- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.441
Bende iki kitap aldım daha 1 aylıktık o zaman galiba birisi 9 ay 99 esma diğeri dr. Kağan Kocatepe'nin kitabı ikiside çok güzel. Önemli olan bişiler okumak okuyalım hazırlanalımMerhaba hanımlar. Ayşe önerin kitabını aldım. Hamilelik doğum ve bebek bakimi diye.içinde biraz reklamı fazla ama yine de anlaşılır bir dil kullanmış. Egzersizden bebek bakımına kadar herşey hakkında bilgi var. Tavsiye ederim.
Bende sormadım ama hep okumuytum. Canım bu dönemde vücutta kı demir azalıyor buna da an büyük etken çay . Çay içiçeksek bile yemeklerle 2 saat olucak ki yediklerimizin emilimi kolay olsunKızlar bişey soracağım. doktorunuza çay kahve tüketimini sordunuz mu? İnternette fazla kafein iyi değil günde en fazla iki fincan yazıyor. Ben nerdeyse hiç içmiyorum. Ama özellikle sabahları ayılmak ta çok zorlanıyorum
Kesinlikle.ben bir de elimin altında klavuz oldun istedim.Bende iki kitap aldım daha 1 aylıktık o zaman galiba birisi 9 ay 99 esma diğeri dr. Kağan Kocatepe'nin kitabı ikiside çok güzel. Önemli olan bişiler okumak okuyalım hazırlanalım
Benim Bakıcak kayınvalidem var ama bende baktırmak istemiyorum çok gezıyor çünkü. Ve asgari ücretle çalışıyorum drabbim muhtaç etmesin inşallah ama asgari ücret için bana muhtaç 3 aylık bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum kafamda farkı düşünceler var en azından 2 yaşına kadar kendim bakıp ondan sonra iş bakmayı istiyorum ama ya nasip mevlam neylerse güzel eylerMerhaba canim. Geçen haberlerde gördüm. Bir bayani doğum iznı sonrası ise döndükten sonra çıkartmışlar.performans düşüklüğünü bahane etmişler. Kadin Dava acmis ve davayı kazanmış. Emsal niteliğinde bir karar.
İlk hamileligim, istanbulda yaşıyoruz ve kV ile annem şehir dışında. Kimse yok burda. Bebeğe bakarlar mi hiç bilmiyorum. Şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. Önce bebeğimizi saglicakla kucağımıza alalim. Sonrasi allah kerim diyorum
Ben okudukça çoğu noktada ağzım açık kalıyorKesinlikle.ben bir de elimin altında klavuz oldun istedim.
Canım benimde dün işteyken migrenim bir tutku kendimi eve zor attım normalmiş. Ama sana minoset fayda edir. Ben doktora minoset bile içmediğimi söyledim oda kesinlikle içebilirsin hiçbir sıkıntı yok dedu
En güzeli :)Gunaydin arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz?
Gebelikte isten cikartamiyolarmi bilmiyodum.Daha once bununla ilgili bi iki sey okumustum hanimlarin is hayatindaki sorunlarindan biri yerine birini alip rapor tarihin bitince isten cikartmak hatta bizim firmada birine yaptilar, verimli olmayacagini,zaman kaybi oldugunu dusunuyor isverenler.Ozel sektorun cilveleri.Insallah boyle bi problem yasamazsin ilk gebelikmi? Bakacak biri varmi bebise?Benim yok muhtemel isi birakirim veya cok iyi bir bakici bulursam devam ederim tabi cikartilmazsam zaman gosterecek onu da bilemiyorum.Allah kolaylik versin hepimize.
Benimde agriyor hicbisey almiyorum yapmiyorum da erken uyuyorum yada uyuyakaliyorum :)
Bayagida aliyomus ucreti neden ulasilamiyor dr.a cebi yokmu? Gerci sogumussun ordan yeni dr arayisina girmissin bulursun insaallah gonlune gore bi dr.Anadolu yakasindayim uzagiz Tuzla civari ariyorsun.
Bende ilaç içmiyorum canım.parolunda minosetinde zararı yokmuş.
