2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    265
Ne zaman başladın canım dr bana 12 haftadan sonra dedi. bir zararı mı var önce kullanmanın bilemedim. Esmer tenliyim araştırdığıma göre esmerlerde güneş emilimi daha zormuş
Canım öğle saatlerinde beyaz tenliler için 15 dk, esmer tenliler için 25 dk yeterli oluyormuş. Güneş kremi Sürmememiz gerekiyor o süre boyunca. Damlayı kullanmaya gebelikten önce başladım ama ampülleri henüz içmedim.
 
Ne zaman başladın canım dr bana 12 haftadan sonra dedi. bir zararı mı var önce kullanmanın bilemedim. Esmer tenliyim araştırdığıma göre esmerlerde güneş emilimi daha zormuş
Dr oyle demisse oyle kullan. D vit kullanmaya korkma. İnternette turkiyede d vit eksikligi arastirirsan makale akademik calismalarda. Cogunda eksik zaten. O yuzden dogumdan sonra bebeklere bir aydan sonra bir yasa kadar hergun d vit veriyorlar. Onumuz kis oglum kis boyuda kullanicak. Boy uzunlugu ve kemiklerinin gelisimi ucin onemli. 15 dk 25 dk gunesle durmakla yukseltemezsin yazin bile zor kaldiki onumuz kis. Ampul verdigind gore dusuk bayagi.
 
Canim bennim de insülin direnci var. Hamile kalmadan kullaniyordum ama doktora gitmeden ben biraktim. Doktor da biraktin mi iyi yapmissin dedi. Icme dedi. Seker de bakilmisti iyi çıktı. Ama yine de sen doktoruna sor bence.
Doktoruma ulasamadm ama doktorum pko var hic bi ilac kullanmiysn dmi dye sormustu sanirim seker ilacini kastetti ama duzenlo beslenmeye calisiyrm artk gdene kdr
 

Cok gecmis olsun cnm ALLAH korumus
 
Vermiyor ki cebini bırak cebini dahilisini vermiyorlar her aradığımda 10 dk min telefondayım
Cok haklisin degistirme kararinda hem o kadar ucret talep edip hem de bu kadar ilgisizlik hic hos degil, ozelin manasi nerede kaliyor bu durumda.

Cok gecmis olsun canim Allah korumus minigi ve seni.
 
Eylül anneleri sizlere sorum var bizden biraz daha tecrübelisiniz yaaa simdi bnm 3 gün öncesine kadar şişkinlik problemim var dı geceleri uyuyamazdım tartıdada 58nfln fln gösterirdim 2 gündür hareketliyim. Die mi bilmiyorum geceleri şişkinlik yok sav ahları bulantım oluo ama içime kurt düşmedi deil 2 düşüğüm oldugu için var mıbnm gbi 5 gn flan şişkinlik çekip sonra gecen
 


7 8 çıktı değer
 
Siskinlik oluyor. Gaz şiskinligi
 

Hastaneyi seviyorum ama sanırım doktor ile ilgili bir durum bu. Başka doktor deneyeceğim hala dönüş olmadı
 

O şişkinlik bende de oldu.resmen karnım geriliyodu şişkinlikten.herkes karnın şimdiden çıktı diyodu.2 3 haftadır geçti çok rahatladım.
 
Olup geçti mi peki sizinde
Bu gebeligimde daha az ilk gebeligimde coktu sanki yedigimi zor sindiriyordum. İlk uc ay olmustu bende. Karnim hemen cikmisti. Simdide bi buyuyo bi kuculuyor karnim bazen. Maden suyu iciyorum. Gazli seyler pek yemiyorum. Arkadasimin 3 aydan sonra hazimsizligi devam etti gazi oldu dr ilac verdi. Gaz sancisi da oluyor karin agrim oluyo
 
Aklimdayken soyleyim 14. Haftadan sonra sabirim bebek boyu bas popo degil bacak boyu olcuyor. Kalcadan dize. Usg de fl degeri var. Fl degerini 7 ile carpinca bebegin boyu cikiyor. Uan icin erken doguma yakin daha boy kilo onemli merak ediyorsunuzTecrubeli gebeler bilir. Drun usg cihazi iyiyse hemen hemen ayni cikiyor.
 
Çok geçmiş olsun canim.verilmiş sadakaniz varmis.allah hepimizi beterinden korusun
 
.
Çok sağol rahatlattın bni
 
kızlar
kimler kaç kilo ile hamiş kaldı acaba
ben 84 ile kaldım benim gibi olan varsa destekleşebiliriz mi
 
İlk gebeligimde defter tutmustum butun usg resimlerini yapistirip not dusuyordum duygularimi yaziyordum. Ayni deftere simdi ikinci bebegime devam ediyorum ❤
Bende kızımda yapmıştım canım ajandaya...Şimdiki bebEğim için yeni bir ajanda aldım ona başladım.. Naçizane tavsiyem ayrı ajandalara yap.. ilerde kendilerine verirsin ve senden hatıra olarak saklarlar..Ben öyle yapmayı planlıyorum.. Hatta kızımda bir tane aldı.. O da ileride kardeşine hediye edecekmiş kardeşi ile ilgili duygularını yazıyor..8 yaşında :) Bize göstermiyor yazdıklarını..Geçen gün elime geçti bir iki satır okudum gülmekten öldüm..Henüz kiraz tanesi kadarsın ama annemi ne kadar da yoruyorsun sen kardeşim yazmış :)
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…