- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.541
Ben keseyi ilk 13 şubatta gördüm 2 haftadır sadece kese görüyorum inşallah artık bebeği görürüm.Canım 5+1 de zaten tek kese gozukur bu cok normal. 2 hafta sonra gıttıgıne kalp atıslarını ozaman duyabılırsın ınsallah henuz cok kucuk bebıs
Bende kızımda yapmıştım canım ajandaya...Şimdiki bebEğim için yeni bir ajanda aldım ona başladım.. Naçizane tavsiyem ayrı ajandalara yap.. ilerde kendilerine verirsin ve senden hatıra olarak saklarlar..Ben öyle yapmayı planlıyorum.. Hatta kızımda bir tane aldı.. O da ileride kardeşine hediye edecekmiş kardeşi ile ilgili duygularını yazıyor..8 yaşında :) Bize göstermiyor yazdıklarını..Geçen gün elime geçti bir iki satır okudum gülmekten öldüm..Henüz kiraz tanesi kadarsın ama annemi ne kadar da yoruyorsun sen kardeşim yazmış :)
merhaba. ben de pko hastasıyım. 2 yıldan beri düzenli bir şekilde günde 2 kez glifor 850mg lullandım. çok faydasını gördüm. kilo verdikten sonra kendiliğimden hamile kaldım. doktorum glifor B tip bir ilaç bu yüzden hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsin, bir şey olmaz dedi. Kullanmamı da istedi. Ankara da çok iyi bir eğitim araştırma hastanesinde iyi bir doktordur kendisi. ben kendisine güveniyorum.Iste bende kullaniydm hamile kalmadan once kalincabiraktm hemen cunartesi gnu gttigmde doktor pko var dmi dedi evet dedm ama seker hapi falan kullan demedi ama smdi tup bebek doktoru kullan deynce of bi arada kaldm int baktm kimi doguma kadr kullanmis kmsi 12haftadabirakmis @Foha. Benimde kan sekerim dusuk zaten sekerli sey hic yemiyrm desem yeri cnku hep tuzlu istiyo canm o zaman ekmegi kesiyim kendim dikkt ediym kullanmsya gerk yk
Günaydın. Bende baş dönmesi göz kararması falan başladı. Ben de normal olduğunu okuyunca içim rahatladigünaydıın
son 1 haftadır azalan sabah bulantılarım bu hafta 2 gündür yine başladıbişeyler yemeden geçmiyor.
Bir de 2 gündür acayip başım dönüyor ama neyse ki normalmiş
Ne kadar güzel ya. Benim de eşim başladı. Ben henuz bişey yazmadım. Ben pek duygusal bi insan değilim . Fikir çok güzel ama ne yazsam bilemiyorumGunaydin kizlar :)
Ayy canim yaamasum duygulari napsin yavrucak..bende ayri ayri yapmayi planliyorum henuz almadim defter. sadece gebelik degil sonralari icinde belli bi yasa kadar yazip teslim etmek icin ilk dis ilk adim vb seyleri de tutmak istiyorum.
5+3de kese ve yolk saci gormustu doktorum amaa vajinal muayene ile. Yanlis hatirlamiyorsam kese boyutu da 14 mmdi. Bebek ve kalp atisini ise 7+3de gormustuk. Kese 11mm iken yolk sac gorunmedi demissin peki bu iki hafta icinde tekrar bakildi mi?Ben keseyi ilk 13 şubatta gördüm 2 haftadır sadece kese görüyorum inşallah artık bebeği görürüm.
Daha 3 gün önce bakıldı en son vajinal ile. 10.99 mm idi kesem ve doktorum ultrason 4+6 verdi kesene göre Dedi cuma günü tekrar bakalım 12 13 mm olunca Dedi.Yarın bakılacak.5+3 olacak yarın benimde5+3de kese ve yolk saci gormustu doktorum amaa vajinal muayene ile. Yanlis hatirlamiyorsam kese boyutu da 14 mmdi. Bebek ve kalp atisini ise 7+3de gormustuk. Kese 11mm iken yolk sac gorunmedi demissin peki bu iki hafta icinde tekrar bakildi mi?
gel canım gel bende aynı kilodayımBen 90la kaldm canm doktor bidahaki kontrolde 1.5kg fazla alirsam diyetisyene. Yonlendrcem dedi omrum diyetle gecti hamileykendemi dyet yapcam dyorum ama el mecbur
Ben şimdi bile bazen kızımınkini elime alıp okuduğumda o kadar duygulanıyorumki hepsini yeniden yaşıyor gibi oluyorum..E tabbi yıllar geçince unuttuğumuz çok da şey oluyor..Okudukça insan neler yaşamışım diyorGunaydin kizlar :)
Ayy canim yaamasum duygulari napsin yavrucak..bende ayri ayri yapmayi planliyorum henuz almadim defter. sadece gebelik degil sonralari icinde belli bi yasa kadar yazip teslim etmek icin ilk dis ilk adim vb seyleri de tutmak istiyorum.
gel canım gel bende aynı kilodayım
Bende 61 le hamile kaldım kızlar boyum 1,68.. 10 haftada 3 kilo aldım yuhh bana64 üm şuan..Mide bulanmasını bastrımak için yeyip duruyorum..Bugünden itibaren dikkat edicem artık..75 kiloyla tamamlamak istiyorum
Aç kalınca daha da çok bulanıyor..aynen ben de bulantı geçsin diye yiyorum
ben kiloluyum zaten bulantı geldikçe yiyorum ama hep aklım kilodaAç kalınca daha da çok bulanıyor..Milletin sadece sabah oluyormuş..Benimki 24 saat bulanıyor..Dün gece uykumdan uyandırdı ki uykum çok ağırdır normalde
Öğrenemedik biz :) bir daha ki kontrole dedi doktor :)Benim ilk bebeğim erkekti ve doktor 13. Haftada söyledi. Belki sen de öğrenirsin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?