2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar
kimler kaç kilo ile hamiş kaldı acaba
ben 84 ile kaldım benim gibi olan varsa destekleşebiliriz mi [/QUOTE
hamile kaldığım günden beri şişim hala şişim :)

Merhabalar bende doktor kontrolunden geldim 11+4 gunluk.doktora sordum cinsiyet nedir diye tahmin varmidir.oda erkek bebegine benziyo ama kesinlikle net birsey yok dedi.benimde bir oğlum var icimde hep kiz olacakmis gibi geli

Canım kac mm oldugunu hatırlamıyorum ama ultrasonda bebek nekadarlık suan senın hesabına gore? Ben bebegımı 7+4 gıbı gordum ılk kalp atısını duyabıldım. Gec dollenme fln da olsa bebegımız bızımle ve önemlı olan da bu hıc kotu bırsey dusunme suan

Ben sormadan o söyledi zaten, Türk Kahvesi günde 1 fincan, Çay günde 2 bardak açık, nescafe de kafein daha fazla olduğu için onu önermiyor

Bende Bebek gözükmedi sadece kese var 11 mm kadar.Benim hesabıma göre 6+5 olmam lazım ama şuan 5+1 im ultrasona göre.

Endişenmene gerek yok canım.belirtilerimiz azalıcak artıcak bunlar çok normal.bende senin gibi endişelenirdim
Kanama ve şiddetli ağrı olmadıkça endişelenme.

Çok sağol inşallah dediğin gibi bişi yoktur her zaman illa değişiklik olur bgn sabah bulantısı dısında sanki hamile değilim

Çok sağol inşallah dediğin gibi bişi yoktur her zaman illa değişiklik olur bgn sabah bulantısı dısında sanki hamile değilim

Benimde sabahları bulantım dışında önemli bir belirtim yok :)
Bazen unutuyorum hamile olduğumu.
Sakin ol streste bebeği etkiliyor.

Çok geçmiş olsun

İyi fikir cnm ayri yapiyim

Ben 90la kaldm canm doktor bidahaki kontrolde 1.5kg fazla alirsam diyetisyene. Yonlendrcem dedi omrum diyetle gecti hamileykendemi dyet yapcam dyorum ama el mecbur
doğum tarihlerimiz de yakınmış. ben son aylarda yürüyemicem gibi geliyo. ömrümüz bunlarla geçti doğru...

Bende Bebek gözükmedi sadece kese var 11 mm kadar.Benim hesabıma göre 6+5 olmam lazım ama şuan 5+1 im ultrasona göre.
Canım 5+1 de zaten tek kese gozukur bu cok normal. 2 hafta sonra gıttıgıne kalp atıslarını ozaman duyabılırsın ınsallah henuz cok kucuk bebıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…