2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende iki kitap aldım daha 1 aylıktık o zaman galiba birisi 9 ay 99 esma diğeri dr. Kağan Kocatepe'nin kitabı ikiside çok güzel. Önemli olan bişiler okumak okuyalım hazırlanalım

Bende sormadım ama hep okumuytum. Canım bu dönemde vücutta kı demir azalıyor buna da an büyük etken çay . Çay içiçeksek bile yemeklerle 2 saat olucak ki yediklerimizin emilimi kolay olsun

Benim Bakıcak kayınvalidem var ama bende baktırmak istemiyorum çok gezıyor çünkü. Ve asgari ücretle çalışıyorum drabbim muhtaç etmesin inşallah ama asgari ücret için bana muhtaç 3 aylık bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum kafamda farkı düşünceler var en azından 2 yaşına kadar kendim bakıp ondan sonra iş bakmayı istiyorum ama ya nasip mevlam neylerse güzel eyler

Canım benimde dün işteyken migrenim bir tutku kendimi eve zor attım normalmiş. Ama sana minoset fayda edir. Ben doktora minoset bile içmediğimi söyledim oda kesinlikle içebilirsin hiçbir sıkıntı yok dedu

Bende ilaç içmiyorum canım.parolunda minosetinde zararı yokmuş.
Ama iki türlü minoset var.sanırım plus olanı hamileler için uygun değildi yanlış hatırlamıyorsam.dayanamazsam kullanıcam bi tane artık.

En güzeli :)
akşam 7 den sonra başlıyor ağrım.belki öğle uykusu iyi gelebilir :)

Arkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Siz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Ben öğretmenim, devlet okulunda çalışıyorum ve 9. Haftada söyledim okul müdürüne. Yeri geldi de söyledim aslında, kurs almak istemiyorum dediğim zaman sordu hayırdır hasta mısın dedi, ben de Bebek bekliyorum dedim.
Arkadaşlar, d vitaminime baktıdım bugün 8 cıktı baya düşük sanırım. biraz enfeksiyon cıktı idrar tahlilimde kültür de yaptırdım bakalım.
Canım d vitaminin çok düşük, benim de 14 çıkmıştı dr bana devit-3 diye bir damla verdi, 2 ay kullandım şimdi 25 e çıkmış ama hala düşük. Şimdi de devit ampul verdi, o daha etkili Damla'ya göre. Onu henüz kullanmadım.

arkadaşlar merhaba yeni katıldım bu siteye

11 hafta 5 günlük hamileyim (ilk gebeliğim)
sürekli midem bulanıyo çoğu zaman çıkartıyorum.bu haftalarda geçeceğini söylemişlerdi hala devam ediyo benim gibi olan arkadaşlarım var mı buna çözüm bulabildiler mi? psikolojimi bozdu bu durum sanırım hiç beslenemeyeceğim.

D vitamini düşük erkedeysen Güneş kendini göstermeye başladı bileklerinizi dirseklerinizi bol güneşe gözeterin benim demir düşüktü beslenmeyle baya yükselttik Araytırğn bence

Hayırlı olsun Rabbim vaktınde sağlıklı doğum nasip etsin. Bu bulantı şiraz genetik galiba. Arkedaşım şu an 15 haftalık hale kusuyor

Sessiz odada yat ve telefondan uzak dur o bile etkin

Bende devlet okulunda öğretmenim henüz söylemedim velilerimde bilmiyor.Benimde d vitaminim düşük 3 tane ampul verdi dr.haftasa 1 alıcam

Ben de pko hastasiyim gliforu kullaniyordum gebelikten once hafif insulin direnci vardi ama hamile kaldigimi ogrenir ogrenmez biraktirdi doktorum bana bazi doktorlar sanirim ilk iki uc ay kullandiriyormus. Simdi diyetle seker seviyeleri iyi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…