- 4 Haziran 2008
- 1.853
- 3.564
- 658
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.561
Ben şuan kilolu değilim ama kızımla 58 le hamile kaldım 22 kilo alarak 80 le doğuma gittim..10 kilosu gitti 10 kilo bana kaldı..Verene kadar çok uğraştım.. Ondan korkuyorum..Aynı şeyleri sil baştan yaşamak kokutuyor beni.. Kolay kilo veren bi yapım yok..Ve kilo takıntım var benimdeben kiloluyum zaten bulantı geldikçe yiyorum ama hep aklım kiloda
Ayyy bende merak ediyorum ama erken gidipte boş dönmekte istemiyorum ne zaman kesin belli oluyor acaba :)Öğrenemedik biz :) bir daha ki kontrole dedi doktor :)
benim bir daha ki kontrolüm 15. hafta bittiğinde olacak o zaman söylerim dedi doktor ama bakalım :)Ayyy bende merak ediyorum ama erken gidipte boş dönmekte istemiyorum ne zaman kesin belli oluyor acaba :)
Bende haftaya gideyim o zaman hayirli guzel haberler aliriz inşallah :)benim bir daha ki kontrolüm 15. hafta bittiğinde olacak o zaman söylerim dedi doktor ama bakalım :)
ayyy bende mi cinsiyetini sürpriz yapsam :) bizimki sürpriz bir hamilelik olduğu için bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi şokla eşime söylemiştim ikimiz de şok içindeydik yaşayamadık o anı doya doya :) ama cinsiyetini ona sürpriz yapmak güzel bir fikir gibi geliyor :) gerçi benim hamileliğim öyle sıkıntılı geçiyor ki anım anımı tutmuyor nasıl sürpriz falan hazırlarım onu da bilmiyorum :)Kızlar kısmetse 1-2 haftaya bebisin cinsiyetini öğreneceğiz :) hamile olduğumu eşime sürpriz yapamadım ama cinsiyeti ona sürprizle söylemeyi düşünüyorum, neler önerirsiniz ne yapabilirim?:)
ayyy bende mi cinsiyetini sürpriz yapsam :) bizimki sürpriz bir hamilelik olduğu için bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi şokla eşime söylemiştim ikimiz de şok içindeydik yaşayamadık o anı doya doya :) ama cinsiyetini ona sürpriz yapmak güzel bir fikir gibi geliyor :) gerçi benim hamileliğim öyle sıkıntılı geçiyor ki anım anımı tutmuyor nasıl sürpriz falan hazırlarım onu da bilmiyorum :)Kızlar kısmetse 1-2 haftaya bebisin cinsiyetini öğreneceğiz :) hamile olduğumu eşime sürpriz yapamadım ama cinsiyeti ona sürprizle söylemeyi düşünüyorum, neler önerirsiniz ne yapabilirim?:)
inşallaah :)Bende haftaya gideyim o zaman hayirli guzel haberler aliriz inşallah :)
ben 12. hafta da gittiğimde kendisi söyledi cinsiyete baktım ama henüz erken dedi :)Bende 11+6 ya randevu aldım..Cinsiyet için erken gibi ama belkide gösterir bakalım :) bakalım..Cinsiyeti siz mi soruyorsunuz dr.mu söylüyor kızlar ?
Ayyy bende merak ediyorum ama erken gidipte boş dönmekte istemiyorum ne zaman kesin belli oluyor acaba :)
hmm anladım canım..Dr.a göre değişir ozaman.. :)ben 12. hafta da gittiğimde kendisi söyledi cinsiyete baktım ama henüz erken dedi :)
Annemin çok yırtılmıştı genetik olduğunu duyunca daha da korktumİlk gebelikte heves edip aldim . Canasirim kirleniyor ve kokusu yuzunden kullanmadim. Bebeyagi surip durulaniyorum. Bence kremlere bosuna para vermeyin z. Yagi bebe yagi is gorur. Bol kalsiyum tuketin
Canım sabırlı ol her hafta doktora gitmemeye calıs. Kalp atısı icin mesela 11 martta fln gitsen buyuk ıhtımal gorursun ama öncesınde gidip de göremeyınce uzuluyor ınsan. Oysakı bebişin daha cok minik biraz zaman vermelisin.Ben keseyi ilk 13 şubatta gördüm 2 haftadır sadece kese görüyorum inşallah artık bebeği görürüm.
Canım 14. Haftada bellı olur dıye okumustum belli olmuyor mu yoksaa bende meraktan ölüyorumAyyy bende merak ediyorum ama erken gidipte boş dönmekte istemiyorum ne zaman kesin belli oluyor acaba :)
Yaa benımde randevum 11+4 de olucak 11 marta gelıyor kısmetse guzeş haberlerle gelelim. Senin 11+6 lık randevun nezaman canımBende 11+6 ya randevu aldım..Cinsiyet için erken gibi ama belkide gösterir bakalım :) bakalım..Cinsiyeti siz mi soruyorsunuz dr.mu söylüyor kızlar ? Birde dr.a eşlerinizle gitmiyormusunuz kızlar ? Nasıl süpriz yapıyorsunuz
11+4 gitcektim bende dr.um izinliymiş..11+6 ya aldım 15 marta geliyor canımYaa benımde randevum 11+4 de olucak 11 marta gelıyor kısmetse guzeş haberlerle gelelim. Senin 11+6 lık randevun nezaman canım
Canım ben 11+3 te gittim yani dün ama cinsiyeti göstermedi. Ultrasonda 12+2 gözüküyordu doktor 1 ay sonra öğrenirsin dedi :))Bende 11+6 ya randevu aldım..Cinsiyet için erken gibi ama belkide gösterir bakalım :) bakalım..Cinsiyeti siz mi soruyorsunuz dr.mu söylüyor kızlar ? Birde dr.a eşlerinizle gitmiyormusunuz kızlar ? Nasıl süpriz yapıyorsunuz
O zaman benimki de çok zor ihtimal..Canım ben 11+3 te gittim yani dün ama cinsiyeti göstermedi. Ultrasonda 12+2 gözüküyordu doktor 1 ay sonra öğrenirsin dedi :))
Belki senin bebiş gösterir canım. Benim doktorum yarım saat uğraştı neredeyse ama arkasını dönüp durdu göstermediO zaman benimki de çok zor ihtimal..yani bi sonraki randevu da 15+ larda mı görcez çok var ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?