- 15 Mayıs 2015
- 202
- 192
- 53
- 29
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.421
deneyeceğim canım çok sağol :)Bende geçen haftalarda öyle ağrı yaşadım kalçamda merdiven çıkamıyordum biraz araştırdım günde iki muz ve maden suyu ile tamamen geçti şuan sonra dr.umla konuştum oda iyi yapmışsın potasyum eksikliği magnezyum eksikliği dedi bir iki gün dene tavsiye ederim
erken mi geç mi bilmiyorum pek o kısmı canım ilk hamileliğim kk den başka danışacak yerim yok eşimin ailesinden ve kendi ailemden çok uzakta yaşıyorumBizde de başlayacak canım kalça ağrısı, Erken başlamış biraz sanki senin ki.
Doğuma yakın daha çok olacak canım kemikler açılıyor, vücut Doğuma hazırlıyor kendini, benim de ilk gebeliğim ama ben hep arkadaşlarımdan gördüklerimle tecrübe edindim. Onlar hep son aylarda kalça ağrısından bahsetti, o yüzden bana erken geldi, yukarıda arkadaşın yazdığı olabilir, vitamin eksikliği bir de onu denersin.erken mi geç mi bilmiyorum pek o kısmı canım ilk hamileliğim kk den başka danışacak yerim yok eşimin ailesinden ve kendi ailemden çok uzakta yaşıyorumBir de doğuma kadar ağrısı olacak mı böyle
Geçmiş olsun, balkona çık temiz hava al. Arada yoklayan ağrı oldu ama öyle seninki gibi dayanılmayacak birşey değildi.
iyi akşamlar kızlar,kalçası ağrıyan var mı ya ben resmen kalkıp otururken bıçak saplanır gibi ağrı hissediyorum
Kizlar mrb uzun zamandr grmiyrm bsi sorucam daha once tup benek tedavisi gorup kmyasal gebelk yasamistm bu gebelk kendilignden oldu au aanda10 haftaligim tup bebek doktoruma hamile oldugumu syledm o da bana pko oldugum icin seker hapini sakina birakma dedi ama bana doktorum vermedi smdi kafamda deli sorular ne yapmm lazm kullaniymmi yoksa ayn 18snde doktoeuma gtcem o zamn onami syluym ama dyorum seker yuklemwsi yapildignda sonuc neyse ona gore verr karr veremedm kafam karisti byle olup seker hapi kullann vrmi
sırt üstü yatmak iyi değil zaten canım ben sırt üstü rahat edemiyorum.Sola yatıyorum genelde ayaklarımı karnıma çekip çok rahat ediyorumCanım ben çok ayakta kalınca kuyruk sokumu ağrısı oluyor.bide sırt üstü yatınca kitleniyorum sanki bi anda kalkamıyorum.
sırt üstü yatmak iyi değil zaten canım ben sırt üstü rahat edemiyorum.Sola yatıyorum genelde ayaklarımı karnıma çekip çok rahat ediyorum
Kacinci gebelik cnm ilkse normal daha farkinda deilsindir ikinciyse bi haftaya klmaz hissedersin allahin izniyle, bakma buda baska bi evham meselesi bazn oglene kadar hissetmesem hmn endiseleniormHadi ya ben niye hissedemedim daha ya göbeğin çok zaten ondan mı acaba
Canım benimde dün işteyken migrenim bir tutku kendimi eve zor attım normalmiş. Ama sana minoset fayda edir. Ben doktora minoset bile içmediğimi söyledim oda kesinlikle içebilirsin hiçbir sıkıntı yok deduKızlar benim iki gündür başım ağrıyor.ilaç kullanmıyorum.genelde akşamları ağrıyor.
Bu haftalarda normalmiş.
Sizinde başınız ağrıyormu? Buz koyuyorum başıma ama fayda etmedi.
Bende bendee 200 gram aldım neredeyse 59.200 ye devamilk trimestiri hiç kilo almadan kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum canım :) boyum 162 ve kilom 74 olunca :)
Ben henuz soylemedim ne zaman soylerim onu da dusunmedim bilmiyorum suan gebeyken isten cikarma durumu olurmu diye de cekiniyorum acikcasi.
Cok gecmis olsun canim gebelikte ne ilac verecekki acaba.
