- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.521
kızlar
kimler kaç kilo ile hamiş kaldı acaba
ben 84 ile kaldımbenim gibi olan varsa destekleşebiliriz mi [/QUOTE
hamile kaldığım günden beri şişim hala şişim :)Eylül anneleri sizlere sorum var bizden biraz daha tecrübelisiniz yaaa simdi bnm 3 gün öncesine kadar şişkinlik problemim var dı geceleri uyuyamazdım tartıdada 58nfln fln gösterirdim 2 gündür hareketliyim. Die mi bilmiyorum geceleri şişkinlik yok sav ahları bulantım oluo ama içime kurt düşmedi deil 2 düşüğüm oldugu için var mıbnm gbi 5 gn flan şişkinlik çekip sonra gecen
hamile kaldığım günden beri şişim hala şişim :)
Korkulacak bişi değil dimi bu hep olup brden gecnce endişelendm
Canım kac mm oldugunu hatırlamıyorum ama ultrasonda bebek nekadarlık suan senın hesabına gore? Ben bebegımı 7+4 gıbı gordum ılk kalp atısını duyabıldım. Gec dollenme fln da olsa bebegımız bızımle ve önemlı olan da bu hıc kotu bırsey dusunme suanEvet Pko böyle kafa karıştırıyor malesef.Yalnız yumurtlama takibiyle baktığımda adetimin 17. Günü yumurtam çatladı.Yine de adetle uyumlu degil.Ve şuan Kesem 11 mm oldu yolk kesesi görünmesi lazım degil miydi acaba.Yolk kesesini kaç mm de gördünüz ki.En iyi siz anlarsınız
Ben sormadan o söyledi zaten, Türk Kahvesi günde 1 fincan, Çay günde 2 bardak açık, nescafe de kafein daha fazla olduğu için onu önermiyorKızlar bişey soracağım. doktorunuza çay kahve tüketimini sordunuz mu? İnternette fazla kafein iyi değil günde en fazla iki fincan yazıyor. Ben nerdeyse hiç içmiyorum. Ama özellikle sabahları ayılmak ta çok zorlanıyorum
Bende Bebek gözükmedi sadece kese var 11 mm kadar.Benim hesabıma göre 6+5 olmam lazım ama şuan 5+1 im ultrasona göre.Canım kac mm oldugunu hatırlamıyorum ama ultrasonda bebek nekadarlık suan senın hesabına gore? Ben bebegımı 7+4 gıbı gordum ılk kalp atısını duyabıldım. Gec dollenme fln da olsa bebegımız bızımle ve önemlı olan da bu hıc kotu bırsey dusunme suan
164 e 83 um almadım yarim kg aldım. İlk bebekten çok kilo kaldiilk trimestiri hiç kilo almadan kapatmanın mutluluğunu yaşıyorum canım :) boyum 162 ve kilom 74 olunca :)
Endişenmene gerek yok canım.belirtilerimiz azalıcak artıcak bunlar çok normal.bende senin gibi endişelenirdim
Kanama ve şiddetli ağrı olmadıkça endişelenme.
Ben 90la kaldm canm doktor bidahaki kontrolde 1.5kg fazla alirsam diyetisyene. Yonlendrcem dedi omrum diyetle gecti hamileykendemi dyet yapcam dyorum ama el mecburkızlar
ben 84 ile kaldımbenim gibi olan varsa destekleşebiliriz mi
Boyum 1.71 kilom 83.doktor en fazla 11 kilo almamı tembihledi.inşallah fazla kilo almayiz.kızlar
ben 84 ile kaldımbenim gibi olan varsa destekleşebiliriz mi
Çok sağol inşallah dediğin gibi bişi yoktur her zaman illa değişiklik olur bgn sabah bulantısı dısında sanki hamile değilim
Çok geçmiş olsunMerhaba Kızlar,
Dün kan, hormon d vit vs. tahlil vermiştim bugün çıkmış. İlk kez TSH ımı bu kadar düşük gördüm. 0,013 değerinde. İlk etapta çok moral bozdum. TSH takibi hamilelikte cok önemli çünkü. Neyse araştırdım TSH ilk trimester da B-HCG nedeniyle düşermiş. Sonra toparlarmış. Bu kadar düşer mi ya bir sene evvelki değerim 0,43 idi. Sınır değerler 0,34-5,4 olduğundan bu değerler arasındaydı. Neyse sonra serbest T4 değerime baktım yükselmemiş. Bu nedenle sadece TSH yükselmesinden korkmamak gerekiyormuş.