Ama iki türlü minoset var.sanırım plus olanı hamileler için uygun değildi yanlış hatırlamıyorsam.dayanamazsam kullanıcam bi tane artık.
senden 1 hafta küçüğüz :) daha öğrenemedim ama. Sen öğrendin mi?günaydın güzeller güzeli anneler
cinsiyeti öğrenen var mı
çok heyecanlıyım
Ben öğretmenim, devlet okulunda çalışıyorum ve 9. Haftada söyledim okul müdürüne. Yeri geldi de söyledim aslında, kurs almak istemiyorum dediğim zaman sordu hayırdır hasta mısın dedi, ben de Bebek bekliyorum dedim.Arkadaşlar ben size bişey danisacagim.çalışan bayanlar hamile olduğunuzu işyerine söylediniz mi? Ben henüz söylemedim. Ne zaman söylesem bilemedim
Siz ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz?
Canım d vitaminin çok düşük, benim de 14 çıkmıştı dr bana devit-3 diye bir damla verdi, 2 ay kullandım şimdi 25 e çıkmış ama hala düşük. Şimdi de devit ampul verdi, o daha etkili Damla'ya göre. Onu henüz kullanmadım.Arkadaşlar, d vitaminime baktıdım bugün 8 cıktı baya düşük sanırım. biraz enfeksiyon cıktı idrar tahlilimde kültür de yaptırdım bakalım.
yok cnm öğrenmedim acaba bu hafta sonu gitsem dr öğrenirmiyim :)senden 1 hafta küçüğüz :) daha öğrenemedim ama. Sen öğrendin mi?
D vitamini düşük erkedeysen Güneş kendini göstermeye başladı bileklerinizi dirseklerinizi bol güneşe gözeterin benim demir düşüktü beslenmeyle baya yükselttik Araytırğn benceBen öğretmenim, devlet okulunda çalışıyorum ve 9. Haftada söyledim okul müdürüne. Yeri geldi de söyledim aslında, kurs almak istemiyorum dediğim zaman sordu hayırdır hasta mısın dedi, ben de Bebek bekliyorum dedim.
Canım d vitaminin çok düşük, benim de 14 çıkmıştı dr bana devit-3 diye bir damla verdi, 2 ay kullandım şimdi 25 e çıkmış ama hala düşük. Şimdi de devit ampul verdi, o daha etkili Damla'ya göre. Onu henüz kullanmadım.
Canım daha erken ya en azından 15 in evinde ol. Kontrolüne zamenyok cnm öğrenmedim acaba bu hafta sonu gitsem dr öğrenirmiyim :)
heyecanlıyım
Hayırlı olsun Rabbim vaktınde sağlıklı doğum nasip etsin. Bu bulantı şiraz genetik galiba. Arkedaşım şu an 15 haftalık hale kusuyorarkadaşlar merhaba yeni katıldım bu siteye
11 hafta 5 günlük hamileyim (ilk gebeliğim)
sürekli midem bulanıyo çoğu zaman çıkartıyorum.bu haftalarda geçeceğini söylemişlerdihala devam ediyo benim gibi olan arkadaşlarım var mı buna çözüm bulabildiler mi? psikolojimi bozdu bu durum sanırım hiç beslenemeyeceğim.
Sessiz odada yat ve telefondan uzak dur o bile etkinBende ilaç içmiyorum canım.parolunda minosetinde zararı yokmuş.
Ama iki türlü minoset var.sanırım plus olanı hamileler için uygun değildi yanlış hatırlamıyorsam.dayanamazsam kullanıcam bi tane artık.
Ben de pko hastasiyim gliforu kullaniyordum gebelikten once hafif insulin direnci vardi ama hamile kaldigimi ogrenir ogrenmez biraktirdi doktorum bana bazi doktorlar sanirim ilk iki uc ay kullandiriyormus. Simdi diyetle seker seviyeleri iyi gidiyor.Iste bende kullaniydm hamile kalmadan once kalincabiraktm hemen cunartesi gnu gttigmde doktor pko var dmi dedi evet dedm ama seker hapi falan kullan demedi ama smdi tup bebek doktoru kullan deynce of bi arada kaldm int baktm kimi doguma kadr kullanmis kmsi 12haftadabirakmis @Foha. Benimde kan sekerim dusuk zaten sekerli sey hic yemiyrm desem yeri cnku hep tuzlu istiyo canm o zaman ekmegi kesiyim kendim dikkt ediym kullanmsya gerk yk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?