2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım allah korusun kötü bişey olsa nasıl ulaşacaksınız doktora. Yalniz Benim sağlık sigortam var o yüzden muayene ücretlerini bilmiyorum.
ama ilgisiz olması kötü bence.sonuçta zaten aklımızda bi sürü sorular oluyor,çevreden bi suru olumsuz ornek duyuyoruz.insan doktoruna guvenmek ve ona herzaman erişebilmek ister.

Geç döllenme diyor.Cuma tekrar gidicem.Kese büyüyor ama yolk görmedim.Herkes 4. Haftada gördü mü diye sormak istedim o aşamaları geçmişsinizdir çünkü
4. Hafta görmek ıcın erken ki 5. Yada 6. Haftada kese gördüm ben içini ferah tut

Kacinci gebelik cnm ilkse normal daha farkinda deilsindir ikinciyse bi haftaya klmaz hissedersin allahin izniyle, bakma buda baska bi evham meselesi bazn oglene kadar hissetmesem hmn endiseleniorm

İkinci gebeligim evet seninle aramızda iki hafta var daha vakti var sanirim

Bende devlet okulunda öğretmenim henüz söylemedim velilerimde bilmiyor.Benimde d vitaminim düşük 3 tane ampul verdi dr.haftasa 1 alıcam
Benimde d vit dusuk. Zaten kis ve ilk bahar aylarindaki gunes yukseltmez d viti. Yazin bile turkiyenin konumu gerrgi zor yukseliyor. 3 ay bitince bende basliycam .

Son adet tarihinin ilk gunu baz aliniyor ama olcumlerde geri ceya ileriyse o baz alinir. Benim ki olcumde adetten bir hafta once dollenmis ilerde adete gore

Son adet tarihinin ilk gunu baz aliniyor ama olcumlerde geri ceya ileriyse o baz alinir. Benim ki olcumde adetten bir hafta once dollenmis ilerde adete gore
Aynı benim de 1.5 hafta geri gibi bişey olmuş.Bu korkutuyor beni.Adetten bir hafta önce Nasıl döllenme oluyorki.

ŞBi daha kı kontrolde 3 gün rapor isticem ya ağrı baya kötü yapıyor. Dikkat et Can'ım
Canım sana ne iyi geliyorsa onu yap kotu oluyorsan rapor al her hafta bi iki gün işe gitme sonucta hamilesin ve kimse birsey söyleyemez işten cıkartamaZ. Herkes idare etmek zorunda

Canım selam hosgeldın be hayırlı olsun. Sat a göre degerlendirme cunku pko biliyorsun adet duzensızlıgı demek yanı yumurtlama donemımız bizim digerleri gibi fix period da olmuyor. Soyle ornek vereyim benim son adet 10aralıktı ama pko lu oldugum ıcın gec dollenme olmus ve ultrason verilerini herzaman dogru kabul ettiğimiz için doktorum tum ıslemleri son adet tarıhı 10 aralık yerine 20 aralık olarak ısleme aldı. 10gunluk bir gecikme olmus bebegımın durumuna göre yanı demem o ki gec dollenme olsa da bebegımız bıZımle kaldıgı sürece ultrasona ve doktoruna guvenebilirsin

Evet Pko böyle kafa karıştırıyor malesef.Yalnız yumurtlama takibiyle baktığımda adetimin 17. Günü yumurtam çatladı.Yine de adetle uyumlu degil.Ve şuan Kesem 11 mm oldu yolk kesesi görünmesi lazım degil miydi acaba.Yolk kesesini kaç mm de gördünüz ki.En iyi siz anlarsınız

Merhaba Kızlar,
Dün kan, hormon d vit vs. tahlil vermiştim bugün çıkmış. İlk kez TSH ımı bu kadar düşük gördüm. 0,013 değerinde. İlk etapta çok moral bozdum. TSH takibi hamilelikte cok önemli çünkü. Neyse araştırdım TSH ilk trimester da B-HCG nedeniyle düşermiş. Sonra toparlarmış. Bu kadar düşer mi ya bir sene evvelki değerim 0,43 idi. Sınır değerler 0,34-5,4 olduğundan bu değerler arasındaydı. Neyse sonra serbest T4 değerime baktım yükselmemiş. Bu nedenle sadece TSH yükselmesinden korkmamak gerekiyormuş.
Tabi bunlar benim incelemem. Bugün saat 5 gibi endokrin doktorundna randevu aldım. Uzmana görüneceğim. Son dönemde inanılmaz yorgun oluyorum. Aksam 7 den sonra bir agırlık geliyor sanırsınız 9 aylık karnım var kendimi kaldıramıyorum. Cok yaslanmış gibiyim. bacak kaslarım sanki agır kramplar girmiş gibi ağrıyor. Bu sabah sağ bacak kaslarım agrıyor yürürken işkence cekiyorum. TSH dan dolayı olurmuş.

Bir de en cok korktugum inş. o değildir ben bir ay önce kafama darbe aldım. Kafaya alınan darbelerde hipofiz bezi zedelenebiliyormuş. Bu da TSH hormonunu salgılayan bez oldugundan etkiliyormuş.

Kafaya nasıl darbe aldın derseniz. Pazar kahvaltı hazırlarken mutfak dolapları üzerime düştü. Alnım yarıldı, burnum kırıldı. Çok ağır bir kaza atlattım. Karnımdaki ile kurtuldum diyorum. Mümkün değil o dolapların altında kalmadan nasıl kurtuldum bilmiyorum. Mutfakta iki adımlık yer vardı ve ben oradaydım. Ne oldugunu bilmiyorum, oraya nasıl geldim bilmiyorum.

Aynı benim de 1.5 hafta geri gibi bişey olmuş.Bu korkutuyor beni.Adetten bir hafta önce Nasıl döllenme oluyorki.
Gec dollenme olmustur senin. İlk gebeligimde adetin 18. Gunu dollendi normalde 14 u baz aliyorlar onu adete gore hesapladilar. İki kere yumurtlamisim . Adetten bir hafta obcede yumurtlama olmus

çok geçmiş olsun ya çok üzücü bir kaza olmuş

Gec dollenme olmustur senin. İlk gebeligimde adetin 18. Gunu dollendi normalde 14 u baz aliyorlar onu adete gore hesapladilar. İki kere yumurtlamisim . Adetten bir hafta obcede yumurtlama olmus
Doktorum ocak sonuna dogru döllenme olmuş Dedi.Bende evet çift çizgi 24 25 ocak gibi çıktı döllenmesi 28 bulmuş olabilir dedim.Biraz yavaş büyüdü ondan geri gözüküyor.

Cok gecmis olsun cnm ya. Allah korumus. Allah beterinden korusun. Bende troid hastasiyim . Tsh gebelikle yukselir biliyorum. Birde tsh dusuklugu yorgunluk yapmaz tersi olur. Yuksekliginde yorgunluk olur. Yorgunluk 9. Haftaya kadar gebelikten dolayi yorgunlugun oluyor.Gebeligin İlk 15 haftaya kadar bebegin troidi calismiyor sana bagimli daha once troid hastasi degilsen bilmiyorum ilac verir mi. İlk 15 hafta onemli. Hayirlisi olsun duzelir umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…