senin ilk gebelik mi?sanırım sen de ailenden uzakta yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…