Tabi bunlar benim incelemem. Bugün saat 5 gibi endokrin doktorundna randevu aldım. Uzmana görüneceğim. Son dönemde inanılmaz yorgun oluyorum. Aksam 7 den sonra bir agırlık geliyor sanırsınız 9 aylık karnım var kendimi kaldıramıyorum. Cok yaslanmış gibiyim. bacak kaslarım sanki agır kramplar girmiş gibi ağrıyor. Bu sabah sağ bacak kaslarım agrıyor yürürken işkence cekiyorum. TSH dan dolayı olurmuş.
Bir de en cok korktugum inş. o değildir ben bir ay önce kafama darbe aldım. Kafaya alınan darbelerde hipofiz bezi zedelenebiliyormuş. Bu da TSH hormonunu salgılayan bez oldugundan etkiliyormuş.
Kafaya nasıl darbe aldın derseniz. Pazar kahvaltı hazırlarken mutfak dolapları üzerime düştü. Alnım yarıldı, burnum kırıldı. Çok ağır bir kaza atlattım. Karnımdaki ile kurtuldum diyorum. Mümkün değil o dolapların altında kalmadan nasıl kurtuldum bilmiyorum. Mutfakta iki adımlık yer vardı ve ben oradaydım. Ne oldugunu bilmiyorum, oraya nasıl geldim bilmiyorum.
Benimde sabahları bulantım dışında önemli bir belirtim yok :)
Bazen unutuyorum hamile olduğumu.
Sakin ol streste bebeği etkiliyor.
İyi fikir cnm ayri yapiyimBende kızımda yapmıştım canım ajandaya...Şimdiki bebEğim için yeni bir ajanda aldım ona başladım.. Naçizane tavsiyem ayrı ajandalara yap.. ilerde kendilerine verirsin ve senden hatıra olarak saklarlar..Ben öyle yapmayı planlıyorum.. Hatta kızımda bir tane aldı.. O da ileride kardeşine hediye edecekmiş kardeşi ile ilgili duygularını yazıyor..8 yaşında :) Bize göstermiyor yazdıklarını..Geçen gün elime geçti bir iki satır okudum gülmekten öldüm..Henüz kiraz tanesi kadarsın ama annemi ne kadar da yoruyorsun sen kardeşim yazmış :)
İlk gebelikte heves edip aldim . Canasirim kirleniyor ve kokusu yuzunden kullanmadim. Bebeyagi surip durulaniyorum. Bence kremlere bosuna para vermeyin z. Yagi bebe yagi is gorur. Bol kalsiyum tuketinAnnişler merhaba aranızda lierac phytolastil jeli kullanan var mı acaba?
doğum tarihlerimiz de yakınmış. ben son aylarda yürüyemicem gibi geliyo. ömrümüz bunlarla geçti doğru...Ben 90la kaldm canm doktor bidahaki kontrolde 1.5kg fazla alirsam diyetisyene. Yonlendrcem dedi omrum diyetle gecti hamileykendemi dyet yapcam dyorum ama el mecbur
Boyum 1.71 kilom 83.doktor en fazla 11 kilo almamı tembihledi.inşallah fazla kilo almayiz.
Canım 5+1 de zaten tek kese gozukur bu cok normal. 2 hafta sonra gıttıgıne kalp atıslarını ozaman duyabılırsın ınsallah henuz cok kucuk bebısBende Bebek gözükmedi sadece kese var 11 mm kadar.Benim hesabıma göre 6+5 olmam lazım ama şuan 5+1 im ultrasona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?