2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım 5+1 de zaten tek kese gozukur bu cok normal. 2 hafta sonra gıttıgıne kalp atıslarını ozaman duyabılırsın ınsallah henuz cok kucuk bebıs
Ben keseyi ilk 13 şubatta gördüm 2 haftadır sadece kese görüyorum inşallah artık bebeği görürüm.

günaydıın
son 1 haftadır azalan sabah bulantılarım bu hafta 2 gündür yine başladı bişeyler yemeden geçmiyor.
Bir de 2 gündür acayip başım dönüyor ama neyse ki normalmiş

Gunaydin kizlar :)

Ayy canim yaa masum duygulari napsin yavrucak..bende ayri ayri yapmayi planliyorum henuz almadim defter. sadece gebelik degil sonralari icinde belli bi yasa kadar yazip teslim etmek icin ilk dis ilk adim vb seyleri de tutmak istiyorum.

merhaba. ben de pko hastasıyım. 2 yıldan beri düzenli bir şekilde günde 2 kez glifor 850mg lullandım. çok faydasını gördüm. kilo verdikten sonra kendiliğimden hamile kaldım. doktorum glifor B tip bir ilaç bu yüzden hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsin, bir şey olmaz dedi. Kullanmamı da istedi. Ankara da çok iyi bir eğitim araştırma hastanesinde iyi bir doktordur kendisi. ben kendisine güveniyorum.

Kızlar kısmetse 1-2 haftaya bebisin cinsiyetini öğreneceğiz :) hamile olduğumu eşime sürpriz yapamadım ama cinsiyeti ona sürprizle söylemeyi düşünüyorum, neler önerirsiniz ne yapabilirim?:)

günaydıın
son 1 haftadır azalan sabah bulantılarım bu hafta 2 gündür yine başladı bişeyler yemeden geçmiyor.
Bir de 2 gündür acayip başım dönüyor ama neyse ki normalmiş
Günaydın. Bende baş dönmesi göz kararması falan başladı. Ben de normal olduğunu okuyunca içim rahatladi

Ne kadar güzel ya. Benim de eşim başladı. Ben henuz bişey yazmadım. Ben pek duygusal bi insan değilim . Fikir çok güzel ama ne yazsam bilemiyorum

Okan Üniversitesi hastanesine gitmeye karar verdim 3 4 ay önce açıldı. Bakalım hayırlısı

Ben keseyi ilk 13 şubatta gördüm 2 haftadır sadece kese görüyorum inşallah artık bebeği görürüm.
5+3de kese ve yolk saci gormustu doktorum amaa vajinal muayene ile. Yanlis hatirlamiyorsam kese boyutu da 14 mmdi. Bebek ve kalp atisini ise 7+3de gormustuk. Kese 11mm iken yolk sac gorunmedi demissin peki bu iki hafta icinde tekrar bakildi mi?

5+3de kese ve yolk saci gormustu doktorum amaa vajinal muayene ile. Yanlis hatirlamiyorsam kese boyutu da 14 mmdi. Bebek ve kalp atisini ise 7+3de gormustuk. Kese 11mm iken yolk sac gorunmedi demissin peki bu iki hafta icinde tekrar bakildi mi?
Daha 3 gün önce bakıldı en son vajinal ile. 10.99 mm idi kesem ve doktorum ultrason 4+6 verdi kesene göre Dedi cuma günü tekrar bakalım 12 13 mm olunca Dedi.Yarın bakılacak.5+3 olacak yarın benimde

Ben şimdi bile bazen kızımınkini elime alıp okuduğumda o kadar duygulanıyorumki hepsini yeniden yaşıyor gibi oluyorum..E tabbi yıllar geçince unuttuğumuz çok da şey oluyor..Okudukça insan neler yaşamışım diyor Birde ben kızımla bu bebeği karşılaştırma fırsatı da buluyorum..Aynı haftalara getirmeye çalışıyorum kontrollerini de :) .. Aslında doğumdan sonrası içinde yapmak mantıklı..ben kızım doğduktan sonra bırakmışım..Onunla ilgilenmekten pekde zaman bulamadım aslında..

Son düzenleme:
Bende 61 le hamile kaldım kızlar boyum 1,68.. 10 haftada 3 kilo aldım yuhh bana 64 üm şuan..Mide bulanmasını bastrımak için yeyip duruyorum..Bugünden itibaren dikkat edicem artık..75 kiloyla tamamlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…