- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.461
Izledim o haberi.Dusunmeyelim simdiden zamani gelince bi yolu bulunur.Merhaba canim. Geçen haberlerde gördüm. Bir bayani doğum iznı sonrası ise döndükten sonra çıkartmışlar.performans düşüklüğünü bahane etmişler. Kadin Dava acmis ve davayı kazanmış. Emsal niteliğinde bir karar.
İlk hamileligim, istanbulda yaşıyoruz ve kV ile annem şehir dışında. Kimse yok burda. Bebeğe bakarlar mi hiç bilmiyorum. Şimdilik düşünmemeye çalışıyorum. Önce bebeğimizi saglicakla kucağımıza alalim. Sonrasi allah kerim diyorum
Benim 2. bebe.kv sehirdisinda annem ayni sehir ama uygun degil hastaliklari var bakamazdi.2,5 yasina kadar ben baktim isten ayrilmistim sonra krese verdim ise basladim.Simdikinde neler olur bilmem Allah en hayirli yolu nasip etsin bizlere.Senin ilk gebelik mi?sanırım sen de ailenden uzakta yaşıyorsun?
Benim Bakıcak kayınvalidem var ama bende baktırmak istemiyorum çok gezıyor çünkü. Ve asgari ücretle çalışıyorum drabbim muhtaç etmesin inşallah ama asgari ücret için bana muhtaç 3 aylık bebeğimi bırakıp gitmek istemiyorum kafamda farkı düşünceler var en azından 2 yaşına kadar kendim bakıp ondan sonra iş bakmayı istiyorum ama ya nasip mevlam neylerse güzel eyler
Merhaba
11 hafta 5 günlük gebeyim
28 yaşındayım ve ilk gebeliğim şimdiden hoşbuldum
En güzeli :)
akşam 7 den sonra başlıyor ağrım.belki öğle uykusu iyi gelebilir :)
arkadaşlar merhaba yeni katıldım bu siteye
11 hafta 5 günlük hamileyim (ilk gebeliğim)
sürekli midem bulanıyo çoğu zaman çıkartıyorum.bu haftalarda geçeceğini söylemişlerdihala devam ediyo benim gibi olan arkadaşlarım var mı buna çözüm bulabildiler mi? psikolojimi bozdu bu durum sanırım hiç beslenemeyeceğim.
dr ayda bir çağırıyor cnmmmCanım daha erken ya en azından 15 in evinde ol. Kontrolüne zamen
Sessiz odada yat ve telefondan uzak dur o bile etkin
yok cnm öğrenmedim acaba bu hafta sonu gitsem dr öğrenirmiyim :)
heyecanlıyım
ampulunu vurdurursan daha etkili missBen öğretmenim, devlet okulunda çalışıyorum ve 9. Haftada söyledim okul müdürüne. Yeri geldi de söyledim aslında, kurs almak istemiyorum dediğim zaman sordu hayırdır hasta mısın dedi, ben de Bebek bekliyorum dedim.
Canım d vitaminin çok düşük, benim de 14 çıkmıştı dr bana devit-3 diye bir damla verdi, 2 ay kullandım şimdi 25 e çıkmış ama hala düşük. Şimdi de devit ampul verdi, o daha etkili Damla'ya göre. Onu henüz kullanmadım.
arkadaşlar merhaba yeni katıldım bu siteye
sürekli midem bulanıyo çoğu zaman çıkartıyorum.bu haftalarda geçeceğini söylemişlerdihala devam ediyo benim gibi olan arkadaşlarım var mı buna çözüm bulabildiler mi? psikolojimi bozdu bu durum sanırım hiç beslenemeyeceğim.
Aramıza hosgeldinMerhaba
11 hafta 5 günlük gebeyim
28 yaşındayım ve ilk gebeliğim şimdiden hoşbuldum
Aramıza hosgeldinarkadaşlar merhaba yeni katıldım bu siteye
teşekkür ederimAramıza hosgeldin
Ben öğretmenim, devlet okulunda çalışıyorum ve 9. Haftada söyledim okul müdürüne. Yeri geldi de söyledim aslında, kurs almak istemiyorum dediğim zaman sordu hayırdır hasta mısın dedi, ben de Bebek bekliyorum dedim.
