2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Izledim o haberi.Dusunmeyelim simdiden zamani gelince bi yolu bulunur.

Senin ilk gebelik mi?sanırım sen de ailenden uzakta yaşıyorsun?
Benim 2. bebe.kv sehirdisinda annem ayni sehir ama uygun degil hastaliklari var bakamazdi.2,5 yasina kadar ben baktim isten ayrilmistim sonra krese verdim ise basladim.Simdikinde neler olur bilmem Allah en hayirli yolu nasip etsin bizlere.

Insan kiyamiyor minicikler gonlu rahat etmiyor baskasina vermeye.Allah dusurup muhtac etmesin tabi kimseyi zorda kalanlara yardim etsin.

Merhaba
11 hafta 5 günlük gebeyim
28 yaşındayım ve ilk gebeliğim şimdiden hoşbuldum

Aramiza hosgeldin saglikla kucagina alirsin insaallah.

En güzeli :)
akşam 7 den sonra başlıyor ağrım.belki öğle uykusu iyi gelebilir :)

Kulaga hos geliyor:) Evde olsam affetmezdim ogle uykusunu:)

Hosgeldin aramiza gecmis olsun ve saglikla kucagina alirsin insaallah.Ben kusmuyorum ama mide bulantim var yesil elma portakal tuzlu kraker ekmek bunlarla bastiriyorum.Kusma icin ilac veriyorlarmis sanirim serum vs oluyormus doktoruna danis istersen canim.

ampulunu vurdurursan daha etkili miss

merhabaa ben de bugün geldim 11 + 5 im ben de

Aramıza hosgeldin

Merhabalar öncelikle hepimiz sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah.
Ben sizlerden bilgi almak için yazmak istedim ekim annesi olarak görünüyorum yani öyle denk gelicekmiş.
Ultrason tarihiyle sat tarihi arasında uyumsuzluk yaşayanınız var mıydı acaba?Ben Pko olduğum için şuan oynuyor tarihler.Ve ultrason tarihi bize neyi gösteriyor?Son adet tarihimizi mi gösterir

Ne zaman başladın canım dr bana 12 haftadan sonra dedi. bir zararı mı var önce kullanmanın bilemedim. Esmer tenliyim araştırdığıma göre esmerlerde güneş emilimi daha zormuş

Vermiyor ki cebini bırak cebini dahilisini vermiyorlar her aradığımda 10 dk min telefondayım

Günaydın canım. Ben Ataşehir şifa emrah kola gidiyorum.ilgili bi doktor.doğuma da kendisi giriyor.soru sormak için mesaj atmıştım hemen beni geri aramisti.

Ya çok iyi ya hastane dahilisini dahi vermedi doktorun. Mail attım dönüş yok bugün yine aradım 1 e kadar dönüş yapacak dediler bekliyorum. Muayene ücreti az olsa anlayacam doğum 4000 muayene 125 ama hasta ilgisi yok

benim sat ile ultrason bire bir aynı. şaşırmıştım aslında. çünkü bebeğin rahime düşüşünü göstermeli bana göre ultrason. senin ne kadar fark var aralarında ?

benim sat ile ultrason bire bir aynı. şaşırmıştım aslında. çünkü bebeğin rahime düşüşünü göstermeli bana göre ultrason. senin ne kadar fark var aralarında ?
6+4 olması lazımken 4+6 gözüküyor ve 4+6 ya göre yolk kesem gözükmedi.Kesem 11 mm idi o tarihte.Yalnız 4+6 öncesi 24 ocak a denk geliyor ve o gün benim yumurtlama günümdü.Döllenmeyi gösteriyorsa dogru sat gösteriyorsa yanlış.Sat 8 ocaktı çünkü

peki doktorun ne diyor bu konuda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…