Günaydın canım. Ben Ataşehir şifa emrah kola gidiyorum.ilgili bi doktor.doğuma da kendisi giriyor.soru sormak için mesaj atmıştım hemen beni geri aramisti.Arkadaşlar İstanbul anadolu yakası tuzla civarında oturan var mı aranızda hangi doktora gidiyorsunuz. Doktora ulaşabiliyor musunuz bir şey olunca. Ben Emseye gidiyorum ve memnun değilim doktordan
Ben henuz kilo almadım. Metabolizmam hiç olmadığı kadar hızlı çalışıyor. Çok sık acıkıyorum ve devamlı meyve ceviz yoğurt vs atistiriyorum.Kaç kilo aldınız?
İşten çıkartamazlar canim. İşe iade davası acarsin ve mutlaka kazanırsın. Ama ben yerime birini alırlar mı dönüşte sorun olur mu diye çekiniyorum.
Kızlar benim iki gündür başım ağrıyor.ilaç kullanmıyorum.genelde akşamları ağrıyor.
Bu haftalarda normalmiş.
Sizinde başınız ağrıyormu? Buz koyuyorum başıma ama fayda etmedi.
Bayagida aliyomus ucreti neden ulasilamiyor dr.a cebi yokmu? Gerci sogumussun ordan yeni dr arayisina girmissin bulursun insaallah gonlune gore bi dr.Anadolu yakasindayim uzagiz Tuzla civari ariyorsun.D vitamini sanırım ama bir türlü doktoruma ulaşamıyorum mail attım cevap gelmedi. emseye gidiyorum muayene başı 125 lira ödüyorum ama bir doktora ulaşamıyorum sinir oldum. Doktorumu değiştireceğim sanırım
Merhaba canim. Geçen haberlerde gördüm. Bir bayani doğum iznı sonrası ise döndükten sonra çıkartmışlar.performans düşüklüğünü bahane etmişler. Kadin Dava acmis ve davayı kazanmış. Emsal niteliğinde bir karar.Gunaydin arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz?
Gebelikte isten cikartamiyolarmi bilmiyodum.Daha once bununla ilgili bi iki sey okumustum hanimlarin is hayatindaki sorunlarindan biri yerine birini alip rapor tarihin bitince isten cikartmak hatta bizim firmada birine yaptilar, verimli olmayacagini,zaman kaybi oldugunu dusunuyor isverenler.Ozel sektorun cilveleri.Insallah boyle bi problem yasamazsin ilk gebelikmi? Bakacak biri varmi bebise?Benim yok muhtemel isi birakirim veya cok iyi bir bakici bulursam devam ederim tabi cikartilmazsam zaman gosterecek onu da bilemiyorum.Allah kolaylik versin hepimize.
Benimde agriyor hicbisey almiyorum yapmiyorum da erken uyuyorum yada uyuyakaliyorum :)
Bayagida aliyomus ucreti neden ulasilamiyor dr.a cebi yokmu? Gerci sogumussun ordan yeni dr arayisina girmissin bulursun insaallah gonlune gore bi dr.Anadolu yakasindayim uzagiz Tuzla civari ariyorsun.
Senin ilk gebelik mi?sanırım sen de ailenden uzakta yaşıyorsun?Gunaydin arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz?
Gebelikte isten cikartamiyolarmi bilmiyodum.Daha once bununla ilgili bi iki sey okumustum hanimlarin is hayatindaki sorunlarindan biri yerine birini alip rapor tarihin bitince isten cikartmak hatta bizim firmada birine yaptilar, verimli olmayacagini,zaman kaybi oldugunu dusunuyor isverenler.Ozel sektorun cilveleri.Insallah boyle bi problem yasamazsin ilk gebelikmi? Bakacak biri varmi bebise?Benim yok muhtemel isi birakirim veya cok iyi bir bakici bulursam devam ederim tabi cikartilmazsam zaman gosterecek onu da bilemiyorum.Allah kolaylik versin hepimize.
Benimde agriyor hicbisey almiyorum yapmiyorum da erken uyuyorum yada uyuyakaliyorum :)
Bayagida aliyomus ucreti neden ulasilamiyor dr.a cebi yokmu? Gerci sogumussun ordan yeni dr arayisina girmissin bulursun insaallah gonlune gore bi dr.Anadolu yakasindayim uzagiz Tuzla civari ariyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?