Canım d vitaminin çok düşük, benim de 14 çıkmıştı dr bana devit-3 diye bir damla verdi, 2 ay kullandım şimdi 25 e çıkmış ama hala düşük. Şimdi de devit ampul verdi, o daha etkili Damla'ya göre. Onu henüz kullanmadım.
Gunaydin arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz?
Gebelikte isten cikartamiyolarmi bilmiyodum.Daha once bununla ilgili bi iki sey okumustum hanimlarin is hayatindaki sorunlarindan biri yerine birini alip rapor tarihin bitince isten cikartmak hatta bizim firmada birine yaptilar, verimli olmayacagini,zaman kaybi oldugunu dusunuyor isverenler.Ozel sektorun cilveleri.Insallah boyle bi problem yasamazsin ilk gebelikmi? Bakacak biri varmi bebise?Benim yok muhtemel isi birakirim veya cok iyi bir bakici bulursam devam ederim tabi cikartilmazsam zaman gosterecek onu da bilemiyorum.Allah kolaylik versin hepimize.
Benimde agriyor hicbisey almiyorum yapmiyorum da erken uyuyorum yada uyuyakaliyorum :)
Bayagida aliyomus ucreti neden ulasilamiyor dr.a cebi yokmu? Gerci sogumussun ordan yeni dr arayisina girmissin bulursun insaallah gonlune gore bi dr.Anadolu yakasindayim uzagiz Tuzla civari ariyorsun.
Günaydın canım. Ben Ataşehir şifa emrah kola gidiyorum.ilgili bi doktor.doğuma da kendisi giriyor.soru sormak için mesaj atmıştım hemen beni geri aramisti.
HoşbuldumAramıza hosgeldin
Merhabalar öncelikle hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Ben sizlerden bilgi almak için yazmak istedim ekim annesi olarak görünüyorum yani öyle denk gelicekmiş.
Ultrason tarihiyle sat tarihi arasında uyumsuzluk yaşayanınız var mıydı acaba?Ben Pko olduğum için şuan oynuyor tarihler.Ve ultrason tarihi bize neyi gösteriyor?Son adet tarihimizi mi gösterir
Allah saglikla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.nasil gidiyo bulantilar ve kokuya duyarlilik var mi canim sende demerhabaaben de bugün geldim 11 + 5 im ben de
bulantılarım azaldı. koku konusunda hassasım evet. amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAllah saglikla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.nasil gidiyo bulantilar ve kokuya duyarlilik var mi canim sende de
6+4 olması lazımken 4+6 gözüküyor ve 4+6 ya göre yolk kesem gözükmedi.Kesem 11 mm idi o tarihte.Yalnız 4+6 öncesi 24 ocak a denk geliyor ve o gün benim yumurtlama günümdü.Döllenmeyi gösteriyorsa dogru sat gösteriyorsa yanlış.Sat 8 ocaktı çünkübenim sat ile ultrason bire bir aynı. şaşırmıştım aslında. çünkü bebeğin rahime düşüşünü göstermeli bana göre ultrason. senin ne kadar fark var aralarında ?
6+4 olması lazımken 4+6 gözüküyor ve 4+6 ya göre yolk kesem gözükmedi.Kesem 11 mm idi o tarihte.Yalnız 4+6 öncesi 24 ocak a denk geliyor ve o gün benim yumurtlama günümdü.Döllenmeyi gösteriyorsa dogru sat gösteriyorsa yanlış.Sat 8 ocaktı çünkü
Geç döllenme diyor.Cuma tekrar gidicem.Kese büyüyor ama yolk görmedim.Herkes 4. Haftada gördü mü diye sormak istedim o aşamaları geçmişsinizdir çünküpeki doktorun ne diyor bu konuda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?