2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben kiloluyum zaten bulantı geldikçe yiyorum ama hep aklım kiloda
Ben şuan kilolu değilim ama kızımla 58 le hamile kaldım 22 kilo alarak 80 le doğuma gittim..10 kilosu gitti 10 kilo bana kaldı..Verene kadar çok uğraştım.. Ondan korkuyorum..Aynı şeyleri sil baştan yaşamak kokutuyor beni.. Kolay kilo veren bi yapım yok..Ve kilo takıntım var benimde

Kızlar kısmetse 1-2 haftaya bebisin cinsiyetini öğreneceğiz :) hamile olduğumu eşime sürpriz yapamadım ama cinsiyeti ona sürprizle söylemeyi düşünüyorum, neler önerirsiniz ne yapabilirim?:)
ayyy bende mi cinsiyetini sürpriz yapsam :) bizimki sürpriz bir hamilelik olduğu için bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi şokla eşime söylemiştim ikimiz de şok içindeydik yaşayamadık o anı doya doya :) ama cinsiyetini ona sürpriz yapmak güzel bir fikir gibi geliyor :) gerçi benim hamileliğim öyle sıkıntılı geçiyor ki anım anımı tutmuyor nasıl sürpriz falan hazırlarım onu da bilmiyorum :)

Ama sana fikir verebilirim en azından :) bence her şeyden önce sürpriz yaptığın anı kameraya kaydetmelisin kesinlikle o anın görüntülerini daha sonra birlikte izleyip gülümsersiniz :) evinde romantik bir yemek hazırlayıp bebeğin cinsiyetine uygun bir patik alıp ona hediye paketi içinde verebilir içine de bebeğinizin ağzından belki bir not bile yazabilirsin merhaba babacığım ben kızın ya da oğlu :) seninle tanışmak yanınıza gelmek için sabırsızlanıyorum gibi bir şeyler mesela :)

Kızlar kısmetse 1-2 haftaya bebisin cinsiyetini öğreneceğiz :) hamile olduğumu eşime sürpriz yapamadım ama cinsiyeti ona sürprizle söylemeyi düşünüyorum, neler önerirsiniz ne yapabilirim?:)
ayyy bende mi cinsiyetini sürpriz yapsam :) bizimki sürpriz bir hamilelik olduğu için bende hamile olduğumu öğrendiğim gibi şokla eşime söylemiştim ikimiz de şok içindeydik yaşayamadık o anı doya doya :) ama cinsiyetini ona sürpriz yapmak güzel bir fikir gibi geliyor :) gerçi benim hamileliğim öyle sıkıntılı geçiyor ki anım anımı tutmuyor nasıl sürpriz falan hazırlarım onu da bilmiyorum :)

Ama sana fikir verebilirim en azından :) bence her şeyden önce sürpriz yaptığın anı kameraya kaydetmelisin kesinlikle o anın görüntülerini daha sonra birlikte izleyip gülümsersiniz :) evinde romantik bir yemek hazırlayıp bebeğin cinsiyetine uygun bir patik alıp ona hediye paketi içinde verebilir içine de bebeğinizin ağzından belki bir not bile yazabilirsin merhaba babacığım ben kızın ya da oğlu :) seninle tanışmak yanınıza gelmek için sabırsızlanıyorum gibi bir şeyler mesela :)

Bende 11+6 ya randevu aldım..Cinsiyet için erken gibi ama belkide gösterir bakalım :) bakalım..Cinsiyeti siz mi soruyorsunuz dr.mu söylüyor kızlar ? Birde dr.a eşlerinizle gitmiyormusunuz kızlar ? Nasıl süpriz yapıyorsunuz

Ben keseyi ilk 13 şubatta gördüm 2 haftadır sadece kese görüyorum inşallah artık bebeği görürüm.
Canım sabırlı ol her hafta doktora gitmemeye calıs. Kalp atısı icin mesela 11 martta fln gitsen buyuk ıhtımal gorursun ama öncesınde gidip de göremeyınce uzuluyor ınsan. Oysakı bebişin daha cok minik biraz zaman vermelisin.

Yaa benımde randevum 11+4 de olucak 11 marta gelıyor kısmetse guzeş haberlerle gelelim. Senin 11+6 lık randevun nezaman canım

Canım ben 11+3 te gittim yani dün ama cinsiyeti göstermedi. Ultrasonda 12+2 gözüküyordu doktor 1 ay sonra öğrenirsin dedi :))

Canım ben 11+3 te gittim yani dün ama cinsiyeti göstermedi. Ultrasonda 12+2 gözüküyordu doktor 1 ay sonra öğrenirsin dedi :))
O zaman benimki de çok zor ihtimal.. yani bi sonraki randevu da 15+ larda mı görcez çok var ya :) Neyse sağlıklı sıhhatli olsunlarda bekleriz napalım

O zaman benimki de çok zor ihtimal.. yani bi sonraki randevu da 15+ larda mı görcez çok var ya :)
Belki senin bebiş gösterir canım. Benim doktorum yarım saat uğraştı neredeyse ama arkasını dönüp durdu göstermedi 1 ay sonra 15 haftalık falan olucaz o zaman. İnşallah görürüz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…